50 تومن کم میشه برادر! قیمتاروهم پست اول زدم!سلام خوب هستین ... بدون هارد چند میدین کیسو
پس بدون هارد برامون درمیاد240 تومن + هزینه ارسال چنده برا ارومیه ؟50 تومن کم میشه برادر! قیمتاروهم پست اول زدم!
برادر ارومیه لزومی نیست هزینه اشو اینور بدید کلا میشه 11 الی 12 تومن تی پاکس که دم منزل پرداخت میکنید!پس بدون هارد برامون درمیاد240 تومن + هزینه ارسال چنده برا ارومیه ؟
برار این از کیس معمولی خیلی بهتره برای روشن موندن مداوم! هم مصرفش کمتره هم قطعاتش به این سادگی خراب نمیبشن! واسه دانلود و ربوشن موندن مداوم که کاملا ایده اله!سلام
این کیس ها (Lenovo A62 SFF 7057RZ6) قابلیت این رو دارن که طولانی مدت روشن بمونن؟ (7/24)
برای دانلود میخوام
پشت کیس از اول میشد ولی خب به قیمت نمیصرفید! حدود 50 تومنه کارت تبدیلش!آقای خدا بنده لو برای کیس های Lenovo کانکتور USb 3.0 چیزی پیدا کردین که از جلوی کیس یا از پشت کیس بشه استفاده کرد؟
بله فروش دارم! اگر خواستید میتونید حضوری تشریف بیارید و ببرید!سلام.
هنوزش فروش دارین ؟
بنده تهران ( تهرانسر ) هستم.
قیافه اشو مثه مودم dial-up میمونه و 2تا خروجی USB3 میده!از این usb 3 هایی که فرمودین از پشت میخوره عکسی دارید ازش یا اگر شد خودتون دارید
Sent from my D6503 using Tapatalk
اره یادمه ولی اینم فراموش نکن من همین کیس لنوو رو مدیفای کردم دارم با برد نوی سوکت 1150 میدم 500 تومن! اونم با 4گیگ رم! اگر طرف بودجحش به اون حد برسه طبیعتا اپشن زیاد هست!
اون قبلی G3220 روش بود ولی مشکلی بابت نصب 4130 هم ندارید منتها اصلا ارزششو نداره چون کیس میاد 2برابر پول بده برای 20% کارایی بیشتر! برد هم اونجا ASRock H81M-DGS استفاده کردم ولی میشه سراغ بردهای دیگه هم رفت! با اون کانفیک قبلی و 4گیگ رم و هارد 1ترا نو میشه :سلام آقا خسته نباشید اگر این سوکت 1150 رو بذارید با رم 4 و هارد1ترا چقدر میشه هزینه اش؟ بعد از چه مدل سی پی یو اینتل استفاده میشه pentium g؟ i3 هم میشه روش گذاشت؟ مدل و مارک مین بورد رو هم لطفا میگوید شرمنده سوالات زیاد شد ممنون
برادر اولا اون کیس 2810 بود نه A62 (که از بالا هوا رد میکنه) و دوما شما توش چی بستی که نگران تهویه شدی؟ اگر 775 بستی و 4هسته ای پر مصرف اون ماجرا ربطی به سوکت 1150 نداره! من تو اینا 3220 بستم اصلا دماش در حدی نیست که دور فن حتی به 25% برسه چه برسه به تهویه!سلام.آقا این بورد های سوکت 1150 رو که میبندی داخل این کیس ها مشکل تهویه نداری؟ من الآن یکی وصل کردم ولی برای تهویه به مشکل خوردم. چون فن و هیت سینک پردازنده باید شبیه به این باشه که هوا رو از محفظه مخصوص کیس خارج کنه.
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00BL31QC6?pc_redir=1411727282&robot_redir=1
خب اینقدرم که میگی مهم نیست! من فکر کردم سیستم ان استیبل میشه! نتبوک رو پس چی میگی که دماش تا 80-85 میره!4130 بستم،همین سایز فن و هیت سینکش دردسر هست از نظر قطر کیس. تو حالت عادی 46 دما داره که باید 35 باشه.تو لود بالای 50 درصد هم میره روی 60! واسه همین کمی نگران شدم.راستی تو بازار فن و هیت سینک سایز کوچک که فنش حالت عمودی باشه هست؟!