• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عسل دارویـی درجه❶ کوهستان (وحشی،بهارنارنج،شویـد،آنـُخ،خارشتر،آویشن،گون) با ██ ضمانت برگشت ██

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تشکر... پس برای این عسل هیچ گرمایی به کار نرفته.

میگم این دو تا اسطوخودوس ها دقیقاً عین هم هستند از نظر شکل و میزان رس بستن و ... :wacko: حالا اشکال نداره ما به نیت عسل طبیعی میخوریم، شما رو هم دعا میکنیم. :D

فردا این کارشناسان عسل بیان، نظرشون رو اینجا اعلام میکنم. :D ما که راضی هسیتم. :rolleyes:
آره واسه عسل های خام به هیچ عنوان گرما ندیده :)

واقعن؟؟!!!! نکنه اشتباهی هردوتا اسطوخودوس را واست خام گذاشتم!!!!!!!!
چون از لحاظ ظاهر با هم یکمی متفاوتناااااا :( امیدوارم اشتباه نذاشته باشم :(
اگه 2تاش عسل خامه و ناراضی هستید یکیش رو برام بفرستید براتون عوض کنم.
بازم این سهل انگاری منو ببخشید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آره واسه عسل های خام به هیچ عنوان گرما ندیده :)

واقعن؟؟!!!! نکنه اشتباهی هردوتا اسطوخودوس را واست خام گذاشتم!!!!!!!!
چون از لحاظ ظاهر با هم یکمی متفاوتناااااا :( امیدوارم اشتباه نذاشته باشم :(
اگه 2تاش عسل خامه و ناراضی هستید یکیش رو برام بفرستید براتون عوض کنم.
بازم این سهل انگاری منو ببخشید.

خواهش میکنم، فدای سرت... :D حالا هر دوتاش خام باشه یا پخته! :D مهم اینه که افتخار دوستی شما نصیب ما شد و از عسلها هم راضی هستیم... :) البته بیشتر به نظر میاد جفتش رو رس بسته گذاشتید... :D چون از دوتای دیگه خیلی سفت ترن! :D شایدم جفتشون خام بودن، سرمای هوا باعث شده اینطوری بشن! :blush:

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
خواهش میکنم، فدای سرت... :D حالا هر دوتاش خام باشه یا پخته! :D مهم اینه که افتخار دوستی شما نصیب ما شد و از عسلها هم راضی هستیم... :) البته بیشتر به نظر میاد جفتش رو رس بسته گذاشتید... :D چون از دوتای دیگه خیلی سفت ترن! :D شایدم جفتشون خام بودن، سرمای هوا باعث شده اینطوری بشن! :blush:
نه اونا خامه خیالت راحت :) من همه عسلهای خام رو خودم میرم از انبار برمیدارم چون تو مغازه زیاد نیست و بیشتر سفارش خام میگیریم وگرنه متاسفانه تو مغازه فروش خام در هفته شاید یک دونه باشه :)
بیشتر خام ها رو ما سفارش قبول میکنیم.
و اینکه عسل خام خیلی سفته نسبت به حرارت دیده ها.
اگه رس ببنده مور مور میشه یعنی یه رگه هایی ازش میبینید که اینگار هنوز مایعه. یک عسل رو یه مدت بذارید تو یخچال متوجه میشید تفاوت رس بسته با خام چیه :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نه اونا خامه خیالت راحت :) من همه عسلهای خام رو خودم میرم از انبار برمیدارم چون تو مغازه زیاد نیست و بیشتر سفارش خام میگیریم وگرنه متاسفانه تو مغازه فروش خام در هفته شاید یک دونه باشه :)
بیشتر خام ها رو ما سفارش قبول میکنیم.
و اینکه عسل خام خیلی سفته نسبت به حرارت دیده ها.
اگه رس ببنده مور مور میشه یعنی یه رگه هایی ازش میبینید که اینگار هنوز مایعه. یک عسل رو یه مدت بذارید تو یخچال متوجه میشید تفاوت رس بسته با خام چیه :)

پس اگه اینطوریه جفتشون خامن! :D

من عسل رس بسته خریدم که باید با چاقو به جونش میفتادی... خیلی چیز معرکه ای بود. این عسلهای شما رو هم بزارم جای خنک فکر کنم 3-2 ماه دیگه همونطور سفت و سخت بشه. کلاً عسل هرچی طبیعی تر باشه، زودتر رس می بنده... البته به نوع گلش هم بستگی داره... مثلاً عسل گل پنبه زودتر از بقیه عسلها رس میبنده...

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
پس اگه اینطوریه جفتشون خامن! :D

من عسل رس بسته خریدم که باید با چاقو به جونش میفتادی... خیلی چیز معرکه ای بود. این عسلهای شما رو هم بزارم جای خنک فکر کنم 3-2 ماه دیگه همونطور سفت و سخت بشه. کلاً عسل هرچی طبیعی تر باشه، زودتر رس می بنده... البته به نوع گلش هم بستگی داره... مثلاً عسل گل پنبه زودتر از بقیه عسلها رس میبنده...

این گل پنبه چون تو منطقه ما نیست اصن نمیدونم چطوریاست :)
آره ظاهرن هر 2 تاش خامن دیگه :(

آقا 2-3 ماه!!!!!!!!!!! بذار تو جای خنک سر 20 روز رس نبست بیا اینجا اعلام کن که نبست :دی

Last edited:

applehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . آقا من از طعم شیرین بدم میاد . کدوم عسل شیرینیه کمتری داره ؟ نیم کیلو ازش میخوام واسه تست طعم .

armin2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من 4 کیلو عسل از اقای رحیمیان عزیز خرید کردم امروز رسید دستم
من زیاد خرید دارم عسل ..این عسل خوبی هست..حالا تا بیشتر مصرف کنم ببینم چی میشه
دستتون درد نکنه
)بعد 8 سال یه چیزی نوشتم تو فروم!!)

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام
من 4 کیلو عسل از اقای رحیمیان عزیز خرید کردم امروز رسید دستم
من زیاد خرید دارم عسل ..این عسل خوبی هست..حالا تا بیشتر مصرف کنم ببینم چی میشه
دستتون درد نکنه
)بعد 8 سال یه چیزی نوشتم تو فروم!!)
نوش جونتون :) خوشحالم که شما هم راضی هستید.
امیدوارم که بتونم باز هم درخدمت شما بزرگوار باشم.
شما دومین کاربری هستید که بعد از عضویت اولین نوشته رو تو این تاپیک گذاشتید :)

سلام . آقا من از طعم شیرین بدم میاد . کدوم عسل شیرینیه کمتری داره ؟ نیم کیلو ازش میخوام واسه تست طعم .

همه عسلها شیرینن(فروکتوز) اما عسل اسطوخودوس رو نسبت به بقیه پیشنهاد میکنم بهتون.

Last edited:

applehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هم نیم کیلو استوخودوس از ایشون درخواست کردم .
شماره پیگیری : 592012

mr saeed

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز من دنبال عسل کاملا طبیعی هستم برای مریض می خوام موجود هست ؟ قیمت ؟

ممنون

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
منم 0.5 کیلو آویشن بدون موم میخام لطفا قیمت با احتساب هزینه پست را برام پ.خ کنید و شماره حسابم فراموش نشه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
بنده هم نیم کیلو استوخودوس از ایشون درخواست کردم .
شماره پیگیری : 592012

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری خدمت شما پخ شد

مبلغ 24.000 تومن واریز شد دادا
شماره ارجاع : 010938203104
نیم کیلو عسل آویشن بدون موم.
ایشالا زودتر برسه تا بزنم تو رگ و روح و وجود !! :p:rambo:

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری خدمت شما پخ شد

منم 0.5 کیلو آویشن بدون موم میخام لطفا قیمت با احتساب هزینه پست را برام پ.خ کنید و شماره حسابم فراموش نشه

بزرگوار پخ شد

دوست عزیز من دنبال عسل کاملا طبیعی هستم برای مریض می خوام موجود هست ؟ قیمت ؟

ممنون

پخ شد بزرگوار

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
دوست عزیز یه سوال فنی داشتم.
این که عسل شما 100% طبیعی هست هیچ شکی نیست.ولی یه سوال دارم
آیا عسل طبیعی هم شکرک میزند ؟
و دوم اینکه آیا با توجه به نوع گل ماندگاری عسل هم فرق میکنه ؟
چون بنده از یک نوع عسل استفاده میکردم که راحت 2 سال میشد نگه داشت بدون افت کیفیت.
ولی عسلی هم بود که بعد از برداشت 45 روز کیفیت روز اولشو نداشت( البته اینم بگم عسل که بنده گرفته بودم 100% طبیعی بود)
حالا عسل شما کدومش ماندگاری بیشتری داره.اگه بتونید از خواص دارویی هر کدام هم بگید بسیار سپاسگذار میشم

ممنون

linker

Registered User
لایک‌ها
55
سلام نیم کیلو اسطوقدوس خام لطفا

امدم امنیتی بازی در بیارم قاطی شد همه چی..:) حال ندارم بعدا ویرایش می کنم

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    78.4 KB · نمایش ها: 55
  • 1.jpg
    1.jpg
    75.5 KB · نمایش ها: 53
Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب کارشناسان امر اومدند و سه نفری بیشتر از نیم کیلو عسل اسطوخودوس ما رو با چای خوردن! :D البته خواستن عسلهای دیگه رو هم تست کنن من گفتم دم دست نیست وگرنه از اونا هم نیم کیلو میخوردن!! :wacko: تشخیصی که کمیسیون تشخیص کیفیت عسل :D بعد از مشورت اعضاء داد این بود نسبت به قیمت، کیفیت فوق العاده بالاست. گفتن عسلی هم داریم که کندوش رو هم زنبورها درست کردن و شاید 4 کیلوش 1.200.000 بشه یعنی کیلویی 300 هزار تومن... و برای بدست آوردنش باید سر به کوه و کمر بزارید... ولی این عسل نسبت به قیمتش فوق العاده می ارزه. :blush: تازه گفتن کیلویی 300 هزار تومن که میخرید، ریسک آلودگی بالایی هم داره... :wacko: ولی کندوهای پرورشی عسلشون تا جای ممکن بهداشتی هست. حالا ممکن هست یه کم عسل درست شده از آب و شکر که برای تغذیه زنبورها در زمستان استاده میشه هم قاطی برداشت بهاره بشه... یا مثلاً کمی پارافین که در ساخت موم به کار میره... ولی عوضش خیالتون راحته که انگل و اینا نداره! :D

