• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه پلاگین وردپرس نویسنده برای سایتهای موزیک

irwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برا من یکی دو ماهی بدون مشکل کار میکرد که یک ماه و نیم پیش کلا صاحب پلاگین غیب شد و نه تلفن جواب میداد نه آنلاین میشد و هاستش رو هم کلا تمدید نکرد و پلاگین از کار افتاد تا 2-3 روز پیش که دوباره بدون هیچ توضیح یا عذرخواهی اومد و پلاگین یک روز داشت کار میکرد که دوباره از کار افتاده و ایشون هیچگونه احساس نیاز به پاسخگویی نمیکنه و هر کس پلاگین رو بخره به غیر از اینکه پولش از دست بره و اعصابش خورد بشه براش هیچ نفعی نداره

irwebmaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امیدوارم با چنین برنامه نویسهایی برخورد بشه تا نتونن از بستری که انجمن ها براشون فراهم کردن برای فروش اینچنینی محصولاتشون که هیچ پشتیبانی و احساس مسئولیتی پشتش نیست استفاده کنند

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
با سلام,
دوستان گرامی در ابتدا عذرخواهی میکنم به دلیل اتفاق پیش آمده و نداشتن دسترسی بنده به بستر اینترنت و کدها و رمزهای ایمیل...
بنده بنا به دلایلی دو تا سه ماه دسترسی به هیچ چیزی نداشتم که خداروشکر مشکلات مرتفع گردید و با اولین دسترسی شروع به تازه سازی کدها کرده و دوباره پلاگین در دسترس خواهد بود.
کاربرانی که کم نبوده بنده کمکشان کردم حالا شروع به تخریب اعتبار بنده کرده اند که باید بگویم در دنیای مجازی و فریلنس امکان وجود مشکلاتی است مانند تصادف و سرقت و مهاجرت و ... که مسایلی ایجاد میشود که قادر به دسترسی و پاسخگویی نیست. بنده اگر در قبل از این غیبت پاسخگو نبودم حق دارید تهمت بزنید ولی بهتر بود جای تخریب شروع به تحقیق میکردید. دوستان نزدیک بنده از مشکل باخبر بودن و به خوبی درک کردن شرح حال بنده را و در جریان کار بودند.
در کل امتیاز منفی شما هم جریمه بنده
خداروشکر فرصت و شرایطی ایجاد شد که اطلاع رسانی بکنم.
تک تک مشتریان گرامی در صورتی که پلاگین کار نمیکند, میتوانند در پ.خ و ایدی یاهو برای راه اندازی مجدد تماس بگیرند.
این پلاگین دیگر فروخته نمیشود و فقط خدمات به مشتریان قبلی داده خواهد شد تا نوشتن ورژن حرفه ای...
برای جبران مشکل عدم کارکرد چند روزه پلاگین به زودی ورژن جدید با امکانات قویتر نوشته خواهد شد و بصورت رایگان برای مشتریان قدیم اراءه خواهد شد.
در پناه حق...

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با سلام,
دوستان گرامی در ابتدا عذرخواهی میکنم به دلیل اتفاق پیش آمده و نداشتن دسترسی بنده به بستر اینترنت و کدها و رمزهای ایمیل...
بنده بنا به دلایلی دو تا سه ماه دسترسی به هیچ چیزی نداشتم که خداروشکر مشکلات مرتفع گردید و با اولین دسترسی شروع به تازه سازی کدها کرده و دوباره پلاگین در دسترس خواهد بود.
کاربرانی که کم نبوده بنده کمکشان کردم حالا شروع به تخریب اعتبار بنده کرده اند که باید بگویم در دنیای مجازی و فریلنس امکان وجود مشکلاتی است مانند تصادف و سرقت و مهاجرت و ... که مسایلی ایجاد میشود که قادر به دسترسی و پاسخگویی نیست. بنده اگر در قبل از این غیبت پاسخگو نبودم حق دارید تهمت بزنید ولی بهتر بود جای تخریب شروع به تحقیق میکردید. دوستان نزدیک بنده از مشکل باخبر بودن و به خوبی درک کردن شرح حال بنده را و در جریان کار بودند.
تک تک مشتریان گرامی در صورتی که پلاگین کار نمیکند, میتوانند در پ.خ و ایدی یاهو برای راه اندازی مجدد تماس بگیرند.
این پلاگین دیگر فروخته نمیشود و فقط خدمات به مشتریان قبلی داده خواهد شد تا نوشتن ورژن حرفه ای...
برای جبران مشکل عدم کارکرد چند روزه پلاگین به زودی ورژن جدید با امکانات قویتر نوشته خواهد شد و بصورت رایگان برای مشتریان قدیم اراءه خواهد شد.
در پناه حق...
سلام
برای ما کار میکنه در حال حاضر . به نظر بنده شما باید طوری این پلاگین رو تنظیم کنید که اصلا به هاست و دامنه شما کاری نداشته باشه و خودش مستقیم کارکنه. الان نمونه های مشابهی هست که مستقیم کار میکنه. شما هم باید دقیقا همین کارو انجام بدین.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
با سلام,
در پناه حق...
سلام
من حدود یک سالی میشه کلا از موزیک خارج شدم ولی به عنوان کسی که تو اوج گرونی این اسکریپت رو خرید یه سری تقاضا از شما دارم :
1- لطف کنید اگر قرار بر محدود سازی اسکریپت ( برای جلوگیری از فروش که حق شماست) هست به شکلی باشه که مثلا اسکریپت فقط بر روی یک دامین کار کنه و جوری نباشه که بخواد از هاست شما استفاده کنه
چون که هاست شما ممکنه ی روز قطع شه یه روز کند شه اینطوری تمام سایت ها رو با خودتون زمین می زنید
حداقلش وقتی فقط روی سایت خودمون باشه یا سایت سر پاس یا کاملا دان شده دیگه وابسته به ماله شما نیست
2- منابعی که تا پارسال من می دیدم فقط نکس وان و تهران موزیک بود که هر دو کاملا مزخرف هستن و فقط موزیک های خواننده های الکی رو می زارن و سایت های که استفاده می کنن پر می شن از ی سری مطالب بدرد نخور و ... به جای این می تونید از ی سری منابع حرفه ای که کارشون در زمینه موزیک بهتر هست و دارن موزیک خواننده های مهم رو قرار می دن رو اضافه کنید چ می دونم مثل اس موزیک یا پاپ موزیک یا اهنگستان یا ...
3- اگر بتونید یه فکری برای اضافه کردن بخش موزیک ویدیو یا البوم بکنید هم بسیار خوبه

پ.ن : ما که نتونستیم از این اسکریپت استفاده کنیم اما امیدوارم نسخه های بعدی که منتشر شد قابلیت های بهتری اضافه بشه تا بشه استفاده درستی از این اسکریپت کرد

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
دوست عزیز بنده هم خریدم اینو از شما / ولی وقتی هاستو عوض کردم از کار افتاد / هرچیم پیام دادم جواب ندادید

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
الان من خرید داشتم از شما و کلا همه چی نابود شده چیکار کنم؟
آیا پول پرداختی رو مرجوع میکنین؟

esteki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من نزدیک سه ماه هست مبلغ این پلاگین رو به حساب شما واریز کردم ولی هیچ اسکریپتی به من تحویل نشده و تا کنون نه داخل یاهو میاید و هم اینکه تلفونتون خاموشه .
تکلیف ما چیه ...!!!!

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
با سلام
من نزدیک سه ماه هست مبلغ این پلاگین رو به حساب شما واریز کردم ولی هیچ اسکریپتی به من تحویل نشده و تا کنون نه داخل یاهو میاید و هم اینکه تلفونتون خاموشه .
تکلیف ما چیه ...!!!!
اسکریپ بیشتر از سه ماهه که خرابه ...

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان گرامی محدودیت آیپی برای تک تک خریداران پلاگین تا مدتی برداشته شد و میتوانید در تمام سایتها خود استفاده کنید تا در صورت نبودن بنده و آمدن ورژن جدید بدون هیچ مشکلی استفاده نمایید.
تک تک نظرات شما محترم بوده و به همین دلیل محدودیت ایپی تا ورژن بعد به کل حذف شد.
در مورد سایتهای و منابع جدید موزیک به زودی تعدادی از سایتهای به روز در این زمینه به منابع اضافه خواهم کرد.
فقط امیدوارم به عنوان اولین نویسنده موتور نویسنده کاملا هوشمند موزیک سعی بر امانت داری کدها داشته باشید تا بنده هم محدودیتی در ورژن های بعد اعمال نکنم. لازم به توضیح است باز بودن کدهای پلاگین نشان دهنده اعتماد و احترام به حقوق خریداران گرامی از طرف بنده بوده است.
سوالی بود در خدمت هستم.

Last edited:

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
دوستان گرامی محدودیت آیپی برای تک تک خریداران پلاگین تا مدتی برداشته شد و میتوانید در تمام سایتها خود استفاده کنید تا در صورت نبودن بنده و آمدن ورژن جدید بدون هیچ مشکلی استفاده نمایید.
تک تک نظرات شما محترم بوده و به همین دلیل محدودیت ایپی تا ورژن بعد به کل حذف شد.
در مورد سایتهای و منابع جدید موزیک به زودی تعدادی از سایتهای به روز در این زمینه به منابع اضافه خواهم کرد.
فقط امیدوارم به عنوان اولین نویسنده موتور نویسنده کاملا هوشمند موزیک سعی بر امانت داری کدها داشته باشید تا بنده هم محدودیتی در ورژن های بعد اعمال نکنم. لازم به توضیح است باز بودن کدهای پلاگین نشان دهنده اعتماد و احترام به حقوق خریداران گرامی از طرف بنده بوده است.
سوالی بود در خدمت هستم.
جناب کلا سایت من نابود شده و هیچی در دسترسم نیست تکلیف چیه؟

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
جناب کلا سایت من نابود شده و هیچی در دسترسم نیست تکلیف چیه؟
مگه بنده مسئول رنکینگ سایتها هستم؟! پول هاست نداشتید سرور نداشتید سایتتون ساسپند شده دامنه اکسپایر شده هک شدید؟!؟ کلا پلاگین من مسئول سایتتون بوده؟!
میفرمایید هر کی سایتش گرفنه یا نگرفته بیاد اینجا بگه من یه چک سفید براشون بنویسم.
این سیستم فقط یک ماه به خاطر تمدید نشدن هاست قطع بود و بنده هم سه ماه به دلیل خاص نبودم که الان هم با اندک تایمی که دارم ایپی رو برداشتم که برای مشتریان امتیاز باشه.
شما که امتیاز منفی میدید بنده رو هم متهم میکنید اگر اجاره خونه یا بیمه یا چیزی هم هست بگید تو این تایپیک تا گردن بنده باشه!!!
انقدر یک طرفه نباشید که یکی مثل من دیگه نیاد برای وبمستر سیستمی بنویسه که خرجشو صفر و زمانشو اندک کنه برای یه سایت
والا دو میلیون پول بنده رو یک فروشنده در همین انجمن خورد انقدر پیگیر داستان نبودم که اگر بودمم هی... خوبه که اومدم کم صفحه ببندید پشت بنده چیزی هست در پ.خ 12 سال زندگیمو نزاشتم پای حرفه ام که سر دو تا حرف جمع کنم برم.
هیچوقت ندیدم یکی بیاد از یک سیستم تعریف کنه و تشکر تا یه مشکلی پیش میاد فقط بیایید خراب کنید... بعد یکیم میگه ایرانی همه میان میگن نگو این همه قدمت داریم...

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
داستان نمیخواد بنویسین من فقط اسکریپ سالمو میخوام.
اسکریپ خراب بود منفی گرفتی طلبکارم هستی.

esteki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه بنده مسئول رنکینگ سایتها هستم؟! پول هاست نداشتید سرور نداشتید سایتتون ساسپند شده دامنه اکسپایر شده هک شدید؟!؟ کلا پلاگین من مسئول سایتتون بوده؟!
میفرمایید هر کی سایتش گرفنه یا نگرفته بیاد اینجا بگه من یه چک سفید براشون بنویسم.
این سیستم فقط یک ماه به خاطر تمدید نشدن هاست قطع بود و بنده هم سه ماه به دلیل خاص نبودم که الان هم با اندک تایمی که دارم ایپی رو برداشتم که برای مشتریان امتیاز باشه.
شما که امتیاز منفی میدید بنده رو هم متهم میکنید اگر اجاره خونه یا بیمه یا چیزی هم هست بگید تو این تایپیک تا گردن بنده باشه!!!
انقدر یک طرفه نباشید که یکی مثل من دیگه نیاد برای وبمستر سیستمی بنویسه که خرجشو صفر و زمانشو اندک کنه برای یه سایت
والا دو میلیون پول بنده رو یک فروشنده در همین انجمن خورد انقدر پیگیر داستان نبودم که اگر بودمم هی... خوبه که اومدم کم صفحه ببندید پشت بنده چیزی هست در پ.خ 12 سال زندگیمو نزاشتم پای حرفه ام که سر دو تا حرف جمع کنم برم.
هیچوقت ندیدم یکی بیاد از یک سیستم تعریف کنه و تشکر تا یه مشکلی پیش میاد فقط بیایید خراب کنید... بعد یکیم میگه ایرانی همه میان میگن نگو این همه قدمت داریم...

سلام .
تکلیف ما چی میشه هنوز اسکریپتی به ما تحویل ندادید

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
سلام .
تکلیف ما چی میشه هنوز اسکریپتی به ما تحویل ندادید
ایمیل و اسم دامنه ای که موقع سفارش دادید را به آیدی یاهوم بفرستید تا رمز صفحه دانلود پلاگین به شما ارسال شود.

esteki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایمیل و اسم دامنه ای که موقع سفارش دادید را به آیدی یاهوم بفرستید تا رمز صفحه دانلود پلاگین به شما ارسال شود.
با تخفیف شب یلدا 80 برای پلاگین و طی صحبتی که با هم کردیم 20 تومن هم برای اینکه کل آرشیو سایت نکس وان رو برام بریزی گفتید واریز کردم و با توجه به اینکه گفتید یه vps تهیه کنم تا vps اماده شد دیگه شما در دسترس نبودید اگه خاطرتون هم باشه با آی دی moes1043 با هاتون چت کردم حالا اگه امکان داره شناسه و رمز عبور برو به همین آی دی بفرستید

myindustry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نمونه کار معرفی کنید

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
با تخفیف شب یلدا 80 برای پلاگین و طی صحبتی که با هم کردیم 20 تومن هم برای اینکه کل آرشیو سایت نکس وان رو برام بریزی گفتید واریز کردم و با توجه به اینکه گفتید یه vps تهیه کنم تا vps اماده شد دیگه شما در دسترس نبودید اگه خاطرتون هم باشه با آی دی moes1043 با هاتون چت کردم حالا اگه امکان داره شناسه و رمز عبور برو به همین آی دی بفرستید
مشخصات برای شما پ.خ شد.

بالا