Dr.Cnet
Registered User
به کجا ؟هزینه ارسالش چقدره؟
به کجا ؟هزینه ارسالش چقدره؟
اول اینکه عسل جدید رس داره و کلن عسل طبیعی رس داره و اون عسلی که بدون رس فروخته میشه یا گرمادیده هست یا اینکه عسل طبیعی نیستسلام بزرگوار
آیا بهار امسال برداشت عسل اسطوخودوس دارید؟ یعنی بدون رس بندی و جدید؟
هزینه ارسال به تهران جقدر میشه؟ چند کیلو به بالا هزینه ارسال رو شما تقبل میکنید؟
توضیحی میدید چرا اسطوخودوس از بقیه محصولاتتون بالاتره؟
شرایط خرید رو پ.خ کنید ممنون میشم
داداش این آویشن درجه 1 آخه یک بار من دیدم رنگ خون بود خیلی قرمز بود
آقا مبلغ 155000 تومان واریز شد.
شماره ارجاء : 13607760690
درخواست:
عسل آویشن بدون موم یک کیلو
عسل گون بدون موم یک کیلو
عسل خام اسطوخودوس بدون موم یک کیلو
عسل اسطوخودوس بدون موم یک کیلو
عسل خام اسطوخودوس با عسل اسطوخودوس
چه فرقی داره
+هزینه ارسال به مشهد
سلام،
عسلهای ما امروز رسید. البته هنوز تست نکردم... ولی بسته بندی و زمان ارسال بسیار عالی بود. بابت تخفیف 4 کیلو به بالا (ارسال رایگان) هم تشکر میکنم.
فقط یه مورد... کاشکی روشون می نوشتید کدوم چه عسلی هست... الآن رنگ یه عسل قرمز هست... اون سه تای دیگه تقریباً هم رنگ هستند... میشه راهنمایی کنید که کدوم عسل مال کدوم گیاهه؟ :blush:
راستی در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟
خواهش میکنم
ببینید اونایی که درب قرمز دارن اسطوخودوسن و اونایی که درب زرد دارن یا گون و یا آویشن و اینو هم در نظر داشته باشید آویشن رنگ تیره تری نسبت به گون داره.
خط بالا رو دوباره بخون و به عسلها نگاه کن متوجه میشی اما از این به بعد واسه بقیه روی درب مینویسم پیشنهاد جالبی بود
اینقدر این تاپیک تو چشم اومد که هوس کردیم
آقا مام نیم کیلو عسل آویشن میخوایم چطور باس بخریم ؟arty:
نوش جونت بزرگوار همیشه شیرین کام باشیما یک کیلو عسل خام اسطوخودوس گرفتیم.
زمان ارسال و بسته بندی عالی بود.
خود عسل رو هم داریم میل میکنیم.
تا بحال عسل اینطوری نخورده بودم. برام هم مزش جالب بود هم شکرکهایی که داشت.
آدم فکر میکنه شکر هست ولی وقتی می خوری متوجه میشی که اصلا اینطور نیست.
در هر حال از این دوستمون سپاسگزار هستم
خدا خیرت بده! :happy: تا الآن معما به این سختی حل نکرده بودم!! البته فکر کردم که شاید رنگ دربها رو از قصد دو رنگ گذاشتید، ولی گفتم شاید هم اتفاقی بوده باشه...
الآن این عسلهایی که برای من مرحمت کردید، همشون خام هستند؟ یا رس بسته (رس ناشی از زمان) هم هست؟
درباره نحوه تولید عسل خام هم که توضیح ندادید... :blush: در مورد عسل خام میشه توضیح بفرمایید که چطوری از از شان جدا میکنید؟ با حرارت کم؟ یا با پرس؟
سپاس.
اسطوخودوس یکیش خامه یکی هم رس بسته.
خوب در مورد برداشت عسل خام، ببینید شانه رو از تو کندو درمیاریم که عسل داخلش بازه و بعد از برداشت پولک هاش داخل دستگاه میزاریم که یک شیر داره که وقتی دستگاه تاب میخوره این عسل ها از موم در میآن و از شیرش داخل ظرف مخصوصش میریزه و این ظرف رو ما 2 ماه میذاریم تو اطاق کنترل شده بعد از این 2 ماه به طور کامل قالب ظرف خودش رو میگیره که به اون میگن عسل خام، حالا اگه بخوایم بیایم این عسل ها رو بریزیم تو بطری برای فروش این ظرف رو گرم میکنیم (درجه خاص) و میریزیم تو ظروف 1 کیلویی 2 کیلویی
بعد از گرم کردن دیگه اون حالت خشک رس بسته رو نداره اما به مرور زمان( 25روز در دمای معمولی ) از پایین شروع به رس گرفتن میکنه