با سلام,
دوستان گرامی در ابتدا عذرخواهی میکنم به دلیل اتفاق پیش آمده و نداشتن دسترسی بنده به بستر اینترنت و کدها و رمزهای ایمیل...
بنده بنا به دلایلی دو تا سه ماه دسترسی به هیچ چیزی نداشتم که خداروشکر مشکلات مرتفع گردید و با اولین دسترسی شروع به تازه سازی کدها کرده و دوباره پلاگین در دسترس خواهد بود.
کاربرانی که کم نبوده بنده کمکشان کردم حالا شروع به تخریب اعتبار بنده کرده اند که باید بگویم در دنیای مجازی و فریلنس امکان وجود مشکلاتی است مانند تصادف و سرقت و مهاجرت و ... که مسایلی ایجاد میشود که قادر به دسترسی و پاسخگویی نیست. بنده اگر در قبل از این غیبت پاسخگو نبودم حق دارید تهمت بزنید ولی بهتر بود جای تخریب شروع به تحقیق میکردید. دوستان نزدیک بنده از مشکل باخبر بودن و به خوبی درک کردن شرح حال بنده را و در جریان کار بودند.
در کل امتیاز منفی شما هم جریمه بنده
خداروشکر فرصت و شرایطی ایجاد شد که اطلاع رسانی بکنم.
تک تک مشتریان گرامی در صورتی که پلاگین کار نمیکند, میتوانند در پ.خ و ایدی یاهو برای راه اندازی مجدد تماس بگیرند.
این پلاگین دیگر فروخته نمیشود و فقط خدمات به مشتریان قبلی داده خواهد شد تا نوشتن ورژن حرفه ای...
برای جبران مشکل عدم کارکرد چند روزه پلاگین به زودی ورژن جدید با امکانات قویتر نوشته خواهد شد و بصورت رایگان برای مشتریان قدیم اراءه خواهد شد.
در پناه حق...
سلام
من حدود یک سالی میشه کلا از موزیک خارج شدم ولی به عنوان کسی که تو اوج گرونی این اسکریپت رو خرید یه سری تقاضا از شما دارم :
1- لطف کنید اگر قرار بر محدود سازی اسکریپت ( برای جلوگیری از فروش که حق شماست) هست به شکلی باشه که مثلا اسکریپت فقط بر روی یک دامین کار کنه و جوری نباشه که بخواد از هاست شما استفاده کنه
چون که هاست شما ممکنه ی روز قطع شه یه روز کند شه اینطوری تمام سایت ها رو با خودتون زمین می زنید
حداقلش وقتی فقط روی سایت خودمون باشه یا سایت سر پاس یا کاملا دان شده دیگه وابسته به ماله شما نیست
2- منابعی که تا پارسال من می دیدم فقط نکس وان و تهران موزیک بود که هر دو کاملا مزخرف هستن و فقط موزیک های خواننده های الکی رو می زارن و سایت های که استفاده می کنن پر می شن از ی سری مطالب بدرد نخور و ... به جای این می تونید از ی سری منابع حرفه ای که کارشون در زمینه موزیک بهتر هست و دارن موزیک خواننده های مهم رو قرار می دن رو اضافه کنید چ می دونم مثل اس موزیک یا پاپ موزیک یا اهنگستان یا ...
3- اگر بتونید یه فکری برای اضافه کردن بخش موزیک ویدیو یا البوم بکنید هم بسیار خوبه
پ.ن : ما که نتونستیم از این اسکریپت استفاده کنیم اما امیدوارم نسخه های بعدی که منتشر شد قابلیت های بهتری اضافه بشه تا بشه استفاده درستی از این اسکریپت کرد