بله قابلیت پرورش داره.سلام.خسته نباشید...
این محصول رو از شما تهیه کنیم میشه بعد از انجام توضیحات شما به مغازه ها فروخت؟؟؟
بله قابلیت پرورش داره.سلام.خسته نباشید...
این محصول رو از شما تهیه کنیم میشه بعد از انجام توضیحات شما به مغازه ها فروخت؟؟؟
دوست عزیز ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای کفیر اینجا موجودهسلام.
درسته که میگن کالری زیادی داره و باعث چاقی میشه؟
سلام دوست عزیز.پوزش برای دیر پاسخ دادن.سلام دوست عزیز...
من از هر دو قارچ میخوام، تخفیف که شاملش نمیشه ؟!
برای تحویلش توی تهران مشکلی که نخواهیم داشت ؟!
موفق باشید...:general406:
دوست عزیز صنعتی کجا و سنتی کجا !؟؟سلام من رو علاقه یه جستجویی کردم دیدم شرکتی نوشیدنی کامبوجا رو هم تولید کرده به نظرم اونم میتونه مفید باشه
ارسال شد.لطفا قیمت یک پک از کامبوجا و کفیر + هزینه باربری + شرایط رو پخ کنید
چندتا سوال هم داشتم همینجا
۱- بروشور آموزشی کامل رو ارایه میدید همراه با محصول ؟ گرفتیم نمونیم توش چیکارا باید بکنیم ؟
۲- خراب نمیشن هنگام ارسال محصول ؟
۳- اگر شیر خالص (یعنی مستقیم دوشیده شده باشه) اضافه بشه مشکلی نداره ؟ میدونید که با اینکه طبیعیه ممکنه بار میکروبیش بالا باشه
بله روش داره.سلام میخواستم بدونم ایا راهی هست که کفیر به دست اومده گازدار بشه؟ ممنون
مخلصیم شرمنده دیر شد.کامبوجا و کفیر از ایشون خریداری شد
کاملا با احترام برخورد کردن
چون خود دونه ها گاز تولید میکنند مخلوط کردن مختصر باعث ازادسازی و گازدلر شدن محصول میشه.دوست عزیز شما وقتی در ظرف رو برداری گاز میزنه بیرون اگه قبلش در کیپ باشه برای اضافه کردن گاز هم راهی هم جز پایین اوردن دما و افزودن گاز تحت فشار نیست که در بودجا ما نمیگنجه :)
سلام مخلصیم.آقا ببخشید هی مزاحمت میشیم آسیت کردیم :general503:
چند تا سوال داشتم خدمتت :
۱- این آب بدون کلر از کجا میشه گیر آورد ؟ میشه بجاش از آب جوشیده استفاده بشه ؟
۲- کفیر رو مثلا میخوایم بریم مسافرت باید تو آب بدون کلر تو یخچال نگه داشت ؟ مثلا یک هفته مشکلی نداره با دمای ۵ درجه ؟
۳- درباره کامبوجیا میشه بجایه اینکه از چند تا ظرف استفاده کرد سه تاشو انداخت تو یه ظرف بزرگ ؟
۴- ذکر کردید میتونیم کامبوجیارو تو یک ظرف شیشه ای در بسته تا چند ماه نگهداری کنیم < مایعی نمیخواد بهش اضافه کنیم ؟ همینطوری خالی خالی بزاریم تو یخچال ؟
سلام.شرمنده بابت دیر ج دادن.۱-منظورتون از مایه استارتر آب + سرکه هست یا دمنوشی که بعد از ۷ روز آماده میشه ؟ کلا بهترین مایعی که کامبوجیا مدت زیادی توش دووم میاره و بهتره چیه ؟
۲-بعد من سه تا کامبوجارو طبق بروشور گذاشتم تا ۷ روز دیگه یدونشو نگه داشتم ازونجا که مایع استارتر رو همشو به سه تا ظرف اضافه کردم اون یدونرو انداختم تو سرکه سیب + آب گذاشتمش تو یخچال مشکلی پیش نمیاد ؟
بعد کامبوجاهایی که به من دادید سفید و شفاف هستن رو دو تاشون یه لکه قهوه ای شفاف کوچیک هست نیم سانت در نیم سانت اینا مشکلی ندارن ؟
سلام قابل شمارو نداره.بله کفیر و کامبوجای درجه یک و عالی موجوده.سلام عزیز، قصد خرید قارچ کفیر رو دارم، موجود دارین مبلغ 35 تومان رو واریز کنم خدمتتون؟
سلام
دوست عزیز میشه شرایط خریط در تهران بفرمایید؟ و هزینه؟و نحوه ارسال و شماره کارت که پول واریز کنم
ممنون
آقا بهرام محصولات تولیدیش چاق کنندس یا لاغر کننده؟
اقا به شهرستان هم ارسالی دارید
سلام، اگر خرید آنلاین (خرید آنلاین محصولات) انجام بدیم ارسال با پست پیشتاز و رایگان هست؟ بنده ساکن کرج هستم.
ممنون، نحوه استفاده چطور باشه که چاق کننده باشه؟بستگی به نحوه استفاده داره.
در هر دو حالت میشه استفاده کرد.