• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک آفتابی مردانه و زنانه اصل و اورجینال و های کپی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام بله عینک ها با قیمت ها به ایمیلتان ارسال میشه
عینک های ری بن رنگ های دیگه هم موجود هست چون در محل کارمان عمده جنس میدیم وقت نشده همه عینک ها را بزاریم در این سایت bazaromde.com ده درصد از عینک ها را گذاشتیم هرچند قالب این سایت داره طراحی میشه و این قالب اصلی نیست فقط برای نمونه هست که سایت فقط فعال باشه و تا یک ماه دیگه قالب سایت مثل دی جی کالا میشه با در گاه آنلاین
ما کارمان واردات هست عینک از هر مدلی های کپی و کپی و اصل وارد کشور میشه بستگی به شرایط جامعه داره معمولا هر کسی توان خرید عینک ۱۲۰۰تومنی را نداره و سیاست وارد کننده و کشور تولید کننده عینک به شرایط اقتصادی اون کشور بستگی داره .۳۰۲۵ هم یه مدل پر فروش هست که هر وارد کننده ای برای فروش بیشتر نمیتونه از این مدل صرف نظر کنه چون بیشتر مدل ۳۰۲۵را میخواهند .ویفری را ما نداریم بیشتر ۳۰۲۵و ۳۰۲۶داریم
شما تک میخواهید یا تعداد ایمیلتان را هم برای من ارسال کنید که تو این چند روزه برای شما ارسال کنم

درود بر شما
بسیار هم عالیست و تنوع کارتان هم واقعا مناسب است
اتفاقا منهم توان پرداخت 1200 عینک ندارم ولی نمونه های شیشه اصطلاحا دیاموند که معرفی کردید به نظر میرسه کیفیت خوبی در مقایسه ا قیمت دارند. در مورد مدلها هم ایرادی در این مدل نیست ولی بارها خریده ام و میخواستم کمی تنوع در اتخاب داشته باشم. دقیقا منظورم رو درست متوجه شدید و عینکهای مورد فروش در عینک فروشیهای سطح شهر مد نظرم است و البته تعداد 1 عدد .
پیغام همراه با ایمیمل ارسال گردید با سپاس بسیار

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
درود بر شما
بسیار هم عالیست و تنوع کارتان هم واقعا مناسب است
اتفاقا منهم توان پرداخت 1200 عینک ندارم ولی نمونه های شیشه اصطلاحا دیاموند که معرفی کردید به نظر میرسه کیفیت خوبی در مقایسه ا قیمت دارند. در مورد مدلها هم ایرادی در این مدل نیست ولی بارها خریده ام و میخواستم کمی تنوع در اتخاب داشته باشم. دقیقا منظورم رو درست متوجه شدید و عینکهای مورد فروش در عینک فروشیهای سطح شهر مد نظرم است و البته تعداد 1 عدد .
پیغام همراه با ایمیمل ارسال گردید با سپاس بسیار
سلام مجدد بله دیاموند ها که عالی و با کیفیت هستند .منظورتان را متوجه شدم .دیاموند ها را به هر کی هم دادیم راضی بوده و الان جز پر فروش ترین ها هست چون شیشه اش سنگی و ضد خش هست و الان رو بورس هم هست

Mani.junior

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عینک آفتابی پرسول (persol) هم دارید؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
پرسول میارید؟
اگر کسی کارتنی و عمده بخواد بله براش وارد میکنیم و دو الی 3 ما بعد ایران تحویل میدیم اما تک خیر
تک همکارانم شاید داشته باشند اما چون باهاشون حساب دفتری نداریم قیمت بالا میگن و ارزش هم نداره که بخوام به شما بدم
اگر پرسول بخواهید باید از کسانی که مغازه دار هستند سوال کنید شاید تک و توک چند تایی داشته باشند برند خوبی هست اما هر کسی نمیشناسه و خرید نمیکنه چون تبلیغاتش کمه اما ری بن و دیگر مارک هارا همه میشناسند و راحت تر خرید میکنن

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
درود بر شما
سایز این سه عینک رو لطف میکنید
Cartier Polarized
Matrius Polarized
Rayban Polarized که فقط یک مدل فریم کائوچویی معرفی فرموید
سوال دیگر اینکه ریبن پلاریزه فریم فلزی دارید (تو خود سایت ریبن تعداد معدودی هست)
سوال سوم اینکه پورشه دیزاین و مارک جیکوب پلاریزه هستند یا خیر

شرمنده بابت مزاحمت اما نمیخوام بعد سفارش با مشکل مواجه بشم چون صورت بسیار بزرگ دارم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
درود بر شما
سایز این سه عینک رو لطف میکنید
Cartier Polarized
Matrius Polarized
Rayban Polarized که فقط یک مدل فریم کائوچویی معرفی فرموید
سوال دیگر اینکه ریبن پلاریزه فریم فلزی دارید (تو خود سایت ریبن تعداد معدودی هست)
سوال سوم اینکه پورشه دیزاین و مارک جیکوب پلاریزه هستند یا خیر

شرمنده بابت مزاحمت اما نمیخوام بعد سفارش با مشکل مواجه بشم چون صورت بسیار بزرگ دارم
درود بر شما

سلام خواهش میکنم راحت باش هموطن گرامی باید به بینم که سایزش چند هست شب به شما اطلاع میدم
پورشه دیزاین و مارک جیکوب پلاریزه نیستند UV400 هستند
ری بن پولاریزه ۴۵۰ هست
ری بن تعداد جنس و کالا زیاد داریم اما تو این جا وقت نشده که بزاریم چون در گیر کار ها و سفارش مشتری های محل کار هستیم
براتون سایز ها را ارسال میکنم

teyhoo83

Registered User
لایک‌ها
146
UV این عینک های Ray.Ban چنده؟

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
ری بن فریم مشکی شیشه سبز داری؟
اورجینال(و چجوری ثابت می کنید اورجیناله)
مرسی

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
ری بن فریم مشکی شیشه سبز داری؟
اورجینال(و چجوری ثابت می کنید اورجیناله)
مرسی
خیر من ندارم کپی فریم مشکی و شیشه مشکی را داریم از اون مدل جایی تو ایران گیرت نمیاد مگر این که کسی داشته باشه چند تا مگر نه تعداد کسی نداره
جنسی که اورجینال باشه میگیم اورجینال هست و نه باشه میگیم های کپی و کپی هست و شما هم میتونید از هزار جا که میخواهید سوال کنید. تک میخواهید یا تعداد ؟

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
خووب باشه.
قیمتش مهم نیست.
ری بن باشه.یا امریکن اپتیک

a.majid

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوست عزیز. براتون تو پیام شخصی یه سری عکس عینک فرستادم .لطفا اگر دارید یا میتونید برام تهیه کنید قیمت بدید.با توجه به خرید های قبلی از کاراتون راضی بودم و ترجیح میدم باز هم از شما خرید کنم و امیدوارم قیمت و کارتون مثل همیشه خوب باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا