داداش من پلن A1 میخوام Kaspersky Internet Security 2015 (A1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 51000 تومان
بی زحمت شرایط خرید رو بفرست.
راستی یه چیزی این
این کدا صد درصد اورجینالا دیگه ؟چطوری توی سایتش ثبت میشه؟
ممنو داداش
بعد از واریز پول باید به شما ایمیل بدم تا کد برا ایمل بفرستی؟
این بند 7 پلن A رو هم یه توضیح بده من متوجه نشدم.
7. کد فعال سازی هر یک از محصولات پس از تأیید پرداخت شما از طرف بانک ظرف مدت 1 الی 48 ساعت مستقیماً از سوی شرکت کسپرسکی به پست الکترونیکی اعلام شده ارسال خواهد شد. (توجه: در صورت ارسال مستقیم محصولات از طرف شرکت، لایسنس شما از زمان دریافت ایمیل کسپرسکی نیر فعال خواهد شد زیرا محصول شما میبایست نخست توسط ما به ایمیل کاربر ثبت شود که این امر باعث اکتیو کردن جواز محصول شما خواهد شد. پس در صورت درخواست و توافق خریدار به این شرط امکان ارسال محصول از سوی کمپانی خواهد بود و در غیر اینصورت محصول از ایمیل شخصی ما به پست الکترونیکی اعلام شده ارسال خواهد شد و دیگر شاهد فعال شدن لایسنس در زمان تحویل محصول نخواهید بود و بدون مسئله دیگری، توانایی استفاده از آن در زمان مورد نیاز وجود دارد).
سلام دوست عزیز B1 و B2 موجوده؟
اطلاعات تماس و نحوه پرداخت رو ارسال کنید
ظاهرا دیر به دیر انلاین میشید
سلام دوست گرامی
در مورد پلن B یک سوال داشتم
شما نوشتید :
17. اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ خیر، این موضوع در محصولات پلان B غیر ممکن بوده و در صورت فعال کردن لایسنس آنتی ویروس بر روی دستگاه جدید، جواز محصول شما بعد از گذشت چند روز بسته خواهد شد.
حالا سوال من اینه که اگه مجبود شویم در همان کامپیوتر ویندوز رو عوض کنیم میشه دوباره لایسنس رو نصب کرد؟(مشخصات سخت افزاری در همان کامپیوتر تغییر نکنه)
سلام
شرایط خرید
Kaspersky Internet Security 2015 (A1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 51000 تومان
بفرمایید
با سلام
شرایط خرید B1 لطفاً
ممنون