g3naa
Registered User
سلام.
اینقدر تعریفشو میکنید ادم دلش میخواد.
برای امارات هم میشه بفرستید؟
اینقدر تعریفشو میکنید ادم دلش میخواد.
برای امارات هم میشه بفرستید؟
سلام دوست عزیز.بنده تهران نیستم.درود ،دوست عزیز بنده برای استفاده در باشگاه(کافه) میخوام ،مناسب هست یا خیر؟ با توجه به مواردی که خواندم خوب بودن..
اما اینکه تهران هستید یا خیر؟ چند بار میشه مصرف کرد و.. توضیحات ورزشی را لطف میکنید
سلام دوست عزیز داخل این سایت کامل توضیح داده شده: prebiotic.irسلام .
من سفارش دادم هر دو محصول و دستم رسید اما توضیحاتی در مورد فرآوری کفیر نبود . میشه مرجعی رو معرفی کنید که بتونم با استفاده از اون کفیر رو به عمل بیارم ؟
ممنون
سلام.برای چند کشور از طریق مسافر ارسال شده.سلام.
اینقدر تعریفشو میکنید ادم دلش میخواد.
برای امارات هم میشه بفرستید؟
بلهلیست قیمتتون جدید هست؟
سلام.اگه طبق بروشور استفاده کنید نیازی به خرید مجدد نیست.با سلام
یعنی با این توضیحات می تونم قارچ رو زنده و تکثیر کنم . و اینکه راهنمای چگونگی تهیه دوغ رو هم برامون ارسال می کنین
سلام.مقدار الکل تولیدی هیچگاه از چند دهم درصد فراتر نمیره.با کاهش هوا (بستن در موقع تخمیر) بیشتر میشه.سلام.
دو تا سوال داشتم.
تو چه شرایطی این قارچ ها بیشتر مقدار تخمیر رو انجام میدن و بیشترین میزان الکل رو از خودشون تولید میکنن؟
زمان، دما، رطوبت، شرایط خاص، ظرف و ....
سوال دوم اینکه منبع تهیه اولیه این قارچ از کجاست؟ یعتی تو طبیعت کجاها وجود داره؟
ممنون.
نیازی به کار خاصی نیست بصورت طبیعی با تهیه کفیر رشد میکنه.داداش ببخشید ما دفعه اول درست کردیم تقریبا نصف قارچ رو اشتباها از دست دادیم .
این که تو پست اول گفتی زیاد میشه و تکثیر میشه به چه شکلی هست ممنون میشم توضیح بدی .
موفق باشی
بله قابلیت تکثیر داره.یعنی از شما میخریم و تکثیر میکنیم؟
بهتره با دو یا سه بسته شروع کنید.سلام
بنده میخوام تکثیر کنم و به مغازه های شهرمون توزیع کنم
ی بسته از شما بگیرم چقدر زیاد میشه؟و تو چه مدت؟
سلام.فعلا قیمت سابقه.سلام من هم میخام امتحان کنم این قارچ رو
قیمتش چنده ؟
برای استفاده خانگی یک بسته کافیه.قیمت چنده ؟ با هزینه ارسال
چند گرم قارچ برای استفاده در خانه نیاز داریم؟
سلام
هنوز موجوده؟
شیر قبلی تبدیل به نوشیدنی کفیر میشه و قابل مصرفه.برای اینکه باز بتونید تولید کنید باید شیر اضافه کنید واضحه که..!سلام و عرض ادب
من این قسمت از تولید رو متوجه نمیشم :
7- سپس شیر تازه(جوشیده شده و هم دما با محیط آشپزخانه) به آن اضافه کرده و تا تخمیر بعدی صبر نمایید.
بعد از صافی باز باید به کفیر شیر اضافه کنیم ؟؟؟ پس اون شیر قبلی چی میشه ؟؟!! توی سایتتون هم خوندم ولی این مرحله خیلی گنگه !
شیر قبلی تبدیل به دوغ کفیر شده برای تخمیر مجدد نیاز به شیر داره.سلام و عرض ادب
من این قسمت از تولید رو متوجه نمیشم :
7- سپس شیر تازه(جوشیده شده و هم دما با محیط آشپزخانه) به آن اضافه کرده و تا تخمیر بعدی صبر نمایید.
بعد از صافی باز باید به کفیر شیر اضافه کنیم ؟؟؟ پس اون شیر قبلی چی میشه ؟؟!! توی سایتتون هم خوندم ولی این مرحله خیلی گنگه !