• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شورلت نوا

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
شما همین الان اشاره کن بگو 15 تومن میدم اگر نیام شرف ندارم پس هیچوقت یک طرفه قضاوت نکن و از طرف خودتون در مورد آدمها تصمیم نگیرین و فکر نکنید که میتونید فکر من و یا امثال منو بخونید. من برای معالمه یک سیستم تا قم رفتم کرج رفتم تهران رفتم تا ببینم که چی میخرم آخرشم دست خالی برگشتم و فعلا تنها کسی که واقعا حرفو عملش یکی بود و تخفیف هم بهم داد سر سیستم همون آقای اسماعیلی بودش که تو شاهرود بود .
من حرفم از دهنم در میاد و اگر بگی بیا ببر همین الان ماشینو میفروشم حتی اگر یارو 10 تومن بده ولی حرفمو خراب نمیکنم .

کاری با اینها ندارم ولی من و سایر دوستانی که تا اینجا تاپیک شمارو دنبال کردیم فقط از خودتون و جنستون جسارت نباشه تعریف کردین و همه رو متهم کردین داداشم .هرچند هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه . شما هیچوقت وسیلتو تا چندسال تضمین نکن اگر بکنی به ضرر خودت هستش میدونی چرا؟ چون یکیک ممکنه مثل من با کوچکترین صدا ماشینو ببره تعمیرگاه و یکی هم ممکنه بلانصبت همه دوستان گاو تشریف داشته باشه و فقط سوار بشه
من کاری با شما و دیگران ندارم ولی مطمئن باش آدم خوب زیاد پیدا میشه از 10 نفر 2 نفر ممکنه بد باشن نه 8 نفر
منی که میرم ماشین بخرم پای تلفن هم بهتون گفتم حتی همون 15 تومن رو هم بدم برای ماشین شما مطمئن باش کل روز رو باید با بنده تو تعمیرگاها بچرخی چون خودم باید مطمئن بشم و ممکنه خود شمارو تا شهر خودمم بکشونم و اولشم طی میکنم که باید تعمیر کار خودمم ببینه و بهتم میگم خرج برگشتتم بامن

داداش گلم هنوز آدمهای خوب هستن اینقدر نگو که فلانی اینطوری ماشین میفروشه و فقط شما درستکار هستین . همیشه گفتم و بازم میگم شرط مسلمانی 3 روز تا 7 روز هستش .
کسی که از خانواده اومده باشه بیرون شیر مادرش رو خورده باشه و پدرش لقمه حلال سر سفره آورده باشه هیچوقت جنس خراب به کس دیگه ای نمیده عزیز دلم .پس 5 تا انگشت یکی نیست.

در مورد معامله هم باید بگم معامله داشتم و شکر خدا اولین ماشینم پیکان بوده و دارم میگم حلال باشه پولی که گرفت و وقتی هم فروختم یارو هم گفتش حلالت باشه پولی که گرفتی
ولی وقتی پژو رو خریدم تازه فهمیدم ماشین چیه خرج چیه بدبختی چیه و هزارتا مشکل دیگه و الان دیگه برای خودم گرگ شدم و بی گدار به آب نمیزنم / الانم ماشینم اتاقش 83 هستش ولی موتور 92 و 80 درصد لوازمش رو عوض کردم و اصلی انداختم و موقع فروش هم به طرف میگم که اینو میخواد و اینو نمیخواد .

به هرحال هروقتی خواستی 15 تومن بدی خبرم کن بیام و شما فقط وکالت فروش رو بده مابقی با من ضبطم نمیخوام مال خودت خودم به اندازه کافی سیستم دارم چون کارم موزیک هستشو مجالس عروسی میرم برای خودم همه چیز دارم عزیزم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ای بابا شما تازه میگی لیلی مرد بود یا زن !

مدل 1358 شمصی و 1979 میلادی .
بیمه تا مهر 93 و تخفیف 6 سال ( من با 8 سال تخفیف رو 270 تومن بیمه کردم این با 6 سال میشه 300 و خورده ای فکر کنم )
معاینه تا مهر 93
مگه ماشینی که معاینه نداشته باشه میشه سوار شد حرفایی میزنی ها !
آخه بیمه بدنه برای این ؟؟؟؟ این خودش بیمه بدنه هست فابریکی هیچکی جلوش نمیاد میزنه لت و پار میکنه هر ماشینی بیاد جلو !
عوارض تا حالا پرداخت نکردی ؟ تا حالا ماشین خرید و فروشن نکردی ؟؟؟؟!!!! هر وسیله نقلیه ای که موتور داشته باشه باید به شهرداری عوارض بده نرخ سال 92 به قیمت 7500 تومن هست سال های قبل کمتر بود مثلا 88 فکر کنم 4 تومن بوده !

قیمت رو تغییر دادم به 18 تومن ولی موارد توپی بهش اضافه شد ! :
ضبط پایونیر نو فلش + رادیو +ipod به ارزش 200 هزار تومان و باند پایونیر اصلی به ارزش 150 هزار تومان باطری نو اتمی 72 آمپر به ارزش 270 هزار تومان و آینه B5 ای قابل تنظیم از داخل برای راننده و 4 تا لنت نو و دینام نو و روغن گیربکس نو درجه یک به ارزش 150 تومن .

خلاصه سالاری ازش ساختم که کافیه کسی بخرش تا چند سال راحته فقط بنزین و روغن بزنه حالشو ببره .

مگه این همون نوا شکلاتیه نبود که تا 8 تا هم راضی بودی بفروشیش الان چرا شد 18 تا o_O ؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام عزیزم نه داداشی ما داریم در مورد یکی دیگه صحبت میکنیم که اینجا آگهی نکرده تو سایت باما و ایران تجارت آگهی کرده لینکش رو میتونی تو یک دوتا صفحه عقبتر ببینی

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
شما همین الان اشاره کن بگو 15 تومن میدم اگر نیام شرف ندارم پس هیچوقت یک طرفه قضاوت نکن و از طرف خودتون در مورد آدمها تصمیم نگیرین و فکر نکنید که میتونید فکر من و یا امثال منو بخونید. من برای معالمه یک سیستم تا قم رفتم کرج رفتم تهران رفتم تا ببینم که چی میخرم آخرشم دست خالی برگشتم و فعلا تنها کسی که واقعا حرفو عملش یکی بود و تخفیف هم بهم داد سر سیستم همون آقای اسماعیلی بودش که تو شاهرود بود .
من حرفم از دهنم در میاد و اگر بگی بیا ببر همین الان ماشینو میفروشم حتی اگر یارو 10 تومن بده ولی حرفمو خراب نمیکنم .

داداش گلم هنوز آدمهای خوب هستن اینقدر نگو که فلانی اینطوری ماشین میفروشه و فقط شما درستکار هستین .

در مورد معامله هم باید بگم معامله داشتم و شکر خدا اولین ماشینم پیکان بوده و دارم میگم حلال باشه پولی که گرفت و وقتی هم فروختم یارو هم گفتش حلالت باشه پولی که گرفتی
ولی وقتی پژو رو خریدم تازه فهمیدم ماشین چیه خرج چیه بدبختی چیه و هزارتا مشکل دیگه و الان دیگه برای خودم گرگ شدم و بی گدار به آب نمیزنم / الانم ماشینم اتاقش 83 هستش ولی موتور 92 و 80 درصد لوازمش رو عوض کردم و اصلی انداختم و موقع فروش هم به طرف میگم که اینو میخواد و اینو نمیخواد .

به هرحال هروقتی خواستی 15 تومن بدی خبرم کن بیام و شما فقط وکالت فروش رو بده مابقی با من ضبطم نمیخوام مال خودت خودم به اندازه کافی سیستم دارم چون کارم موزیک هستشو مجالس عروسی میرم برای خودم همه چیز دارم عزیزم
داداشم ناراحت نشو میدونی روازنه چند نفر داره به من زنگ میزنه و از اون تعداد چند نفرشون میگن فردا میایم شنبه میایم 3 شنبه میایم فردا صبح به خدا میام ببخشید اون دفعه نشد این دفعه 100% هست من عادت کردم دست خودم نیست !

من ادعای درست کاریم نمیشه خیلی هم کلاه بردارم از این بهتر ولی دروغ نمیگم مثل 99% آمریکایی فروش ها چون خستم کردن از بس دروغ میگن که ماشینشون رو بندازن .

آخه داداشم معامله آمریکایی نداشتی به خدا آمریکایی فرق داره داستانش حداقل 2 برابر ماشین روزه کافیه سرت یه کوچولو کلاه بره اونوقت به اندازه بزرگ ماشین روز سرت کلاه رفته . شما یا هر کسی یا خود من وقتی بگم ماشین موتورش نو شده تازه تعمیره اصلا اهمیت نمیدی چون عادت بازار شده طرف ظاهر بینه و انتظار داره موتور سالم باشه حالا میخواد 10 سال کار کرده باشه یا یک هفته فقط سالم باشه مهم هست یعنی پوا اضافه نمیده چون تازه تعمیره من ماشین قبلیم که تو سطر پایین میگم تازه تعمیر بود ولی به هر کی میگفتم اصلا انگار نمیشنید این مورد رو !!! .

چشم دادش من گفتم قبلا هم به شمال شهر نکاء یه نوا 65 کرم فروختم خواستی شمارشو میدم بپرس پارسا کیه چه ماشینی بهت فروخت ببین چی میگه و تا حالا شمالی هارو بیشتر عملی دیدم تا جاهای دیگه اصفحانی ها خیلی زرنگ بازی در میارن امشب مهمون بودم زنگ زده اونجا تو سرو صدا جواب دادم به هزار بدبختی که صداش بد میومد بعد میگه آقا اینجا ماشینت 12 ت هست کمتر بده گفتم برو بخر پس چرا زنگ زدی دیگه مال شمارو میخوام گفتم داداشم 18 قیمتشه خواستی بگو 500 هم میندازم 17500 نخواستی نمیتونم گفت باشه خدافظ .

یه خورده صبر کن ببینم خدا چی میخواد من که کاره ای نیستم من الان تصمیم دارم 18 بفروشم ولی شاید خدا بخئاد بیتشر یا کمتر فروش بره که هر کدومو بخواد من هیچ دخالتی نمیتونم بکنم . خبر میدم خواستم بهت بدم .

مگه این همون نوا شکلاتیه نبود که تا 8 تا هم راضی بودی بفروشیش الان چرا شد 18 تا o_O ؟
راضی شدی چیه اون موقع 7800 7900 دستمو گرفته بود مشکل هم داشت ماشین که میخواستم موقع فروش هم بگم به خریدار که خودش درست کنه پول رسید دستم درستش کردم بیمه کردم و یه سری کارهای دیگه هم انجام دادم که تا همین الان 9500 برام خرج بر داشته . الان فقط و فقط چراخ خطر عقب سپر فابریکی جلو و قالپاق میخواد که سالار بشه بعد الان دیگه چون 2 تا ماشین دارم میخوام زیره قیمت خودم بدم چون جاشو واقعا ندارم هر روز با همسایه ها مشکل دارم مدام میگن اینو وردار اونو وردار از دره خونه ما ! از این گذشته 2 تا ماشین به کار نمیاد و خودم میخوام این که در حد نو رو نگه دارم اون یکی رو بفروشم بعد اینم بفروشم پولشو ببینم میتونم بدم یه خونه ای چیزی بگیرم یه مقدار دیگه هم دارم .... اگر نشه دوباره باید بیوفتم دنبال ماشین سالم و بد بختی پیدا کردن سالم !

خلاصه خریدار که شما باشی داداشم 15 مال شما ولی حالا نه الان به غیر خودت 2 تا دیگه هم هستن 15 و 16 خریدارن که نگهشون داشتم اگر واقعا دیگه هیچکی بالاتر نخرید از کسی که بالاتر پیشنهاد بده شروع میکنم حالا قسمت هر کی باشه میشه مال اون .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
مرسی پارسای عزیز پس منم مجبورم دنبال ماشین بگردم و دارم دنبال پژو پارس میچرخم مدل 84 تا 85 که سفید باشه و خوشگل و بشرط اگر خریدم که هیچ اگر نخریدم و پیدا نشد و شما هم نفروخته باشی و اگر خدا خواست معامله میکنیم . پس فعلا تا روز موعود شبت خوش ;)

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
هر چی خدا بخواد من طی این چند روز آینده نتیجه رو میگم فکر نمیکنم زیاد طول بکشه با این حجم تلفنی که میزنن به من ! حتما تکلیفم روشن میشه .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
آقا هر کسی ماشینو میخواد بیاد جلو ولی قیمت 17 هست و تخفیف جزعی پای معامله . زیره این قیمت خیلی گشتم نتونستم ماشین مثل این پیدا کنم الانم ماشینی دیدم باید کلی پول بزارم روش برم اونو بگیرم اگر بخوام ارزون بدم استفاده میکنمش .

شکلاتی هم قیمتش 9 تومن هست تخفیف فقط پای معامله بروی چشم .

