• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام بزرگوار
آیا بهار امسال برداشت عسل اسطوخودوس دارید؟ یعنی بدون رس بندی و جدید؟

هزینه ارسال به تهران جقدر میشه؟ چند کیلو به بالا هزینه ارسال رو شما تقبل میکنید؟

توضیحی میدید چرا اسطوخودوس از بقیه محصولاتتون بالاتره؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام بزرگوار
آیا بهار امسال برداشت عسل اسطوخودوس دارید؟ یعنی بدون رس بندی و جدید؟

هزینه ارسال به تهران جقدر میشه؟ چند کیلو به بالا هزینه ارسال رو شما تقبل میکنید؟

توضیحی میدید چرا اسطوخودوس از بقیه محصولاتتون بالاتره؟
اول اینکه عسل جدید رس داره و کلن عسل طبیعی رس داره و اون عسلی که بدون رس فروخته میشه یا گرمادیده هست یا اینکه عسل طبیعی نیست
امسال بهار هنوز معلوم نیست اسطوخودوس داشته باشیم اما برداشتش ابتدای تابستانه.
اگر بیشتر از 4 کیلو سفارش بدید هزینه پست رو من به عنوان تخفیف میدم.
علت گرونیش هم به خاطر برداشت کم و پرزحمتش و نقل مکان کندوهاست.

hamid984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرایط خرید رو پ.خ کنید ممنون میشم

hamid984

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا مبلغ 155000 تومان واریز شد.
شماره ارجاء : 13607760690
درخواست:
عسل آویشن بدون موم یک کیلو
عسل گون بدون موم یک کیلو
عسل خام اسطوخودوس بدون موم یک کیلو
عسل اسطوخودوس بدون موم یک کیلو

Last edited:

Try

Registered User
لایک‌ها
466
داداش این آویشن درجه 1 آخه یک بار من دیدم رنگ خون بود خیلی قرمز بود

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
داداش این آویشن درجه 1 آخه یک بار من دیدم رنگ خون بود خیلی قرمز بود

خیالتون از بابت درجه 1 بودنش راحت باشه بنده تمام عسل هام رو با ضمانت دوستان میدم :)
تو تاپیک اول به اندازه کافی راجع به این موضوع توضیح دادم.
شما میتونید واسه تست هم که شده نیم کیلو سفارش بدید اگه از کیفیت راضی نبودید میتونید عسل رو برگردونید :)

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
عسل خام اسطوخودوس با عسل اسطوخودوس

چه فرقی داره

+هزینه ارسال به مشهد

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
آقا مبلغ 155000 تومان واریز شد.
شماره ارجاء : 13607760690
درخواست:
عسل آویشن بدون موم یک کیلو
عسل گون بدون موم یک کیلو
عسل خام اسطوخودوس بدون موم یک کیلو
عسل اسطوخودوس بدون موم یک کیلو

سلام
جناب حمیدخان عسل خدمت شما ارسال شد و کد رهگیری هم خدمت شما پخ شد

عسل خام اسطوخودوس با عسل اسطوخودوس

چه فرقی داره

+هزینه ارسال به مشهد

براتون پخ شد اما اینجا هم دوباره میگم:
ببینید متاسفانه در جامعه طوری جا افتاده که عسلی که رس بسته (شکرک) عسل مرغوب و طبیعی نیست که واقعن باور غلطیست و فروشندگان رو دچار چالش میکنه :) واسه همین عسل رو تا یه میزان درجه گرم میکنن که اون حالت رس رو از دست بده و کشدار بشه تا راحت تر فروش بره اما در واقع با گرم شدن خاصیت دارویی عسل هم یکمی از بین میره.
پس با این حال عسل خام به مراتب بهتر از عسل گرمادیده هست.
و این رو هم دوباره بگم عسلی مرغوب و طبیعی است که اگر در جایی ثابت بماند از زیر شروع به رس (شکرک) بستن کند.
هزینه ارسال هم به مقدار وزن مرسوله بستگی داره تا مشهد فک کنم 5 بشه!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

عسلهای ما امروز رسید. البته هنوز تست نکردم... ولی بسته بندی و زمان ارسال بسیار عالی بود. :) بابت تخفیف 4 کیلو به بالا (ارسال رایگان) هم تشکر میکنم. :)

فقط یه مورد... کاشکی روشون می نوشتید کدوم چه عسلی هست... الآن رنگ یه عسل قرمز هست... اون سه تای دیگه تقریباً هم رنگ هستند... :D میشه راهنمایی کنید که کدوم عسل مال کدوم گیاهه؟ :blush:

راستی در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟ یا طور دیگه؟

سپاس.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام،

عسلهای ما امروز رسید. البته هنوز تست نکردم... ولی بسته بندی و زمان ارسال بسیار عالی بود. :) بابت تخفیف 4 کیلو به بالا (ارسال رایگان) هم تشکر میکنم. :)

فقط یه مورد... کاشکی روشون می نوشتید کدوم چه عسلی هست... الآن رنگ یه عسل قرمز هست... اون سه تای دیگه تقریباً هم رنگ هستند... :D میشه راهنمایی کنید که کدوم عسل مال کدوم گیاهه؟ :blush:

راستی در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟

خواهش میکنم :)
ببینید اونایی که درب قرمز دارن اسطوخودوسن و اونایی که درب زرد دارن یا گون و یا آویشن :) و اینو هم در نظر داشته باشید آویشن رنگ تیره تری نسبت به گون داره.
خط بالا رو دوباره بخون و به عسلها نگاه کن متوجه میشی :) اما از این به بعد واسه بقیه روی درب مینویسم :) پیشنهاد جالبی بود :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خواهش میکنم :)
ببینید اونایی که درب قرمز دارن اسطوخودوسن و اونایی که درب زرد دارن یا گون و یا آویشن :) و اینو هم در نظر داشته باشید آویشن رنگ تیره تری نسبت به گون داره.
خط بالا رو دوباره بخون و به عسلها نگاه کن متوجه میشی :) اما از این به بعد واسه بقیه روی درب مینویسم :) پیشنهاد جالبی بود :)

خدا خیرت بده! :happy: تا الآن معما به این سختی حل نکرده بودم!! :D البته فکر کردم که شاید رنگ دربها رو از قصد دو رنگ گذاشتید، ولی گفتم شاید هم اتفاقی بوده باشه...

الآن این عسلهایی که برای من مرحمت کردید، همشون خام هستند؟ یا رس بسته (رس ناشی از زمان) هم هست؟

درباره نحوه تولید عسل خام هم که توضیح ندادید... :blush: در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟

سپاس.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
ما یک کیلو عسل خام اسطوخودوس گرفتیم.
زمان ارسال و بسته بندی عالی بود.
خود عسل رو هم داریم میل میکنیم.
تا بحال عسل اینطوری نخورده بودم. برام هم مزش جالب بود هم شکرکهایی که داشت.
آرم فکر میکنه شکر هست ولی وقتی می خوری متوجه میشی که اصلا اینطور نیست.
در هر حال از این دوستمون سپاسگزار هستم

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ما یک کیلو عسل خام اسطوخودوس گرفتیم.
زمان ارسال و بسته بندی عالی بود.
خود عسل رو هم داریم میل میکنیم.
تا بحال عسل اینطوری نخورده بودم. برام هم مزش جالب بود هم شکرکهایی که داشت.
آدم فکر میکنه شکر هست ولی وقتی می خوری متوجه میشی که اصلا اینطور نیست.
در هر حال از این دوستمون سپاسگزار هستم
نوش جونت بزرگوار همیشه شیرین کام باشی :)
ما درخدمتیم :)

saeed.555

Registered User
لایک‌ها
3
مبلغ 24.000 تومن واریز شد دادا
شماره ارجاع : 010938203104
نیم کیلو عسل آویشن بدون موم.
ایشالا زودتر برسه تا بزنم تو رگ و روح و وجود !! :p:rambo:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خدا خیرت بده! :happy: تا الآن معما به این سختی حل نکرده بودم!! :D البته فکر کردم که شاید رنگ دربها رو از قصد دو رنگ گذاشتید، ولی گفتم شاید هم اتفاقی بوده باشه...

الآن این عسلهایی که برای من مرحمت کردید، همشون خام هستند؟ یا رس بسته (رس ناشی از زمان) هم هست؟

درباره نحوه تولید عسل خام هم که توضیح ندادید... :blush: در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟

سپاس.

اسطوخودوس یکیش خامه یکی هم رس بسته.
خوب در مورد برداشت عسل خام، ببینید شانه رو از تو کندو درمیاریم که عسل داخلش بازه و بعد از برداشت پولک هاش داخل دستگاه میزاریم که یک شیر داره که وقتی دستگاه تاب میخوره این عسل ها از موم در میآن و از شیرش داخل ظرف مخصوصش میریزه و این ظرف رو ما 2 ماه میذاریم تو اطاق کنترل شده بعد از این 2 ماه به طور کامل قالب ظرف خودش رو میگیره که به اون میگن عسل خام، حالا اگه بخوایم بیایم این عسل ها رو بریزیم تو بطری برای فروش این ظرف رو گرم میکنیم (درجه خاص) و میریزیم تو ظروف 1 کیلویی 2 کیلویی :)
بعد از گرم کردن دیگه اون حالت خشک رس بسته رو نداره اما به مرور زمان( 25روز در دمای معمولی ) از پایین شروع به رس گرفتن میکنه :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اسطوخودوس یکیش خامه یکی هم رس بسته.
خوب در مورد برداشت عسل خام، ببینید شانه رو از تو کندو درمیاریم که عسل داخلش بازه و بعد از برداشت پولک هاش داخل دستگاه میزاریم که یک شیر داره که وقتی دستگاه تاب میخوره این عسل ها از موم در میآن و از شیرش داخل ظرف مخصوصش میریزه و این ظرف رو ما 2 ماه میذاریم تو اطاق کنترل شده بعد از این 2 ماه به طور کامل قالب ظرف خودش رو میگیره که به اون میگن عسل خام، حالا اگه بخوایم بیایم این عسل ها رو بریزیم تو بطری برای فروش این ظرف رو گرم میکنیم (درجه خاص) و میریزیم تو ظروف 1 کیلویی 2 کیلویی :)
بعد از گرم کردن دیگه اون حالت خشک رس بسته رو نداره اما به مرور زمان( 25روز در دمای معمولی ) از پایین شروع به رس گرفتن میکنه :)

تشکر... پس برای این عسل هیچ گرمایی به کار نرفته.

میگم این دو تا اسطوخودوس ها دقیقاً عین هم هستند از نظر شکل و میزان رس بستن و ... :wacko: حالا اشکال نداره ما به نیت عسل طبیعی میخوریم، شما رو هم دعا میکنیم. :D

فردا این کارشناسان عسل بیان، نظرشون رو اینجا اعلام میکنم. :D ما که راضی هسیتم. :rolleyes:

بالا