hpsarvari
Registered User
- نوشتهها
- 281
- لایکها
- 143
فروش دیگه ادامه نداره و فقط مشتریان قدیمی امکان استفاده را دارند.نمونه کار معرفی کنید
موفق باشید.
فروش دیگه ادامه نداره و فقط مشتریان قدیمی امکان استفاده را دارند.نمونه کار معرفی کنید
برات متاسفم ... اون پول اسکریپم صدقه من به شمامشخصات برای شما پ.خ شد.
سلام دوستان
ابتدا باید بگم که آقای سروری نه فامیل من است و نه دوست من. ولی چون بنده از قدیمی ترین استفاده کنندگان اسکریپت ایشان بودم، خواستم نظرات خودم را بیان کنم.
فکر کنم بنده جزوه 5 نفر اول بودم که اسکریپت ایشان را خریداری کردم. آن موقع مبلغ آن 200 هزار تومان بود که با تخفیف، 170 هزار تومان به بنده فروختد.
بنده قبلا نویسنده داشتم که به ازای هر پست 400 تومان می دادم و قرارمان روزی حداکثر 20 پست بود و بدین ترتیب ماهانه حدود 240 هزار تومان پول نویسنده می دادم. 170 هزار تومان تنها هزینه 425 پست من بود. این اسکریپت نزدیک شش هزار پست برای سایت من ارسال کرده است که اگر قرار بود پول نویسنده بدهم باید مبلغی حدود 2 میلیون و 400 هزار تومان می پرداختم. همانطوری که ملاحظه می کنید با خرید این اسکریپت چه منفعت خوبی نصیب بنده شد.
ضمن اینکه ایشان واقعاً قبل از اینکه مشکلاتی برایشان پیش بیاید-که البته بنده در جریانش نیستم-واقعا پاسخگو بودند و من یادم هست سر سایت من کلی زحمت کشیدند و چند باز کدها را بازنویسی کردند تا بالاخره درست شود.
دوستان عزیز! مشکلات زندگی برای همه ما ممکن است پیش بیاید و البته در زمان مصائب و مشکلات است که ما نباید دوستانمان را رها کنیم. حالا ایشان این مشکلات را سپری کردند و آماده جبران خسارات احتمالی هستند. آیا این کار ایشان شایسته تقدیر نیست؟
برخی دوستان داون شدن و کاهش رتبه سایت خودشان را تقصیر این اسکریپت می دادند که خوب واقعاً غیر منطقی است.
***امیدوارم تمام کینه ها و بدی ها به محبت و خوبی ها تبدیل شوند (آمین)
دوست عزیزسلام
من این پلاگین رو خریدم و نصب کردم ولی توی تنظیمات پلاگین مشکل دارم میتونید راهنمایی کنید . تنها مشکل من اینکه لینک دانلود و پخش آنلاین رو نمیاره تو پستها و دوم اینکه برای کارکرد درست این پلاگین نیاز به افزونه دیگری هم هست
چند وقت پیش یاهو بهشون پی ام زومکسی از ایشون خبری نداره؟ چند وقتی هست که این پلاگینشون از کار افتاده و پاسخگو هم نیستن.
اره چند وقته کار نمیکنه. یه جوری پیداش کن یا اگه ایمیلی چیزی داری بده ما پیداش کنیم.چند وقت پیش یاهو بهشون پی ام زوم
بهم گفتن سالمه و کار میکنه.
پیچوندن منو ...
یاهو ایدیشش تو سایتش هست فکر کنم.باز پیدا نکردی پ خ بزن بگردم بدم.اره چند وقته کار نمیکنه. یه جوری پیداش کن یا اگه ایمیلی چیزی داری بده ما پیداش کنیم.
سایتشم بالا نمیاد!یاهو ایدیشش تو سایتش هست فکر کنم.باز پیدا نکردی پ خ بزن بگردم بدم.
من قبلا از ی عده درباره ایشون شنیده بودم ، سابقه خوبی نداشتن ، اما خریدم کردم ازشون و خودم هم به چشم دیدم@sina_72
@AhangCity.CoM
@esteki
@rasoul911
@irwebmaster
@best4dl
@Mojtabaf
@TvUp
@g00ogle
و ........
دوستانی اگه از ایشون خبری دارن اطلاع بدن الان چند وقتی هست که پلاگینشون کار نمیکنه و ایشون هم خبری ازشون نیست یا پلاگین رو درست کنند و یا پول ملت رو پس بدن.
هیچ فایده ای نداره تاسف شمادوستان گرامی آیدی من در تلگرام @iranhps
بنده متاسفانه در سال قبل مشکلات شدید داشتم که به هیچ عنوان دسترسی به اینترنت و هاست و حساب بانکی نداشتم. تمام عزیزانی که پلاگین رو خریداری کرده بودند این مژده را میدهم که به زودی با سیستم جدید برای ارسال و دانلود موزیک و ویدیو و حتی فیلم و سریال در خدمت خواهم بود بدون دریافت هیچ گونه هزینه ای. بعد از ماهها خود من هم برام واقعا جای بحث داره که چطور اینگونه نقد شدم و حرفهای سنگین زده شد. زمانی که من این کد و پلاگین رو نوشتم سایت بنده لینک یک گوگل در مورد دانلود آهنگ بود. تنها به خاطر اینکه هزینه نکنید و مشکلات وبمستری را میدوندستم این کدها را با کلی وقت نوشتم. تنها مشکلی که پلاگین داست به خاطر عدم دسترسی بنده به حساب بانکی و تمدید هاست بود. الان هم شما میبینید که با اسامی گوناگون دارن کدهای بنده را برای فروش قرار میدهند! جالب برای من افرادی بودن که یک دهم مبلغ رو هم به من واریز نکردند ولی از همه شاکی تر بودند و امتیاز منفی هم دادن!!! از وب مستران و دوستان قدیمی گلم خواهش میکنم، درخواست و نظراتی دارند برای سیستم های ارسال اتومات برای بنده ارسال بکنند که شروع به کد نویسی خواهم کرد که به طور مثال در سیستم جدید شما با تهیه یک وی پی اس میتونید کل سایتهای مقصد رو مانیتور کرده و بدون ارسال فایلها در هاست یا وی پی اس به اسم سایت خودتون برای دانلود قرار بدهید یعنی نه مصرف پهنای باند و نه هزینه برای فضا!!!
باز هم عذر خواهی میکنم اگر جوابگو نبودم چون واقعا دسترسی نداشتم.
پیروز باشید.