دوست عزیز من خودم به شخصه چیزیو که در موردش اطلاع ندارم نظر نمیدم :من عاشق اون رنگ کرمی هستم ولی خب مصرفشو حزینه تعمیرش بالاست و پژو فکر کنم بهتر ازین باشه درسته؟
راستی داداش اون کرمی رنگه یعنی اصلا دست نخورده و واقعا در حد صفر هستش؟بشرط بشرط هست؟اینا مصرفشون چقدره؟ روغنشون بخواد عوض بشهچقدر حزینه داره؟ شماره و سایز لاستیکشون چنده؟
مصرفش در حد یه پیکان هست داخل شهر 14 اوتوبان 10 ، هزینه تعمیر هم اصلا بالا نیست اندازه همون 405 نباشه بیشتر هم نیست و اینکه بهتر هست یا نیست رو الان نمیگم باید سوار بشی یه مدت بعد خودت میفهمی این لگن هایی که ملت سوارن لگن هستن نه ماشین .... که میگی پژو بهتره یا اون !
آره همه چیزش دست نخورده هست عالی مصرف رو که گفتم ... روغنش هم مثل بقیه ماشین ها 30 - 40 تومن میشه فاق 75 پهنا 205 رینگ 14 .
نمیدونم ما کی دست از این حرف ها بر میداریم برادره من طرف 400 میلیون میده ماشین صدی 25 30 مصرف میکنه بهش فکر نمیکنه تو میخوای 10 تومن پول بدی ماشین صدی 20 هم که مصرف کنی میارضه بقیه پولتو میزاری بانک با سود پولت بنزین مفت میزنی کافیه الان 10 تومن بزاری بانک ماهی 200 بهت سود میدن .داداش اینا به صدی چند راضی می شن بیان بیرون یکم سواری بدن
بعد از اینها گذشته تنها مشخصه ماشین خوب مصرف کمش نیست چند تا مورد دیگه هست یکی از دلایلی که همه پراید میخرن مصرفش هست ولی بنده خدا ها اکثرشون تو این دنیا نموندن که بخوان ذوق مصرف کمشو بکنن و استفادشو ببرن !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت ها هم تغییر کرد :
قهوه ای : 9400 تومن
کرم : 17 تومن
قهوه ای برام 9500 وایساده تا الان 2 روز پیش بیمش کردم 1 سال فول داره بهمراه 9 سال تخفیف !!!
کرم هم تخفیف جزعی داره در حد هزینه رفت و آمد ... ولی قهوه ای بیشتر از رفت آمد شاید تخفیف دادم بستگی داره طرفم واقعا خریدار باشه یا نه ولی 9500 که برای خودم خرج بر داشته رو حاضرم کمتر بدم چون 2 تا ماشین دارم الان و اون کرم رنگه چون گرون هست خیلی دیر مشتری براش پیدا میشه ولی این زود تر و به همین دلیل فورا توافق میکنم اگر کسی واقعا بخوادش .
و ماشین رو به شرط اینکه نتونه ازش ایراد بگیره میدم و قبل از خرید به هر کی دوست داره نشونش بده که خیالش راحت باشه که دروغی بهش نگفتم .
Last edited: