• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفونهای با کیفیت باورنکردنی Beats PRO Monster کلون درجه یک و Tour

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
لطفا دوستانی که خریداری کردن
در مورد کیفیت صدای هدفون نظراشونو بگن
بله لطفا اطلاع رسانی بشه...

از روی certificate ها که بصورت فایل attach شدند، میتونید ببینید که یا اصل هست یا High copy که همه به عنوان اصل میشناسنش....توی کیفیت صداش، شک نکنید...
باتشکر

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
داداش قیمت شما 320 تومنه ...بقیه جاها قیمت چنده؟

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
تهران هستید ؟ خرید حضوری ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش قیمت شما 320 تومنه ...بقیه جاها قیمت چنده؟
بقیه جاها حداقل قیمت 360 تومانه، تازه از این هم کیفیتش بدتره(سیم و ... رونگاه کنید،آدرس نمیدم که نگن خراب میکنی بقیه زو..هرکی کارخودشو بکنه) ولی رو 500 تا یک ملیون هم میدن تو بازار....

تهران هستید ؟ خرید حضوری ؟
شماره تماس دادم، بالای تاپیک، تماس بگیرید و آدرس بگیرید....
قیمت پرو با تخفیف اگه امکانش هست برام بفرستید ممنون
خودش کمترین قیمت ممکنه، بالا به دوستمون هم گفتم، پایینتر از این پرو رو نمیدن،مگر اینکه جنس 5 تا 17 دلاری مسخره چینیش باشه که اصلا قابل قیاس با این مدل باکیفیت نیست(سیم این تا بالای 100 درجه هم نمیسوزه) و ویژگیهای دیگه...

باتشکر

kiamars.h.f

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوست من .
هدفون ها توی تهران امکان تست هم دارن قبل از خرید ؟ یا اینکه پلمپ هستن ؟
ممنون دوست عزیز

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست من .
هدفون ها توی تهران امکان تست هم دارن قبل از خرید ؟ یا اینکه پلمپ هستن ؟
ممنون دوست عزیز

یکیشو باز کرده داریم، با شماره تماس تو تاپیک اول تماس بگیرید برای هماهنگی مکان و زمان....

سلام. قیمت آخر بیتس پرو سفیدش رو برام پ خ کنید ممنون

همون قیمت اخره..
براتون پخ شد.

HackSlim250

Registered User
لایک‌ها
3
تــــــــــــــــTehranــــــــــــــهران
تخفیف داره؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

اخرین قیمته،چون کمتر ازکمترین قیمت دارم میدم(گشتم و میدونم کمتر از این نیست، تا خریدار هم خیالش راحت باشه از قیمتش)
مسلما چون قیمتشم کمترینه، کمترین سود رو هم دارم میگیرم.

باتشکر

mohammadali777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا قیمتها عالی هستند، همینو بعضیها میفروشند 800 تا یک ملیون...ولی کمترین قیمت، با همین کیفیت، روی 380 تا 450 هست...
سلام دوست عزیز.کجا این هدفون با همین کیفیت رو میفروشن 800 تا یک میلیون؟ یعنی اینا اوریجیناله؟
این ها از نظر کیفیت به چند دسته تقسیم میشن. این جزء کدوم دسته است؟

saeid_thesis

Registered User
لایک‌ها
19
یک عدد Tour خریداری شد با سپاس

بازرگانی سرائی

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.کجا این هدفون با همین کیفیت رو میفروشن 800 تا یک میلیون؟ یعنی اینا اوریجیناله؟
این ها از نظر کیفیت به چند دسته تقسیم میشن. این جزء کدوم دسته است؟
سلام دوست عزیز . من این هدفون رو در مجتمع پایتخت 850 میدم . همکار در طبقه اول یک ملیون و صدو شصت میدن . ! با اجازه یک توضیح بدم که هدفون بیتس در 3 نوع طبقه بندی جا میگیره . یکمدل اوریجینال هست که پائین ترین مدل بیتس 1300 دلاره در نمایندگی دبی که کلا در آسیا هنگ کنک و دبی و کره جنوبی نمایشگاه داره . به تومان مدل استادیو 4 ملیون میشه ! آخه یکیش تو ایران هست خدا وکیلی ؟ مدل بعدی ارجینال هست که دیگه LIMITED نیست و رو 400 دلاره . که میشه 1.400.000 تومان اونم در خارج - حمل و نقل میخوره - گمرک - استاندارد - طرح شبنم - مالیات بسیار سنگین کلا 2.500.000 هم کمشه ! آینم عمرا در ایران بفروشن مگر طرف خودش مسافری خریداری کرده باشه - میرسیم به این مدل که ارجیناله که بهش کلون میگن ، نه کپی ! یعنی عین اون ارجینال هست عین اون یعنی طبق لیسانس بیتس . بدنه ، صدا ، سیم ، بسته بندی که سریال هم داره و قابل پیگیری در سایت رسمی بیتس هست . این واسه ما ارجینال محسوب میشه که خیلی ها میگن کلون . امیدوارم مفید بوده باشه .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست عزیز . من این هدفون رو در مجتمع پایتخت 850 میدم . همکار در طبقه اول یک ملیون و صدو شصت میدن . ! با اجازه یک توضیح بدم که هدفون بیتس در 3 نوع طبقه بندی جا میگیره . یکمدل اوریجینال هست که پائین ترین مدل بیتس 1300 دلاره در نمایندگی دبی که کلا در آسیا هنگ کنک و دبی و کره جنوبی نمایشگاه داره . به تومان مدل استادیو 4 ملیون میشه ! آخه یکیش تو ایران هست خدا وکیلی ؟ مدل بعدی ارجینال هست که دیگه LIMITED نیست و رو 400 دلاره . که میشه 1.400.000 تومان اونم در خارج - حمل و نقل میخوره - گمرک - استاندارد - طرح شبنم - مالیات بسیار سنگین کلا 2.500.000 هم کمشه ! آینم عمرا در ایران بفروشن مگر طرف خودش مسافری خریداری کرده باشه - میرسیم به این مدل که ارجیناله که بهش کلون میگن ، نه کپی ! یعنی عین اون ارجینال هست عین اون یعنی طبق لیسانس بیتس . بدنه ، صدا ، سیم ، بسته بندی که سریال هم داره و قابل پیگیری در سایت رسمی بیتس هست . این واسه ما ارجینال محسوب میشه که خیلی ها میگن کلون . امیدوارم مفید بوده باشه .

ممنون از توضیحاتتون...
توضیحات دوستمون خیلی کاملو جامع و شامل بود دیگه....

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا