• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک آفتابی مردانه و زنانه اصل و اورجینال و های کپی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
درود بر شما
سری عینکهایی که توی پوشه 50 تا 100 تومن فرستادید رو مدلهای پولاریزه رو میشه قیمتشون رو هم بفرستید برام.
ممنون

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
مرسی..
از توی همون پوشه قیمت مدلایی که اسم فایلشون کررا و پرادا و گوچی و لوک هست رو پ.خ میکنید برام.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
مرسی..
از توی همون پوشه قیمت مدلایی که اسم فایلشون کررا و پرادا و گوچی و لوک هست رو پ.خ میکنید برام.
گوچی ۱۰۰ کررا هم فکر کنم ۵۵باشه لوک هم ۵۵هست پرادا هم۵۵ هست

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
شرایط خرید رو برام پخ میکنید...

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام مجدد آخر تاپیک شماره حساب هست هر چیزی خواستید بفرمایید که قیمت بدهم و ارسال با پست سفارشی یا پیشتاز هست سفارشی ۶ و پیشتاز ۱۱هست هر چیزی را خواستید پیام بدید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام من چون دارم با موبایل جواب شمارا میدم یه وقت سو تفاهم نشه به همین دلیل به شما گفتم که آخر تاپیک هست و بخوام برم و با موبایل تایپ کنم سخت هست شما بالای ۱۰۰تومن خرید کنید یکی رایگان دیگه صد تومنی رایگان به انتخاب خودتان به شما هدیه میدم اینم هدیه از طرف ما

ghalandar66

Registered User
لایک‌ها
1,128
خواهش میکنم.
نحوه ارسالتون فقط پستیه یا با پیک هم دارید.
و اینکه بالای صد تومن مردونه فقط مدلای تاپیک اول و اینهایی که برام ارسال کردین بود یا بازم هست و اینکه مثلا گوچی یا کررا ساخت کجاست.
میبحشید اینقدر سوالام زیاد شد.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
خواهش میکنم.
نحوه ارسالتون فقط پستیه یا با پیک هم دارید.
و اینکه بالای صد تومن مردونه فقط مدلای تاپیک اول و اینهایی که برام ارسال کردین بود یا بازم هست و اینکه مثلا گوچی یا کررا ساخت کجاست.
میبحشید اینقدر سوالام زیاد شد.
خواهش میکنم فکر کردم شهرستان هستید ارسال با پیک هم داریم هزینه پیک با خودتان هست ساخت ایتالیا هست تو تاپیک اون هایی که با کیفیت هستند صد تا۱۵۰هست همین مدل ها هستند که تو تاپیک و ایمیل بود که ارسال شد

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
خواهش میکنم فکر کردم شهرستان هستید ارسال با پیک هم داریم هزینه پیک با خودتان هست ساخت ایتالیا هست تو تاپیک اون هایی که با کیفیت هستند صد تا۱۵۰هست همین مدل ها هستند که تو تاپیک و ایمیل بود که ارسال شد
شما کجای تهران هستید آدرس دقیقتان کجا هست

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ری بن اواتار هم دارین ؟ قیمت لطفن/ البته تک میخوام

milad-apk

Registered User
لایک‌ها
17
عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray-Ban دارای استاندارد UV400 ساخت USA

در دو رنگ : فریم طلایی شیشه سبز و (فریم مشکی شیشه مشکی یشمی تیره)

eill5udphbhxjmbb4cgz.jpg

مشخصات عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray Ban مدل 3025 :

فریم و بدنه طلایی بسیار مقاوم و ضد خش
دارای استاندارد UV400 ضد اشعه فرابنفش خورشید
ساخت ایتالیا MADE IN ITALY
سریال و بارکد عینک : RB 3025 AVIATOR L 58#14 سایز عینک : 58
برند عینک ری بن Ray Ban روی لنز شیشه ای سمت راست عینک و دسته ها هک شده است
برند عینک آر بی RB روی لنز شیشه ای سمت چپ عینک هک شده است
زیر شاسی عینک 14#58 Ray-Ban هک شده است
قیمت تک در مغازه ها و مراکز فروش و برند ها 280 الی 340 تومان و در مواقعی هم یک میلیون به فروش میرسانند

عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray Ban فریم نقره ای شیشه جیوه ای

fhl1208v41p9he4xdv4b.jpg

با سلام
قیمت این دو محصول رو بفرمایید
ممنون

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
درود بر شما

دو سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1. آیا لیستی از تصاویر و قیمت عینکها موجود هست ؟ بطور خاص عینک مردانه اصل + uv400 + Polarized مد نظرم است
2. آیا ریبن های اصلی غیر از رنگهایی که فرمودید انتخاب رنگ دیگری دارند ؟ فریم گان متال مد نظرم هست
3. ریبن مدلی غیر از 3025 و ویفرر موجود داری؟ خصوصا مدلهای فریم فلزی مد نظر است. متاسفانه 3025 بی نهایت مورد کپی قرار گرفته
با سپاس

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
درود بر شما

دو سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1. آیا لیستی از تصاویر و قیمت عینکها موجود هست ؟ بطور خاص عینک مردانه اصل + uv400 + Polarized مد نظرم است
2. آیا ریبن های اصلی غیر از رنگهایی که فرمودید انتخاب رنگ دیگری دارند ؟ فریم گان متال مد نظرم هست
3. ریبن مدلی غیر از 3025 و ویفرر موجود داری؟ خصوصا مدلهای فریم فلزی مد نظر است. متاسفانه 3025 بی نهایت مورد کپی قرار گرفته
با سپاس
با سلام بله عینک ها با قیمت ها به ایمیلتان ارسال میشه
عینک های ری بن رنگ های دیگه هم موجود هست چون در محل کارمان عمده جنس میدیم وقت نشده همه عینک ها را بزاریم در این سایت bazaromde.com ده درصد از عینک ها را گذاشتیم هرچند قالب این سایت داره طراحی میشه و این قالب اصلی نیست فقط برای نمونه هست که سایت فقط فعال باشه و تا یک ماه دیگه قالب سایت مثل دی جی کالا میشه با در گاه آنلاین
ما کارمان واردات هست عینک از هر مدلی های کپی و کپی و اصل وارد کشور میشه بستگی به شرایط جامعه داره معمولا هر کسی توان خرید عینک ۱۲۰۰تومنی را نداره و سیاست وارد کننده و کشور تولید کننده عینک به شرایط اقتصادی اون کشور بستگی داره .۳۰۲۵ هم یه مدل پر فروش هست که هر وارد کننده ای برای فروش بیشتر نمیتونه از این مدل صرف نظر کنه چون بیشتر مدل ۳۰۲۵را میخواهند .ویفری را ما نداریم بیشتر ۳۰۲۵و ۳۰۲۶داریم
شما تک میخواهید یا تعداد ایمیلتان را هم برای من ارسال کنید که تو این چند روزه برای شما ارسال کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا