باسلام. کامبوجا برای کبد چرب پیشنهاد می شود و کفیر برای مشکلات گوارشیبرای کبد چرب کدومش خوبه قارچ یا کفیر و اینکه مشکلات معده و گوارشی و زخم معده کدومش خوبه بگیریم ؟
حتماً مطالعه کنین:
https://prebiotic.ir/kefir-help-digestive-system/
باسلام. کامبوجا برای کبد چرب پیشنهاد می شود و کفیر برای مشکلات گوارشیبرای کبد چرب کدومش خوبه قارچ یا کفیر و اینکه مشکلات معده و گوارشی و زخم معده کدومش خوبه بگیریم ؟
من پس از سفارش که الان دیدم پیام اخر را دیدم! یعنی میگید کیفیت نداره ؟ :-(اصلا کیفیت قارچ های اخیر خوب نبود. قارچهایی که چند سال پیش گرفتم از ابتدا خیلی خوب بودن اما این از ابتدا هم خوب نمیشد. خود قارچ هم اصلا اون طعم ترشی رو نداره.
همه رو ریختم دور و دنبال فروشنده دیگری میگردم.
من دو سال پیش ازشون خرید کردمبه خدا معركه هستين شماها اين قارچ رو هر بار كه باهاش دوغ درست كنيد بزرگتر هم ميشه...
و تا وقتي نمرده يا شما باعث از بين رفتنش نشيد اين از بين نميره!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني مثه رز ميمونه با اين تفاوت كه توي ماست زنده ميمونه نه خاك...
yesterday????
سلام.چندین بار پیام دادم متاسفانه پاسخی اعلام نشد . حتی اعلام کردم نوع دیگری موجود شده تمایل به دریافت دارید یا خیر پاسخی اعلام نشدسلام. من چند سال پیش این قارچ رو از شما خریدم و استفاده میکردم. دوغش بسیار عالی و گازدار و خوب میشد. متاسفانه پارسال در یک برهه زمانی دو سه ماهه نتونستم درست کنم و قارچ از بین رفت. امسال مجدد خرید کردم (از همین سایتی که دادید).
قارچ ها که به دستم رسید از نظر شکل با قارچ های قبلی فرق می کردند. قارچ های قبلی خیلی بیشتر شبیه به تکه های کلم بودند، اما این یکی قارچ ها شباهت کمتری دارند، یعنی با دست باز می شوند و شبیه یک صفحه می شوند. با این حال گفتم شاید بعد از چندبار درست کردن فرق کند، تا الان چند ماهی از این قارچ های جدید استفاده کرده ام اما نوشیدنی که درست شده اصلا طعم نوشیدنی های قبلی رو نداره، نمیتونم بگم بده، اما طعمش فرق میکنه، با قارچ های قبلی وقتی دوغ رو نگه میداشتم گازدار و ترش تر می شد اما با این قارچ های جدید کمی طعمش به تلخی میره و گازدار نمیشه. در مجموع دوغش اون طعمی که آدم دوست داشته باشه رو نداره و اصلا با قارچ های قبلی قابل مقایسه نیست. علتش چیه؟ آیا از قارچ های قبلی هنوز دارید؟
سلام وقت بخیر .من دو سال پیش ازشون خرید کردم
قارچ ها وقتی به دست من رسید مرده بود و تمام ذوق و شوق من برای درست کردن دوغ کفیر از بین رفت
حتما شانس من بوده
سلام وقت بخیرسلام وقت بخیر .
میشه بیشتر توضیح بدین ؟
سلام دوست عزیز .سلام وقت بخیر
من قارچ کفیر فکر میکنم در تابستان ازتون خریدم
قارچ ها که به دستم رسیدن طبق دستور العمل مو به مو عمل کردم ولی تخمیر طبق زمانی که شما مشخص کرده بودید انجام نمیشد و شاید نهایتا 15% انجام میشد
مشخص بود قارچ ها وقتی به دستم رسیده بخش عمده ایشون از بین رفتن ؛ من خیلی ذوق داشتم بابت این که بتونم دوغ کفیر درست کنم ولی خوب ناامید شدم
باسلام. برای ثبت سفارش به فروشگاه پربیوتیک مراجعه بفرماییدسلام رفیق موجود هست ؟
مخلصم
سلام. تقریبا 48ساعت. نخیر سالم میرسند@Bahram241
سلام
ارسال به تهران چند روز طول می کشه و سوال دیگه اینکه این مدتی که تو مسیر هست تا به دستم برسه، خراب نمی شه؟
با تشکر از شماسلام. تقریبا 48ساعت. نخیر سالم میرسند
سلام وقتتون بخیر برای خرید و ثبت سفارش به فروشگاه پربیوتیک مراجعه بفرماییدکفیر انقدم فواید داره. خیلی خوبه!
قیمتش چنده؟ چطوری پرورش میدین؟
عزیز قیمتش خیلی بیشتر از این حرفاست.یکی اندازه یه قاشقش رو میداد 45-50 تومن.
با پرسوجویی که داشتم ارزون ترین قیمت رو انتخاب کردم.
تو دمای بین 20الی 25 درجه.
چرا میشه اما به مرور به دلیل فعالیت قارچ ماست سفت میشه.
بعد از عمل اومدن به ماستش آب اضافه می کنم در اصل بصورت نوعی نوشیدنی (دوغ) استفاده میشه.در مورد طعم نوشیدنیش خوشمزه ترین دوغی که خوردی رو در نظر بگیر :دی
بله واقعا همینطوره!
در مورد الکل درصدش خیلی کمه از نظر شرعی هم مشکل نداره:
"مخمرها به طور طبیعی الکل تولید میکنند ولی این الکل تولید شده به قدری کم است که به صفر نزدیک میشود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است."
دوست عزیز توجه کنید که من قارچش رو در اختیار شما قرار میدم که هرچقد خواستی کفیر درست کنی و حال کنی :دی
داخل مایعات.
دوست عزیز فکر می کنی شیری که چندین بار میجوشونن هزارتا محصول ازش میگیرن چه ارزش غذایی داره؟یکی از رفیقای نزدیکم تو یکی از شرکتا میشه بخش تولید میگه هرچی محصول خراب و فاسده مخلوط به دوغ های پاستوریزه می کنن و کاملا عادیه!!!!
در ضمن یه لیتر شیر بعد ازتخمیر تبدیل به ماست غلیظ میشه و باید با آب مخلوط بشه تا نوشیدنی بدست بیاد! حداقل 4 برابر شیر، نوشیدنی کفیر بدست میاد!
یعنی یه لیتر شیر شما تبدیل به 4 لیتر نوشیدنی کفیر میشه!
امیدوارم براتون واضح شده باشه :دی اصراری یه خرید کسی ندارم.
چون نظر همه دوستان اینه که قیمت رو پایین بیارم منم قبول می کنم.
دراز مدت نمیشه تو یخچال نگه داشت چون فعالیت به شدت کم میشه بعد مدتی ضعیف در نتیجه طعم و مزه ای که انتظار داریم رو نمیشه