• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفونهای با کیفیت باورنکردنی Beats PRO Monster کلون درجه یک و Tour

وضعیت
موضوع بسته شده است.

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
داداش با چه تضمینی بیتس پرو رو 400 تومن اصل میدی با وجود اینکه بعضی جاها تا 1میلیون هم قیمت زدن؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش با چه تضمینی بیتس پرو رو 400 تومن اصل میدی با وجود اینکه بعضی جاها تا 1میلیون هم قیمت زدن؟

همونطور که گفتم، یا اصله یا از کلونهای درجه یک هست. سریالش هم قابل ریجستر شدن در سایت خود بیتز هست. میدونم، خوم براتون هم لینکها گذاشتم : هم قیمت دلاریش ببینید، هم قیمت ریالیش در یک سایت فارسی. میتونستیم با همون قیمت هم بدیم، ولی چون میخواستیم زودتر بفروش برسه تا از سرمایش ، زودتر جنسهای بعدیمون رو بیاریم، با این قیمت دادیم. نه میتونم بگم اصله نه میتونید بگید تقلبیه، هم اتاق بازرگانی و آزمایشگاه ایران، بر اصل بودن محصول صحه گذاشته، هم چین(فایلهاشو گداشتم تو تاپیک). علاوه بر اینکه سریال ریجستر شده بیتزها در سایت رسمی کار میکنه. کیفیت کارش بالاست. همونطور که میبینید، تفاوت اصلی ها با فرعی ها، کاملا متمایز شدند و این هدفونی که به عرضه فروش گذاشته شده، هم دال بر تمامی این ادعاهاست. من به بیتزبازهای زیادی نشون دادم،کسی نگفته مشکل داره یا تقلبی هست یا فیکه یا.... و همه بر اصل بودن محصول صحه گذاشتند.

باتشکر

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
همونطور که گفتم، یا اصله یا از کلونهای درجه یک هست. سریالش هم قابل ریجستر شدن در سایت خود بیتز هست. میدونم، خوم براتون هم لینکها گذاشتم : هم قیمت دلاریش ببینید، هم قیمت ریالیش در یک سایت فارسی. میتونستیم با همون قیمت هم بدیم، ولی چون میخواستیم زودتر بفروش برسه تا از سرمایش ، زودتر جنسهای بعدیمون رو بیاریم، با این قیمت دادیم. نه میتونم بگم اصله نه میتونید بگید تقلبیه، هم اتاق بازرگانی و آزمایشگاه ایران، بر اصل بودن محصول صحه گذاشته، هم چین(فایلهاشو گداشتم تو تاپیک). علاوه بر اینکه سریال ریجستر شده بیتزها در سایت رسمی کار میکنه. کیفیت کارش بالاست. همونطور که میبینید، تفاوت اصلی ها با فرعی ها، کاملا متمایز شدند و این هدفونی که به عرضه فروش گذاشته شده، هم دال بر تمامی این ادعاهاست. من به بیتزبازهای زیادی نشون دادم،کسی نگفته مشکل داره یا تقلبی هست یا فیکه یا.... و همه بر اصل بودن محصول صحه گذاشتند.

باتشکر
مرسی از توضاحاتتون..دوست عزیز از این هدفون های که روی گوشی های اچ تی سی میزاند ندارید
ibeats ?//

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
مرسی از توضاحاتتون..دوست عزیز از این هدفون های که روی گوشی های اچ تی سی میزاند ندارید
ibeats ?//
متاسفانه فعلا نه، فعلا این بیتزهایی که تو بازار نیست رو بفروشیم، تا انشالله، ببینیم چی میشه. البته فکر کنم تو همین پرشین تولز اگه بگردید، یکی از دوستان داره (یا داشت میفروخت)

باتشکر

Last edited:

payam00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام داداش من خریدارم فقط چند تا سوال داشتم:
1-من میخوام beats pro رو بخرم شما گفتی یا اصله یا کلون 1 یعنی شانسیه؟(نمیشه اصل باشه)
2-چجوری میتونم بخرم
مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داداش من خریدارم فقط چند تا سوال داشتم:
1-من میخوام beats pro رو بخرم شما گفتی یا اصله یا کلون 1 یعنی شانسیه؟(نمیشه اصل باشه)
2-چجوری میتونم بخرم
مرسی

آره، ولی کیفیت کارش همونطور که درفایلهای گذاشته شده هم دیدید، توسط آزمایشگاه های دو کشور ، به عنوان اصل شناخته شده. بنابراین خیالتون میتونه از اون بابت جمع باشه.
اگه تهرانی ، تحویل حضوری میشه انجام داد. اگه شهرستانی، اول واریز وجه، بعد پست مرسولتون در 24 ساعت، با پست پیشتاز. در مورد اعتماد سازی هم که من خیلی وقته دارم توی قسمت تبلت و موبایل کار میکنم، اندک اعتباری هست.....

شماره رو براتون پخ میکنم.

باتشکر

yosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گارانتی داره؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بله ، گارانتی یکساله هم میدیمتون. مفاد گارنتی هم عین بقیه گارانتی هست. درصورت شکوندن و پکوندن و هرگونه اسیب ناشی از بد استفاده شدن توسط خود استفاده کننده محصول، گارنتی شاملش نمیشه. در بقیه موارد که نشون میده خود محصول مشکلی براش پیش اومده یا مشکل دارهست، شامل گارانتی خواهد بود.

Last edited:

_-HaMiD-_

Registered User
لایک‌ها
93
دادا جسارتا میشه یه عکس از هدفون باز شده پرو و کابل باز شدش برام بذاری؟؟؟

Last edited:

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
تهران حضوری تحویل دارید ؟

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
بنده نه خریدارم ( نه پولشو دارم !!! که حتی یک هدست 3.5 beats مخصوص گوشی رو بخرم !!!!! )

اما لازم دیدم یک سری توضیحات بدم

این دوستمون جنسش اصله و کاملا معتبره

پایین برگه فایلهای اسکن شده لوگوی tuv-nord دیده میشه که مربوط به موسسه معتبر و غولیه ( الان حضور ذهن دقیق ندارم اما آخرین بار یادمه موسسه آلمانی بود )

www.tuv-nord.com

www.tuv-nord.nl/milieusticker-duitsland

با خیال راحت خرید کنید :happy:

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تهران حضوری تحویل دارید ؟
بله،شماره رو براتون پخ میکنم. فقط اول از همه ذکر کنید از پرشین تولز اومدید ، چون قیمت به افراد بازاری و ... نزدیک 500 میدم(بروبچ پرشین تولز تخفیف دارند!)

بنده نه خریدارم ( نه پولشو دارم !!! که حتی یک هدست 3.5 beats مخصوص گوشی رو بخرم !!!!! )

اما لازم دیدم یک سری توضیحات بدم

این دوستمون جنسش اصله و کاملا معتبره

پایین برگه فایلهای اسکن شده لوگوی tuv-nord دیده میشه که مربوط به موسسه معتبر و غولیه ( الان حضور ذهن دقیق ندارم اما آخرین بار یادمه موسسه آلمانی بود )

www.tuv-nord.com

www.tuv-nord.nl/milieusticker-duitsland

با خیال راحت خرید کنید :happy:
ممنون. آره ، صحبتشون کاملا متینه و از شرکتهای معتبریه.

Last edited:

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
داداش سلام
يه كيف ميخام كه به بيتس استوديو بخوره
(هدستم جبرا هالو2 هستش)
مرسي اگه برام پيدا كني

ehsan-i900

کاربر تازه وارد
لایک‌ها