الماس درست میگه
سعید خان این قیمت که گفتی انصافا واسه یه همچین ماشینی خیلی پایینه یه چرخی اگه تو بازار بزنی میبینی که قیمتاشون چطوریه
باورت نمیشه داداشی من دیگه ته بازارو در آوردم و واقعا تو عمل ماشین هارو بررسی کردم به جرات میگم ماشین مثل ماشین من گیر نمیاد بیاد هم باز مثل این نیست ( نیست مطلق نه ها ولی بگرد کل ایران و شاید تو یه شهری بالاخره پیدا بشه که آیا به این برسه یا نه ) همین امروز چرخ هارو خودم باز کردم گریس بلبرینگ جلو و لنت هارو چک کنم باورم نشد لنت ها که نو نو بودن دیسک یه خط روش نبود چرخ های عقب هم همینطور کاملا فابریک بود ماشین زار میزنه کار نکرده تمام لوازم چرخ عقب دست نخورده بود کاملا واضح بود اینا که مهم نیست چیزایی من تو این ماشین دیدم که تا حالا ندیدم مثل کار کردن باند فابریکیش عقب و جلو و خیلی چیزا اصلا اینها هیچی اگر تونستی ماشین یا این مشخصات که واقعا این باشه پیدا کنی و کسی دادش بهت زیره 18 تومن جایزه داری مگر پیر مرد باشه یا کسی باشه که از بازار بی خبر باشه .
بیخیال خیلی طولانی میشه من هر چی بگم باز دوستمون میگه .... فقط تنها حرفم اینه 3 ماه دنبال ماشین باش همرو سوار شو همرو واقعا بررسی کامل کن بعد آخر سر بیا سراغ این کاملا به حرف من میرسی !
سلام من نگفتم ایشون غلط میگه اینجا این قیمت دادن حتی شاید باورتون نشه بهم گفتن 6 الی 7 تومن بخر ...من از ماشین خیلی هم خوشم اومده و حاضرم سر به سر با ماشین ایشون تعویض کنم ولی ایشون یه حرفشون یکمی غیر منقول بود و اونم اینکه حزینه سند رو هم از بنده خواستن در صورتیکه حزینه سند به عهده فروشنده هستش نه خریدار .
در مورد خرید اینطور ماشین ها خب منم هم چشم دارم و هم عقل سلیم اگر ماشین خوب به تورم خورد معامله میکنم .
من هنوزم طلبه ماشین هستم ولی شما خیلی یک کلام هستین .بازم مال مال شماست من نمیتونم جسارتی بکنم انشالله که 20 تومن بفروشی
من که به شما گفتم شما رفتی از کسی قیمت گرفتی که ارتباطی به این کار نداره اصلا مثل این میمونه من میخوام یه گوشی بخرم Apple 5 بعد رفیقم یا هر کسی تو عمرش نه قیمت گرفته نه بالاتر از 1100 گرفته دستش بگه نخری ها دیوانه 100 تومن بخر نری 3 میلیون بدی پاش خیلی احمقی نهایتش 200 بده دیگه !
ببین داداشم اصلا ربطی به منطق نداره این حرف من میگم ماشین رو 17 میدم هر خرجی داره پای خودت چون میخوام صافی 17 دستمو بگیره خوبه بیام بگم 17500 آخرش همه مخارج حتی تعویض پلاک هم با من ؟؟؟ باشه 17500 همش با من سودم میکنم . عجبا !
شما ماشین شناس نیستی من دارم میگردم تو بازار نگاه به پژو نکن تمیز زیاد پیدا میشه چون تعداد زیاد هست صفرشو دارن میزنن ولی این چی ؟؟ آخرین مدل 71 هست مال 21 سال پیش ! پس اگر توی این تعداد کمی که مونده یه مورد خاص درست حسابی پیدا بشه مفت نیست خودتم باشی همین کاره منو میکنی
امروز در تعمیر گاه رفیقم بودم یه نوا 65 کرم رنگ چند تیکه رنگ با کلی نقطع نقطه پوسیدگی روی بدنه و سر گلگیر ها پوسیده ولی موتور تازه جمع شد امروز 3 میلیون کامل نو شد عالی شد گیربکس معلوم نیست چیه مطمئنم مشکل داره چون توربینش که جوشی بود دف هم معلوم نیست چی باشه بعد داشبرد ترک داره رو دری ها خراب و ضایع ولی تقریبا قابل تحمل ! کف کشی داشت معلوم نیست موکت فابریک زیرش داشته باشه یا نه اصلا کف ماشین لونه گرگ شده باشه یا نه ! تودوزی شده نه فابریک !!!!! خلاصه درب و داغون آقا یک کلام 14 تومن میدش ! ولی از نظر من که خودمو یه کسی میبینم که بتونم قیمت بزارم رو ماشین های آمریکایی حداقل نوا که حرفه ام شده دیگه این ماشین 12 دست بالا میارضه خودم باشم 12 هم نمیخرمش کافیه گیربکسش و باز کنی 1 تومن خرج داره !
خلاصه من ماشینو دارم میبینم نسبت به موجودی بازار چیه که یک کلام یه چیزیو میگم همون قهوه ای که دارم 3 ماه جون کندم تا ماشین الان سالار شده تازه خرج هاش به کنار فکر کردی پژو هست یه چیزیش خراب بشه راحت هر کسی برات درست کنه و واقعا درست بشه داستان داره اگر وارد نباشی ماه اول فروختیش اگر مشکلی باهاش پیدا کنی .
آمریکایی سوار و آمریکایی شناس پول میده پای آمریکایی نه شما که فرق داری واقعا هم حق داری نمیدونی چه خبره من به خاطره یه پمپ هیدرولیک 3 نفر سرم کلاه گزاشت تا بالاخره اوسا شدم فهمیدم چه کار باید بکنم سره یه آمپر آب 20 تومنی 60 تومن خرج کردم تا فهمیدم باید چه کار کنم چون هیچ کی برات انجام نمیده اگر انجام بده پول زیادی میگیره بخدا حوصلم نمیاد دیگه بگم برام مسخره هست توضیح این مسائل
حرف آخر خواستی 17500 تمام مخارح با من حتی باک ماشینو پر میدم تحویلت .