• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت اعتباری ویزا کارت - تحویل یک هفته ای

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
hostmonster.com
چه طوره ؟؟؟
300 gb فضا می ده .
راستی PREZZY به عنوان GIFT کارت VISA یا نه ؟؟؟
می شه 200 دلار هم توی PREZZY ریخت ؟؟؟؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام جناب ادنان ! ببخشید مزاحم شدم ! من 160 دلار پی پال پرداختی دارم ! اگه می شه شماره حسابتون رو پخ کنید تا من فردا ( پنجنشبه ) واریز کنم ! فقط سریع لطفا" !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
Prezzy card +200$
حدودا چقدر در میاد !؟؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله من godaddy اکانت دارم ، از کارت های آقای ادنان هم توش استفاده کردم ... و بسته هم نشده و خیلی هم خوب داره کار میکنه !!

ولی به ۲ شرط ! اول اینکه اسم و آدرس و همه چی خارج از ایران دادم ، دوم اینکه فقط با *** ـه dedicate توش login میکنم.

شما هم میتونید این کار رو بکنید ، ولی اگر یه روز گیر داد بهتون ، بدونید مشکل از کارت نبوده ! یه جایی یه سوتی دیگه‌ای دادید که گیر داده بهتون.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
شایان ببخشید نه می تونم بهت PM بزنم نه جای دیگه گیرت بیارم !
شما از *** کجا استفاده کردی ؟؟
نظرتون راجب
HOSTMONSTER.COM
چیه ؟؟؟
چون دیگه از سرویس های گرون EDEN PRODUCTION خسته شدم .

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من هم قصد خرید هاست با این کارت ها دارم ...

با پشتیبان گوددی صحبت کردم گفت به ایران ، کوبا ، سوريه و لیبی نمی فروشیم

حالا www.bluehost.com را پیدا کردم با پشتیانشم صحبت کردم گفت با ایران مشکلی نداره :)

از همین بگیرم؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
HostMonster توسط BlueHost ساپورت ميشه يا يه جورايي ماله خودشه/.

گوددي با IP غير از ايران لوگين كنيد مشكلي پيش نمياد/.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
یه سوال دیگه: !!

من آخر نفهمیدم این 980 قیمت هر دلار آمریکا هست یا نیوزلند ؟؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
HostMonster توسط BlueHost ساپورت ميشه يا يه جورايي ماله خودشه/.

گوددي با IP غير از ايران لوگين كنيد مشكلي پيش نمياد/.

پس چرا قیمت hostmonster کمتره ؟

ولی در کل امکانات bluehost خیلی بیشتر از godaddy هست ... من تو webhosting.info هم چک کردم bluehost دومین بیشتری هاست کرده :wacko:

jarod2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چند سوال داشتم:

1.چرا prezzy card یا visa card به صورت فیزیکی دریافت نمی شود؟ (حالت مجازی مطمئن نیست) و آیا شما خدماتی برای prezzy card واقعی دارید؟

2.وب سایت رسمی prezzy card چیست؟

3.میزان هزینه هایی که می کنیم(صورت حساب) را کجا می توانیم چک کنیم؟

4.آیا با این کارت می شود مانی بوکرز را شارژ کرد؟
(چون در مانی بوکرز باید کردیت کارد به نام شخص باشد)

ممنون

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
چند سوال داشتم:

1.چرا prezzy card یا visa card به صورت فیزیکی دریافت نمی شود؟ (حالت مجازی مطمئن نیست) و آیا شما خدماتی برای prezzy card واقعی دارید؟

2.وب سایت رسمی prezzy card چیست؟

3.میزان هزینه هایی که می کنیم(صورت حساب) را کجا می توانیم چک کنیم؟

4.آیا با این کارت می شود مانی بوکرز را شارژ کرد؟
(چون در مانی بوکرز باید کردیت کارد به نام شخص باشد)

ممنون

1- امکان پست به ایران مقدور نیست و اینکارو انجام نمی دهند ! شماره کارت به شکل رمزی به شما ایمیل خواهد شد تا مشکلی برای دزدیده شدن کارت اعتباری شما وجود نداشته باشد .

