• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت اعتباری ویزا کارت - تحویل یک هفته ای

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اقا e-bay که کاره ای نیست این seller ها هستن که تصمیم میگیرن به ایران بفرستند یا نه؟ من تا حالا از e-bay به ایران شیپ داشتم هیچ مشکلی هم نبوده
ضمن اینکه شما هرچی میخوای از e-bay بگیری قبلش به seller ایمیل بزن بگو من در ایران عزیز هستم ایا به ایران شیپ میکنی؟ بد اقدام به خرید کنید...
;)

پی پال معمولا بر اساس آدرس shipping پرداخت ها را بررسی می کند .

اگر مشتری ، در مورد خرید یک کالایی شکایتی بکند که محصول را دریافت نکرده است ، فروشنده کاری از پیش نمی برد .
quan lot rbi do boi dep xe day doi ao so mi nu thoi trang cong so chup anh cho be
بنابراین ریسک بسیار بالایی برای یک فروشنده وجود دارد که کالا را به آدرسی غیر از آدرس پی پال شخص بفرستد !

Last edited:

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
سلام آیا کارت فیزیکی رو میشه در کویت دریافت کرد ؟

Farzad_Tehrani

Registered User
لایک‌ها
16
اگه کارت فیزیکی رو دست نخورده میتونین بهم تحویل بدین من چند تائی میخوام. حتی به قیمت بالاتر.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام آیا کارت فیزیکی رو میشه در کویت دریافت کرد ؟

هدف شما از دریافت کارت چیه ؟
اگر بخود اداره پست نیوزلند هم رجوع کنید ، این کارتها را به خارج از کشور نیوزلند ارسال نمی کند !
ao lot triumph ao nguc do dung so sinh cho be vay cong so nu ban buon quan ao chup anh nghe thuat cho be
اگر مبلغ کارت درخواستی شما بالا باشد ، با مسئولیت خودتان شاید بشه ارسال کرد . ولی به هیچ عنوان توصیه نمی شود .

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اگه کارت فیزیکی رو دست نخورده میتونین بهم تحویل بدین من چند تائی میخوام. حتی به قیمت بالاتر.

در آخر سال جاری احتمالا یک سفر به نیوزلند خواهیم داشت .

اگر خواستید به من یک ایمیل بزنید که اگر سفرمان OK شد ، برایتان چند کارت بیاریم .
quan ao nam dep quan lot nu do dung so sinh cho be vest cong so ao so mi nu trang phuc hoa trang
البته شاید در همین فروم یک اطلاعیه بزنم که دوستانی که کارت فیزیکی می خواهند دریافت کنند ، به ما اطلاع دهند تا برایشان بیاریم !

Last edited:

blue_eyes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز ميشه شرايط رو توضيح بدين که قابل شارژ هست يا نه؟ميشه باهاش نقل و انتقال بانکی کرد؟يعنی کسی از انگليس ميتونه بهش منتقل کنه؟
خوب اگه همکارتون توی نيوزلند يهو دلش خواست همه پولها رو برداره بر خودش چی؟
بنده برای دانشگاه ميخوام يعنی واسه Online application از من ويزا يا مستر کارد ميخوان يکی از دوستم از يه جايی گرفته بود که شرکت هم هست يعنی دفتر داره. اونوقت از دانشگاه
mail بهش زدن که نميشه از اين حساب پول برداشت

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزيز ميشه شرايط رو توضيح بدين که قابل شارژ هست يا نه؟ميشه باهاش نقل و انتقال بانکی کرد؟يعنی کسی از انگليس ميتونه بهش منتقل کنه؟
خوب اگه همکارتون توی نيوزلند يهو دلش خواست همه پولها رو برداره بر خودش چی؟
بنده برای دانشگاه ميخوام يعنی واسه Online application از من ويزا يا مستر کارد ميخوان يکی از دوستم از يه جايی گرفته بود که شرکت هم هست يعنی دفتر داره. اونوقت از دانشگاه
mail بهش زدن که نميشه از اين حساب پول برداشت
quan ao thoi trang dep ao chip do so sinh loai khac cho be thoi trang cong so nu thoi trang cong so nu trang phuc cuoi
شرایط قبلا توضیح داده شده است :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1096876&postcount=1

Last edited:
بالا