axe
Registered User
- نوشتهها
- 348
- لایکها
- 5
ببین پسر جان من اصلا نمیخواستم اینجا بهت پیغام بدم ولی خودت باعث شدی.حالا داری خودت به موش مردگی میزنی که خودت مظلوم نشون بدی.سابقت که کاملا معلومه کافی خودت یذره پیامهای خوشگلی که واست گذاشتن بخونی.اما جواب این چرت و پرت هایی که گفتی مینویسم تا همه بخوانن.200 کنسول قیمت مفت بهت دادم تو چشمتون نیومد
از سری اخر هم 11 کنسول یک ترا 1050 بهت دادم.
بد کردم؟
شماها لیاقتتون فقط کار کردن با تهرانی هاست.
که هر قیمتی دوست دارن بهتون میندازن.
1140 کجا و 1050 کجا؟
من جنس وارد نکردم ولی با مشکلاتش آشنام ولی اینم میدونم که تا جنس موجود نشده نباید وعده سر خرمن داد البته دبه کردن ربطی به مشکلات موجود کردن جنس نداره.
دبی قیمت دستگاه 1050؟فکر کردی فقط چشم بسته ازت خرید میکنیم دبی دستگاه زیر 1 میلیونه واسه ما فیلم بازی نکن.
شما کی بما دستگاه 1050 دادی آلزایمر گرفتی من دستگاه 1070 ازت خریدم.البته دمت گرم دستگاه از دبی ورداشتی آوردی با 20 سود بما دادی:general304:
شما کی 200 کنسول به ما فروختی!!!
شما ناراحت این نباش که ما با کی قراره کار کنیم ولی هرکسم که هست مثل مرد حرف میزنه.در ضمن شما هم تنها وارد کننده کنسول نیستی اون موقع که شما 500 گیگ بما 980 قیمت میدادی من 950 میخریدم.
حالا امروزم واسمون پرو فرستادی 1470 من 1450 بهم میدادن ولی از اونجایی که پول ما دست شما گروگان بود کاری از دستمان بر نمیامد و فقط تنها راه زنده کردن پول خرید اجباری بود.
به نظرم بجای این مظلوم نمایی یکم با مشتریهات رو راست باش.
منت به پولی که پیشاپیش پرداخت میکنیم و کلی هم علاف میشیم