pitbull681
Registered User
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 0
داداش اگه گوشی قابلیت بیتس نداشته باشه پس هندزفری بیتس هم به کار نمیاد درسته؟ یعنی با هندزفری های یگه فرقی نداره.
باسلامKhob
In bare shomayi ke topico zadi baes mishe dg doroogh nagi avalesh az avalam bayad in edit shodaro mizashti
Sent from my ST27i using Tapatalk 2
من ازشون خرید داشتم فروشنده گل و با ادب اند امیر عزیز پرو ایشونو پس بگیری پولشو بدی بهتره اگه امیر لنگ دو تومن پول اینجا بود اسپمت رو گزارش میداد تا حالا 10 دفعه بن شده بودی.یعنی امیر میاد برای 400 تومن سابقشو خراب کنه ههدوست عزیز من نمیدونم شما چه رابطه ای با امیر جون داری ولی من به اگهی فروش اعتماد کردم دوباره اگهی فروش رو بخون این عینه اگهی فروشه:
اول از همه، هدفونهای Beats Monster Pro ،کلون درجه یک. ولی در هرصورت از نمایندگیشون یا شرکت دارای حق قانونی فروش محصولات بیتز ازشهر futian چین خریداری شدند. دارای سریال قابل پیگیری از سایت رسمی بیتز هستند که یعنی رجیستر شده هست.(برخلاف بیتزهای موجود داخل بازار)
وجدان داشته باش بگو این یعنی چی؟ اصلاً معلوم نیست منظورت چیه؟ "شما مگه نمیدونستید کلون های تو بازار رجیستر بشه؟" منظورت اینه که من نمیدونستم رجیستر میشه؟ تو اگهی نوشته بر خلاف بیتس های موجود در بازار، بیتس های ما رجیستر میشه من به این حرف اعتماد کردم درصورتیکه هر چیزی تو سایت بزنی رجیستر میشه ایمیل تایید و همه چی هم میاد. اخه سوالت که معلوم نیست چیه چه ربطی داره؟
حق با شماستسلام ، من آگهی این هدفون رو از سایت www.istgah.com دیدم و خریدم . آقا امیر تماس گرفتن و گفتن از هدفون راضی هستم ؟ و بیام اینجا و نظرم رو بگم . سایت خیلی خفنیه خیلی بهتر از ایستگاهه . من و دوستم 2 تا پرو خریدیم خیلی هم کیفیتش خوبه و از مدل کپی پسر خالم خیلی بهتره . دلیل انتخاب من نه کلون بودنش بود نه اینکه دوستم میگفت خوبه . فقط به خاطر قیمتش خریدم . الانم خیلی راضیم چون کیفیتش واقعا عالیه نمیدونم در حد ارجینال هست یا نه ولی از هر هدفون بیتس دیگه ای که دوستام دارن خیلی بهتره .
درسته تایید میشهمنم همین جا میگم که از کیفیت راضی هستم مخصوصاً از رو گوشی هاش که خیلی راحت و نرم تا میشن بر خلاف این مدل اشغالیها که موقع تا شدن صدا میدن..
سلام ، من آگهی این هدفون رو از سایت www.istgah.com دیدم و خریدم . آقا امیر تماس گرفتن و گفتن از هدفون راضی هستم ؟ و بیام اینجا و نظرم رو بگم . سایت خیلی خفنیه خیلی بهتر از ایستگاهه . من و دوستم 2 تا پرو خریدیم خیلی هم کیفیتش خوبه و از مدل کپی پسر خالم خیلی بهتره . دلیل انتخاب من نه کلون بودنش بود نه اینکه دوستم میگفت خوبه . فقط به خاطر قیمتش خریدم . الانم خیلی راضیم چون کیفیتش واقعا عالیه نمیدونم در حد ارجینال هست یا نه ولی از هر هدفون بیتس دیگه ای که دوستام دارن خیلی بهتره .
دوست گل شما خواهشا تاپیک امیر جونو خراب نکن و تو پخ جواب بحث کن اولا دوما که شرلوک هولمز عزیز شما مگه نمیدونستیدکه کلون ها هم ریجستر بشه اگه نمیدونستید میرفتید میپرسیدید
باسلامقیمت Beats Pro مشکی رنگ رو برام بفرستید
داداش در عرض چند دقیقه 50تومن رفت رو قیمت پستتون؟!دوست عزیز هدفون های شما های کپی درجه AAA هستش و خیلی خیلی با اوریجنالش متفاوته اینکه رجیستر میشه دلیل بر اوریجنال بودن نیست من Beats Studio اورجینال از پایتخت تهران برای استودیو خریداری کردم 1 میلیون 300 هزار تومان
شما قیمتتون مناسبه ولی به کاربرا نگید اوریجیناله و این قیمت دارم میدم که سریع فروش بره قیمت های کپی همینه !