• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک آفتابی مردانه و زنانه اصل و اورجینال و های کپی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوست عزیز. براتون تو پیام شخصی یه سری عکس عینک فرستادم .لطفا اگر دارید یا میتونید برام تهیه کنید قیمت بدید.با توجه به خرید های قبلی از کاراتون راضی بودم و ترجیح میدم باز هم از شما خرید کنم و امیدوارم قیمت و کارتون مثل همیشه خوب باشه
خواهش میکنم نگاه میکنم اگر داشتیم حتما به شما میدیم .کیفیت کارها عالی و خوب هست جنس بد کار نمیکنیم چون فروشش در دسر داره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
سلام برادر کررا شیشه حالت مکعبی های کپی تکی چند هست؟

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
شبیه این دو تا مدل رو دارید ؟
alix.m2081_71800-708366!2_thSm.jpg

514-1236-thickbox.jpg

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
قدیم یه مدل فراری بود این تیپی بود دقیقا شبیه اونو میخوام مارکش مهم نیست

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
سلام و عرض ارادت خدمت استارتر گرامی دوست من من همچنان از جایی خرید نکردم چون به گفته هاتون اعتماد دارم چنتا عینک خواسته بودم کشیده باشه عکسم از صورتم براتون ارسال کردم لطفا به ایمیلم عکس ارسال کنید و شماره تماستونم برام محبت کنید یه دختر 20 ماهه دارم و برای اونم اگه چیزی پیشنهاد دارین ممنون میشم ارسال کنید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
سلام و عرض ارادت خدمت استارتر گرامی دوست من من همچنان از جایی خرید نکردم چون به گفته هاتون اعتماد دارم چنتا عینک خواسته بودم کشیده باشه عکسم از صورتم براتون ارسال کردم لطفا به ایمیلم عکس ارسال کنید و شماره تماستونم برام محبت کنید یه دختر 20 ماهه دارم و برای اونم اگه چیزی پیشنهاد دارین ممنون میشم ارسال کنید
سلام خوب هستید شما !خواهش میکنم عینک کشیده همان مدل هایی را که براتون ارسال کردیم را داریم به غیر از اون مدل ها چیزی نداریم فقط ری بن دیگه داریم
خداوند براتون نگهش داره عینک بچه گانه که چیزی نداریم

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
بینهایت سپاسگزارم که زود جواب میدین عینکهای اسپورت چی مثل اوکلی skp .دسته رنگی پشت ماشین بیشتر استفاده میکنم لطفا مدل اسپورتتونو بفرستین تا فردا سفارش بدم ممنون

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
فراموش کردم اینو عرض کنم عینک برایه پشت کامپیوتر یا تبلت که مانع از نورهایه مضر باشه دارین؟

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
sgh
بینهایت سپاسگزارم که زود جواب میدین عینکهای اسپورت چی مثل اوکلی skp .دسته رنگی پشت ماشین بیشتر استفاده میکنم لطفا مدل اسپورتتونو بفرستین تا فردا سفارش بدم ممنون
سلام ببخشید دیر جواب دادم جایی بودم دسترسی به نت نداشتم نه تعصفانه اون مدل هارا هم ما نداریم میدونید کار ما چه جوری هست ما مثلا یک عینک را به صورت پارتی وارد میکنیم و از هر برند جینی نمیاریم چون قیمت ها بالا میرود و نمیشه فروخت ما الان فقط و فقط ری بن شیشه نشکن تعداد بالا داریم هیچ مارکی دیگه به غیر از ری بن متعصفانه نداریم

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
ممنونم استارتر عزیز ایا منتظر بمونم میارید یا از جای دیگه ای تهیه کنم خیلی مایل بودم از شما خرید کنم

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
ممنونم استارتر عزیز ایا منتظر بمونم میارید یا از جای دیگه ای تهیه کنم خیلی مایل بودم از شما خرید کنم
خواهش میکنم خیلی دوست داریم که به شما جنس بدیم که کارتان راه بیافته هموطن گرامی چون خیلی آقای با شخصیت و محترمی هستید و هم این که یک مشتری خوب هستید و میدونم کدام جنس هارا میخواهید برند کشیده میخواهید که ما متعصفانه اون هارا نداریم اگر هم بخواهیم از همکارانمان هم بگیریم قیمت بالا میدن که ارزش نداره ما فقط 3025 و 3026 ری بن را تعداد وارد کردیم
چون ما میخواهیم جایزه بدیم به همین دلیل از یک مدل و یک برند را داریم میاریم و مدل های مختلف را فعلا نمیاریم شما دوست عزیز از فلسطین بگیرید فکر کنم کارتان راه خواهد افتاد و اینطوری هم اذیت نمیشید ببخشید بایت نداشتن جنس مورد نظر شما اگر داشتیم مخلص شما هم بودیم و تقدیم میکردیم با تشکر

perojaaa

Registered User
لایک‌ها
44
خیلی لطف دارین بی نهایت ممنونم ازتون واقعا برام افتخار بود با فروشنده ایی صادق اشنا شدم و مرسی که راهنماییم کردین انشا اله تا بعدا

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
خیلی لطف دارین بی نهایت ممنونم ازتون واقعا برام افتخار بود با فروشنده ایی صادق اشنا شدم و مرسی که راهنماییم کردین انشا اله تا بعدا
خواهش میکنم هموطن گرامی شما لطف دارید

mostafa a

Registered User
لایک‌ها
183
سلام لطفا پخ را چک کنید

بازار عمده

Registered User
لایک‌ها
316
وضعیت
موضوع بسته شده است.