بازار عمده
Registered User
بزار فردا نگاه کنم به بینم تو کارتنش طلایی هم هست یا فقط یک رنگ برامون اومدهرنگ طلایی هم داره؟
بزار فردا نگاه کنم به بینم تو کارتنش طلایی هم هست یا فقط یک رنگ برامون اومدهرنگ طلایی هم داره؟
با سلام مجدد تعدادی عینک خریداری کردند و به حساب ما واریز شد و برایتان ارسال شدسلام
تک فروشی واسه PORSCHE P5549 و مونت دارید؟
هر مدل خواستید تک فروشی عمده و به صورت پارتی هم داریمسلام داداش کدوم مدلا تک فروشی داره ؟
اگه امکان خرید حضوری هست ادرس لطفا
ممنون
هدیه برای تمام هدیه ها هست فقط برای عینک های 30 تومنی یه عینک دیگه هدیه تعلق نمیگیره هدیه های اون ها اسپری پنچر گیری هستعینک آفتابی اسپرت کارتیر Cartier پولاریزه POLARIZED UV400 ساخت ایتالیا
قیمت تک فروشیتون چنده واسه این عینک ؟ اصله یا های کپی ؟
این هدایای ک در نظر گرفتید به این محصول هم تعلغ میگیره ؟
با سلام سایت http://bazaromde.com هست این سایت در حال بروز رسانی هست و هنوز تکمیل نشده و تا اواسط ماه آینده کامل میشهبا سلام
آدرس سایتتون رو برای من میفرستید...
ممنون
ایمیل بدید تا فردا براتون ایمیل میکنم هنوز این مدل ها تو سایت نذاشتیم چون مدل ها زیاد هست و سایت هم کار زیاد دارهعینک های کپی پلاریزه و یووی مثل مدل مونت بلاش چه چیزایی دارید؟
میشه برام پ. خ کنید با قیمت.
در ضمن طرح عینک رایگان برای تک فروشی ندارید.
ایمیل بدید تا فردا براتون ایمیل میکنم هنوز این مدل ها تو سایت نذاشتیم چون مدل ها زیاد هست و سایت هم کار زیاد داره
با سلام عینک ۳۰تومنی UV400هست بعد ری بن شیشه سنگی نداشته باشدبا سلام
عینک ری بن اول تاپیک با بدنه طلایی و شیشه سبز چه قیمتی داره؟
و آیا واقعا uv400 هست یا نه.
مگه ارسال نکردم باشه چک میکنم و دوباره ارسال میکنم براتون تک میخواهید یا تعداد
سه تا عینک ری بن اولی که گذاشتین اول تاپیک قیمت ندارن.میشه بفرمایید چه قیمتی هستن؟تو پست قبلی یادتون رفته پاسخ بدینبا سلام عینک ۳۰تومنی UV400هست بعد ری بن شیشه سنگی نداشته باشد
قیمت پ.خ شدسه تا عینک ری بن اولی که گذاشتین اول تاپیک قیمت ندارن.میشه بفرمایید چه قیمتی هستن؟تو پست قبلی یادتون رفته پاسخ بدین
مگه ارسال نکردم باشه چک میکنم و دوباره ارسال میکنم براتون تک میخواهید یا تعداد