• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شورلت نوا

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
فروخته شد .

Last edited:

Payam-ES

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از جلو داشبورد هم یه عکس بذار ممنون
راستی مدل ماشین و کارکرد رو هم بگی بازم ممنون

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
مدل 1977 سری اول که با کشتی اومدن ایران .
کارکرد آمریکایی ها چون کیلومترش 99 هزار تایی هست به صد هزار تا که میرسه از اول صفر میشه معلوم نیست کیلومتری چقدر کار کردن ولی من ماشین از کسی خریدم که از سال 70 تقریبا دست خودش بوده آدم سن بالایی بود زیاد فکر نمیکنم باهاش میرفته بیرون یه مدت فوق طولانی هم زیر درخت تو حیاط خونشون خواب بوده ماشین از این ها گزشته من خودم فنی رو بردم پیش تعمیر کار هر چند تایی هم که رفتم هه گفتن ماشالا موتورش حرف نداره تا حالا موتور ندیدیم اینجوری چون قرمز خود آمریکا هست کانادا هم نیست صداش کلا فرق داره لاکردار بعد گیربکس که کاملا نو رفته بالا یعنی توربین کاملا 100% نو و تضمینی بعد کاسه نمد های عقب و جلوشو خودم خریدم 50 تومنی شد سیم صبقت هم نو گرفتم ، روغنشم نو ریختم 10 لیتر کامل درجه یک ، بعد داخل گیربکس هم خودم بالای سر تعمیر کار وایسادم نگاه کردم واقعا داخلش عالی بود اینا که ظاهری نو شدن توی عمل هم فوقولاده عمل میکنه نرمعوض میکنه راحت معکوس میده سیم صبقت فعال بدون هیچ ایرادی ، خلاصه قبل از سال 70 هم دست 2 نفر بوده یکیش خانوم بوده 5 - 6 سال داشتش یکی هم آقا که صاحب اولیش بوده ( اینها از رو مدارک گفته شد نه از خودم )

فن ماشین رو من شرط میبندم اگر استاندارد کسی باهاش راننگی کنه به موقع روغنش عوض بشه فشار بیخودی بهش نیاره راحت تا 15 سال دیگه فقط روغن میخواد و بنزین و لاستیک وسلام حتی جلو بندی هم نمیخواد چون همرو ریختم پاین اصلی گرفتم که روی خودش رو باز کردیم مال کارخونه بود !!!! از اون همه سال پیش راحت تا الان کار کرده بود !

اگر فنی باشی راحت میتونی تشخیص بدی ماشین چیه لازم نیست من تعریفشو بکنم .

عکس داشبرد هم همینارو توی سیستم دارم :
http://img.overpic.net/images/8/b/u/x8bufy1l4rsi17gfhlpru.jpg
http://img.overpic.net/images/r/v/s/xrvs2eu1su1q9jkh1c29q.jpg

صفحه کیلومتر کامل گرد گیری شده و تمیزه و لاپ های پر نور انداختم فقط ساعتش رو نتونستم راه بندازم دیگه ! و برقیش کاملا سالمه .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
Up .......

معایب اصلی ماشین که پول ندارم انجام بدم ولی در صورت درخواست مشتری با پرداخت هزینه انجام میشه :
چراغ های عقب که شکستگی داره تو عکس هم معلومه که من آخرین بار 150 قیمت گرفتم .
و رنگ کردن جلو پنجره ...

این ظاهرش هست از این رو به اون روش میکنه ولی یه مورد مهم هست اگر کسی پول بده اضافه بر قیمت اصلی ماشین بدون دست مزد انجام میدم چون چراغ های عقب کلی درد سر داره باز و بسته کردنش ولی خودم پول برسه دستم انجامش بدم قیمت ماشین + مخارج و دست مزد میشه . یعنی دست کم 500 میاد روش .

به هر حال خریدار واقعی تماس بگیره با هم مذاکره میکنیم .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
اگز از شهر دوری هستین یه مقدار بابت هزینه رفت و آمد تخفیف میدم نگران نباشید .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
Up ......

تخفیف فقط سره قول نامه ، در خدمت خریدار هستم به روی چشم .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
یه ماشین دیگه هم اضافه شد
http://iran-tejarat.com/Ads1201/1719915.html
قیمت این 16 هست فقط هم پایه معامله سره قیمت با مشتری حرف میزنم پشت تلفن نمیشه تخفیف گرفت . چون ماشین هم باید ببینید من هی بگم راه نمایم شما ندید فکر میکنید ارزش نداره ماشین ولی ببینید اونوقت متوجه میشید قیمتش کم هست !

ماشین فهوه ای هم 10 که قیمت گزاشتم با خریدار راه میام بهتر از کرم رنگه چون راه دستم روی اون باز تره بیمه 1 سال فول داره امروز بیمش کردم و 9300 400 برای خودم افتاده ولی فقط خریدار واقعی بیاد جلو من نهایت سایمو میکنم برای توافق .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من عاشق اون رنگ کرمی هستم ولی خب مصرفشو حزینه تعمیرش بالاست و پژو فکر کنم بهتر ازین باشه درسته؟

راستی داداش اون کرمی رنگه یعنی اصلا دست نخورده و واقعا در حد صفر هستش؟بشرط بشرط هست؟اینا مصرفشون چقدره؟ روغنشون بخواد عوض بشهچقدر حزینه داره؟ شماره و سایز لاستیکشون چنده؟

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
داداش اینا به صدی چند راضی می شن بیان بیرون یکم سواری بدن

بالا