سلام دوستان گرامی
من با آقای عناصری ( darkhawk ) شریک هستم.در تاریخ 96/4/20 واسه پژمان مبلغ 17 میلیون حواله زدیم و قرار شد این آقا تعداد 15 عدد پلی 4 یک ترا و 1 عدد پرو به ما تحویل بده.ایشون تعداد 11 عدد اسلیم و 1 عدد پرو تحویل دادن و از ارسال 4 عدد اسلیم دیگه خودداری کردند.پیگیر که شدیم فهمیدیم آقا میفرمایند دستگاه گران شده و واسه من صرفه نداره با قیمتی که توافق کرده بودیم واستون کنسول بفرستم
سوال:مگه ما با این شازده قیمت تمام نکرده بودیم؟مگه ما قبل تحویل و بدون دیدن جنس پول بی زبان واسه آقا حواله نزدیم؟آیا اگه کنسول ارزان میشد ایشان مازاد پول برگشت میداد یا میفرمود قیمت تمام کردیم.
این آقا حتی اگه ضرر میکرد بخاطر حرفی که زده بود و قیمتی که تمام شده بود موظف بود جنس تحویل بده.به این میگن دبه کردن.
حالا الان 3570000 از آفا پول طلب داریم.موبایل که درست جواب نمیده ما به هر طریقی که شده باهاش تماس گرفتیم و گفتیم یا پولمون بده یا دستگاه.ایشون که گفتن به قیمت توافق شده دستگاه نمیدم ما گفتیم باشه پس واسمون 3تا پرو بفرست که گفتن باقی پولشم بزنید که خوب شد این اشتباه نکردیم جالبه به ما اعتماد نداره!!حالا الانم نزدیک 1 هفته هست که سر کارمون گذاشته و امروز فردا میکنه
به نظر شما دوستان گرامی باید با این آقا چکار کنیم؟
آقا پژمان
تا شنبه بهتون فرصت میدم که یا پولمون پس بدید یا اجناسی که آقای عناصری درخواست کردن بفرستید.اگر مشکل حل شد که هیچ ولی اگه نشد اول به مدیر بازارچه گزارش میدم و بعد بطور
جدی( قانونی )پیگیر میشم.وسلام
با تشکر از لطف تمامی دوستان.
اگر فقط یک بار جنس میاوردید و مشکلاتش رو درک میکردید اینطوری نمیگفتید.
برادر من کنسول یک ترا قیمت دبی 1050 هست.
بعد شما چطور انتظار داری این قیمت بهتون تحویل بدم؟
بد کردم 11 یک ترا بهتون 1050 تحویل دادم.