پخ شد بزرگوار
پخ شد بزرگوار
سلام بزرگوار.
عسل ارگانيك، به عسلي گفته مي شود كه زنبورعسل از گل گياهاني كه "بدون مصرف" آفت كش ها،كودهاي شيميايي و تركيبات اصلاح شده ژنتيكي كشت شده اند، شهد جمع آوري كرده و پس از فرآوري آنرا به عسل تبديل مي كند.
این نوع عسل هم موجوده کیلویی 220 تومن و ما این نوع رو پیش فروش میکنیم چون باید مخصوص شخص و به مقدار نیاز کندو از محل خارج شه.
اما در مورد عسل های ما:
موقع ورود زنبور به کندو یک نوار 2 سانتی آپیستان قرار میدیم تا با عبور زنبور از روی این نوار کنه و آفت زنبور از بین بره ولی موقع برداشت دیگه این نوار رو برمیداریم.
و موقع برداشت محصول هم یه تنه درخت رو با فاصله 2 متری از کندوها آتیش میزنیم تا این دود در هوا پخش بشه و زنبور حالت تهاجمی به خودش نگیره و نیش نزنه.
تنها این 2 مورد یعنی نوار آپیستان و دود استفاده میشه.
ببخشید که دیر جواب دادم پست شما رو ندیده بودم تا صبح
سلام میشه بیشتر توضیح بدید یعنی این که اینها که گلهاش کود شیمیایی نداره؟؟
و سوال بعدی این که ساکاروز یعنی چی؟؟
وآخرین سوال این که عسل خام یعنی چی؟ بهتره یا بدتره از اونا
نیم کیلو آویشن بدون موم می خوام تهران شرایط رو پخ کنید
عسل ما هم رسید دستمون
همه چیز عالی بود
تشکر از دوست عزیزمون
ایشا... بیشتر مزاحمشون میشیم
کارو بار گرفته اساسی...
عجب دستی داشتم!!!
ایشالا کیفیتت رو همینجوری نگهداری.
سلام،
1. عزیز عسل رس بسته (کاملاً رس بسته) هم دارید؟
2. عسل خام (نیمه رس بسته) برای تمام عسلهاتون دارید؟
3. کدوم شهر هستید؟
4. ارسال از طریق پست پیشتازه یا سفارشی؟ هزینه ارسال به عهده شماست یا خریدار؟
5. اگه از همه عسلهاتون 1 کیلو بخوایم، تخفیف هم داره؟
6. درباره پس گرفتن: آیا فقط با جواب برگه آزمایش که تعیین کننده میزان ساکاروزه زیادتر از حد معمول باشه، پس میگیرید؟ یا خودمون هم تست کنیم و مورد قبول نباشه پس میگیرید؟ البته آزمایش عسل هزینه چندانی نداره ولی اینجا افرادی هستند که قبلاً زنبوردار بودن و با مزه کردن عسل میتوانن بگن که درصد شکرش در حد کمه یا زنبورا فقط از آب و شکر تغذیه کردن! با این روش اگه عسل تایید نشه پس میگیرید؟
7. کدوم یکی از عسلهاتون عطر مشخص تر و بهتری نسبت به بقیه دارن؟
شرمنده زیاد سوال پرسیدم!
خیلی ممنون بابت پاسخهای دقیقتون، داداش پس اگه بدون برگه آزمایش پس میگیرید، من اینا رو میخوام:
عسل خام آویشن بدون موم: 1 کیلو
عسل خام گون بدون موم: 1 کیلو
عسل خام اسطوخودوس بدون موم: 1 کیلو
حالا نمیشه واسه 3 کیلو هزینه ارسال رو مهمون شما باشیم؟ باید حتماً 4 کیلو باشه؟ اگه باید حتماً 4 کیلو بشه، یه عسل 1 کیلویی کاملاً رس بسته و کاملاً سفت و سخت از آویشن یا اسطوخودوس به انتخاب خودتون به شرطی که بیشتر از 2 سال از تولیدش نگذشته باشد، به لیست بالا اضافه بفرمایید.
لطفاً هزینه کل و شماره حساب و کارتتون رو هم (ترجیحاً ملی) ارسال بفرمایید.
راستی یادم رفت اینو بپرسم، برداشت این عسلها مال پاییز سال پیش بوده؟ برداشت بهاره امسال کی هست؟ به صورت پیش ثبت نامه؟
سپاس.
پخ شد.
آره.برداشت بهاره رو بهتون خبر میدم
پ.خ شد.
البته انشاالله که مشتری دائم میشم و مرتب به تاپیک شما سر میزنم ولی اگه لیستی دارید که اسامی افرادی که عسل بهاره میخوان رو یادداشت میفرمایید، لطفاً اسم منو هم اضافه بفرمایید که به موقع خبر بشم. :blush:
/
مبلغ 145 هزار تومان برای خرید 4 کیلو عسل خام و رس بسته به کارتتون واریز شد. مشخصات سفارش:
عسل رس بسته اسطوخودوس بدون موم: 1 کیلو
شماره پيگيرى : ٣٣١٩٤
سپاس.
شما اولین نفر تو این لیست هستید
فردا براتون با سفارشات دوستان ارسال میشه
سلام عزیز.
نیم کیلو عسل آویشن بدون موم میخوام من.چطوری باید تهیه کنم ؟
سلام
عسل آویشن بدون موم نیم کیلویی تا برسه دستم چه قدر درمیاد؟من تهرانم با تشکر
پ.خ شد.
البته انشاالله که مشتری دائم میشم و مرتب به تاپیک شما سر میزنم ولی اگه لیستی دارید که اسامی افرادی که عسل بهاره میخوان رو یادداشت میفرمایید، لطفاً اسم منو هم اضافه بفرمایید که به موقع خبر بشم. :blush:
/
مبلغ 145 هزار تومان برای خرید 4 کیلو عسل خام و رس بسته به کارتتون واریز شد. مشخصات سفارش:
عسل رس بسته اسطوخودوس بدون موم: 1 کیلو
شماره پيگيرى : ٠٣٣١٩٤
سپاس.
تشکر از لطفتون. یه pm هم فرستادم خدمتتون.