با تشکر .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
بسلامتی انشالله بفروشی عزیز

منم دوتا ماشین انتخاب کردم یکی 206 هستش و باید برم تهران نگاش کنم و یدونه هم امشب پژو پارس خوشگل دیدم که اگر 206 رو خریدم که هیچ اگر نه میرم سراغ پارس در غیر اینصورت همین ماشین خومو سوار میشم . از امریکایی هم خداحافظی کردم چون اینجا واقعا گیر بازاره و ارزش نداره که الکی با ترسو لرز برم بیرون .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
گیر بازار یعنی چی ؟ من که گفتم شما نه آمریکایی سر در میاری نه میخری نه میتونی باهاش کنار بیای کسی که آمریکایی سواره فرق داره موقع خرید داستان تعریف نمیکنه فقط میگه مشخصات قیمت و آخرش چند یا میخره یا نه دیگه داستان تعریف نمیکنه آی من تعمیر کار گیرم نمیاد آی شهر ما لب مرزه اینجا لوازم پراید نیست چه برسه به شورلت نمیدونم اینجا گفتن 1 تومن بخر اونجا گفتن نخر و.....

من که گفتم شما 15 هم که گفتی نمیای چه برسه به بالاتر . ( این خط اینم نشون همین الان هم حاضرم برای ثابت کردنش بدم بهت اگر راست میگفتی حاضرم تا شنبه بهت 15 بدم پاشو بیا با اینکه یه مشتری تهرانی دارم حاضره بزاره رو چشمش ببرش 15 تومن فقط کافیه اس ام اس بدم چه برسه زنگ مثل مرد گفت من 15 میخوام شمارمو سیو کن سپهری هستم بگو فوری میام گفتم باشه خبر میدم )

به هر حال ماشین نمونش کم یابه و قیمت ها بالا پس نتیجه میگیرم باید قیمتی بفروشم که پس فردا حداقل خودشو بتونم بخرم نه از گل بهتر قضنفر !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
گیر بازار یعنی چی ؟ من که گفتم شما نه آمریکایی سر در میاری نه میخری نه میتونی باهاش کنار بیای کسی که آمریکایی سواره فرق داره موقع خرید داستان تعریف نمیکنه فقط میگه مشخصات قیمت و آخرش چند یا میخره یا نه دیگه داستان تعریف نمیکنه آی من تعمیر کار گیرم نمیاد آی شهر ما لب مرزه اینجا لوازم پراید نیست چه برسه به شورلت نمیدونم اینجا گفتن 1 تومن بخر اونجا گفتن نخر و.....

من که گفتم شما 15 هم که گفتی نمیای چه برسه به بالاتر . ( این خط اینم نشون همین الان هم حاضرم برای ثابت کردنش بدم بهت اگر راست میگفتی حاضرم تا شنبه بهت 15 بدم پاشو بیا با اینکه یه مشتری تهرانی دارم حاضره بزاره رو چشمش ببرش 15 تومن فقط کافیه اس ام اس بدم چه برسه زنگ مثل مرد گفت من 15 میخوام شمارمو سیو کن سپهری هستم بگو فوری میام گفتم باشه خبر میدم )

به هر حال ماشین نمونش کم یابه و قیمت ها بالا پس نتیجه میگیرم باید قیمتی بفروشم که پس فردا حداقل خودشو بتونم بخرم نه از گل بهتر قضنفر !

داداش من من هنوزم سر حرفم هستم وقتی میبینم دارن گیر میدن و تو دوتا از سایتهای تیونینگ هم حسابی تحقیق کردم و واقعا خیلی چیزها هم یاد گرفتم و هنوزم طلبه ماشینت هستم ولی خب اینجا شهر کوچیکی هستش و من حوصلم نمیگیره که هرلحظه مامور دستشو ببره بالا و بگه چرا اینو سوار شدی و مدارک بده .اینجا دوتا عقده ای رو آوردن رو راس کار اینجا رو با اونجا مقایسه نکن .

شایدبارت نشه همیشه به ماشینت فکر میکنم و عکسشو گذاشتم رو دکستاپ مانیتورم و حال میکنم باهاش .حالا همه اینا بکنار همه جا هم بیشتر تعریف رودری و اون صندلیهای جلوشو میکنم .حتی تو دیوار یه 206 دیدم که یه کامرو بغل دستش گذاشته بود و خودش گفت که آمریکایی رو بگیر ولی 206 نخر .خودش گفت اینجا که تهران باشه بعضی وقتها گیر میدن .منم بنا به همون منوال این حرفو زدم وگرنه دبه تو کارم نیست.
بازم میگم عاشق ماشینت هستم ولی میترسم که گیر بدن و توقیف کنن.بخاطر سن ماشین نه خود ماشین

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
جالب هست ولی به هیچ وجه نمیتونن توقیف کنن ماشین وقتی بیمه داره معاینه فنی داره کارت داره سند داره صاحب داره هیچ کسی نمیتونه فقط به دلیل سن بخوابونش الان مردم با پیکان 53 یا 57 دارن میچرخن کسی کار نداره بعد شما میگی این ؟!!! یه حرف مسخره است اون تهرانی هم کاری بهش ندارم ولی خوبه بدونی از همه جا بیشتر تهران و اصفحان این ماشین ها هست کافیه از چند نفرشون بپرسی ببینی اصلا این داستان معنی داره !

به هر حال مشکل قانونی نداره ماشین چه برسه بخوان گیر بدن چرا تردد میکنه واقعا خنده داره انگار منم فقط میخوام ماشینمو بفروشم همین یه آمریکایی هست که گیر بدن بابا این همه هست تو خیابون شاید طرفو شاسکول گیر بندازن بخوابونن ولی مطمئن باش گیر هم بده کسی وقتی زبون داشته باشی همینارو بگی که مدارک تکمیل هست هیچ دلیل قانونی نداره طرف لال میشه چون واقا هم باید لال بشه .

خلاصه ما که یه مدت تو کاره آمریکایی هستیم ولی رفیقم از 30 سال پیش هم شاید بیشتر تو کاره اینهاست اون تا به حال به مشکلی نخورده ماشین هایی داشته که اصلا نمیدونی اسمش چیه و مال چند سال پیشه هست :
img.overpic.net/images/z/z/b/xzzb24mypzcz69qk9ve3.jpg
img.overpic.net/images/g/e/5/xge55ywlr1789w9jbtz.jpg
با همین یه مدت تو اراک میچرخید فروختش به اصفحان فکر کنم . عکس دومی رو چون پلاک خود ماشین 66 بود گزاشتم ببینی تو اراک گرفتم عکسو که نگی پیدا کردی به هر حال این داستان گیر کاملا منتفی هست . اگر هم نبود این همه خرید و فروش انجام نمیشد و طلبه نداشت من اولیش بودن وقتی نتونم سوار شم مگر پول اضافه دارم .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
حالا بخاطر همین حرفت دارم میرم شهر دیگه که همجوار ماست و یک ساعت فرق معامله داره با ما. ایشون بیوک داره مدل 64 فکر کنم 15 سال خوابیده و اتفاقا تو سایت شیپور هم آگهی کرد و تا بهش اسمس دادم تو هوا زد که من هیچی بلد نیستم . همین امشب دیدم آگهی کرده
http://www.sheypoor.com/وسایل-نقلیه...فروش-بیوک-فوق-استثنایی-و-فابریک/a1518117.html

بهم گفت نخر گفتم چرا فقط گفت نخر گفتش خودم 5تا دارم و بهم گفتش که تا جایی هم که را بره گاز میدم حتی اگه منفجر هم بشه بازم میرم میخرم و عشق ماشین آمریکایی دارم ولی بهم گفت نخر . خودش 5تا داره رگال76 بلیزر 76 بیوک 64 ایمپالا75 و یه سنچوری 75 . بگفته خودش عشق این ماشینارو داره و واسه سوار شدن نمیخره فقط عشق همینو بس و خودش در اصل برای سواری از زانتیا استفاده میکنه .
حالا چرا منو منع کرده نیمدونم که چیه جریانش:cool: میگه پشیمون میشی . منم تو چندتا سایت خوندم که الان قطعات فابریک gem پیدا نمیشه براشون و اکثرا ایرانی هستند و باید هم تا جایی که ممکنه پیش کسی ببری که تعمیرکار آمریکایی باشه و نمیشه دست هر کسی داد.