2- سایت رسمی اداره پست نیوزلند ( صادر کننده کارت های prezzy ) به نشانی http://www.nzpost.co.nz

3- http://www.mybalance.co.nz
do ngu nam goi cam quan ao thoi trang han quoc chan goi so sinh vay lien cong so quan ao ban buon chup anh cho be
4- بله . اما چون کارت شما با بالانس دلار نیوزلند نشان می دهد ، لازم است که بالانس اکانت خود در مانی بوکرز را دلار نیوزلند انتخاب کنید !!! ( این کار را فقط برای وریفای کردنش می گم وگرنه نیازی نیست که حتما بالانس اکانتتان دلار نیوزلند باشد )

Last edited:

jarod2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرثی از پاسخ های شما.

اما سوال مهم ترمن این هست که
1.چطور اشخاصی بدون حضور فیزیکی من به نام من و اطلاعات شخصی من کارت می گیرند.؟؟؟؟(به نام یک شهروند ایرانی که تحریم شده) روند ااخذ کارت چگونه هست؟
چطور شرکت نیو زلند به اشخاصی که برای اشخاص دیگر اقدام می کنند و کارت می گیرند اعتماد می کند؟؟؟

2.و آیا خطرناک نیست که اطلاعات شخصی کارت من دست اشخاصی باشه که نمی دونم کی هستن؟

3.و آیا خود این اشخاص می توانند بعد از گرفتن کارت من!!! کارت را برای من یا شما بفرستند که حد اقل اصل کارت را داشته باشم؟؟

5.و در مانی بوکرز من سوالم در رابطه با شارژ بود و نه وریفای. متاسفانه بعد از باز کردت حساب دیگر نمی شود بالانس را تغییر داد.

ppn

کاربر فعال
لایک‌ها
6
مرثی از پاسخ های شما.

1.چطور اشخاصی بدون حضور فیزیکی من به نام من و اطلاعات شخصی من کارت می گیرند.؟؟؟؟(به نام یک شهروند ایرانی که تحریم شده) روند ااخذ کارت چگونه هست؟
چطور شرکت نیو زلند به اشخاصی که برای اشخاص دیگر اقدام می کنند و کارت می گیرند اعتماد می کند؟؟؟

2.و آیا خطرناک نیست که اطلاعات شخصی کارت من دست اشخاصی باشه که نمی دونم کی هستن؟

3.و آیا خود این اشخاص می توانند بعد از گرفتن کارت من!!! کارت را برای من یا شما بفرستند که حد اقل اصل کارت را داشته باشم؟؟

5.و در مانی بوکرز من سوالم در رابطه با شارژ بود و نه وریفای. متاسفانه بعد از باز کردت حساب دیگر نمی شود بالانس را تغییر داد.
خوب عزیز جان ایران بودنت نمی شه که بدون خطر بگیری !
تو ایران اگه ریسک پذیر نباشی به هیچ جا نمی رسی.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
مرثی از پاسخ های شما.

سوالات خیلی خوبی پرسیدید :

1- کارتها بی نام خریداری می شود . شما از طریق سایت ( آنلاین ) کارت را با نام خود رجیستر خواهید کرد که پس از رجیستر کردن آن ، قابل تغییر نمی باشد ! در حقیقت این نوع کارتها ، کارتهای هدیه محسوب می شود مانند کارتهای هدیه یا خرید پارسیان

2- اطلاعات شخصی شما همانطور که در سوال یک جواب دادم به ما نخواهید داد !

3- من هم در ایران زندگی می کنم که مسلما کارت را برای من هم نخواهند فرستاد ! این کارت در نزد آنها باقی می ماند که 100% مطمئن و تضمین شده از سوی من خواهند بود .
do ngu nam dep quan ao thoi trang quan ao so sinh cho be vay cong so nu ban buon quan ao chup anh studio dep
5- اگر در رابطه با شارژ بوده که اصلا مشکلی نیست ! شما براحتی می توانید با همین کارتها اکانت خود را شارج کنید .

Last edited:

jarod2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باز ممنون از پاسخ شما.

ادنان اگر شما دقت کنید در قسمت faq مانی بوکرز نوشته:

Can I change the currency of my Moneybookers account?
Once your account has been opened, a change of currency is not possible unless your transaction history is empty. If this applies to you, you should go to the Messaging Centre: ‘My Profile’ > ‘I want to change the currency of my Moneybookers account’.

ظاهرا یعنی بعد از اینکه به دلار نیوزلند اکانتم را شارز کردم دیگر نخواهم توانست به یورو یا دلار اکانتم را تبدیل کنم تا موقعی که حسابم خالی باشد که این امر برای مصارف اینترنت بی فایده هست.(کار کردن با دلار نیوزلند)

--راستی هزینه کلی ریالی یک کارت 25 دلاری(دلار نیوزلند ) چند هست؟؟

بالا