Petrossian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 0
قربان قیمت کیف tf700 چنده ؟
ارسال شد خدمتتون عزیزدوست عزیز شماره کارت بده من یه دونه محافظ صفحه ی نمایش asus memo pad me 173x hd7 میخوام.
شماره ی تماس هم بده که ادرس رو برات اس کنم.
خیلی ممنون.
متاسفانه کیف های تبلت tf700 تمام شدنقربان قیمت کیف tf700 چنده ؟
سلام عزیز متاسفانه این دو مورد رو موجود نداریم...سلام
کابل تبدیل usb mini به vga برای vivo smart me400دارین ؟؟
کیبرد این تبلت را دارین ؟؟
کیبرد این تبلت را دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام عزیز متاسفانه این دو مورد رو موجود نداریم...
به زودی موجودی کیف و برچسب محافظ مخصوص این تبلت شارژ میشه
دوستان هفته ی آینده لوازم جدید به دستمون میرسن و تمام سعی ما بر این بوده که برای تمامی تبلت های ایسوس لوازم جانبی مخصوص داشته باشیم
محصولات جدید مخصوص تبلت های me102 me302 t100 tf300 padfone infinity و... آماده عرضه خواهد شد
چرا انقدر عصبانی؟!! پاسختون رو داخل پست قبلی دادم خدمتتونکیبرد این تبلت را دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزسلام ببخشید کابل otg-y چه فرقی با otg داره؟میشه به تبلت memo pad 178x که otg نمیخوره وصلش کرد.
پیام خصوصی شد خدمتتونسلام،
داداش برا تبلت ASUS MemoPad 7 HD لوازم جانبی اورجینال چی دارین؟ (محافظ صفحه، کیف و ...) لطفا همراه با قیمت بهم اطلاع بدین.
سلام عزیز. متاسفانه فعلا امکانش نیستسلام بنده. کیبرد تبلت ایسوس vivo smart Seri me400 میخوام میتوانید برام جور کنید?
سلام. کیف مخصوص این تبلت مدل استند داخل بارمون هستش و برچسب صفحه مخصوص این تبلت. بارمون توی همین هفته ترخیص میشه و در خدمتتون هستم. شماره تماستون رو ارسال کنید تا وقتی رسید خدمتتون اطلاع بدیم.سلام
من یه کیف و محافظ صفحه تبلت مدل ASUS MEMO PAD FHD10 ME302KL-1B002A میخوام در ضمن من اصفهان هستم چطور میتونم حضوری تحویل بگیرم و برای این مدل چند نوع کیف موجود دارین ؟
سلام عزیز, کاور اورجینال ایسوس رو نداریم اما کاور مخصوص این تبلت که برای این تبلت طراحی و ساخته شده باشه رو توی بار جدیدمون داریم که توی این هفته آماده فروش میشه, اگر مایل هستید شماره تماستون رو پیام خصوصی کنید , به محض اینکه موجود شد از طریق پیامک خدمتتون اطلاع میدیمسلام کیف و محافظ صفحه اورجینال برای تبلت ASUS Memo Pad 8 ME 180 رو دارید؟ هزینه اش چقدر می شود؟ برای ارسال به تهران چقدر هزینه میگیرید؟
ممنونم
سلام عزیزسلام دوست عزیز برای asus fonepad 7 لوازم جانبی اصلی چی دارین؟
در ضمن من از اصفهان مزاحم میشم میخواستم اگه ممکنه لوازم جانبی را حضورا از فروشگاهتون بخرم.
fone pad 372 هستشسلام عزیز
فونپد نسل جدید هسش یا قدیم ؟ (me371 یا me372)
برای تبلت شما این موارد موجود هستش:fone pad 372 هستش
من اصفهانم میخواستم خرید حضوری کنم اگه ممکنه آدرس را پیام خصوصی کنید واسم تشکر.برای تبلت شما این موارد موجود هستش:
http://mydevice.ir/index.php?route=product/category&path=70_74_103
در خدمتتون هستم