• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شورلت نوا

navid445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش گزارش کارشناس برای نوا رو داری؟ خوردگی ها و استوکها و رنگشدگیش چقدره؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
داداش گزارش کارشناس برای نوا رو داری؟ خوردگی ها و استوکها و رنگشدگیش چقدره؟
گزارش برای چی باید داشته باشه ؟مگه اینا مورد دارن ؟ نمیشه راحت سند زد؟ چطوریاست میشه یکمی توضیح بدین ؟

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
ok شما تحقیق بکن ولی احیانا از کسی سوال کن که بدرد سوال کردن بخوره !!!

navid445

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این یه گزارش روتین بر ا فروشه که بینیم وضعیت شاسیها و ستونها ماشین چطوره چقدر رنگ داره ,استوک داره نداره؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
ok شما تحقیق بکن ولی احیانا از کسی سوال کن که بدرد سوال کردن بخوره !!!
صد درصد بیشتر دارم میرم سراغ تعمیرکارها و بنگاهای خبره .باید در مورد قیمتشم تحقیق کنم ...از طرفی هم عاشق مدل کاپریس شدم که قیمتشم خیلی زیاده

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
الان این صفحه رو دیدم .

در مورد کارشناسی شما فرض کردی میخوای ماشین 400 میلیونی بخری ببری کارشناسی ؟؟؟؟ این ماشین رو اصلا سواد کارشناسیش رو ندارن از این گذشته ظاهر ماشین داد میزنه رنگ شده یا نه مدل 90 که نسیت بگی رنگ داره متوجه نمیشی کل ماشین معلومه رنگش مال 100 سال پیش هست اگر همش نو باشه نمیشه تشخیص داد ولی آستر معلوم شده جاهای حساس .

از لحاظ ضربه من اطمینان میدم اصلا تصادف نداشته . از سپر ها مشخص هست خط روش نیست چه برسه به ضربه فیلر ها سالم و نو هستن همه چی عین روز اول هست لازم به هیچی نیست کافیه خودت نگاه کنی همرو متوجه میشی .

در مورد کاپریس هم باید بگم ماشین خیلی عالی هست ولی تمیز و درست حسابیش بالای 25 هست و مدل خوبش 1370 هست که ارزش خرید داره ولی مدل پایین هاش چنگی به دل نمیزه چون کاربرات هستن و امکانات و طراحیشون ناقس هست نسبت به مدل 1370 ها .

شما اگر تو کاره آمریکایی نبودی تا 6 ماهه اولش خیلی اذیت میشی چون هیچی نمیدونی خیلی اذیت میشی کسی که میره سراغ آمریکایی یه چیزایی حداقل بلده .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
واقعا کاپریس امکانات عالی داره خیلی حال کردم وقتی امکاناتش رو خوندم انصافا ماشین خوبی هستش ولی قیمتش الکی بالاست این قیمت نمیصرفه .ولی من این مدلهای نوا رو هم اکثر دیدم بالای 12 تومن نیستش .تنها سایتی که قیمتهای فضایی میده برای ماشین سایت باما هستش که کلا تو فضا کار میکنن:D

من هنوز طلبه ماشین شما هستم و دارم تمامی ریزه کاریهای ماشین خودمم درست میکنم که اگر کسی خرید بگه پولی که گرفت حلالش باشه .شما هم قشنگ فکراتون رو بکنید .

در مورد آب هم که این خیلی خوبه که اصلا کم نگرده و جای امیدواری هستش .اگر اینطور باشه دیگه مشکل زیاد نخواد داشت .چون طی این چندسالی تجربه ای که من داشتم بیشتر ایرادهای ماشین از آب کم کردن شروع میشه .اگر بتونی از داخل اتاق ماشین برام عکس بگیری ممنون میشم .از داخل صندوق عقب و موتورش .صندلیهاش و دقیقا میشه بگی کدوم قسمتها لکه گیری شده ؟

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
داداشم در مورد قیمت کلا همه تو اینترنت قیمت پرت میدن ( البته تو بازار هم هست ولی نه به پرتیه انیترنت ) ولی شما یه بررسی واقعی و فنی واقعی بکنی با اون قیمت هایی که راضی میشن بفروشن و با شرایطی که ماشینش داره مال منو مقایسه کنی اونوقت متوجه میشی مال من چیه ( واقعی که میگم اینه که فنی باشی بری تو عمل ماشین رو سوار شی بفهمی چیه من خودم یه ماشین درجه یک به گفته فروشنده رفتم مشهد دیدم خداییش عکس هایی که فرستاده بود و توضیحاتی که داده بود در حد ماشین الان من بود ولی رفتم جلو خدا شاهده که اصلا با واقعیت یکی نبود ماشین ! مثلا لاستیک کلا نداشت 1300 فقط لاستیک میخواست ظاهرش به تمیزی که تو عکس بود نبود ماشین C5 بود اوتومات کرده بودش حتی نشان دنده تو صفحه کیلومتر هم گذاشته بود ولی فابریک C6 نبود ! فنی هم کولر مشکل داشت گیربکس تقریبا بد بود جلو بندی میشد اطمینان بدی که باید عوض شه و ایراد های بعد که بعدا معلوم میشه مثل باطری مثل دینام مثل روغن و آب کم کردن و ... بعد قیمت داده بود چقدر ؟ 9500 اصلا هم کم نمیکرد بیمه هم یکی 2 ماه داشت در صورتی که مخارجش + 9500 میشد 14 در میومد که با زحمت خودت یه 2 تومن هم سود باید بگیری چون واقعا پوست میکنه و خیلی وقت میخواد بزاری برای همین کارا ، اونوقت کسی دیگه پای ماشین 16 تومنی رنگ دار و مرتب شده پول نمیداد !!! هر چند خیلی عالی میشد ولی همینکه رنگ داشت و فابریک نمونده بود باعث میشد بالای 12 تا 13 کسی نخره . دلیل اینها اینه که اکثر آمریکایی ها به خاطر مصرف بالایی که نسبت به پراید دارن زیاد کار نمیکنند و میخوابد و کسی که داره اینو واسه تفریح سوار میشه و به همین دلیل اصلا به ماشین تا وقتی راه میره اهمیت نمیده چکش نمیکنه و... !!! ولی من ماشین رو از کسی خریدم که زیره پاش بوده خداییش معلوم هست ماشین مرتب هست هیچ کاری نداره فقط از روز اول من دینام رو کامل آوردم پایین سرویس کردم چراغ دینام روشن شده بود دیود ها و ذغالش نو شد ردیف شد و راهنما عقب و چراغ ترمز یک طرفش لامپ هاش سوخته بود عوض کردم سر باطری نو انداختم و باطری 72 آمپر اتمی داشتم گزاشتم روش با اینکه باطری خودش برنا زمان انداختن رو ماشین هم 7/90 بود یعنی 3 سال دیگه راحت کار میکرد ولی من با مال خودم که نو بود عوض کردم وسلام . حالا هم میخوام روغن موتور و گیربکس رو عوض کنم 150 تومنی بیشتر میشه تا تابستان که کولرشو راه بندازم )

من از ماشین ایرانی نمیدونم چرا دیگه خوشم نمیاد حالم بد میشه بهش فکر میکنم برای همین موندم اینو بفروشم ایرانی که سوار بشو نیستم آمریکایی هم دیگه مثل این مطمئن هستم گیر نمیاد برای همین موندم بفروشم یا نه !

عکس یه سری گرفتم لینکش برات پیام کردم دانلود کنی فقط صندوق یادم نبود بگیرم ولی فکر کن ماشین 91 میخوای نگاه کنی نو نو هست صندوق لکه هایی که رنگ داره هم باید بعدا که خواستی بیای برات عکس بگیرم الان حوصلشو ندارم .

خیلی طولانی شد !!! فکر کنم تصمیم قطعی شد حتما خبر میدم فقط تو فروشش موندم که بفروشم یا نه همین مشکل فعلی هست !

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش عکسهارو دیدم انصافا ظاهر عالی هستش و حرفی توش نیست فقط یه سوال کاپوت انگاری یه حالتی بود که روش جای چاله فورم بود یا شایدم خطای دید بودش نمیدونم . پوسیدگی روهم دیدم که فکر کنم صافکار میتونه راحت درستش کنه.
زیر درها بین رکاب و در پوسیدگی وجود داره و کاپوت هم لکه گیری شده درسته؟ داخل ماشین انصافا خیلی تمیز بودش من بیشتر از صندلی های جلو رودری هاش حال کردم . فردا قراره با رفیقم که وارد کننده قطعات ماشین هستش و چندتا تعمیرکار هم صحبت کنم که اصلا تعمیرکار این ماشین تو شهرمون پیدا میشه یا نه
چون نمیشه که ن ماشین بخرم ولی تعمیرکارش نباشه و این بزرگترین مشکل من هستش با این موضوع حتی اگر ماشین صفر هم باشه چون باید تعمیر کارش باشه .
راستشم بخوای منم دارم رو ماشینم 4تا کمک صفر میزارم که 5 سال پیش دوستم برام فرستاده بود اصل بلژیکی که هنوزم استفادشون نکردم .میخوام دیگه وصلش کنم و یه حالی به ماشین بدم و هم خودم لذت ببرم و اگر فروختمش خریدار هم لذتش رو ببره .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش
امروز تمامی صدالات من تکمیل شد در مورد ماشین شما .من به سرهنگ راهنمایی رانندگی حرف زدم و با بیمه و تعویض پلاک و تعمیرکار حرفه ای و قدیمی
جواب سرهنگ : گفتش قانونا این مدل ها از رده خارج هستند و هر انی ممکنه مامور راهنمایی رانندگی بهش گیر بده و تا اونجایی که من فهمیدم مدل 60 به پایین جزء اسقاطیها حاسب میشه .
جواب تعویض پلاک هم همین بدوش و گفتش که بعد یه مدت باید تحویل بدین و ازرش قانونی نداره و گفتش که پلاک موقت میدن که اونم باید اخرش تحویل بدی حتی اگه همون مدل ماشین صفر کیلومتر و خشک باشه .
بیمه هم گفتش که برای ما فرقی نداره ما هر ماشینی رو بیمه میکنیم و اگر برای سالهای قبل رو نریخته باشن به اندازه یک سال جریمه میشه که چیزی حدود 600 هزار تومن هستش و نزدیک 1200000 هزار تومن حزینه بیمه رو داره .
تعمیر کار هم گفتش که اومدیمو بعد یه مدت کارت سوختشو سوزوندن چیکار میکنی؟ حتی اینم بهم گفت که مثل اینکه ظارا اخبار چند شب پیش اعلام کرده که قراره 60 به پایین هارو ببریم برای تحویل .

حالا شما دوست گرامی برای این موارد پیش اومده جوابی دارین ؟
من بشخصه ماشین شمارو پسند کردم ولی باید شرایط قانونی رو هم در نظر بگیریم .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
داداش شما فکر کنم اشتباه گرفتی داری در مورد آمریکایی صحبت میکنی پیکان نیست ها !!! در مورد کارت سوخت تا یادم هست بگم تا همین الانش که داره شارژ میشه و مشکلی نبوده بعدشم فرضا شارژ نشه و بسوزه آخه مگر چند لیتر بهت میدن که چشمت دنبالش باشه همش 60 لیتر هست یعنی 18 تومن اختلاف آزاد و 400 تومنی !!!! پس خواهشن اول حساب کن بعد فکر های عجیب غریب کن .

خوب حالا در مورد از رده خارج کردن بگم :

آمریکایی به هیچ وجه از رده خارج نمیشه الان ماشین های سال 1950 هم هستن که دارن میچرخن ( طرف 50 میلیون داده پای اون ) این ماشین ها فرق دارن کلاسیک هستن و صاحبانش به هیچ وجه اینارو تحویل نمیدن سال 82 تا 83 بود فکر کنم یه سری ترسو بردن تحویل دادن آخر سر دیدن نه همه نمیارن فایده نداره پلاکشون کردن . الان پیکان مدل 1352 داره میچرخه اون واقعا فرسوده هست چرا ؟ چون هوارو آلوده میکنه بنزین خام میسوزونه امکانات و قدرت نداره ولی آمریکایی بر عکسش هست حتی یه نوا اوراق وقتی موتورشو تنظیم کنی از 100 تا پیکان انژگتوری هم بهتر کار میکنه .

این ماشین بدون هیچ گیرو ویری نقل و انتقال میشه هیچ کسی نمیتونه کار داشته باشه چون معاینه فنی داره بیمه داره سالم هست دلیلی وجود نداره ...

شما بهتره بری از بچه های بالا سوال کنی نه این اشخاص خنده داری که فرمودی آخه تعویض پلاک کیه ؟ خودشون دستور از بالا میگیرن بعد به شما اطلاعاتی داده که اصلا هیچ اختیار و اطلاعات واقعی در موردش نداره ؟!!! یا همون سرهنگ مگه یه سرهنگ کیه ؟ هر کی سرهنگ بود میتونه دستور این چیزارو بده ؟؟؟

منم روز اولی که میخواستم بخرم این تحقیق هارو کردم ولی وقتی دیدم خیلی ها تو ایران این ماشین رو دارن و هیچ کس نتونسته ازشون بگیره با خیال راحت اومدم تو کاره آمریکایی به حرف اینا اهمیت نده عملی مهم هست حرف زیاده . الان تو خود آمریکا همه ی ماشین های قدیمی هستن هیچ کدومشون رو قانون کاری نداره دست خود شخص هست تو ایران هم همینه تا خود طرف نخواد هیچ کاری بهش ندارن الان میگن از مدل 60 و خورده ای به بالا تا 72 رو تحویل میگرین ولی زیره 60 رو نه چرا ؟ چون دیگه قانونی اون ارزش نداره که بگیرنش تحویل پس اگر طرف ندش تو اون زمان خودش دیگه تحویل نمیگرن باید بدش ضایعات پس حالا ماشینش 1 میلیون باشه یا 100 دیگه دولت اگر مدارکش کامل باشه به ترددش کار نداره فقط خود طرف 2 راه داره برای عوض کردنش یا بفروشش یا بدش ضایعات که مسلم هست که میفروشش چون تا 50سال دیگه هم طرف داره اینا هست همینجوری که با آخرین تکنولوژی تو خود آمریکا دارن سوار میشن اینا داستانشون با بقیه ماشین ها فرق داره .

من که خسته شدم دیگه ، ماشین رو تصمیم گرفتم اگر میخواید 17 میلیون نقد و هزینه تعویض پلاک و سند محضر هم پای خودت یعنی : 46.5 برای تعویض پلاک و 56 هم برای سند قطعی عوارض هم دادم نداره .

اگر خواستید در خدمتم ( خیلی گشتم لنگه ماشینم تو ظاهر شاید پیدا بشه ولی عملی بری جلو ببینی بزاریشون بقل هم به جرات میگم شاید یدونشو بخوام پیدا کنم امکانش نباشه !! تعریف بیخودی نمیکنم دارم میبینم که ماشین 15 سال دست کم خواب بوده همه چیزش فابریک و در خد صفر هست معلومه که چنین چیزی به راحتی و یا حتی به سختگی هم امکانش هست گیر نیاد . این ماشین هنوز دست تعمیر کار بهش نخورده کاربراتش تا حالا دست نخورده مثل ساعت ماشالا هزار ماشالا کار میکنه این یعنی آخرت سالم بودن !!! تو زمستون همین امسال یه سری انژکتوری ها هم که تو خیابون بودن روشن نمیشدن چه برسه به اینها که کاربراتن ولی 2 تا پدال میزدم استارت در عرضه 3 ثانیه روشن ! الان تمام کسایی که در مورد ماشینم باهاشون حرف میزنم حتی اونایی که مخالف خرید آماریکایی من بودن همه میگن اگر میخوای بفروشی و هی عوض بدل کنی هیچ ولی اگر دنبال یه ماشین بودی واسه زیره پات همینو نگه دار به هیچ قیمتی هم ندش .

الانم که میگم میفروشم بگی فردا میام میگم نیا چون باید صبر کنی این هوای خراب زمستونی تمام بشه هوا خوب بشه که یک هفته دیگه فکر کنم عالی بشه بعد میگم بیای که خودم رفتم یه ماشین خریدم یه جاییش ایراد داشت نخوام تو هوای سرد دنبال تعمیرو درست راستی کردن ماشین باشم .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
بسیار عالی داداشم خیلی خوب و جالب بودش پاسختون
در مورد سرهنگ هم باید عرض کنم خدمتتون که سرهنگ راهنمایی رانندگی بودش نه سرهنگ دیگه ای و بهم گفت تضمینی توش نیست و نگفت که نخر یا همون اوستاهه نگفت نخر گفتش این قیمت خیلی بالاست .منم خب نمیخوام فردا ضرر کنم و ماشین باهام داداش بشه . الحمدالله ماشین خودمم بزنم به تخته موتور صفر داره و مثل ساعت داره کار میکنه و فقط میخواستم تنوع ایجاد بشه و اگرم بخوام بفروشم و ماشین شمارو بخرم من نهایتش 10 تومن میتونم بدم بعدشم حزینه سند به عهده فروشنده هستش نه خریدار عزیز دلم و میمونه حزینه پلتک که به عهده من و حق تحریر هم نصف به نصف هستش

شما هم اگر اون قیمت راضی شدی من در خدمتم درغیر اینصورت انشالله که مبارک خریدارش باشه

Last edited by a moderator:

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
نه داداش شما تو کار آمریکایی نیستی و آمریکایی بخر نیستی 10 تومن نه تنها این ماشین رو بهت هیچ کسی نمیده بلکه یه درب و داغون با کلی خرج رو بهت میدن ، همین الانش نفره که داره به من زنگ میزنه تا 15 تومن مثل گرگ پاش خوابیدن 16 هم یکی میخواست بهش گفتم نه شما فکر کردی میخوای بری ماشین روز بخری رفتی از اینو اون قیمت میپرسی داداشم این ماشین ها قیمت روش نمیزارن قیمت رو آمریکایی باز و آمریکایی سوار اعلام میکنه که تو بازارش هست کسی که تو کاره اینها نیست 1 میلیون هم پول نمیده چه برسه 10 چون اصلا نمیدونه چیه ماشین اصلا بلد نیست سوار شه . به هر حال اگر فکر کردی خیلی تحقیق خوبی کردی باید بگم کاملا اشتباه کردی . البته خودت صاحب اختیاری من زورت نمیکنم دوست داشتی 17 تومن خرج سند هم پای خودت میفروشم نداشتی برئ بگرد 10 تومنی پیدا کن ولی خدا وکیلی هر باری که فحش دادی به صاحب قبلیش که انداخت بهت و رفت یه دعا هم به من بکن که چنین روزی داشتم حرف هایی میزدم که با کلی خرج و زحمت میشه تجربش کرد نه با مشورت با 4 نفر که اصلا ربطی به این ماشین ها ندارن و حتی نمیدونه اصلا شورلت چند سیلندره ببین من ماشینمو طرف اومده میگه عجب ماشینی هست خیلی خوبه ولی شورلت ها یه چیزه دیگه اند !!! حالا این 8 هست یا 6 سیلنر !!!! :|

وقتی هم میگم هزینه سند هم با خودت این به قانون ربط نداره فروشنده که من باشم تایین میکنه پولو کی بده من دوست ندارم پول سند رو بدم شما اگر ماشینو بخوای میدی پولو نخوای میری برای همین هر کی طالبش باشه عوارض هم داشته باشه میده سند که چیزی نیست مثل خودم که 83 تومن عوارضش رو دادم !!! چون ارزش این ماشین به این حرف ها نیست .

به هر حال موفق باشی من که تا حالا به جز قطعه کامپیوتر تو پرشین تولز چیز دیگه نفروختم چون واقعا جای این چیزا نیست معمولا کسایی که دنبال این چیزا هستن تو سایت های مربوطه میگردن نه اینجور جاها ولی خوب من هر جا بلد بودم آگهی کردم .

Payam-ES

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
الماس درست میگه
سعید خان این قیمت که گفتی انصافا واسه یه همچین ماشینی خیلی پایینه یه چرخی اگه تو بازار بزنی میبینی که قیمتاشون چطوریه

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام من نگفتم ایشون غلط میگه اینجا این قیمت دادن حتی شاید باورتون نشه بهم گفتن 6 الی 7 تومن بخر ...من از ماشین خیلی هم خوشم اومده و حاضرم سر به سر با ماشین ایشون تعویض کنم ولی ایشون یه حرفشون یکمی غیر منقول بود و اونم اینکه حزینه سند رو هم از بنده خواستن در صورتیکه حزینه سند به عهده فروشنده هستش نه خریدار .

در مورد خرید اینطور ماشین ها خب منم هم چشم دارم و هم عقل سلیم اگر ماشین خوب به تورم خورد معامله میکنم .
من هنوزم طلبه ماشین هستم ولی شما خیلی یک کلام هستین .بازم مال مال شماست من نمیتونم جسارتی بکنم انشالله که 20 تومن بفروشی

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
الماس درست میگه
سعید خان این قیمت که گفتی انصافا واسه یه همچین ماشینی خیلی پایینه یه چرخی اگه تو بازار بزنی میبینی که قیمتاشون چطوریه

باورت نمیشه داداشی من دیگه ته بازارو در آوردم و واقعا تو عمل ماشین هارو بررسی کردم به جرات میگم ماشین مثل ماشین من گیر نمیاد بیاد هم باز مثل این نیست ( نیست مطلق نه ها ولی بگرد کل ایران و شاید تو یه شهری بالاخره پیدا بشه که آیا به این برسه یا نه ) همین امروز چرخ هارو خودم باز کردم گریس بلبرینگ جلو و لنت هارو چک کنم باورم نشد لنت ها که نو نو بودن دیسک یه خط روش نبود چرخ های عقب هم همینطور کاملا فابریک بود ماشین زار میزنه کار نکرده تمام لوازم چرخ عقب دست نخورده بود کاملا واضح بود اینا که مهم نیست چیزایی من تو این ماشین دیدم که تا حالا ندیدم مثل کار کردن باند فابریکیش عقب و جلو و خیلی چیزا اصلا اینها هیچی اگر تونستی ماشین یا این مشخصات که واقعا این باشه پیدا کنی و کسی دادش بهت زیره 18 تومن جایزه داری مگر پیر مرد باشه یا کسی باشه که از بازار بی خبر باشه .
بیخیال خیلی طولانی میشه من هر چی بگم باز دوستمون میگه .... فقط تنها حرفم اینه 3 ماه دنبال ماشین باش همرو سوار شو همرو واقعا بررسی کامل کن بعد آخر سر بیا سراغ این کاملا به حرف من میرسی !

سلام من نگفتم ایشون غلط میگه اینجا این قیمت دادن حتی شاید باورتون نشه بهم گفتن 6 الی 7 تومن بخر ...من از ماشین خیلی هم خوشم اومده و حاضرم سر به سر با ماشین ایشون تعویض کنم ولی ایشون یه حرفشون یکمی غیر منقول بود و اونم اینکه حزینه سند رو هم از بنده خواستن در صورتیکه حزینه سند به عهده فروشنده هستش نه خریدار .

در مورد خرید اینطور ماشین ها خب منم هم چشم دارم و هم عقل سلیم اگر ماشین خوب به تورم خورد معامله میکنم .
من هنوزم طلبه ماشین هستم ولی شما خیلی یک کلام هستین .بازم مال مال شماست من نمیتونم جسارتی بکنم انشالله که 20 تومن بفروشی

من که به شما گفتم شما رفتی از کسی قیمت گرفتی که ارتباطی به این کار نداره اصلا مثل این میمونه من میخوام یه گوشی بخرم Apple 5 بعد رفیقم یا هر کسی تو عمرش نه قیمت گرفته نه بالاتر از 1100 گرفته دستش بگه نخری ها دیوانه 100 تومن بخر نری 3 میلیون بدی پاش خیلی احمقی نهایتش 200 بده دیگه !

ببین داداشم اصلا ربطی به منطق نداره این حرف من میگم ماشین رو 17 میدم هر خرجی داره پای خودت چون میخوام صافی 17 دستمو بگیره خوبه بیام بگم 17500 آخرش همه مخارج حتی تعویض پلاک هم با من ؟؟؟ باشه 17500 همش با من سودم میکنم . عجبا !

شما ماشین شناس نیستی من دارم میگردم تو بازار نگاه به پژو نکن تمیز زیاد پیدا میشه چون تعداد زیاد هست صفرشو دارن میزنن ولی این چی ؟؟ آخرین مدل 71 هست مال 21 سال پیش ! پس اگر توی این تعداد کمی که مونده یه مورد خاص درست حسابی پیدا بشه مفت نیست خودتم باشی همین کاره منو میکنی

امروز در تعمیر گاه رفیقم بودم یه نوا 65 کرم رنگ چند تیکه رنگ با کلی نقطع نقطه پوسیدگی روی بدنه و سر گلگیر ها پوسیده ولی موتور تازه جمع شد امروز 3 میلیون کامل نو شد عالی شد گیربکس معلوم نیست چیه مطمئنم مشکل داره چون توربینش که جوشی بود دف هم معلوم نیست چی باشه بعد داشبرد ترک داره رو دری ها خراب و ضایع ولی تقریبا قابل تحمل ! کف کشی داشت معلوم نیست موکت فابریک زیرش داشته باشه یا نه اصلا کف ماشین لونه گرگ شده باشه یا نه ! تودوزی شده نه فابریک !!!!! خلاصه درب و داغون آقا یک کلام 14 تومن میدش ! ولی از نظر من که خودمو یه کسی میبینم که بتونم قیمت بزارم رو ماشین های آمریکایی حداقل نوا که حرفه ام شده دیگه این ماشین 12 دست بالا میارضه خودم باشم 12 هم نمیخرمش کافیه گیربکسش و باز کنی 1 تومن خرج داره !

خلاصه من ماشینو دارم میبینم نسبت به موجودی بازار چیه که یک کلام یه چیزیو میگم همون قهوه ای که دارم 3 ماه جون کندم تا ماشین الان سالار شده تازه خرج هاش به کنار فکر کردی پژو هست یه چیزیش خراب بشه راحت هر کسی برات درست کنه و واقعا درست بشه داستان داره اگر وارد نباشی ماه اول فروختیش اگر مشکلی باهاش پیدا کنی .

آمریکایی سوار و آمریکایی شناس پول میده پای آمریکایی نه شما که فرق داری واقعا هم حق داری نمیدونی چه خبره من به خاطره یه پمپ هیدرولیک 3 نفر سرم کلاه گزاشت تا بالاخره اوسا شدم فهمیدم چه کار باید بکنم سره یه آمپر آب 20 تومنی 60 تومن خرج کردم تا فهمیدم باید چه کار کنم چون هیچ کی برات انجام نمیده اگر انجام بده پول زیادی میگیره بخدا حوصلم نمیاد دیگه بگم برام مسخره هست توضیح این مسائل

حرف آخر خواستی 17500 تمام مخارح با من حتی باک ماشینو پر میدم تحویلت .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من آخرش نفهمیدم مدل ماشین شما مدل 1371 شمسی هستش یا 1358 شمسی؟ به تاریخ ایران ماشین شما مدل چنده عزیزم؟چند سال تخفیف بیمه داره ؟با چقدر بیمه میشه ؟ معاینه فنی داره ؟ بیمه بدنه داره؟ این جریان عورض چیه و در سال چقدر باید پول عوارش داد؟

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
من آخرش نفهمیدم مدل ماشین شما مدل 1371 شمسی هستش یا 1358 شمسی؟ به تاریخ ایران ماشین شما مدل چنده عزیزم؟چند سال تخفیف بیمه داره ؟با چقدر بیمه میشه ؟ معاینه فنی داره ؟ بیمه بدنه داره؟ این جریان عورض چیه و در سال چقدر باید پول عوارش داد؟
ای بابا شما تازه میگی لیلی مرد بود یا زن !

مدل 1358 شمصی و 1979 میلادی .
بیمه تا مهر 93 و تخفیف 6 سال ( من با 8 سال تخفیف رو 270 تومن بیمه کردم این با 6 سال میشه 300 و خورده ای فکر کنم )
معاینه تا مهر 93
مگه ماشینی که معاینه نداشته باشه میشه سوار شد حرفایی میزنی ها !
آخه بیمه بدنه برای این ؟؟؟؟ این خودش بیمه بدنه هست فابریکی هیچکی جلوش نمیاد میزنه لت و پار میکنه هر ماشینی بیاد جلو !
عوارض تا حالا پرداخت نکردی ؟ تا حالا ماشین خرید و فروشن نکردی ؟؟؟؟!!!! هر وسیله نقلیه ای که موتور داشته باشه باید به شهرداری عوارض بده نرخ سال 92 به قیمت 7500 تومن هست سال های قبل کمتر بود مثلا 88 فکر کنم 4 تومن بوده !

قیمت رو تغییر دادم به 18 تومن ولی موارد توپی بهش اضافه شد ! :
ضبط پایونیر نو فلش + رادیو +ipod به ارزش 200 هزار تومان و باند پایونیر اصلی به ارزش 150 هزار تومان باطری نو اتمی 72 آمپر به ارزش 270 هزار تومان و آینه B5 ای قابل تنظیم از داخل برای راننده و 4 تا لنت نو و دینام نو و روغن گیربکس نو درجه یک به ارزش 150 تومن .

خلاصه سالاری ازش ساختم که کافیه کسی بخرش تا چند سال راحته فقط بنزین و روغن بزنه حالشو ببره .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
انشالله خوب بفروشی عوارض هم دادم چون یجا نوشتی بودی 75000 تومن برای همین پرسیدم که جریان عورض اینا چطوری هستش اینجا که 12 تومنه . به هرحال اگر کمتر راه داشت خبرمون کن در مورد سیستم هم من اگر بخوام بخرم نیازی به اونا ندارم .
بعدش شما فرمودین لنتو باطری روغن گیربکس تازه استفاده کردم خب داداشم اینا باید باشه دیگه قرار نیستش من پول اینارو هم از طرف بگیرم .اینطوری فکر نکنم بتونی بفروشی ماشینو .

بازم میگم من تا 15 تومن میدم براش هروقتی دیدی برات مقدور هستش خبرم کن اینم شماره تماسم و فکر کنم داریش 09117223639

Last edited:

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
نه داداشم شما نگاه کردی به ماشین روز البته اونها هم طرف روغن ماشین رو اصلا عوض نمیکنن میفروشن با اینکه چیزی نمیشه چون روغن گیربکس ندارن اصلا مطرح نیست تو بازار ولی یک بار که 150 تومن واسه روغن پیاده شدی مطرح میکنی !!! این ماشین های آمریکایی روغن گیربکسشون باید هر 90 هزار تا اگر استفاده خونگی کرده باشه عوض بشه اگر زیاد سر بالایی و ترافیک و فشار رو ماشینت باشه هر 50 هزار تا عوض بشه بعد روغنش که یکی 2 لیتر نیست که 10 لیتر هست و روغن آشغالی که نمیشه ریخت باید حداقل بهران هیدرولیک قرمز ها رو بریزی هر یک لیترش 12 تومن هست !!! که از هر 100 تا آمریکایی 95 تاش روغن هاش اصلا معلوم نیست مال چند سال پیشه !

لنت هم داداشم آدم صداقت داره به کار میبره شما تا وقتی چرخ رو باز نکنی میفهمی لنت 95% هست یا آخراشه که باید همون لحظه عوض بشه ؟ آیا میتونی موقع خرید به فروشنده بگی جک بزن چرخ ماشینو باز کنم ببینم لنت چقدر داره بعدا که خریدی معلوم میشه .

باطری هم همینه طرف باطری خراب که فقط 1 هفته کار کنه رو از باطری سازی 20 تومن میخره میندازه رو ماشین میفروشه بعد شما که خریدی یکی یکی گنده کاری ها معلوم میشه .

اینجوری که من متوجه شدم انگار تا حالا معامله نکردی یا اگر معامله کردی شانست خوب بوده آدم خوبی گیرت اومده !

من همین الان مشتری 15 تومنی دست به نقد دارم کافیه تلفن کنم میاد از تهران میاد ، تازه بهش اینارو نگفتم اگر اینارو بگم 100% 16 میخره چون 1 ریال خرج نداره دیگه ...

زیره 18 فقط در صورتی میدم که خریدار تشریف بیاره سره معامله با هم صحبت میکنیم کنار میایم خیرشو میدیم بره دیگه 100% یک کلام نیست یه حد کمی جا داره .

شما هم اگر واقعا 15 آخرش میخوای صبر کن شاید قسمت خودت شد ( البته من زیاد امتحان کردم همین الان به شما هم تقریبا اطمینان دارم اگر بگم فردا بیا 15 مال خودت نمیای مثل این همه آدم که حرف زدن عمل نمیکردن ! البته قصد جسارت ندارم منظورم اینه 15 هم که راضی هست فقط در حد حرف راضی هستی عملی پشیمون میشی ) ولی تا وقتی مشتری بالاتر براش باشه خودتم باشی نمیدیش 15 .
صبر کن تا با این قیمت خبرت کنم در غیر این صورت بیا جلو با قیمت جدید همه مخارج به عهده خودم ولی تعویض پلاک با شما .

موفق باشی .

Last edited:
بالا