انشاالله خریدهای بعدی... :)

سپاس.

pishini

Registered User
لایک‌ها
450
عسلهای ما هم رسیدن عالی بودن مخصوصا عسل اسطوخودوس

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام
دوست عزیز یه سوال فنی داشتم.
این که عسل شما 100% طبیعی هست هیچ شکی نیست.ولی یه سوال دارم
آیا عسل طبیعی هم شکرک میزند ؟
و دوم اینکه آیا با توجه به نوع گل ماندگاری عسل هم فرق میکنه ؟
چون بنده از یک نوع عسل استفاده میکردم که راحت 2 سال میشد نگه داشت بدون افت کیفیت.
ولی عسلی هم بود که بعد از برداشت 45 روز کیفیت روز اولشو نداشت( البته اینم بگم عسل که بنده گرفته بودم 100% طبیعی بود)
حالا عسل شما کدومش ماندگاری بیشتری داره.اگه بتونید از خواص دارویی هر کدام هم بگید بسیار سپاسگذار میشم

ممنون

سلام بزرگوار.
عسل طبیعی شکرک می زند. یعنی رس بسته میشه.
در مورد ماندگاری من هم تضمین 2 سال بدون افت کیفیت رو براتون میکنم هرچند عسل طبیعی به هیچ عنوان فاسد نمیشه و میتونید زمان بیشتری رو نگه دارید اما خوب با توجه به زمان تو 2 سال تموم میشه وگرنه من عسل 6.5 ساله هم دارم :)
در مورد خواص هم تو تاپیک های قبل توضیح دادم اما اگه بخواین دوباره و بیشتر توضیح میدم.
بنده به همه عسل اسطوخودوس خام رو پیشنهاد میکنم اما تو مغازه پرفروش ترین عسلمون آویشنه :)

عسلهای ما هم رسیدن عالی بودن مخصوصا عسل اسطوخودوس

نوش جان بزرگوار :) شیرین کام باشید.

خب کارشناسان امر اومدند و سه نفری بیشتر از نیم کیلو عسل اسطوخودوس ما رو با چای خوردن! :D البته خواستن عسلهای دیگه رو هم تست کنن من گفتم دم دست نیست وگرنه از اونا هم نیم کیلو میخوردن!! :wacko: تشخیصی که کمیسیون تشخیص کیفیت عسل :D بعد از مشورت اعضاء داد این بود نسبت به قیمت، کیفیت فوق العاده بالاست. گفتن عسلی هم داریم که کندوش رو هم زنبورها درست کردن و شاید 4 کیلوش 1.200.000 بشه یعنی کیلویی 300 هزار تومن... و برای بدست آوردنش باید سر به کوه و کمر بزارید... ولی این عسل نسبت به قیمتش فوق العاده می ارزه. :blush: تازه گفتن کیلویی 300 هزار تومن که میخرید، ریسک آلودگی بالایی هم داره... :wacko: ولی کندوهای پرورشی عسلشون تا جای ممکن بهداشتی هست. حالا ممکن هست یه کم عسل درست شده از آب و شکر که برای تغذیه زنبورها در زمستان استاده میشه هم قاطی برداشت بهاره بشه... یا مثلاً کمی پارافین که در ساخت موم به کار میره... ولی عوضش خیالتون راحته که انگل و اینا نداره! :D

انشاالله خریدهای بعدی... :)

سپاس.

ما عسل زمستانه نداریم و زنبورهامون میرن تفریح و استراحت :)
فقط برداشت بهاره و پاییزه داریم، در مورد بهداشت هم باید بیاید و از نزدیک ببینید بهتره تا من توضیح بدم.
در کل واقعن خوشحالم که هم شما و هم کمسیون تشخیص کیفیت راضی هستید :)
در هر صورت ما درخدمتیم بزرگورا

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام نیم کیلو اسطوقدوس خام لطفا

امدم امنیتی بازی در بیارم قاطی شد همه چی..:) حال ندارم بعدا ویرایش می کنم

مرسوله شما ارسال شد و کد رهگیری خدمت شما پخ شد :)

عسل خام چه فرقی دار؟؟

عسل خام در واقع همون عسلی هست که از خود کندو گرفته میشه و رس بسته هست.
اما عسلهایی که در بازار به صورت مایع غلیظ فروش میره خام نیست بلکه عسل خام رو گرماداده اند و مایع شده.
حالا اگه عسل خام گرمادیده بشه از خاصیت داروییش کم میشه دیگه و اون خاصیت دارویی اولیه رو نداره

escape2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

داداش کدومش خوشمزه تر بگو تا ماهم یه خرید کوچولویی داشته باشیم

بالا