• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش و واردات کنسول های بازی با قیمت ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341

reviver

Registered User
لایک‌ها
14
روش خرید به چه صورته؟

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
با تشکر از آقا پژمان عزیز که این چند روز خیلی اذیتشون کردم و با حوصله جواب بنده رو دادن..
واقعا جزء فروشندگان برتر پرشین تولز هستند...

ata_se7en

Registered User
لایک‌ها
333
با تشکر از آقا پژمان عزیز که این چند روز خیلی اذیتشون کردم و با حوصله جواب بنده رو دادن..
واقعا جزء فروشندگان برتر پرشین تولز هستند...
سلام
سعید جان فکر نمیکنم بیشتر از من کسی ایشون رو اذیت کرده باشه ولی پژمان جان با نهایت
احترام و متانت هرچه تمام به سوالاتم پاسخ دادن و راهنماییم کردند که جای تشکر داره
دوستان بازم میگم فرصت داشتن یه کنسول خوب رو از دست ندید و از بازیها لذت ببرید شاید دیگه چنین فرصتی بهتون دست نده

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام
سعید جان فکر نمیکنم بیشتر از من کسی ایشون رو اذیت کرده باشه ولی پژمان جان با نهایت
احترام و متانت هرچه تمام به سوالاتم پاسخ دادن و راهنماییم کردند که جای تشکر داره
دوستان بازم میگم فرصت داشتن یه کنسول خوب رو از دست ندید و از بازیها لذت ببرید شاید دیگه چنین فرصتی بهتون دست نده
دوست عزیز بنده هم خیلی باهاشون تماس داشتم و اذیتشون کردم..حتی اول slim سفارش دادم ولی قبل ارسال پولم جور شد و مابه التفاوتو پرداخت کردم و pro خریدم..
به هر حال وظیفه ام بود که اینجا ازشون تشکر کنم..قیمتاشونم که واقعا مناسب ترین قیمت ممکن هست و بهترین فرصت برای خرید سایر دوستان..

parshansh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
لیست قیمت ps4 هایی که موجود دارید رو ممکنه بفرستید؟؟؟
ممنون

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
دوست عزیز بنده هم خیلی باهاشون تماس داشتم و اذیتشون کردم..حتی اول slim سفارش دادم ولی قبل ارسال پولم جور شد و مابه التفاوتو پرداخت کردم و pro خریدم..
به هر حال وظیفه ام بود که اینجا ازشون تشکر کنم..قیمتاشونم که واقعا مناسب ترین قیمت ممکن هست و بهترین فرصت برای خرید سایر دوستان..
با تشكر از لطف شما دوست عزيزم

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
سلام
خيلي ممنونم از لطفي كه در حق بنده دارين

Uzumaki Naruto

Registered User
لایک‌ها
56
سلام داداش شرایط خرید و تماس رو پی ام کنید یه ps4 pro میخوام + اطلاعات لازم و کامل کنسول

Uzumaki Naruto

Registered User
لایک‌ها
56
یک دستگاه Ps4 pro سفارش داده شد مبلغ هم واریز شد

ایشالا زود برسه دستم :general406:

andromedagalaxy

Registered User
لایک‌ها
69
بی زحمت قیمت ps4 pro و 1216B رو واسم بفرستید ممنون

وضعیت