• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفونهای با کیفیت باورنکردنی Beats PRO Monster کلون درجه یک و Tour

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pitbull681

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اگه گوشی قابلیت بیتس نداشته باشه پس هندزفری بیتس هم به کار نمیاد درسته؟ یعنی با هندزفری های یگه فرقی نداره.

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
داش امیر تایید میشن اینطوری با بدگویی از ایشون خودتون رو خراب نکنید
ایشون تو پست اول عرض کردن اصلش بالای 300دلاره
در ضمن بیتس فقط محصول مورد تاییدش رو رجیستر میکنه و رجیستر اینم یعنی تایید بیتس بر کیفیت این محصول
ما هم آقا امیر رو به انصاف میشناسیم و مطمئنم شما هم در نهایت نسبت به مبلغی که پرداخت کردی راضی هستید
موفق باشید

infernal_tornado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Khob
In bare shomayi ke topico zadi baes mishe dg doroogh nagi avalesh az avalam bayad in edit shodaro mizashti
Sent from my ST27i using Tapatalk 2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Khob
In bare shomayi ke topico zadi baes mishe dg doroogh nagi avalesh az avalam bayad in edit shodaro mizashti
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
باسلام

اگه جایی شما جنس 400 دلاری رو گفتند ما میدیم حدود80 دلار، خب این معلومه اصل نیست..این یک... دوم اینکه در مورد هدفونها،این مرسومه که به کلون درجه یک میگن اصل...تو بازار برید یا خیلی جاها، براحتی اینو میشنوید و میبینید.....من قبلا هم نوشته بودم، """""که این یا کلون درجه یک هست یا اصل""" {بدلیل تاییدیه آزمایشات متعدد انجام شده که attach شده} اما بچه ها رد کردند اصل بودنشو...بنابراین کلون درجه یک رو گذاشتم...اگه ادیتی صورت گرفته، هم جمله گفته شده رو برداشتم، و هم اون جمله رو عوض کردم تا بر کیفیت مناسب بودنش صحه بزارم و هم بر رد کردن فرض موجود.........

اصلا بحث داره به مسایل حاشیه ای میره....اینجا تاپیک فروش هست و کاملا مشخصه که با توجه به دادن لینک سایت در پایان تاپیک و قیمت دلاری اون، این اصل نیست....و کلون درجه یک هست...اگه مساله ای در زمینه ای هست،میتونید پخ کنید ولی بنظرم میاد یکم تاپیک رو دارند بعضی از دوستان بسمت "خراب کردن تاپیک " میبرن وگرنه همه حرفها و کارها، از طریق پخ و تماس هم قابل پیگیری بود و نیازی به بحث و غیره نبود و.....

به هرحال.............................

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچها منم مثل شما یه مشتریم امیر اقا هم میدونه دو تا میخوام ولی بخدا سر مسایلی که از خرید اینترنتی سرم اومده تا الان دلم رضا نداده بخرم با اینکه امیر اقا تضمین دادن در صورتی که ایراد داشته باشه و ببینیم اونیکه نمیخوای هست میتونیم پس بدیم ولی حرفم با شماست دوست عزیز بی انصاف سی صد تومن دادی میخوای اصل باشه کلاس بذاری من بیتس اصل دارم منم بلدم رجیستر کنم به امیر اقا گفتم خیلی راحت میشه اکانت باز کرد و ریجستر کرد حتی واسه غیک ها ولی بعد سی روز واسه فیک یه ایمیل مجدد میاد به عنوان فیک بودن میگه تقلبی این شماره ما نیست و امیر جان میبینی در مورد همین مساله با هم حرف زدیم مشتری هایی که مشکل دارن داداش جنس نفروش سر مالت بزن نفروش دردسر واسه خودت درست نکن همین از تبلتت چخبر رسید دستت

دوستای عزیزم پرو فیک از قیمت نوزده دلار تا صد هفتاد دلار داریم که از درجه ده تا کلون تقسیم بندی میشه که الا یه مدلش بقیه همش تولیده چین هست من کاری به چینی غیر چینیش ندارم ولی الان تو بازار فیلیپس و akg و کلیپش و سانهایزر همش تقلبیه و به اسم اورجینال شرکتی با قیمته اورجینال میفروشن میگین نه برین ببینین الکی سر این مسایل مفتی باهم درگیر نشین این بنده خدا هم خواسته واسه ما لطفی کنه بیتس پرو کلون رو بفروشه شما هم الکی اذیتش نکنین پشیمون بشه بعد این هیچی اینجا واسه فروش نذاره یه تومن اون سود کنه یه عالمه ماها سود میکنیم که جنس خوب به قیمت پایین میگیریم پس ارزشی نداره الکی بحث کنیم خواهشا این بحثارو تمومش کنین هرکی دوست داره به یه بیتس پرو کلون هم نمیگم میگم فیک درجه یک پول بده بیاد وسط تمام اوکی

amirekhm

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما برو تمام پست های منو بخون ببین من کجاش نوشتم: چرا بیتس من اصل نیست من اصل میخواستم چرا اینو به من دادین ؟معلومه که با ۳۰۰ تومن بیتس پرو اصل نمیدن.. اما اقا امیر شمایی که الان میگی منظورم از اصل کلون درجه ۱ هست فقط ببین جواب اولین پست رو که ازت پرسیده با چه تضمینی بیتس پرو اصل رو چهارصد میدین ؟ رو چی دادی:
ًهمونطور که گفتم، یا اصله یا از کلونهای درجه یک هست. سریالش هم قابل ریجستر شدن در سایت خود بیتز هست. ً
چطور الان اصل و کلون درجه ۱ شد دوتا؟ قضیه سریال که کاملا واضحه.. این هدفون که شما به من دادی کیفیت خیلی خوبی داره درسته من هم از نظر کیفیت راضی هستم ولی شما داری میگی این محصولات تاییدیه بیتس رو داره به دلیل اینکه سریالش تایید میشه تو سایت منم تصور کردم ای محصولی که میخوام بخرم تاییدیه بیتس رو داره ولی اینطور نیست دیگه رک میگم که سایر دوستان هی نگن سیصد دادی اصل میخوای؟ خیر من ۳۲۰ دادم محصول با تاییدیه بیتس خواستم (همون طور که تو اگهی فروش نوشته)که اینطور نشد حالا شما بگو کیفیت بنز باشه بیتس هیچ محصولی بغیر از محصول خودش رو تایید نمیکنه..شمایی که میگی ایمیل فیک میاد برو گوگل سرچ کن همه چی دست میاد،..اصلاً بزار خیالت رو راحت کنم سریال نامبری که اقا امیر واسم رجیستر کرده تو سایت با سریال نامبر روی هدفون زمین تا اسمون مغایرت داره هیچ جوری نمیشه به هم ربطش داد..هرکی خواست عکس میزارم

s.wilson

Registered User
لایک‌ها
23
دوست گل شما خواهشا تاپیک امیر جونو خراب نکن و تو پخ جواب بحث کن اولا دوما که شرلوک هولمز عزیز شما مگه نمیدونستیدکه کلون ها هم ریجستر بشه اگه نمیدونستید میرفتید میپرسیدید

amirekhm

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من نمیدونم شما چه رابطه ای با امیر جون داری ولی من به اگهی فروش اعتماد کردم دوباره اگهی فروش رو بخون این عینه اگهی فروشه:

اول از همه، هدفونهای Beats Monster Pro ،کلون درجه یک. ولی در هرصورت از نمایندگیشون یا شرکت دارای حق قانونی فروش محصولات بیتز ازشهر futian چین خریداری شدند. دارای سریال قابل پیگیری از سایت رسمی بیتز هستند که یعنی رجیستر شده هست.(برخلاف بیتزهای موجود داخل بازار)
وجدان داشته باش بگو این یعنی چی؟ اصلاً معلوم نیست منظورت چیه؟ "شما مگه نمیدونستید کلون های تو بازار رجیستر بشه؟" منظورت اینه که من نمیدونستم رجیستر میشه؟ تو اگهی نوشته بر خلاف بیتس های موجود در بازار، بیتس های ما رجیستر میشه من به این حرف اعتماد کردم درصورتیکه هر چیزی تو سایت بزنی رجیستر میشه ایمیل تایید و همه چی هم میاد. اخه سوالت که معلوم نیست چیه چه ربطی داره؟

homayone

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ، من آگهی این هدفون رو از سایت www.istgah.com دیدم و خریدم . آقا امیر تماس گرفتن و گفتن از هدفون راضی هستم ؟ و بیام اینجا و نظرم رو بگم . سایت خیلی خفنیه خیلی بهتر از ایستگاهه . من و دوستم 2 تا پرو خریدیم خیلی هم کیفیتش خوبه و از مدل کپی پسر خالم خیلی بهتره . دلیل انتخاب من نه کلون بودنش بود نه اینکه دوستم میگفت خوبه . فقط به خاطر قیمتش خریدم . الانم خیلی راضیم چون کیفیتش واقعا عالیه نمیدونم در حد ارجینال هست یا نه ولی از هر هدفون بیتس دیگه ای که دوستام دارن خیلی بهتره .

amirekhm

Registered User
لایک‌ها
0
منم همین جا میگم که از کیفیت راضی هستم مخصوصاً از رو گوشی هاش که خیلی راحت و نرم تا میشن بر خلاف این مدل اشغالیها که موقع تا شدن صدا میدن..

s.wilson

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز من نمیدونم شما چه رابطه ای با امیر جون داری ولی من به اگهی فروش اعتماد کردم دوباره اگهی فروش رو بخون این عینه اگهی فروشه:

اول از همه، هدفونهای Beats Monster Pro ،کلون درجه یک. ولی در هرصورت از نمایندگیشون یا شرکت دارای حق قانونی فروش محصولات بیتز ازشهر futian چین خریداری شدند. دارای سریال قابل پیگیری از سایت رسمی بیتز هستند که یعنی رجیستر شده هست.(برخلاف بیتزهای موجود داخل بازار)
وجدان داشته باش بگو این یعنی چی؟ اصلاً معلوم نیست منظورت چیه؟ "شما مگه نمیدونستید کلون های تو بازار رجیستر بشه؟" منظورت اینه که من نمیدونستم رجیستر میشه؟ تو اگهی نوشته بر خلاف بیتس های موجود در بازار، بیتس های ما رجیستر میشه من به این حرف اعتماد کردم درصورتیکه هر چیزی تو سایت بزنی رجیستر میشه ایمیل تایید و همه چی هم میاد. اخه سوالت که معلوم نیست چیه چه ربطی داره؟
من ازشون خرید داشتم فروشنده گل و با ادب اند امیر عزیز پرو ایشونو پس بگیری پولشو بدی بهتره اگه امیر لنگ دو تومن پول اینجا بود اسپمت رو گزارش میداد تا حالا 10 دفعه بن شده بودی.یعنی امیر میاد برای 400 تومن سابقشو خراب کنه هه
سلام ، من آگهی این هدفون رو از سایت www.istgah.com دیدم و خریدم . آقا امیر تماس گرفتن و گفتن از هدفون راضی هستم ؟ و بیام اینجا و نظرم رو بگم . سایت خیلی خفنیه خیلی بهتر از ایستگاهه . من و دوستم 2 تا پرو خریدیم خیلی هم کیفیتش خوبه و از مدل کپی پسر خالم خیلی بهتره . دلیل انتخاب من نه کلون بودنش بود نه اینکه دوستم میگفت خوبه . فقط به خاطر قیمتش خریدم . الانم خیلی راضیم چون کیفیتش واقعا عالیه نمیدونم در حد ارجینال هست یا نه ولی از هر هدفون بیتس دیگه ای که دوستام دارن خیلی بهتره .
حق با شماست
منم همین جا میگم که از کیفیت راضی هستم مخصوصاً از رو گوشی هاش که خیلی راحت و نرم تا میشن بر خلاف این مدل اشغالیها که موقع تا شدن صدا میدن..
درسته تایید میشه

amirekhm

Registered User
لایک‌ها
0
شما برو گزارش بده، اتفاقاً بد نیست یه نفر بیاد اینجا قضاوت کنه..

king_arsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام منم هم از سایت ایستگاه خریدم و راضیم کیفیتش خوبه .

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
دوست گل شما خواهشا تاپیک امیر جونو خراب نکن و تو پخ جواب بحث کن اولا دوما که شرلوک هولمز عزیز شما مگه نمیدونستیدکه کلون ها هم ریجستر بشه اگه نمیدونستید میرفتید میپرسیدید

کاش شما که اینقدر نگران خراب شدن تاپیک بقیه هستید زحمت میکشیدید تو این دو روز یه پیغام میذاشتین که دستگاه منو نمیخواین. نمیدونم یعنی چی که نه جواب پخ رو میدید و نه زنگ و اس ام اس . اونم بعد از یه هفته که منو سر کار گذاشتین و مشتریهام رو از دست دادم .

حداقل یه کلمه بیا بگو دستگاه رو نمیخوام و خلاص .

Last edited:

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان جون هرکی دوست دارین تموم کنین هدفونی گرفتی که از کیفیتش راضی هستی بیخیال بقیه موارد شو تو که اینقد حساس بودی میرفتی پایتخت خرید میکردی تقصیر نداری وسواس داری ولی بیخیال شو این ماجرارو اینقد کش نده بخدا منم مثل تو یه خریدارم یه تومنم برام سود نداره ولی گناه داره بنده خدارو اینقد اذیت میکنی

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
دوست عزیز هدفون های شما های کپی درجه AAA هستش و خیلی خیلی با اوریجنالش متفاوته اینکه رجیستر میشه دلیل بر اوریجنال بودن نیست من Beats Studio اورجینال از پایتخت تهران برای استودیو خریداری کردم 1 میلیون 300 هزار تومان
شما قیمتتون مناسبه ولی به کاربرا نگید اوریجیناله و این قیمت دارم میدم که سریع فروش بره قیمت های کپی همینه ! ;)

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
دوست عزیز هدفون های شما های کپی درجه AAA هستش و خیلی خیلی با اوریجنالش متفاوته اینکه رجیستر میشه دلیل بر اوریجنال بودن نیست من Beats Studio اورجینال از پایتخت تهران برای استودیو خریداری کردم 1 میلیون 300 هزار تومان
شما قیمتتون مناسبه ولی به کاربرا نگید اوریجیناله و این قیمت دارم میدم که سریع فروش بره قیمت های کپی همینه ! ;)
داداش در عرض چند دقیقه 50تومن رفت رو قیمت پستتون؟! :)
قیمتش 1170 تومنه الان البته پایتخت مطمئن تره ولی من اصل و فیک رو تست کردم واقعا تفاوت کیفیت صداشون فقط در موسیقی های خاص مشخص میشه و برای استفاده روزمره خودم فیک رو توصیه میکنم!!! اصل فقط برای محیط های کاملا ساکت و استدیو تفاوت خودشو نشون میده و توصیه میشه!

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امیرجان خواستم پیشاپیش ازت تشکر کنم بخاطر هدفون من اوناییکه باور نمیکردن ازت خرید کنم ببینن تو چجور ادمی هستی با همه هرجور میتونی راه میای مشتری مداری. اولین گزینه کارته والسلام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا