• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه پلاگین وردپرس نویسنده برای سایتهای موزیک

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
دوستان اسکریپ خرابه و سالمو تحویل نمیدن

esteki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
نحوه نصب پلاگین چطوریه ؟

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
سلام دوستان
ابتدا باید بگم که آقای سروری نه فامیل من است و نه دوست من. ولی چون بنده از قدیمی ترین استفاده کنندگان اسکریپت ایشان بودم، خواستم نظرات خودم را بیان کنم.
فکر کنم بنده جزوه 5 نفر اول بودم که اسکریپت ایشان را خریداری کردم. آن موقع مبلغ آن 200 هزار تومان بود که با تخفیف، 170 هزار تومان به بنده فروختد.
بنده قبلا نویسنده داشتم که به ازای هر پست 400 تومان می دادم و قرارمان روزی حداکثر 20 پست بود و بدین ترتیب ماهانه حدود 240 هزار تومان پول نویسنده می دادم. 170 هزار تومان تنها هزینه 425 پست من بود. این اسکریپت نزدیک شش هزار پست برای سایت من ارسال کرده است که اگر قرار بود پول نویسنده بدهم باید مبلغی حدود 2 میلیون و 400 هزار تومان می پرداختم. همانطوری که ملاحظه می کنید با خرید این اسکریپت چه منفعت خوبی نصیب بنده شد.
ضمن اینکه ایشان واقعاً قبل از اینکه مشکلاتی برایشان پیش بیاید-که البته بنده در جریانش نیستم-واقعا پاسخگو بودند و من یادم هست سر سایت من کلی زحمت کشیدند و چند باز کدها را بازنویسی کردند تا بالاخره درست شود.
دوستان عزیز! مشکلات زندگی برای همه ما ممکن است پیش بیاید و البته در زمان مصائب و مشکلات است که ما نباید دوستانمان را رها کنیم. حالا ایشان این مشکلات را سپری کردند و آماده جبران خسارات احتمالی هستند. آیا این کار ایشان شایسته تقدیر نیست؟
برخی دوستان داون شدن و کاهش رتبه سایت خودشان را تقصیر این اسکریپت می دادند که خوب واقعاً غیر منطقی است.
***​
امیدوارم تمام کینه ها و بدی ها به محبت و خوبی ها تبدیل شوند (آمین)

esteki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
ابتدا باید بگم که آقای سروری نه فامیل من است و نه دوست من. ولی چون بنده از قدیمی ترین استفاده کنندگان اسکریپت ایشان بودم، خواستم نظرات خودم را بیان کنم.
فکر کنم بنده جزوه 5 نفر اول بودم که اسکریپت ایشان را خریداری کردم. آن موقع مبلغ آن 200 هزار تومان بود که با تخفیف، 170 هزار تومان به بنده فروختد.
بنده قبلا نویسنده داشتم که به ازای هر پست 400 تومان می دادم و قرارمان روزی حداکثر 20 پست بود و بدین ترتیب ماهانه حدود 240 هزار تومان پول نویسنده می دادم. 170 هزار تومان تنها هزینه 425 پست من بود. این اسکریپت نزدیک شش هزار پست برای سایت من ارسال کرده است که اگر قرار بود پول نویسنده بدهم باید مبلغی حدود 2 میلیون و 400 هزار تومان می پرداختم. همانطوری که ملاحظه می کنید با خرید این اسکریپت چه منفعت خوبی نصیب بنده شد.
ضمن اینکه ایشان واقعاً قبل از اینکه مشکلاتی برایشان پیش بیاید-که البته بنده در جریانش نیستم-واقعا پاسخگو بودند و من یادم هست سر سایت من کلی زحمت کشیدند و چند باز کدها را بازنویسی کردند تا بالاخره درست شود.
دوستان عزیز! مشکلات زندگی برای همه ما ممکن است پیش بیاید و البته در زمان مصائب و مشکلات است که ما نباید دوستانمان را رها کنیم. حالا ایشان این مشکلات را سپری کردند و آماده جبران خسارات احتمالی هستند. آیا این کار ایشان شایسته تقدیر نیست؟
برخی دوستان داون شدن و کاهش رتبه سایت خودشان را تقصیر این اسکریپت می دادند که خوب واقعاً غیر منطقی است.
***​
امیدوارم تمام کینه ها و بدی ها به محبت و خوبی ها تبدیل شوند (آمین)

سلام
من این پلاگین رو خریدم و نصب کردم ولی توی تنظیمات پلاگین مشکل دارم میتونید راهنمایی کنید . تنها مشکل من اینکه لینک دانلود و پخش آنلاین رو نمیاره تو پستها و دوم اینکه برای کارکرد درست این پلاگین نیاز به افزونه دیگری هم هست

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام
من این پلاگین رو خریدم و نصب کردم ولی توی تنظیمات پلاگین مشکل دارم میتونید راهنمایی کنید . تنها مشکل من اینکه لینک دانلود و پخش آنلاین رو نمیاره تو پستها و دوم اینکه برای کارکرد درست این پلاگین نیاز به افزونه دیگری هم هست
دوست عزیز
اسکریپت خراب هست تلاش برا چی می کنید؟

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
پولو گرفته و معلوم نیس چرا جواب نمیده این یارو حرومش باشه پول

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
کسی از ایشون خبری نداره؟ چند وقتی هست که این پلاگینشون از کار افتاده و پاسخگو هم نیستن.

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
کسی از ایشون خبری نداره؟ چند وقتی هست که این پلاگینشون از کار افتاده و پاسخگو هم نیستن.
چند وقت پیش یاهو بهشون پی ام زوم
بهم گفتن سالمه و کار میکنه.
پیچوندن منو ...

• Like
Reactions: ap3

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
چند وقت پیش یاهو بهشون پی ام زوم
بهم گفتن سالمه و کار میکنه.
پیچوندن منو ...
اره چند وقته کار نمیکنه. یه جوری پیداش کن یا اگه ایمیلی چیزی داری بده ما پیداش کنیم.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یاهو ایدیشش تو سایتش هست فکر کنم.باز پیدا نکردی پ خ بزن بگردم بدم.
سایتشم بالا نمیاد!
این همه آدم ازش خرید کرده چرا کسی پیگیری نمیکنه؟ یا باید بیاد درستش کنه و دیگه هم خراب نشه و یا پول همه رو برگردونه.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
@sina_72
@AhangCity.CoM
@esteki
@rasoul911
@irwebmaster
@best4dl
@Mojtabaf
@TvUp
@g00ogle
و ........

دوستانی اگه از ایشون خبری دارن اطلاع بدن الان چند وقتی هست که پلاگینشون کار نمیکنه و ایشون هم خبری ازشون نیست یا پلاگین رو درست کنند و یا پول ملت رو پس بدن.
من قبلا از ی عده درباره ایشون شنیده بودم ، سابقه خوبی نداشتن ، اما خریدم کردم ازشون و خودم هم به چشم دیدم
از همون روز اول هم پلاگین کار نمی کرد اما چی میشه گفت 150 تومن رو یادم نیس والا پارسال دادم بش یا 2 سال پیش :| دیگه بی خیال شدم ، اگر به شما پول داد سهم منم بگیرید :general304:

hpsarvari

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان گرامی آیدی من در تلگرام @iranhps
بنده متاسفانه در سال قبل مشکلات شدید داشتم که به هیچ عنوان دسترسی به اینترنت و هاست و حساب بانکی نداشتم. تمام عزیزانی که پلاگین رو خریداری کرده بودند این مژده را میدهم که به زودی با سیستم جدید برای ارسال و دانلود موزیک و ویدیو و حتی فیلم و سریال در خدمت خواهم بود بدون دریافت هیچ گونه هزینه ای. بعد از ماهها خود من هم برام واقعا جای بحث داره که چطور اینگونه نقد شدم و حرفهای سنگین زده شد. زمانی که من این کد و پلاگین رو نوشتم سایت بنده لینک یک گوگل در مورد دانلود آهنگ بود. تنها به خاطر اینکه هزینه نکنید و مشکلات وبمستری را میدونستم این کدها را با کلی وقت نوشتم. تنها مشکلی که پلاگین داشت به خاطر عدم دسترسی بنده به حساب بانکی و تمدید هاست بود. الان هم شما میبینید که با اسامی گوناگون دارن کدهای بنده را برای فروش قرار میدهند! جالب برای من افرادی بودن که یک دهم مبلغ رو هم به من واریز نکردند ولی از همه شاکی تر بودند و امتیاز منفی هم دادن!!! از وب مستران و دوستان قدیمی گلم خواهش میکنم، درخواست و نظراتی دارند برای سیستم های ارسال اتومات برای بنده ارسال بکنند که شروع به کد نویسی خواهم کرد که به طور مثال در سیستم جدید شما با تهیه یک وی پی اس میتونید کل سایتهای مقصد رو مانیتور کرده و بدون ارسال فایلها در هاست یا وی پی اس به اسم سایت خودتون برای دانلود قرار بدهید یعنی نه مصرف پهنای باند و نه هزینه برای فضا!!!
باز هم عذر خواهی میکنم اگر جوابگو نبودم چون واقعا دسترسی نداشتم.
در مورد بازگشت وجه چون هیچ دسترسی به صورت حسابها ندارم متاسفانه نمیتوانم برای عزیزان برگشت وجه بزنم. ولی به خاطر اعتماد دو طرفه خریداران قدیمی با ارسال پیام در تلگرام بنده از جدیدترین کد نویسی در مورد ارسال باخبر خواهند شد.
پیروز باشید.

Last edited:

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان گرامی آیدی من در تلگرام @iranhps
بنده متاسفانه در سال قبل مشکلات شدید داشتم که به هیچ عنوان دسترسی به اینترنت و هاست و حساب بانکی نداشتم. تمام عزیزانی که پلاگین رو خریداری کرده بودند این مژده را میدهم که به زودی با سیستم جدید برای ارسال و دانلود موزیک و ویدیو و حتی فیلم و سریال در خدمت خواهم بود بدون دریافت هیچ گونه هزینه ای. بعد از ماهها خود من هم برام واقعا جای بحث داره که چطور اینگونه نقد شدم و حرفهای سنگین زده شد. زمانی که من این کد و پلاگین رو نوشتم سایت بنده لینک یک گوگل در مورد دانلود آهنگ بود. تنها به خاطر اینکه هزینه نکنید و مشکلات وبمستری را میدوندستم این کدها را با کلی وقت نوشتم. تنها مشکلی که پلاگین داست به خاطر عدم دسترسی بنده به حساب بانکی و تمدید هاست بود. الان هم شما میبینید که با اسامی گوناگون دارن کدهای بنده را برای فروش قرار میدهند! جالب برای من افرادی بودن که یک دهم مبلغ رو هم به من واریز نکردند ولی از همه شاکی تر بودند و امتیاز منفی هم دادن!!! از وب مستران و دوستان قدیمی گلم خواهش میکنم، درخواست و نظراتی دارند برای سیستم های ارسال اتومات برای بنده ارسال بکنند که شروع به کد نویسی خواهم کرد که به طور مثال در سیستم جدید شما با تهیه یک وی پی اس میتونید کل سایتهای مقصد رو مانیتور کرده و بدون ارسال فایلها در هاست یا وی پی اس به اسم سایت خودتون برای دانلود قرار بدهید یعنی نه مصرف پهنای باند و نه هزینه برای فضا!!!
باز هم عذر خواهی میکنم اگر جوابگو نبودم چون واقعا دسترسی نداشتم.
پیروز باشید.
هیچ فایده ای نداره تاسف شما
فقط میتونید هزینه های گرفته شده رو برگردونید ؛ اگر انصاف داشته باشید

بالا