• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هلیکوپتر های کنترلی، کنترل با آیفون و آیپد

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
ميشه عكس و قيمت ماشيناي الكتريكيونو بزارين؟
ماشيناي كارتينگ مگه چند شده؟
ببين اگه يكمم از هليكوپترا تعريف كني تا اخره هفته ي ديگه ميخرم :دي

به زودي تو سايت خودم آپ مي كنم . بارش برسه حتما .
خودت بپرس من نمي گم قيمتشو :)))
تعريف مي كنم همين فردام مي خري :دي چون هركي از دوستاني كه از اين انجمن اومدن حتي يدونشونم ناراضي نبودن .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
راستشو بگم؟ پولام تموم شدن :)
٢روز پيش ٢تا از سايت چاره نيسان z350 كنترلي خريدم سرعتشون طبق گفته ي سايت منبع 8.5km/h هست و نوشته بود تايراش مخصوص دريفت كردنن
فعلا منتظرم ببينم چي از اب در مياد . ولي شايد تا اواخر هفته پول زيادي از يه معامله بياد دستم اون موقع يه ولخرجي قراره بكنم بزار ببينم چي ازت ورميدارم
ماشينات كي ميان؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
راستشو بگم؟ پولام تموم شدن :)
٢روز پيش ٢تا از سايت چاره نيسان z350 كنترلي خريدم سرعتشون طبق گفته ي سايت منبع 8.5km/h هست و نوشته بود تايراش مخصوص دريفت كردنن
فعلا منتظرم ببينم چي از اب در مياد . ولي شايد تا اواخر هفته پول زيادي از يه معامله بياد دستم اون موقع يه ولخرجي قراره بكنم بزار ببينم چي ازت ورميدارم
ماشينات كي ميان؟

8.5 كليومتر در ساعت مخصوصه دريفت ؟ mjx هست برندش ؟ : )) والا اين فروشنده هاي حرفه ايه نمي دونم اين اطلاعاتو چه جوري ميدن ؟
ماشين دريفت اولا احتياج به كيته دريفت داره دوما تايره دريفت ميخواد سوما سرعت معمولش 80 كيلومتر به بالا بايد باشه چهارما يه باتري ليتيوم پليمر فوق قوي مي خواد و راديو هم بايد گيگا باشه : )) اين ماشين رو ما hpi آمريكا معرفي مي كنيم . مدل spirint 2 كه از 790 هزار تومان شروع ميشه به بالا .
جالبه سايت چاره متخصص راديو كنترل شده !
---------------------------------------
ماشينام هفته ديگه .

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
به خدا اينم لينكاش
اسباب بازی و سرگرمی :: کنترل از راه دور :: ماشین الکتریکی :: ماشین کنترل از راه دور الکتریکی Nissan 350Z - چاره: فروشگاه اینترنتی

Nikko

نه mjx نيست nikko تايراش مخصوص دريفت هستن از mjx سر در نياوردم اصلا هيچ جا درباره ي سرعتش ماشيناش ننوشته بودن mjx چطورياست؟

پدر من سال 70 نيكو اصل وارد ميكرد . اگه ماشين خوبي بود 33 تومن نبود دوست من . mjx هم بد نيست . شما اسباب بازي خريدي ماشين دريفت نخريدي . براي دريفتم رو سراميك فقط برات ميزنه نه آسفالت .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
وااااي حالامن گفتم خوبه ٢تا سفارش دادم :(
اقا ماشين چپه يا دور رنگ ندارين؟ ارزون باشه؟
اينا همشون براي خانوم دكتران كه از مطب برن خونه از خونه برن مطب
اقا نگو mjx از nikko بهتره چون سكته ميكنم

kurosh 67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی جواب بده تا دوستمون سکته نکرده :D

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوست عزیز بهترین هلی کوپتر تو رنج قیمت 120-150 تومان لطف می کنی معرفی کنی .
مدل های syma ظاهرا خیلی کوچیک هستن .
طولش حدود 60 سانتی متر باشه .

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
وااااي حالامن گفتم خوبه ٢تا سفارش دادم :(
اقا ماشين چپه يا دور رنگ ندارين؟ ارزون باشه؟
اينا همشون براي خانوم دكتران كه از مطب برن خونه از خونه برن مطب
اقا نگو mjx از nikko بهتره چون سكته ميكنم
به هرحال اسباب بازی خریدی دوست من . منم نگفتم mjx و niko برند بدین یا کدومشون بهتره جفتشون تو یه سطحن . من ماشینام گفتم از 700 شروع میشه . اما برندام چینی نیستو همون ماشین هایی هستن که مخصوص دریفت یا مسابقن .
دوست عزیز بهترین هلی کوپتر تو رنج قیمت 120-150 تومان لطف می کنی معرفی کنی .
مدل های syma ظاهرا خیلی کوچیک هستن .
طولش حدود 60 سانتی متر باشه .
نه اتفاقا سایر بزرگ هم دارند . هلیکوپتر باز برند سیما هست که قیمتش 140 تومن هست و طولش 70 س م . می تونید به سایت برید و مدل syma 031G رو مشاهده کنید .

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
به هرحال اسباب بازی خریدی دوست من . منم نگفتم mjx و niko برند بدین یا کدومشون بهتره جفتشون تو یه سطحن . من ماشینام گفتم از 700 شروع میشه . اما برندام چینی نیستو همون ماشین هایی هستن که مخصوص دریفت یا مسابقن .

نه اتفاقا سایر بزرگ هم دارند . هلیکوپتر باز برند سیما هست که قیمتش 140 تومن هست و طولش 70 س م . می تونید به سایت برید و مدل syma 031G رو مشاهده کنید .

تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می کنی ؟
بعد یه سوال چرا مدت پرواز اینا اینهمه کمه ! 10 دقیقه چش به هم بزنی تموم میشه :دی شارژ هم که باید 2 ساعت صبر کنیم !

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
اگر قرار باشه تایم بیشتری پرواز کنن نیاز به باطری ظرفیت بالاتر دارن که خب وزنش هم بیشتر میشه . برای همین باطری (باتری) هر دستگاهی با توجه به توانش انتخاب میشه . من یه دونه 3.5 کانال + Camera برای عکس و فیلم برداری + ژیروسکوپ دار از کیش خریدم تازه بازش کردم . اینم فکر نمیکنم بیشتر از 15 دقیقه ماکسیمم بتونه پرواز کنه .

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
اگر قرار باشه تایم بیشتری پرواز کنن نیاز به باطری ظرفیت بالاتر دارن که خب وزنش هم بیشتر میشه . برای همین باطری (باتری) هر دستگاهی با توجه به توانش انتخاب میشه . من یه دونه 3.5 کانال + Camera برای عکس و فیلم برداری + ژیروسکوپ دار از کیش خریدم تازه بازش کردم . اینم فکر نمیکنم بیشتر از 15 دقیقه ماکسیمم بتونه پرواز کنه .

اون هلیکوپترای camera از لحاظ فروش غیر مجاز هستند ! :)
اولین چیز وزن و از همه مهمتر توان میکرو چیپ ها و ماس فت های رو برد که برای اون باتری با اون آمپراژ تهیه شدن .
سایز های میکرو بین 5 الی 6 دقیقه پرواز.
سایزهای متوسط 6 الی 8 دقیق پرواز .
سایز های بزرگ 10 الی 12 دقیقه پرواز .
مدل های حرفه ای 6 کانال تا 20 دقیقه و بنزینی تا 25 دقیقه پرواز مفید دارند .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
اون ماشينايي كه هفته ي اينده ميارين رنج قيمتشون از چند تا چندن؟

kurosh 67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رو گالکسی نوت تست کردم عالی کنترل شد . با کنترلم عالی بود . ممنون آقا فرشید کیفیت خود دستگام خیلی خوب بود . بابت قطعاتشم خیالم راحت باشه؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
من رو گالکسی نوت تست کردم عالی کنترل شد . با کنترلم عالی بود . ممنون آقا فرشید کیفیت خود دستگام خیلی خوب بود . بابت قطعاتشم خیالم راحت باشه؟

بله . تمامی قطعات یدکی رو 100 درصد تامین می کنم .

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
سلام ، آقا این شارژر جدا برای nine eagle bravo 3 چقدر هست قیمتش و اینکه باطری اضافه بخوام براش بگیرم چند در میاد و ایا میشه دو تا باطری رو شارژ کرد و بعد از خالی شدن اولی از دومی استفاده کرد یا حتما باید دستگاه استراحتی برای مدار داشته باشه ؟ قیمت باطری اضافه رو هم بگید و اینکه باطری قویتر هم میشه براش گذاشت و کابین سنگین تر از ماله خودش داره ؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ، آقا این شارژر جدا برای nine eagle bravo 3 چقدر هست قیمتش و اینکه باطری اضافه بخوام براش بگیرم چند در میاد و ایا میشه دو تا باطری رو شارژ کرد و بعد از خالی شدن اولی از دومی استفاده کرد یا حتما باید دستگاه استراحتی برای مدار داشته باشه ؟ قیمت باطری اضافه رو هم بگید و اینکه باطری قویتر هم میشه براش گذاشت و کابین سنگین تر از ماله خودش داره ؟
سلام . شارژر دوقلو هست که مخصوص شارژ دوتا باتریه همزمانه و قیمتشم 29 تومنه و باتری اضافه هم 18 تومن هست .
برای اینکه دستگاه صدمه نبینه یه 5 دقیقه بین تعویض دو باتری به دستگاه استراحت بدید . باتریه قوی تر اول اینکه جا نمیشه دوم اینکه صدمه وارد می کنه .
نه کابین فقط کابین خودش که در دو طرحه اونم .

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
شرمنده اینقدر سوال کردم ، من الان یدونه تیرکس 100 هم دارم باطریش رو برای همین براوو 3 استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیکنه نمیخوام خیلی بهش فشار بیاد چون 30 آمپر بالاتره .

mmsmm

Registered User
لایک‌ها
0
اين پست براي دوستاني كه كه هليكوپتر معمولي مي خوان :
همين هلي كوپتر هاي كه مي بينين با ريموت معمولي هست و قيمتش 65 هزار تومنه . اين براي دوستاني كه آيفون يا گوشي آندرويد ندارند .
---------------------------
به علاوه اينكه دوستانيم كه اين هليكوپترا رو از من تهيه مي كنن و ريموت هم علاوه بر هليكوپترشون مي خوان ، ريمون جداگانه هم هست كه با اين هليكوپتر هاي آنرويدي يا آيفوني كار مي كنه و قيمتش 25 هزار تومنه .
اميدارم دوستانيم كه اين هليكوپترا رو تهيه كردن از من ، از كيفيت و پروازش راضي باشند .

سایز این معمولی ها چقدر است ؟
شرایط خرید ؟

بالا