و مورد گیر دادن هم که خب واقعا اینجا هستش میخوای بری ازین شهر به شهر دیگه شاید من با پژو هزار بار رفته باشم و یبارم اون کفگیر لعنتی رو بلند نگرده باشن ولی با این اگر برم مطمئنن هر سری باید بزنم کنار:mad: که نفرت دارم ازینکار :mad::mad::mad:

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
من که بهت چند پست قبل تر گفتم کسی که بخره این جور ماشین ها باشه داستان نمیگه قط میخره چون خودش همه چیزو میدونه لوازم هم حرف فت زده طرف بلد نیست پیدا کنه الکی میگه نیست کی گفته نیست ؟ میخوای از هر چیزی خواستی از دبی برات وارد کنم اصل خود آمریکا ؟ اصلا میدونستی لوازم ایرانی ماشین شامل چه چیزهایی هست ؟؟ ( چراغ خطر ، جلو ، راهنما رودری شاید تیغه برف پاک کن ز دور ماشین قالپاق لنت فیلتر هوا رادیات باطری ! ترموستات لاستیک دور درها) همینها شاید بعضی هاشم اشتباه گفتم شما فکر کردی پژو هست همه چیزش ایرانی باشه ؟!!! نه آقا جان زمان خودش که تولید میشد سال 65 هم همه قطعات انباری بود زدن اومد بیرون وگر نه تو انبار نداشتن سال 59 یک دونه هم نمیتونستن تولید کنن .

شما اگر بخری نگران قطعه نباش شماره بهت میدم تعمیر کار هم هر آدم عاقلی میدونه که باید تو شهرش باشه یا اگر نیست میدونه که شهر بقلش یا فلان شهر داره میره اونجا و مشکلی نداره با این قضیه ولی لوازم راحت برات از اصفحان و تهران میفرستن . شما ماشین آمریکایی رو دست کم گرفتی طرف میره پژو 504 میخره دهنش ساف میشه برای لوازمش اصلا حرف لوازم نمیزنه بعد شما چسبیدی به این که بیچاره همه چیز مثل چی ریخته تو بازار مخصوصا نوا و بیوک !!!!!

خلاصه من میدونم شما بخر نیستی بخر شدی تماس بگیر . حالا خوبه ماشین سره حال میخوای بخری اگر مثل من چند تا ماشین کار دار رو سالم میکردی چی میگفتی ؟؟؟

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من بخرش هستم ولی تمامی جوانب رو باید رد نظر بگیرم حتی کوچکترین مورد که ممکنه برای شما بی ارزش باشه . من ماشین باز نیستم و یه چیزی میخوام بگیرم که دوفردای دیگه خواستم بفروشم یباره 8 تومن ضرر نکنم حداقل آدم 1 الی 2 تومن ضرر کنه . یبار سرم کلاه رفته دیگه قرار نیست بازم سرم کلاه بره . البته منظورم شما نیستی و امیدوارم بد برداشت نکنی داداشم ولی حرف 15 تومن پوله .برای من حکم 50 تومن رو داره شاید برای شما هیچی نباشه . ولی خب باید حسابی تحقیق کنم .
راستی ماشین شما موتور قرمز هستش؟

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
نه داداشم آبی هست موتور
و اینکه ضرر و ضیان روی هر وسیله ای هست به خصوص خودرو روز مثل همین ماشین شما هیچ میدونید اگر قیمت سال آینده تغییر کنه ماشین شمارو هیچ کس 7 تومن هم نمیخره ولی این ها قیمتشون ثابت هست ( مثلا پارسال فکر کنم 12 - 13 خریدار داشته مثل شما بوده طرف که نفروختش تازه مشتری ره گذز بوده نه آمریکایی باز که پول بده باشه و ارزش بدونه ) و اگر هم افت کنه فقط یکم میاد پایین نه مثل ماشین روز خیلی زیاد !

به هر حال من که 15 تومن برام خیلی پول هست چون تمام پولی بوده که داشتم دادم ماشین خریدم حالا هم بفروشم 2 راه دارم یا بگردم یک ماشین ارزون درب و داغون گیرم بیاد و سر کنم و بزارم روی پولی که میشه با وام و قرض و قوله جور کرد برم خانه بخرم یا اینکه نه بیخیال خانه باشم فعلا و حال ماشین رو ببرم واقعا 2 راهی سختی هست ! خانه از خودم ندارم ولی خانه پدر هستم که دوست دارم مستقل بشم و جدا بشم .
خلاصه من که نمیدونم چه کار کنم آدم نمیتونه هم کیک رو داشتم باشه هم بخورش !!!

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
داداش گلم من تو زندگیم اولین چیزی که دوست دارم و همه چیز خودمم با اون بدست آوردم ارگم بوده که همه رو مدیون اون هستم و دستام . اگر نبود زن هم نبود بچه هم نبود. ولی فروختم یه مدل پایینتر خریدم و 2سال سر کردم باهاش ولی پولشو ریختم برای ثبت نام خونه .
همین ماشین شما تا 3 سال پیش 5 تومن پولش بود و در مورد ماشین خودمم باید بگم ماشین منم 7500 میخریدن ولی الان 14 الی 15500 میخرن و بنگاهی هم که خدا میدونه چند بده .غیر ممکنه که ماشین شما نیاد پایین . من تو این چندروز از کسی تحقیق کردم که خودش آمریکایی بازه و بچه محل هم درومد ولی خب یارو پولداره تو شهر بزرگتر زندگی میکنه و چیزهای خیلی خیلی خوبی بهم گفت .

منم راضی به ضررت نیستم و شما هم راضی به ضرر من نباش . من همین اانشم ماشینم رو دادم تعمیرگاه یه سری کارای صافکاریشو انجام بدن و بفروشم بره شاید برم پیکان بخرم یا پراید بخرم یا مدل 81 پژو بخرم چون بازم باید پول خونه بدم حالا اگر ضرر هم بکنم ولی خونه یه منفعت دیگه ای داره داداش

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
نه منم که راضی نیستم به ضررت فقط من یه چیزو تو زندگیم خوب فهمیدم و تجربه کردم

خودم به شخصه با 1 نفر یا 100 نفر که مشورت کنم به حرف هیچ کدوم عمل نمیکنم وگر نه خودم نیستم اونم ، ولی در عوض یه کاره بهتر میکنم تمام کسایی که حرف میزنن رو حالا کاری نداریم کی هستن فقط در مورد نتیجه میگم 10 نفر برای مثال هستن حرف همرو میزارم جلوم همرو بررسی میکنم از توی این ها جمع بندی میکنم بهترین راه رو انتخاب میکنم . هیچ وقت هم به حرف هیچ کس گوش نمیدم چون همیشه هر کاری کنی مردم هی حرف میزنن .

خلاصه شما خودت باید تصمیم بگیری من هر چی بگم یا هر کس دیگه ربطی نداره عقل خودت هست که دستور صادر میکنه .

خلاصه من که تصمیم فروشم قطعی شد هین الان که دارم مینویسم یه موردی برام پیش اومده باید تا 1 هفته 15 تومن پول جور کنم یه موتور هندا هم دارم اینم الان آگهیش میکنم !!!

حالا شما خواستی یا نخواستی مهم نیست مهم اینه خدا بخواد ما که به هم زوری نداریم من هنوزم سره حرفم هستم تا فردا ساعت 12 ظهر 15 خواستیش اصلا فکر هیچی نمکینم و مثل مرد تقدیمت میکنم نخواستی تصمیم دارم بالای 16 بفروشم نهایتش 16 چون بیشتر از اینها نیاز به زمان زیادی داره و من برام اصلا اهمیت نداره که 1 تومن ارزون تر بدم ولی 4 ماه زود تر پول میگیرم سود همین 4 ماه میشه 1 تومن !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
انشالله که بیشتر بفروشی داداش اتفاقا منم میخوام چند روز بعد آگهی بزنم برای خرید شورولت نوا و بیوک حالا هرکدوم شد تا شما هم قبول کنی که میخوام ولی هرچی به قیمتش . امشب یه دوستی که بنگاه دارم هستش و قبلا تو کار خوانندگی بودش گفت مدل 68 رو مفت داده رفته 3500 خودشم پشیمون شده بود ولی پول لازم بوده کاری ندارم ولی بهم گفت ماشینت از نظر اونا این قیمت نمی ارزه بازم مال مال خودته و اختیارش رو داری منم حرف 10 نفر سهله حرف 20 نفرو جمع بندی میکنم و بعدش نتیجه گیری میکنم که چی خوبه و چی بده
دوستم گفت اتفاقا ماشینهای عالی هستند ولی خدا نکنه یجا بمونه دیگه هیچی وای بحالمون هستش حتی خودمو آویزون هم بکنم درست نمیشه که نمیشه باید چرثقیل بیاد ببره

من الان چندتا آگهی رو هم دیدم که قیمتهاشون خیلی خوب بوده و تخفیف هم میدن و مدل ماشینشونم یه 10 سالی از ماشین شما بالاتره دارم مذاکره میکنم ولی بنده با تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم بالای 10 تومن برای اینا پول دادن کلا ضرر خواهد بود

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
من الان چندتا آگهی رو هم دیدم که قیمتهاشون خیلی خوب بوده و تخفیف هم میدن و مدل ماشینشونم یه 10 سالی از ماشین شما بالاتره

شما فکر کردی داری ماشین روز میخری داداش من ، ماشین 10 سال بیشتر عمر کنه یا 30 سال دیگه تمام هست فرق نداره شما میگم که تجربه عملی نداری تا حالا تو این چیزا نبودی فقط داری تئوری تحقیق میکنی نوای 71 برات میارم با مدل 56 این قابل مقایسه نیست حتی مدل 71 کامل خواب هم برات میارم باز با این 58 قابل مقایسه نیست نه با این 58 ها با هر مدل زیره 60 که مثل این عالی باشه ( این یک سطر را بخون بسه . ) :
GM Iran changed its name to "Pars Khodro" (meaning "Pars Automobile" in Iranian; 'Pars' being the ancient, original name of Persia) after 1979. The production continued from 1979 to 1987 on a part-time basis. Since the spare parts and the assembly-line equipment weren't used between 1979 and 1986, the last batch of GM cars built in Iran between 1986 and 87 do not have the same quality as the ones that were made before 1979.
، مدل اصلا تو ماشین های عمر بالا معنی نداره ( یه 405 74 اوتومات 2000 پیدا کردم 2 برابر ماشین شما سالم تر بود !!! ) من خودم ختم این کارام حالا حالا مونده تا چند بار ضرر ندی اوسا نمیشی منم مثل شما روز های اول خیلی تحقیق میکردم کلی ماشین سوار شدم دیم خودمم فنی بودم الکی حرف نمیزنم .
به هر حال گفتم که ارزش ماشین رو هر کسی نمیدونه و هر کسی هم نمیخرش پس منم به کسی میفروشم که مثل خودم حاضر باشه پول بده پای این ماشینها .

یه جلو بندی 405 بریز پایین عوض کن بگو ببینم چند وقت کار میکنه ؟ اونوقت نوا رو میدونی چند سال کار میکنه ؟ همین نوا 56 ام از سال 56 باز نشده بود که خراب بود ریختمش پایین ولی این 58 نه فابریک هست ولی سالم هست !!!! حالا شما بگو اینها بیشتر از 10 نمیارضه خوب نظر شخصیت هست . ولی تا واقعیت خیلی اختلاف هست .

من این تاپیک برام یه چیزه جذب کننده شده تا هر چیزه دیگه که فقط بیام ببینم چی میگی جواب بدم وگر نه اینجا قد یک گونی پیاز هم ارزش نداره 1 دونه تا حالا مشتری از پی تی بهم زنگ نزده ولی تو دره پیت ترین سایت ها که گزاشتم 2-3 نفر زنگ زدن !!!

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
با تیتر آخرت خیلی موافقم ولی خب اینجام جای بدی نیست بیشتر کارش برای چیزهای دیگه تمرکز داره تا اینطور موارد اونم شانسی یکی پیدا بشه که بخواد زنگ بزنه ولی من ماشینمو اینجا آگهی کردم با اونکه تاپیکو بستمش ولی هنوز حتی امروز ناهار هم زنگ زدن از همدان . شانسیه.
من زدم به سیم آخر ولی میخوام بگیرم انشالله پیدا میکنم آخرش دوتا 71 و یه 70 خوشگل دیدم خیلی خوشم اومده یارو هم بهتر از شما نباشه آدم خوبیه و خودش زنگ زد و بهم گفت که ماشین چی میخواد و نمیخواد .فعلا مشغول مذاکره هستم

برای تجربه کسب کردن هم باید بگم بازم حق باتوست و حرفی توش نیست کاملا موافقم تجربه خیلی بالاتر از علم هست. من کا 2تا ماشین داشتم و اگر بخوام عوض کنم این میشه سومین ماشین .اونم بدهکارم میخوام بفروشم یه مقدار از بدهیمو بدم و مابقی رو یه آمریکایی خوشگل بگیرم و باهاش حال کنم وقتی میرم عروسی همه نگاه کنن و حالشو ببرن . میخوام عروسکش کنم چون تو شهرمون اصا نیستش در واقع یجورایی تک میشه :D

بالا