- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 341
سلامسلام موجودی + قیمت برای تعداد رو میفرستین ؟
پي ام دادم خدمتتون
سلامسلام موجودی + قیمت برای تعداد رو میفرستین ؟
متاسفانه بنده از روز جمعه یک دستگاه پرو خریداری کردم(1750 تومن+ ده تومن هزینه تیپاکس که عکس رسیدش در ضمیمه هست) ایشون قرار بود شنبه ارسال کنند، گفتن عصرا تیپاکس ارسال نمیکنه و تیپاکس بار زیاد ارسال نمیکنه و ... و ما هم تجاهل کردیم قبول کردیم تا بی دردسر حل و فصل بشه.
روز یکشنبه هم پیگیری کردم و به دروغ به من گفتن ارسال شده ولی بارنامه اشو ندادن!!!! ما هم تجاهل کردیم قبول کردیم تا بدون دردسر حل و فصل بشه.
امروز دوشنبه زنگ زدم تیپاکس میگه که به آدرس و نام شما هیچ بسته ای موجود نیست.
آقای اکبرنژاد لطفا سفارش بنده رو کنسل کنید، از خیر وقتی که از بنده تلف کردید میگذرم ولی 1760 تومن بنده رو عینا واریز کنید.
ترجیح میدم 100 تومن گرونتر بخرم ولی از یک فروشنده ی معتبر و راستگو و وقت شناس که برای شخصیت و وقت خریدار ارزش قائل باشه.[/QUO
اقا مهران
تو تلگرام پيام بده تا رسيدو بفرستم
اين كارا يعني چي؟
ممنونم دوست عزيزکنسول Xbox One S 1TB منم رسید ، ممنونم از آقا پژمان ، وضعیت ظاهری کنسول و جعبش عالی و کاملاً آکبند بود .
موفق باشی رفیق قدیمی
:general504::general504::general504:
داداش عرض کردم که یکم عجله کردی...آقا پژمان کارش خیلی درسته و خداییش قیمتاش تو ایران تک هست..انشالا مبارکت باشه و به خوبی ازش استفاده کنی..تصویر بارکدنامه ی منم فرستادند، خیلی ام راضی ام ازشون، خیلی ام دوستشون دارم. پلی استیشن برادرمم از ایشون میخریم.
ازشونم معذرت میخوام خیلی اذیتشون کردم.
و خیلی ام ممنونم ازشون که قیمتارو شکستن تا همه راحتتر بتونن PS Pro تهیه کنن.
سلامسلام ، عزیز اکس باکس وان ، چه مدل هایی موجود داری ؟ ( به همراه قیمت )
سلامعرض ادب
ممنون ميشم قيمت ps4 pro و ps4 slim و همچنين نحوه خريد
پي ام دادم خدمتتونلطفن قیمتا رو برای منم بفرستید
ممنون
با تشكر از لطف شما1 عدد ps4 pro برای مشتری خریداری شد
که بعد از 2 ساعت از واریز مبلغ , به پست آقای اکبرنژاد تحویل دادن و کد رهگیری داده شد
ممنون از آقای اکبر نژاد
سلامسلام لطفا قیمتارو پی ام کنید ممنون
با تشكر از لطف و اعتمادتونکنسول pro بنده هم دیروز رسید که امروز فرصت کردم باز و تستش کنم..واقعا کنسول عالی ای هست و مهم تر اینکه از آقا پژمان که فروشنده ای عالی و منصف هست خریدمش..با تشکر از آقا پژمان
تو خرید از ایشون شک نداشته باشید..