freedom_soul95
Registered User
سفارش بنده ارسال شد؟
در مورد سوال اول اطلاع دقیق ندارم.سلام!
من چند تا سوال دارم امیدوارم پاسم رو بدید.
در نظرات دوستان خوندم این قارچ تولید انسولین در ماست تولید شده می کند؟ درسته؟ من می خوام شیر شتر تهیه کنم که اون هم سرشار از انسولین هست. تر کیب این دو ضرر نداره؟! چون تنها شیری که راحت جذب می شه و در معده تبدیل به پنیر نمی شه شیر شتر هست.
دوم اینکه چه حجم شیر مناسب هست؟! تولید ماست چقدر طول خواهد کشید؟ به عنوان ماست می توان استفاده کرد یا حتما به صورت دوغ باید باشد؟! من مصرف ماستم بالاست!
برای سن خاصی ضرر ندارد؟! من خواهر زاده ای 5 ساله دارم. ایشون ماست رو هم به فست فود ها ترجیح می ده و به عبارتی قوت غالبش شده ماست :دی. می تونم این رو بهشون معرفی کنم؟!
و در آخر من بوشهری هستم. برای ارسال مشکلی پیش نمیاد؟!تشکر
سلام-همچنان موجودی هست ؟تشکر
سفارش بنده ارسال شد؟
قارچ موجوده ؟ میتونم سفارش بدم؟
سلام دوستان .بله موجود می باشد.هموز موجود هست؟
سلام.هیچ موقع به غلظت ماست نمیرسه.دراصل غلظتش بین شیر و ماسته.البته به عوامل مختلفی مثل نوع شیر و.. هم بستگی داره.سلاه بهرام جان شرمنده هي مزاحمت ميشم
١ سوال ماستي كه درست ميشه رغيق ميشه خوب سفت نميشه ١ بار هم گذاشتم ٢ ٣ روز بمونه بلكه سفت تر بشه اما مخمرها رو سطح اومده بودنو شير بريد البته مخمرها كاملا سالمو زنده هستنو تكثير سريعي هم دارن
١ روشي هم هست كه مخمر رو تو ١ بطري كوچيك سوراخ سوراخ قرار ميدن تا تو سطح نياد كه هنوز تو مرحله تست هست
دركل اينكه ماستم شل ميشه و خيلي آب ميندازه بايد شيرو بيشتر بجوشونم؟
ممنون ميشم هروقت فرصت كردي جواب بدي
سلام.پیام دادم.سلام
بنده هم سفارش دادم
منتظرم تا بدستم برسه
سلام سفارش شما از پنج شنبه حاضره.سلام
دادا امروز ارسال كرديد؟
سلام.بصورت دقیق اطلاع ندارم.سلام
عزیزم ماست کفیر تو هر 100 گرم دقیقا چقدر پروتئین داره !؟
سلام.بله موجوده.سلام
دوست عزیز پیغام خصوصی دادم پاسخ ندادید. هنوز موجود هست ؟
بله موجوده.موجوده عزیزجان؟
سلام.در ابتدا یک لیتر شبر.سلام با ابن مقدار قارچی که میخریم چقدر شیر رو میتونیم به ماست تبدیل کنیم؟ چند کیلو شیر؟