• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش شورلت نوا

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
من عاشق اون رنگ کرمی هستم ولی خب مصرفشو حزینه تعمیرش بالاست و پژو فکر کنم بهتر ازین باشه درسته؟

راستی داداش اون کرمی رنگه یعنی اصلا دست نخورده و واقعا در حد صفر هستش؟بشرط بشرط هست؟اینا مصرفشون چقدره؟ روغنشون بخواد عوض بشهچقدر حزینه داره؟ شماره و سایز لاستیکشون چنده؟
دوست عزیز من خودم به شخصه چیزیو که در موردش اطلاع ندارم نظر نمیدم :
مصرفش در حد یه پیکان هست داخل شهر 14 اوتوبان 10 ، هزینه تعمیر هم اصلا بالا نیست اندازه همون 405 نباشه بیشتر هم نیست و اینکه بهتر هست یا نیست رو الان نمیگم باید سوار بشی یه مدت بعد خودت میفهمی این لگن هایی که ملت سوارن لگن هستن نه ماشین .... که میگی پژو بهتره یا اون !
آره همه چیزش دست نخورده هست عالی مصرف رو که گفتم ... روغنش هم مثل بقیه ماشین ها 30 - 40 تومن میشه فاق 75 پهنا 205 رینگ 14 .

داداش اینا به صدی چند راضی می شن بیان بیرون یکم سواری بدن
نمیدونم ما کی دست از این حرف ها بر میداریم برادره من طرف 400 میلیون میده ماشین صدی 25 30 مصرف میکنه بهش فکر نمیکنه تو میخوای 10 تومن پول بدی ماشین صدی 20 هم که مصرف کنی میارضه بقیه پولتو میزاری بانک با سود پولت بنزین مفت میزنی کافیه الان 10 تومن بزاری بانک ماهی 200 بهت سود میدن .

بعد از اینها گذشته تنها مشخصه ماشین خوب مصرف کمش نیست چند تا مورد دیگه هست یکی از دلایلی که همه پراید میخرن مصرفش هست ولی بنده خدا ها اکثرشون تو این دنیا نموندن که بخوان ذوق مصرف کمشو بکنن و استفادشو ببرن !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت ها هم تغییر کرد :

قهوه ای : 9400 تومن
کرم : 17 تومن
قهوه ای برام 9500 وایساده تا الان 2 روز پیش بیمش کردم 1 سال فول داره بهمراه 9 سال تخفیف !!!
کرم هم تخفیف جزعی داره در حد هزینه رفت و آمد ... ولی قهوه ای بیشتر از رفت آمد شاید تخفیف دادم بستگی داره طرفم واقعا خریدار باشه یا نه ولی 9500 که برای خودم خرج بر داشته رو حاضرم کمتر بدم چون 2 تا ماشین دارم الان و اون کرم رنگه چون گرون هست خیلی دیر مشتری براش پیدا میشه ولی این زود تر و به همین دلیل فورا توافق میکنم اگر کسی واقعا بخوادش .

و ماشین رو به شرط اینکه نتونه ازش ایراد بگیره میدم و قبل از خرید به هر کی دوست داره نشونش بده که خیالش راحت باشه که دروغی بهش نگفتم .

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من پژو دارم در حد نو و موتورش هم تازه تعمیر و سیلند و سر سیلندرش رو تعویض کردم و تمامی مراحل و قانونی کاراشو انجام دادم .تعویض داری؟سر به سر میدم موتوری ماشینمو بشرط میدم چون فقط روغن و بنزین همینو بس

راستی این سایز لاستیکی که فرمودین ایرانیشم پیدا میشه ؟یا باید حتما خارجی بگیریم ؟

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
ببین ایرانی باید بندازی دور جنس ایرانی زیر آمریکایی دووم که نداره هیچ کل تعادل و همه چیزه ماشینو میریزه به هم به گفته دفترچه اش حتما باید لاستیک رادیال دور سفید تویوپ لس استفاده کرد که مشابه زمان حالش میشه کوهو یا هانکوک یا مارشال البته رادیال هم شاید پیدا بشه ولی منظورش از رادیال این بوده که دور سفید باشه فکر کنم اون موقع فقط همون نمونه دور سفید و تویوپ لس بوده !

در مورد ماشینت که سر به سر بزنیم با کدوم ؟ اگر با کرم منظورت هست من با ماشین صفر 92 هم نمیزنم تازه با 207 هم نمیزنمش ( کاری به قیمتش ندارم از لحاظ خود ماشین میگم وگر نه با 207 بزنم میرم میفروشم 40 50 گیرم میاد )
از لحاظ قیمتی هم شما پولی بیا جلو من با پول معامله میکنم با ماشین به کارم نمیاد . چون ماشین ایرانی که سوار نمیشم دوباره حوصله فروش اونو ندارم .

در ضمن اگر تو آزانس کار میکنی یا تو جاده یا هر چیزی که بهش بگی کار کردن فکرشو از سرت بیرون کن با این ماشین ها بخوای کار کنی ها چون اولش که سالمه شاید تا 10 سال هم اذیت نشی اگر فشاره الکی بهش نیاری ولی وقتی خراب شد مثل 405 نمیشه نهایتا 2- 3 روزه جمعش کرد یهو 1 هفته معتلت میکنه ولی دوباره راه میوفته فرقش تو اینه که لوازم این 405 بقل تعمیرگاه هست میگیری ولی این باید یکی یکی جورش کنی تا تکمیل بشه تا جمعش کنی که فقط زمان میبره ولی جور شدنش 100% جور میشه مگر اینکه آمریکایی خاصی باشه مثل ماشین های دهه 60 و 70 میلادی یا پایین تر یا مدل های کم یاب مثل آریا وگر نه بیوک و نوا همه چیزش راحت هست .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
من تنها کاری که با ماشین میکنم یا هردم میام تهران یا میرم عروسی .چون شغلم نوازندگی هستش و میرم عروسی وسایلامو میزنم و بعدشم میام خونه ماشین میخوابه همینو بس .نه اهل مسافر کشی هستم و نه آژانس. من خودم ..باشه در مورد پولی پس باید بفروشم بعدش اینو بخرم ولی باید حسابی تحقیق کنم در مورد این ماشینها که فردا پشیمون نشم .

چون بلانصبت شما جدیدا یکی از همشهریات سرمون رو کلاه گذاشته و باعث شده من یکمی در مودر این اراک با شکو تردید برم جلو .امیدوارم ناراحت نشده باشی و حتما اینم شنیدی که ترو خشک با هم میسوزه . اون نامرد حروم خور جنس خراب برام فرستاد و منم بهش گفتم همشو پول دوا دکتر خرج کنه

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
یه چیزه جالب گفتی که ترو خشک با هم میسوزه ولی نگفتی 5 تا انگشت مثل هم نیستن ! آدم حروم لقمه و ... همه جا هست به منطقه یا شهر ربط نداره که بگی همدانی ها فلانند منم رفتم همدان شورلت نوا بخرم تابستون فلان فلان شده منو 200 کیلو متر راه کشوند نگفت ماشینش مشکل داره ( موتور گیربکس دف جلو بندی ترمز و حتی ظاهر مشکل خیلی شدید داشتن) فقط تعریف الکی کرد فکر کرد من گاگولم میتونه بکنه تو پاچم ولی از قضا من خودم فنی بودم تمام ایراداش رو بهش گفتم و گفتم قیمتو میاری پایین ( گفته بود 8.5 من 6 قیمت دادم چون فقط گیربکسش 1.5 خرج داشت تا بقیش ....) گفت نه منم گفتم بای .

حالا شما اینجور که معلومه اطلاعات فنی خیلی ضعیفی داری به همین جهت به چند تا تعمیر کار نشون بده با خیال راحت بخر ... یه سری راه کار های ساده هم هست هر آدم بی سوادی هم میتونه با استناد به اون اطلاعات سلامت 80% ای رو بفهمه که دود نکردن ماشین کمپرس نداشتن راحت گاز خوردن و میزون کار کردن پرت پرت نکردن و سواری هم زوزه و کشیدن فرمون نداشته باشه اینها تا 80% کمکت میکنه بفهمی سالم هست یا نه .

خلاصه من در خدمتم اگر قسمت شما باشه همه چیز جور میشه و میای .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این دو تا نوا کارت سوختشون فعاله یا سوزندنشون اخه ماشینهای بالای عمر 25 سال کارت سوختشون قرار بود بسوزه

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
لامصب این ماشین آمریکاییا یه چیز دیگه اس.
من خودم اولین باری که نشستم پشت فرمون کادیلاک،انگار داشتی کالسکه بچه میروندی،انقدر نرم و بی صدا و راحت بود.
ماشینای خوبی داری داداش،خوب بفروشی

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
یه چیزه جالب گفتی که ترو خشک با هم میسوزه ولی نگفتی 5 تا انگشت مثل هم نیستن ! آدم حروم لقمه و ... همه جا هست به منطقه یا شهر ربط نداره که بگی همدانی ها فلانند منم رفتم همدان شورلت نوا بخرم تابستون فلان فلان شده منو 200 کیلو متر راه کشوند نگفت ماشینش مشکل داره ( موتور گیربکس دف جلو بندی ترمز و حتی ظاهر مشکل خیلی شدید داشتن) فقط تعریف الکی کرد فکر کرد من گاگولم میتونه بکنه تو پاچم ولی از قضا من خودم فنی بودم تمام ایراداش رو بهش گفتم و گفتم قیمتو میاری پایین ( گفته بود 8.5 من 6 قیمت دادم چون فقط گیربکسش 1.5 خرج داشت تا بقیش ....) گفت نه منم گفتم بای .

حالا شما اینجور که معلومه اطلاعات فنی خیلی ضعیفی داری به همین جهت به چند تا تعمیر کار نشون بده با خیال راحت بخر ... یه سری راه کار های ساده هم هست هر آدم بی سوادی هم میتونه با استناد به اون اطلاعات سلامت 80% ای رو بفهمه که دود نکردن ماشین کمپرس نداشتن راحت گاز خوردن و میزون کار کردن پرت پرت نکردن و سواری هم زوزه و کشیدن فرمون نداشته باشه اینها تا 80% کمکت میکنه بفهمی سالم هست یا نه .

خلاصه من در خدمتم اگر قسمت شما باشه همه چیز جور میشه و میای .
سلام
اولش که گفتم بلانصبت شما و درواقع الان من مار گزیده هستم و باید از همه چیز بترسم .در مورد اطلاعات ماشین بله حق باشماست من چیزی نمیدونم زیاد و سر در نمیارم . از طرفی هم عاشق ماشین کرمیت و از طرفی هم اون bnw2002 زرد شدم که خیلی خوشگله و آنتیکه و از طرفی هم من خیلی ریزه پیزه هستم و تو شورولت گم میشم :D ولی خب ماشین شما رو هم یبار میخواستم بیام شهر خودم سوار شدم البته از مال شما و واقعا انکاری تو هواپیما نشسته بودم وای چه قدرت و شتابی داشت ماشالله صدا نداشت و گاز میدادی فرار میکرد

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
من عاشق اون رنگ کرمی هستم ولی خب مصرفشو حزینه تعمیرش بالاست و پژو فکر کنم بهتر ازین باشه درسته؟

راستی داداش اون کرمی رنگه یعنی اصلا دست نخورده و واقعا در حد صفر هستش؟بشرط بشرط هست؟اینا مصرفشون چقدره؟ روغنشون بخواد عوض بشهچقدر حزینه داره؟ شماره و سایز لاستیکشون چنده؟
داداش این کجاش کرمیه،محض اطلاعتون شکلاتیه.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275

Payam-ES

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
اولش که گفتم بلانصبت شما و درواقع الان من مار گزیده هستم و باید از همه چیز بترسم .در مورد اطلاعات ماشین بله حق باشماست من چیزی نمیدونم زیاد و سر در نمیارم . از طرفی هم عاشق ماشین کرمیت و از طرفی هم اون bnw2002 زرد شدم که خیلی خوشگله و آنتیکه و از طرفی هم من خیلی ریزه پیزه هستم و تو شورولت گم میشم :D ولی خب ماشین شما رو هم یبار میخواستم بیام شهر خودم سوار شدم البته از مال شما و واقعا انکاری تو هواپیما نشسته بودم وای چه قدرت و شتابی داشت ماشالله صدا نداشت و گاز میدادی فرار میکرد
آقا سعید کدوم ماشین رو سوار شدی؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداش ما داریم در مورد این حرف میزنم که اگه دقیق پستهارو میخوندی ایشون لینکش رو گذاشتن

http://iran-tejarat.com/Ads1201/1719915.html
آقا بینهایت معذرت من اصل تاپیک رو قبلا دیده بودم و دقیقا نیفتاده بود که وسطا یه مورد دیگه اضاف شده این بود که من این اشتباه رو کردم.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آقا سعید کدوم ماشین رو سوار شدی؟
من چند سال پیش که تو شهر رشت بودم یه مسافر کش از همین ماشینا داشت و باهاش مسافر کشی میکرد منم جلو نشستم .خدایی داشت پرواز میکرد

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
این دو تا نوا کارت سوختشون فعاله یا سوزندنشون اخه ماشینهای بالای عمر 25 سال کارت سوختشون قرار بود بسوزه
والا من همین دیروز بنزین زدم مشکلی نداشتم و تا اونجا که من میدونم ماشین های فرسوده اینا حساب نمیشن پیکان و پژو و پراید و رنو و این جور چیزا فکر میکنم سهمیشون قطع میشه ، از این گذشته آخه 60 لیتر بنزین چی میشه که بخواد چشمت دنبالش باشه که میدن یا نمیدن همش این 60 لیتر 18 تومن اختلافش هست با آزاد !

از طرفی هم عاشق ماشین کرمیت و از طرفی هم اون bnw2002 زرد شدم که خیلی خوشگله و آنتیکه
من که مودنم bmw کجاست اینجا !

از اینها بگزریم قیمت ها رو یه بار دیگه میگم چون پست اول نمیشه ویرایشش کرد !

نوا 56 شکلاتی : سری اول مونتاژ آمریکا به قیمت 9 میلیون و 400 هزار تومن و تخفیف پای معامله . ( 9500 برای خودم بیشتر هم وایساده تا الان )
نوا 58 کرم : سری دوم منتاژ ایران به قیمت 17 میلیون تومن و تخفیف فقط در حد هزینه رفت و آمد ( 100 الی 300 )

58 رو به خاطر این کم نمیکنم و قیمتش بالاست چون به هیچ وجه نمیتونم با این قیمت لنگشو پیدا کنم ! که بخوام بفروشم باید 3 تومن بزارم روش تازه شاید بشه در حدش که بعید میدونم .
شکلاتیه جلو عقب پلمپ هست ولی رنگ داره به علت آفتاب سوختگی ولی کرمیه نداره چون تو پارکینگ بوده !

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام شرمنده اعتبارمون تموم شد .

داداش ماشین من بیمه نو کردم و تخفیفشم کامل هستش.
رنگشم که بهت گفتم کجاها داره
دوتا باند عقب گذاشتم و ضبطشم فابریک خودشه .
لاستیک جلو نو هستش و عقب 40 درصد داره زاپاسش نو هستش البته چند بار برای پنچری گرفتن عوض شده.
سه تیگه سالم و پلمپ
موتور 92 در واقعا سیلندرو سرسلندرش عوض شده و مراحل قانونیشم انجام دادم
خلافی 0
شتاب عالی
دوگانه ال پی جی که اونو اگه بخوای جدا گونه حساب میکنم .نخواهی هم برش میدارم میزارم رو ماشین شما
مصرفش خیلی خوبه و در حد پراید هستش
باطری نو
رادیات نو
لنت جلو نو
لنت عقب خوبه و فعلا جا داره تا یک سال شایدم بیشتر
واتر پمب صفر
شمع ژاپنی براش خریدم و نو هستش
فرمون پرشیایی
چراغ عقب اسپورت
برای سپر هم چراغ مه شکن گذاشتم خیلی خوشگله
خلاصه فقط روغن و بنزین بزن .

من راحت با گازش 900 کیلومتر میرم .در واقعا هر سری میرم تهران و برمگیردم و یک روزم میچرخم

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
والا من که عرض کردم ماشین ایرانی سوار نمیشم واقعا دیگه نمیتونم قبلا میتونستم الان دیگه این ماشین ها برامون اسباب بازی هست حال نمیکنیم باهاشون به قول معروف ...

فعلا صبر کنید تا من خبر اون سوال هارو به شما بدم بعد در مورد معامله با هم صحبت میکنیم .

Almas R

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
فعلا فروش کرم رنگ به حالت تعلیق در آمده تا ببینم چی میشه .

آب هم نگاه کردم اصلا کم نکرد .

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
هرطور مایل هستین دوست عزیز . منم دارم آمادش میکنم برای فروش حالا ماشین شما نشد یه ماشین دیگه .هرچی قسمت باشه . شبتون خوش

من تا تو این یک ماه میفروشم و دارم در مورد مدل ماشین شما هم تحقیق میکنم مخصوصا در مورد قیمتهاش و قطعاتش و خلاصه نمیخوام ضرر کنم حالا هرچقدر هم ماشین صفر باشه.
شما هم هروقت فروشتون قطعی شد خبرم کنید

بالا