بازار عمده
Registered User
خیر، من دریافت نکردم...
تکی میخوام...
با سپاس
ارسال شد چک بفرمایید
خیر، من دریافت نکردم...
تکی میخوام...
با سپاس
ارسال شد چک بفرمایید
ارسال شد چک بفرمایید
اوکیدرود بر شما
سری عینکهایی که توی پوشه 50 تا 100 تومن فرستادید رو مدلهای پولاریزه رو میشه قیمتشون رو هم بفرستید برام.
ممنون
همشون پولار هستند اون های که با کیفیت تر هستند 100 هست بقیه همه 55 هست
گوچی ۱۰۰ کررا هم فکر کنم ۵۵باشه لوک هم ۵۵هست پرادا هم۵۵ هستمرسی..
از توی همون پوشه قیمت مدلایی که اسم فایلشون کررا و پرادا و گوچی و لوک هست رو پ.خ میکنید برام.
سلام مجدد آخر تاپیک شماره حساب هست هر چیزی خواستید بفرمایید که قیمت بدهم و ارسال با پست سفارشی یا پیشتاز هست سفارشی ۶ و پیشتاز ۱۱هست هر چیزی را خواستید پیام بدیدشرایط خرید رو برام پخ میکنید...
سلام من چون دارم با موبایل جواب شمارا میدم یه وقت سو تفاهم نشه به همین دلیل به شما گفتم که آخر تاپیک هست و بخوام برم و با موبایل تایپ کنم سخت هست شما بالای ۱۰۰تومن خرید کنید یکی رایگان دیگه صد تومنی رایگان به انتخاب خودتان به شما هدیه میدم اینم هدیه از طرف ماشرایط خرید رو برام پخ میکنید...
خواهش میکنم فکر کردم شهرستان هستید ارسال با پیک هم داریم هزینه پیک با خودتان هست ساخت ایتالیا هست تو تاپیک اون هایی که با کیفیت هستند صد تا۱۵۰هست همین مدل ها هستند که تو تاپیک و ایمیل بود که ارسال شدخواهش میکنم.
نحوه ارسالتون فقط پستیه یا با پیک هم دارید.
و اینکه بالای صد تومن مردونه فقط مدلای تاپیک اول و اینهایی که برام ارسال کردین بود یا بازم هست و اینکه مثلا گوچی یا کررا ساخت کجاست.
میبحشید اینقدر سوالام زیاد شد.
شما کجای تهران هستید آدرس دقیقتان کجا هستخواهش میکنم فکر کردم شهرستان هستید ارسال با پیک هم داریم هزینه پیک با خودتان هست ساخت ایتالیا هست تو تاپیک اون هایی که با کیفیت هستند صد تا۱۵۰هست همین مدل ها هستند که تو تاپیک و ایمیل بود که ارسال شد
سلام بله ری بن از 340 هست تا 1200سلام ری بن اواتار هم دارین ؟ قیمت لطفن/ البته تک میخوام
مشخصات عینک آفتابی ری بن RAY BAN 3025 :
عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray-Ban دارای استاندارد UV400 ساخت USA
در دو رنگ : فریم طلایی شیشه سبز و (فریم مشکی شیشه مشکی یشمی تیره)
با سلاممشخصات عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray Ban مدل 3025 :
فریم و بدنه طلایی بسیار مقاوم و ضد خش
دارای استاندارد UV400 ضد اشعه فرابنفش خورشید
ساخت ایتالیا MADE IN ITALY
سریال و بارکد عینک : RB 3025 AVIATOR L 58#14 سایز عینک : 58
برند عینک ری بن Ray Ban روی لنز شیشه ای سمت راست عینک و دسته ها هک شده است
برند عینک آر بی RB روی لنز شیشه ای سمت چپ عینک هک شده است
زیر شاسی عینک 14#58 Ray-Ban هک شده است
قیمت تک در مغازه ها و مراکز فروش و برند ها 280 الی 340 تومان و در مواقعی هم یک میلیون به فروش میرسانند
عینک آفتابی خلبانی ری بن Ray Ban فریم نقره ای شیشه جیوه ای
قیمت ۲۵۰با سلام
قیمت این دو محصول رو بفرمایید
ممنون
با سلام بله عینک ها با قیمت ها به ایمیلتان ارسال میشهدرود بر شما
دو سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
1. آیا لیستی از تصاویر و قیمت عینکها موجود هست ؟ بطور خاص عینک مردانه اصل + uv400 + Polarized مد نظرم است
2. آیا ریبن های اصلی غیر از رنگهایی که فرمودید انتخاب رنگ دیگری دارند ؟ فریم گان متال مد نظرم هست
3. ریبن مدلی غیر از 3025 و ویفرر موجود داری؟ خصوصا مدلهای فریم فلزی مد نظر است. متاسفانه 3025 بی نهایت مورد کپی قرار گرفته
با سپاس