• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک آفتابی مردانه و زنانه اصل و اورجینال و های کپی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
اوکی اگر امشب تونستم تا آخر شب عکس زنانه هارا براتون ارسال میکنم اگر نشد فردا صبح براتون ارسال میکنم امروز سرمان بیرون خیلی شلوغ بود خیلی خسته ام یه نیم ساعتی استراحت میکنم و سعی میکنم براتون تا آخر وقت ارسال کنم با تشکر

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
عزیز بهترین عینک هایی که موجود دارید رو لطفا عکس و قیمت هاشو برام بفرستید
از هر نظر عالی باشه واصل باشه
ممنون
با سلام این مدل ری بن های شیشه نشکن و ضد خش دیاموند هارد هستند اگر رنگ بندی مدل های دیگه میخواهید تا فردا صبر کنید براتون عکس هاش را ارسال میکنم با تشکر

9d82_2.jpg

ali6427

Registered User
لایک‌ها
3
سلام این مدل رو موجود دارید؟ لطفا قیمت رو برام بفرستید

ali6427

Registered User
لایک‌ها
3
بنده ی عینک همین مدل رو گرفتم چشم رو اذیت میکنه ی عینکی میخوام که واقعا از چشم محافظت کنه از این مدل "های کپی" و "اورجینال" اگه موجود دارید قیمتُ برام بفرستید خیلی ممنون

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
بنده ی عینک همین مدل رو گرفتم چشم رو اذیت میکنه ی عینکی میخوام که واقعا از چشم محافظت کنه از این مدل "های کپی" و "اورجینال" اگه موجود دارید قیمتُ برام بفرستید خیلی ممنون
340 هست دوست عزیز اگر میخواهید براتون عکسش را تا عصر براتون ارسال کنم شما چند خرید کردید عکس اون مدلی را که خرید کردید برای من ارسال کنید تا به شما بگم که طرح هست یا ...

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام قیمت این مدل ؟

http://8pic.ir/images/eill5udphbhxjmbb4cgz.jpg

بی زحمت برام پخ کنید و شماره حساب و اینا هم بدید
سلام قیمت 30 هست دوست عزیز و تو مغازه ها هم 55 تا 90 میفروشند فعلا کارتنش تمام شده و نداریم ماه آینده بارش میاد اما تو همین مدل ایتالیاییش موجود هست به جای usa خورده ایتالیا
اگر میخواهید بفرمایید که شماره حساب بدم از نظر کیفیت هم هیچ فرقی با هم ندارند فقط روی آن usa خورده و روی این ها که الان موجوده خورده MADE IN ITALY

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا