بازار عمده
Registered User
با سلام بله ۳۰۲۶ هست داریم چه رنگ هایی شو میخواهید تعداد یا تک
با سلام قهوه ای که برای من عکسش را ارسال کردید مدل 3026 هست نه 3025 مدل 3025 لنز و فریمش جمع تر هست که تو عکس آبی میتوانید نگاه کنید ولی 3026 یا اون قهوه را نگاه کنید یه ذره کشیده تر هست و چند تا نکته دیگر هم دارد که این جا جاش نیست توضیح بدم به هر حالسلام
اگه اشتباه نکنم این 3025 هست
3026 بزرگتر از اینه
قیمتاتون چجوری برای خرید تک (4تا دونه رنگ های متفاوت میخوام)
یدونه دقیقا مثل همین عکس فریم طلایی و شیشه قهوه ای (2عدد)
فریم کروم و شیشه آبی 1 عدد
فریم کروم و شیشه آلبالویی یا زرشکی یا قرمز (اگر موجوده) 1عدد
میخوام کیفیتشون دقیقا مشابه اینا باشه
اینا رو حدود 1سال پیش از یکی از بچه های همینجا گرفتم
مشاهده پیوست 803710 مشاهده پیوست 803711
روی دسته را نگاه کنید چند زده است چون من که نگاه میکنم میبینم قهوه ای کشیده تر هست حالا چیزه مهمی نیست شما کپی میخواهید چون اصلش از 300 به بالا شروع میشه الان های کپی زیر 170 هم پیدا نمیکنید و کسی نمیده بله فلسطین الان همون 700 تومنی 1200 تا 2 هست ما زیر ری بن از 30 داریم تا 1200 اما اون مدل هایی را که شما میخواهید به اون قیمت من ندارم ما کیفیت عالی و اصلش را داریموالا فکر میکنم بنده بد عکس گرفتم ولی اینا احساس میکنم هر جفتش یه سایز هست ، باز میزارمشون کنار هم و عکس میگیرم تا دقیق مشخص بشه
من اینا رو حدود 1 سال پیش 35 خریدم از سعید sdnghb
قیمت الانشو اصلا اطلاع ندارم ولی اگر همین حدود زیر 50 تومن باشه یه چند تایی حتما میخوام!
البته همون موقع نمونه های مشابه همین رو تووی فلسطین میگفتن 180 تا 700!!!!
اینا همه های کپی هستن ولی خیلی شباهت به اصلی دارن
اون فکر نکنم های کپی باشه باید جنس شیشه و دسته و لنز را نگاه کنم این جوری نمیتونم قیمت بدم شما برید یه مغازه تو محلتون به بینید مدل های مشابه شما دارن اگر دارن چند میفروشند چون همین مدل ها هارا ما هم سال پیش تو جایزه میدادیم به مردم و تک فروشی با کیف مخصوصش و دستمال و اسپری 30 میدادیمیعنی الان اینا 170 تومنه؟؟؟!!!!!
با سلام کیفیت عینک خوب هست و برندش هم به این راحتی ها هم از بین نمیره و اگر هم با چاقو روش بکشید هم به راحتی از بین نمیرهسلام
جناب این مدل
عینک آفتابی مردانه مونت بلانک MONT BLANC یووی UV400
چند تا سوال داشتم راجع بهش
1 - این مدل اون ارم mont blanc روی شیشه جلو حک شده یا برداشته میشه ؟
2 - کیفیت این عینک چطوره ؟
مطمنا میدونم در حد عینک های original و 300 یا 400 تومانی نیست اما میخواستم بدونم برای روزی 40 50 دقیقه استفاده تو افتاب برای چشم مضر که نیست ؟
اخه هر جا میرم میخونم عینک زیر 200 300 تومان زدن بدتر از اینهه که مستقیم ادم به افتاب نگاه کنه
اینو میشه با خیال راحت از اشغه و این چیزا استفاده کرد ؟ (منظورم واقعا هست)
3- سایز رو چطور باید اندازه بگیریم برای عینک ؟ من صورتم پهن و بزرگ سایز هست
4- با هزینه ارسال به شهر آمل چقدر میشه ؟
پیشاپیش ممنونم
نه منظورم این بود که نمیشه برش داشت و روش باید باشه ؟ از اون لحاظ گفتمبا سلام کیفیت عینک خوب هست و برندش هم به این راحتی ها هم از بین نمیره و اگر هم با چاقو روش بکشید هم به راحتی از بین نمیره
همه عینک ها ضد اشعه را دارند و یووی چهارصد هم هستند مغازه ها همین هارا تا ۵۵ میفروشند .هزینه ارسال سفارشی ۵۵۰۰ وپیشتاز ۹ هست
صورت شما لاغر هست یا چاق
اوکی روش هست .متن بالایی را ویرایش کردم دوباره بفرمایید بخونیدنه منظورم این بود که نمیشه برش داشت و روش باید باشه ؟ از اون لحاظ گفتم
صورتم تپل هست و استخوان بندیش پهنه
سلام مدل های مختلف زیاد هست شما تو چه قیمتی میخواهید؟سلام
برای صورت های کشیده چ مدل هایی با چ قیمتی پیشنهاد میشه؟
30 تا 50سلام مدل های مختلف زیاد هست شما تو چه قیمتی میخواهید؟
اوکی عکس تا فردا شب برات ارسال میشه30 تا 50
سلام فقط زنانه میخوایدسلام
عین بین قیمت 10 تا 50 تومن تعداد 30 الی 50 عدد چی دارید؟ زنونه
اوکی تا فردا شب عکس ها ارسال میشهعزیز بهترین عینک هایی که موجود دارید رو لطفا عکس و قیمت هاشو برام بفرستید
از هر نظر عالی باشه واصل باشه
ممنون