• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفونهای با کیفیت باورنکردنی Beats PRO Monster کلون درجه یک و Tour

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadali777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز . من این هدفون رو در مجتمع پایتخت 850 میدم . همکار در طبقه اول یک ملیون و صدو شصت میدن . ! با اجازه یک توضیح بدم که هدفون بیتس در 3 نوع طبقه بندی جا میگیره . یکمدل اوریجینال هست که پائین ترین مدل بیتس 1300 دلاره در نمایندگی دبی که کلا در آسیا هنگ کنک و دبی و کره جنوبی نمایشگاه داره . به تومان مدل استادیو 4 ملیون میشه ! آخه یکیش تو ایران هست خدا وکیلی ؟ مدل بعدی ارجینال هست که دیگه LIMITED نیست و رو 400 دلاره . که میشه 1.400.000 تومان اونم در خارج - حمل و نقل میخوره - گمرک - استاندارد - طرح شبنم - مالیات بسیار سنگین کلا 2.500.000 هم کمشه ! آینم عمرا در ایران بفروشن مگر طرف خودش مسافری خریداری کرده باشه - میرسیم به این مدل که ارجیناله که بهش کلون میگن ، نه کپی ! یعنی عین اون ارجینال هست عین اون یعنی طبق لیسانس بیتس . بدنه ، صدا ، سیم ، بسته بندی که سریال هم داره و قابل پیگیری در سایت رسمی بیتس هست . این واسه ما ارجینال محسوب میشه که خیلی ها میگن کلون . امیدوارم مفید بوده باشه .

اینجا ی سوال واسه م پیش اومد. اگه داری 850 میدی چرا هدفونای این دوستمون رو بر نمیداری که رو هر کدوم 735هزار تومن سود داشته باشی؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اینجا ی سوال واسه م پیش اومد. اگه داری 850 میدی چرا هدفونای این دوستمون رو بر نمیداری که رو هر کدوم 735هزار تومن سود داشته باشی؟

باسلام

منظور اوشون، Pro Monster بود که ایشون تعدادیشو خریداری کردن(حدود 10تا) همون زمان بعد عید.....

بازرگانی سرائی

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ! منظور من هدفون بیتس پرو بود . نه تور ( بعدشم به من چه ربطی داره آخه ! ) در ضمن مگه چقدر میخواد تو همین هدفون پرو سود بمونه ! پول 3 تا کارمند . انبار - مالیات - برق - شارژ مغاره و از همه مهم تر مغازه 4 میلیاردی سرمایه کمی نیست که صاحب مغازه گذاشته .

naser.tintin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یه Pro میخوام موجود دارید

alvlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
گارانتی محصول به چه صورت است؟ از کجا میشه تضمین کرد؟ بهتر نیست به مهلت تست اکتفا میکردید؟ اینجوری به نظر من واقعی تره! چون بعد از ۶ ماه از کجا معلوم اصلا بشود شما را پیدا کرد یا حتی دسترسی باشو شما هم بخواهید عوض کنید ولی شما که وارد کننده نیستید! یعنی بخواهید هم نمیتوانید عوض کنید.
من قصد جسارت ندارم و قصد خرید دارم، ولی بحث گارانتی در این خرید به نظرم غیر واقعی میرسد! ممنون میشوم توضیح دهید.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام
گارانتی محصول به چه صورت است؟ از کجا میشه تضمین کرد؟ بهتر نیست به مهلت تست اکتفا میکردید؟ اینجوری به نظر من واقعی تره! چون بعد از ۶ ماه از کجا معلوم اصلا بشود شما را پیدا کرد یا حتی دسترسی باشو شما هم بخواهید عوض کنید ولی شما که وارد کننده نیستید! یعنی بخواهید هم نمیتوانید عوض کنید.
من قصد جسارت ندارم و قصد خرید دارم، ولی بحث گارانتی در این خرید به نظرم غیر واقعی میرسد! ممنون میشوم توضیح دهید.
باسلام

سلام دوست عزیز ! مهلت تست که داره این که مساله معلومه ! میرسیم سر گارانتی که بله یکسال گارانتی داره
اصولا شما از مغازه هم هدفون بیتس بخرید خیلی بعیده که گارانتی یدن . حالا به هر حال من کارم تجارت با چینه . و مشکلی تو آوردن و تعویض و..... ندارم.....
این هدفون هم گارانتی من به شما اگه خراب شد اوکی تعویض می کنم براتون نه تعمیر ، گارانتی هم که میدونید و میبینید، هیج جا اینطوری نیست ! نعمیر می کنن . اگه موجودی نبود اوکی پولتون رو پس میدم ! تاره اینحوری یه مدت مجانی حالشو بردین ! بحث اعتماد که همینه ! شما به مغازه دار اعتماد میکنید می خرید سپس 1 سال دیگه جاشو عوض کرده ! حداقل شما شماره تلفن دارین . آدرس منزل من رو روی بسته پستی دارین

کسی که قصد خرید داره می خره ... رفته چرخیده پرسیده میدونه قیمت عالیه دیگه وقتی جنس به این خوبی باشه میدونید که سر سال حداقل خراب نمیشه !

