- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 341
دروددرود
داداش ps4سری۱۲۱۶ ریجن۳ ۵۰۰ گیگ قیمت چند؟
دست دو هم کار میکنیps4?
سپاس
ريجن دو فقط ميارم
دروددرود
داداش ps4سری۱۲۱۶ ریجن۳ ۵۰۰ گیگ قیمت چند؟
دست دو هم کار میکنیps4?
سپاس
قيمت پرو ١٧٣٠قیمت پی اس ۴ پرو و اسلیم ۵۰۰ و ۱ ترا ممنون
سلامسلام. قیمت پرو چند هست الان؟ ممنون
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
پي ام دادم خدمتتونروش خرید به چه صورته؟
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
سلامبا تشکر از آقا پژمان عزیز که این چند روز خیلی اذیتشون کردم و با حوصله جواب بنده رو دادن..
واقعا جزء فروشندگان برتر پرشین تولز هستند...
دوست عزیز بنده هم خیلی باهاشون تماس داشتم و اذیتشون کردم..حتی اول slim سفارش دادم ولی قبل ارسال پولم جور شد و مابه التفاوتو پرداخت کردم و pro خریدم..سلام
سعید جان فکر نمیکنم بیشتر از من کسی ایشون رو اذیت کرده باشه ولی پژمان جان با نهایت
احترام و متانت هرچه تمام به سوالاتم پاسخ دادن و راهنماییم کردند که جای تشکر داره
دوستان بازم میگم فرصت داشتن یه کنسول خوب رو از دست ندید و از بازیها لذت ببرید شاید دیگه چنین فرصتی بهتون دست نده
سلامسلام
لیست قیمت ps4 هایی که موجود دارید رو ممکنه بفرستید؟؟؟
ممنون
با تشكر از لطف شما دوست عزيزمدوست عزیز بنده هم خیلی باهاشون تماس داشتم و اذیتشون کردم..حتی اول slim سفارش دادم ولی قبل ارسال پولم جور شد و مابه التفاوتو پرداخت کردم و pro خریدم..
به هر حال وظیفه ام بود که اینجا ازشون تشکر کنم..قیمتاشونم که واقعا مناسب ترین قیمت ممکن هست و بهترین فرصت برای خرید سایر دوستان..
خيلي ممنونم از لطفي كه در حق بنده دارينسلام
سعید جان فکر نمیکنم بیشتر از من کسی ایشون رو اذیت کرده باشه ولی پژمان جان با نهایت
احترام و متانت هرچه تمام به سوالاتم پاسخ دادن و راهنماییم کردند که جای تشکر داره
دوستان بازم میگم فرصت داشتن یه کنسول خوب رو از دست ندید و از بازیها لذت ببرید شاید دیگه چنین فرصتی بهتون دست نده
بله تاييد ميشهیک عدد پی اس4 پرو سفارش داده شد.
سلامسلام داداش شرایط خرید و تماس رو پی ام کنید یه ps4 pro میخوام + اطلاعات لازم و کامل کنسول
متاسفانه من پیامی دریافت نکردمسلام
پي ام دادم خدمتتون