amirbahalegharn
Registered User
موضوع بسته شد
فروش تمام شد
فروش تمام شد
Last edited:
داداش با چه تضمینی بیتس پرو رو 400 تومن اصل میدی با وجود اینکه بعضی جاها تا 1میلیون هم قیمت زدن؟
مرسی از توضاحاتتون..دوست عزیز از این هدفون های که روی گوشی های اچ تی سی میزاند نداریدهمونطور که گفتم، یا اصله یا از کلونهای درجه یک هست. سریالش هم قابل ریجستر شدن در سایت خود بیتز هست. میدونم، خوم براتون هم لینکها گذاشتم : هم قیمت دلاریش ببینید، هم قیمت ریالیش در یک سایت فارسی. میتونستیم با همون قیمت هم بدیم، ولی چون میخواستیم زودتر بفروش برسه تا از سرمایش ، زودتر جنسهای بعدیمون رو بیاریم، با این قیمت دادیم. نه میتونم بگم اصله نه میتونید بگید تقلبیه، هم اتاق بازرگانی و آزمایشگاه ایران، بر اصل بودن محصول صحه گذاشته، هم چین(فایلهاشو گداشتم تو تاپیک). علاوه بر اینکه سریال ریجستر شده بیتزها در سایت رسمی کار میکنه. کیفیت کارش بالاست. همونطور که میبینید، تفاوت اصلی ها با فرعی ها، کاملا متمایز شدند و این هدفونی که به عرضه فروش گذاشته شده، هم دال بر تمامی این ادعاهاست. من به بیتزبازهای زیادی نشون دادم،کسی نگفته مشکل داره یا تقلبی هست یا فیکه یا.... و همه بر اصل بودن محصول صحه گذاشتند.
باتشکر
متاسفانه فعلا نه، فعلا این بیتزهایی که تو بازار نیست رو بفروشیم، تا انشالله، ببینیم چی میشه. البته فکر کنم تو همین پرشین تولز اگه بگردید، یکی از دوستان داره (یا داشت میفروخت)مرسی از توضاحاتتون..دوست عزیز از این هدفون های که روی گوشی های اچ تی سی میزاند ندارید
ibeats ?//
سلام داداش من خریدارم فقط چند تا سوال داشتم:
1-من میخوام beats pro رو بخرم شما گفتی یا اصله یا کلون 1 یعنی شانسیه؟(نمیشه اصل باشه)
2-چجوری میتونم بخرم
مرسی
بله،شماره رو براتون پخ میکنم. فقط اول از همه ذکر کنید از پرشین تولز اومدید ، چون قیمت به افراد بازاری و ... نزدیک 500 میدم(بروبچ پرشین تولز تخفیف دارند!)تهران حضوری تحویل دارید ؟
ممنون. آره ، صحبتشون کاملا متینه و از شرکتهای معتبریه.بنده نه خریدارم ( نه پولشو دارم !!! که حتی یک هدست 3.5 beats مخصوص گوشی رو بخرم !!!!! )
اما لازم دیدم یک سری توضیحات بدم
این دوستمون جنسش اصله و کاملا معتبره
پایین برگه فایلهای اسکن شده لوگوی tuv-nord دیده میشه که مربوط به موسسه معتبر و غولیه ( الان حضور ذهن دقیق ندارم اما آخرین بار یادمه موسسه آلمانی بود )
www.tuv-nord.com
www.tuv-nord.nl/milieusticker-duitsland
با خیال راحت خرید کنید :happy:
شماره رو پ.خ کنید
ممنون
سلام. قیمت بیتس پرو. قیمت آخرشو سفیدش رو بفرستید