البته مفاد گارانتی هم عین همه جاست، اگر بدلیل استفاده نادرست از وسیله نباشه...من درخمتتونم برای اجرای مفاد گارانتی

باتشکر

alvlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
محتویات جعبه به فرم زیر است که در سایتش اعلام کرده؟ البته بیشتر منظورم carrying pouch & beats cleanning cloth است. با تشکر

4.2mm coiled cable with 3.5mm twist lock plug
¼" audio adapter
In-line remote & mic cable (features may vary)
Carrying pouch
Beats cleaning cloth

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام
محتویات جعبه به فرم زیر است که در سایتش اعلام کرده؟ البته بیشتر منظورم carrying pouch & beats cleanning cloth است. با تشکر

4.2mm coiled cable with 3.5mm twist lock plug
¼" audio adapter
In-line remote & mic cable (features may vary)
Carrying pouch
Beats cleaning cloth
باسلام

بله

باتشکر

alvlin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
کیف هایی که شبیه جا عینکی هستند داخل جعبه وجود دارد یا خیر؟ اگر نه، شما ازون کیفها دارید قیمتش چند است؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام
کیف هایی که شبیه جا عینکی هستند داخل جعبه وجود دارد یا خیر؟ اگر نه، شما ازون کیفها دارید قیمتش چند است؟

بله، وجود داره،......
خب تماس بگیرید، زودتر جوابتونو میگیرید که.....(بالا گذاشتم شماره تماس رو،اول تاپیک)
باتشکر

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شما گفتین که فقط ده عدد از این هدفون ها داریم ولی جایی گفتین ده تاشو عمده فروختین نکنه ده تاش درجه یک بود بقیشو فیک معمولی بجای درجه یک به مشتریاتون میفرستین و اینکه برای تست چند روز مهلت میدین و از کجا معلوم هدفون تو راه نشگنه تا برسه بدست ما اون وقت کی پاسخگو هست ممنون میشم بهم جواب بدین چون تا حالا هرچی اینترنتی خریداری کردم پشیمونی به بار اورده برام ولی این بار دلم میخواد ازتون یه خرید خوب کنم و مشتریتون بشم

در ضمن یه خواهش دیگه من یه بیتس اورجینال دارم که تو جعبش کیف و وسایل مربوطه توش هست ولی تو بسته بندیه شما چیزی ندیدم نکنه کیف نداره بسته بندیه شما و اینکه رنگ هدفوناتون فقط سفیده قرمز و مشکیشو ندارین و در صورت توان میتونم بپرسم اگه بخوام چندتا بخرم بازم میتونین تخفیف بهم بدین ممنونتون میشم

و در صورت امکان شمارتونو پخ بدین نتونستم پیدا کنم ممنون میشم

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
شما گفتین که فقط ده عدد از این هدفون ها داریم ولی جایی گفتین ده تاشو عمده فروختین نکنه ده تاش درجه یک بود بقیشو فیک معمولی بجای درجه یک به مشتریاتون میفرستین و اینکه برای تست چند روز مهلت میدین و از کجا معلوم هدفون تو راه نشگنه تا برسه بدست ما اون وقت کی پاسخگو هست ممنون میشم بهم جواب بدین چون تا حالا هرچی اینترنتی خریداری کردم پشیمونی به بار اورده برام ولی این بار دلم میخواد ازتون یه خرید خوب کنم و مشتریتون بشم

در ضمن یه خواهش دیگه من یه بیتس اورجینال دارم که تو جعبش کیف و وسایل مربوطه توش هست ولی تو بسته بندیه شما چیزی ندیدم نکنه کیف نداره بسته بندیه شما و اینکه رنگ هدفوناتون فقط سفیده قرمز و مشکیشو ندارین و در صورت توان میتونم بپرسم اگه بخوام چندتا بخرم بازم میتونین تخفیف بهم بدین ممنونتون میشم

و در صورت امکان شمارتونو پخ بدین نتونستم پیدا کنم ممنون میشم
باسلام

ما اینو عید اوردیم و 50 عدد از پرو یود، ده تاشو این آقا برداشت و همینطور فروش رفت (داخل و خارج تاپیک) تا الان که 7 تا مونده...بعدش خوبه بحث کردیم سر اینکه گارانتی داره، دیگه اینکه بخواد خراب برسه دستتونو اینا، خب مسلما بهتون نو میدیم جاش ولی برای پست ، میشه دو قبضه و شکستنی کرد و.... هرچند اتفاقیم البته براش نمیافته، بسته پرو خیلی خوب و محکمه حتی خودش....

شماره تماس هم :
09396278373

باتشکر

Last edited:

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم
از جواب کاملتون و اعتماد سازیتون فقط رنگ هدفونارو نگفتین شاید الا من واسه خیلی سوالم بشه چند رنگه و این رنگاش چقد استحکام داره زود نگ عوض نمیکنن

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنونم
از جواب کاملتون و اعتماد سازیتون فقط رنگ هدفونارو نگفتین شاید الا من واسه خیلی سوالم بشه چند رنگه و این رنگاش چقد استحکام داره زود نگ عوض نمیکنن

ﺩﺭ 2 ﺭﻧﮓ ااﻻﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﻩ .... ﺳﻔﻴﺪ و ﻣﺸﻜﻲ.
سوال استحکام رو از خودتون بپرسید: آیا کیفیت کارهای اصلی بیتز(چه اورجینال و چه کلون درجه یک) بدردنخوره؟؟ وآیا تمام اون فایلهای تست توسط لابراتورها و... که ضمیمه تاپیک شده، نشاندهنده بیکیفیت بودن هدفونها هست؟؟؟ فکر میکنم پاسخ سوالاتتون رو اینجوری براحتی بدون پرسیدن هم اونوقت پیدا میکنید عزیز....

باتشکر

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنونم بخاطر توضیحتون اولین موردی هستین که همه سوالاتو شفاف جواب دادین و محور مشتری مداری تو کارتونه ولی تو این چند ماه افرادی که خرید کردن و استفاده کردن باید حداقل بعد خرید ازتون تشکر میکردن نمیدونم چرا به رسم ادب این کارو نکردن و اینکه آدرستونو پ خ بدین برای خرید حضوری و انتخاب بین دو رنگ

naser.tintin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یدونه سفارش دادیم سالم صحیح به دستمونم رسید اما با اورجینال تفاوتش زیاده اما از لحاظ کیفیت نسبت به قیمتش خوبه

من قیمتی که گرفتم 100 تومنی از اینجا گرونتر بود هرکسی سوال داشت بپرسه جوابش میدم

aran13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اورجینالش چه تفاوتی داشت چون من تو عکس چیزه خاصی نمیبینم از این هدفونا گرفتی یا بیرون خریدی و اینکه تور بود یا پرو

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با اورجینالش چه تفاوتی داشت چون من تو عکس چیزه خاصی نمیبینم از این هدفونا گرفتی یا بیرون خریدی و اینکه تور بود یا پرو
ازهمینجا گرفته شده...پرو...
من یدونه سفارش دادیم سالم صحیح به دستمونم رسید
من قیمتی که گرفتم 100 تومنی از اینجا گرونتر بود هرکسی سوال داشت بپرسه جوابش میدم

مساله گارانتی تعویض براتون انجام شد،بالاخره چون آک بوده،نمیشه تست کرد و همیشه همه لوازم الکترونیکی ، خوب و بد باهم دارند...انشالله لذت این مدل رو ببرید...ممنون از خریدتون....

infernal_tornado

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه یه سوال کلی بپرسم؟
در نتیجه تمام صحبت های شما آیا این هدفون ها اصل هستند؟
من مدل ارجینال پرو رو میخوام نه کلون درجه 1 حالا پس پرو ارجینال رو به من 320 تومان میدید؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
میشه یه سوال کلی بپرسم؟
در نتیجه تمام صحبت های شما آیا این هدفون ها اصل هستند؟
من مدل ارجینال پرو رو میخوام نه کلون درجه 1 حالا پس پرو ارجینال رو به من 320 تومان میدید؟
دوست من، کلون درجه یک رو داریم میدیم 320 تومان،درحالیکه تو بقیه جاها بالای 400 دارند میفروشن.اورجینالش که شما ازش سخن میگید، 400 دلاره، با یک ضرب سرانگشتی در دلار، قیمتشو میفهمید...الان تو پایتخت، اورجینالشو میدن 1,900,000 تومان، خواستید آدرس هم میدم برید... مال ما کلون درجه یک هست که تحت لیسانس تولید شده اورجینال میدن و سریالی داره که قابل پیگیری از طریق سایت بیتزه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا