hpsarvari
Registered User
- نوشتهها
- 281
- لایکها
- 143
دوست عزیز در فضای مجازی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. من شرکت یا پرسنلی نداشتم و به عنوان یه فریلنس کد نویسی کردم و شما ریسک را پذیرفتید! نه هیچ بیمه ای در کار بود و نه هیچ تضمینی هم از شما و هم از بنده! بعد از مدتها آمدم در این انجمن گزارش بدم که نه مرده ام و نه فرار کرده ام. متاسفانه یک سری دسترسی ها قطع شده به خاطر برخی از مشکلات جهانی و روزمرگی ولی تضمینی که بنده میتونم بدم اینکه برای کار جدید که وبمسترهای گرامی درخواست بدن مشغول بشم. نظرات و پیشنهادات رو برای من بفرستید تا با یه سیستم حرفه ای دورهمی دوباره شروع به کار کنیم. این وسط از عزیزانی که خریداری کردند بنا بر سندیتی که بیاورند مبنی بر خرید قبل صد در صد هیچ هزینه ای گرفته نمیشه حتی امتیاز ویژه ای داده خواهد شد.هیچ فایده ای نداره تاسف شما
فقط میتونید هزینه های گرفته شده رو برگردونید ؛ اگر انصاف داشته باشید
دوستانی که سایت تازه ای راه انداخته اند هم بنا به مدتی که دسترسی نداشتم میتونم همکاری کنم برای خروجی بهتر سایتشون و کسب درآمد!!!
در کل ضعف از بنده بود ولی پشتیبانی شما میتونه ایده و راهکارهای بهتری برای هنر وب مستری داشته باشه.
همونطور که خیلی ساله این شعار برای من مهمه هر ایده ای میتونه اجرا بشه. با توجه به سابقه من در کد نویسی خوشحال میشم در ایده و پیاده سازی طرح شما نقشی داشته باشم.