hostmonster.com
1- راستی PREZZY به عنوان GIFT کارت VISA یا نه ؟؟؟
2- می شه 200 دلار هم توی PREZZY ریخت ؟؟؟؟
Prezzy card +200$
حدودا چقدر در میاد !؟؟؟؟
هر دلار آمریکا را 980 تومان میدیم .do lot bon bon quan ao thoi trang dep chan goi so sinh cho be vay lien cong so nu ban buon chup anh cho be o ha noiیه سوال دیگه: !!
من آخر نفهمیدم این 980 قیمت هر دلار آمریکا هست یا نیوزلند ؟؟
HostMonster توسط BlueHost ساپورت ميشه يا يه جورايي ماله خودشه/.
گوددي با IP غير از ايران لوگين كنيد مشكلي پيش نمياد/.
چند سوال داشتم:
1.چرا prezzy card یا visa card به صورت فیزیکی دریافت نمی شود؟ (حالت مجازی مطمئن نیست) و آیا شما خدماتی برای prezzy card واقعی دارید؟
2.وب سایت رسمی prezzy card چیست؟
3.میزان هزینه هایی که می کنیم(صورت حساب) را کجا می توانیم چک کنیم؟
4.آیا با این کارت می شود مانی بوکرز را شارژ کرد؟
(چون در مانی بوکرز باید کردیت کارد به نام شخص باشد)
ممنون
HostMonster رو اصلا پیشنهاد نمیکنم
خوب عزیز جان ایران بودنت نمی شه که بدون خطر بگیری !مرثی از پاسخ های شما.
اما سوال مهم ترمن این هست که
1.چطور اشخاصی بدون حضور فیزیکی من به نام من و اطلاعات شخصی من کارت می گیرند.؟؟؟؟(به نام یک شهروند ایرانی که تحریم شده) روند ااخذ کارت چگونه هست؟
چطور شرکت نیو زلند به اشخاصی که برای اشخاص دیگر اقدام می کنند و کارت می گیرند اعتماد می کند؟؟؟
2.و آیا خطرناک نیست که اطلاعات شخصی کارت من دست اشخاصی باشه که نمی دونم کی هستن؟
3.و آیا خود این اشخاص می توانند بعد از گرفتن کارت من!!! کارت را برای من یا شما بفرستند که حد اقل اصل کارت را داشته باشم؟؟
5.و در مانی بوکرز من سوالم در رابطه با شارژ بود و نه وریفای. متاسفانه بعد از باز کردت حساب دیگر نمی شود بالانس را تغییر داد.
مرثی از پاسخ های شما.
اما سوال مهم ترمن این هست که
1.چطور اشخاصی بدون حضور فیزیکی من به نام من و اطلاعات شخصی من کارت می گیرند.؟؟؟؟(به نام یک شهروند ایرانی که تحریم شده) روند ااخذ کارت چگونه هست؟
چطور شرکت نیو زلند به اشخاصی که برای اشخاص دیگر اقدام می کنند و کارت می گیرند اعتماد می کند؟؟؟
2.و آیا خطرناک نیست که اطلاعات شخصی کارت من دست اشخاصی باشه که نمی دونم کی هستن؟
3.و آیا خود این اشخاص می توانند بعد از گرفتن کارت من!!! کارت را برای من یا شما بفرستند که حد اقل اصل کارت را داشته باشم؟؟
5.و در مانی بوکرز من سوالم در رابطه با شارژ بود و نه وریفای. متاسفانه بعد از باز کردت حساب دیگر نمی شود بالانس را تغییر داد.