• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی اکبند ZTE با سیستم عامل اندروید

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
محمد جان داشتم الان با مسعود تلفنی صحبت میکردم همونی که پیشنهاد 200 داده بود اطلاعاتش بد نبود گفت این گوشی مثل جی ال ایکسه فقط قابش فرق میکنه منتها مشخصاتش یکیه و جی ال ایکسم چینیه درجه 1 هستش و یه جی پی یو هم به من گفت که من فکر کنم مثل مادربردای گرافیک آنبرده چون زیاد از گوشی اندروید سر در نمیارم جی ال ایکس میگه قبلا 290 بوده الانو نمیدونه قیمتشم بر اساس همونه اگر بتونی باهاش راه بیای پسر خوبیه من میتونم پولشو به حسابت بریزم بعد بفرستی و کاملا تایید میشه ایشون.

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
به نظر منم قیمتش خوبه بالاتر از پایه هم جا داره،الان همه دارن گوشیهاشون رو با کلی سود میفروشن،اینم گوشی خوبیه در حد خودش.

عزیزم تو خریداری اگه خریداری نظر بده ... تو عمرد ZTE دست گرفتی من لا اقل 2 تا دست گرفتم.

با اجازه از صاحب تاپیک یه عده میخوان فقط اینجا رو شلوغ کنن و خودشیرینی کنن.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
منم 220 هستم بالاترین قیمت که اینجا هست!!و تهرانم! اگه این معادل
glx g1
باشه!هم دو سال گارانتی نداره!هم رم 16 گیگ نداره مثل جی ال ایکس! منم به نظرم قیمتم خوب باشه تحویل هم حضوری قرار میزاریم میگیرم!
ا

G1 حداقل پردازنده اش ARMv7 ائه و حداقل نسل پردازندش جدیده!

Mohsenep

Registered User
لایک‌ها
0
منم 220 هستم بالاترین قیمت که اینجا هست!!و تهرانم! اگه این معادل
glx g1
باشه!هم دو سال گارانتی نداره!هم رم 16 گیگ نداره مثل جی ال ایکس! منم به نظرم قیمتم خوب باشه تحویل هم حضوری قرار میزاریم میگیرم!
ا

برادر شما این گوشیو با ‎ glx g1 مقایسه میکنید?این برند جدیدا با برندای معتبر مقایسه میشه و در سطح بین المللی مطرح شده؛glx هنوز تو کشور جهان سومی مثل ایران که سازندش هم هست مطرح نشده.

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
محمد جان داشتم الان با مسعود تلفنی صحبت میکردم همونی که پیشنهاد 200 داده بود اطلاعاتش بد نبود گفت این گوشی مثل جی ال ایکسه فقط قابش فرق میکنه منتها مشخصاتش یکیه و جی ال ایکسم چینیه درجه 1 هستش و یه جی پی یو هم به من گفت که من فکر کنم مثل مادربردای گرافیک آنبرده چون زیاد از گوشی اندروید سر در نمیارم جی ال ایکس میگه قبلا 290 بوده الانو نمیدونه قیمتشم بر اساس همونه اگر بتونی باهاش راه بیای پسر خوبیه من میتونم پولشو به حسابت بریزم بعد بفرستی و کاملا تایید میشه ایشون.

علی جان خیلی ها پیشنهاد ۲۰۰ دادن
منتها چند نفر ۲۷۰ - ۲۷۵ پیشنهاد دادن
اما بالاترین پیشنهاد برای کاربر toy2000 بوده با قیمت ۲۸۰ تومان

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
من واقعا نمیدونم و نظری هم نمیتونم بدم چون فقط آیفون رو میشناسم و اندرویدی نیستم و تا حالا گوشی اندرویدی نداشتم ولی همینکه میگه 290 قبلا جی ال ایکس بوده بدونید الان 330 شاید باشه و 100 البته از جی ال ایکس بهتره با جفتتونم دوستم ... .و اعتقاد دارم هر کی قسمتش باشه به اون میرسه.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

من انصراف میدم
عذر خواهی من رو بپذیرید!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
با اجازه صاحب تاپیک ، چند وقت پیش یه گوشی از برند ZTE داشتم ، مدل Racer. گوشی خیلی خوبی بود ، با اینکه cpu فقط 600 مگاهرتز بود ، ولی خیلی روون و عالی بود. من خیلی راحت هم روتش کردم و رام ریختم روش ، ولی برای نحوه ی روت کردن این گوشی و پیدا کردن رامهایی که براش اومده باید هم یکم به زبان انگلیسی مسلط باشین (چون تو سایتهای فارسی بعید میدونم چیزی پیدا کنید) هم اینکه یکم حوصله داشته باشین که جستجو کنین.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر شما این گوشیو با ‎ glx g1 مقایسه میکنید?این برند جدیدا با برندای معتبر مقایسه میشه و در سطح بین المللی مطرح شده؛glx هنوز تو کشور جهان سومی مثل ایران که سازندش هم هست مطرح نشده.

هیچ فرقی ندارن! قطعات از یه جا میاد و حتی محل مصرف و اپراتور ها هم تفاوتی ندارن! خیلی جالبه دوستان هنوز نمیدونستن گرافیک و پردازنده این چیه یهو همه دانشمند شدن! این گوشی G1 در واقع با بابرندهای اپراتور های اروپایی و امریکایی مثه Vodafone هم فروش میره! این نمونش:
Touch/Vodafone T9199+ Review + (Latest ROM + Instructions) + Drivers
ZTE هم دقیقا با همین سیاست گوشی تولید میکنه! مثلا این گوشی همون اورنج مونته کارلو هستش! یعنی شما هر جای دنیا بری گوشی های رده پایین تو این رنج وجود داره و نه دلیل بر کیفیتش میشه نه دلیل بر مضرتش! پلتفرم G1 به مراتب جدیدتره!2 سیم کارته! گارانتی داره!16 گیگ رم و طراحی بهتری هم داره!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
باز هم با اجازه صاحب تاپیک ، دوستان در مورد گوشیهای کمپانی ZTE برداشت اشتباه نکنید ، چون چینی هست فکر نکنید بی کیفیته ، همون مدل ZTE-Racer که من داشتم برای چندتا از اپراتورهای گردن کلفت جهان هم تولید شده بود ، از جمله اپراتور 3 انگلیس.

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
میدونین مشکل کجاست ... اونیکه اینهمه جوگیر میشه و قیمت بالا میده (( مبارک فروشندش باشه )) 5 روز بعد میاد اینجا تاپیک میزنه و میگه فقط گوشی رو تست کردم .. خوشم نیومد و کلی از این حرفهای آماتوری ... ماها که گوشی رو میخواییم واسه استفاده شخصی باید چوب این افرادو بخوریم.

فروشنده عزیز امیدوارم خوب بفروشی دوست عزیز.

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
میدونین مشکل کجاست ... اونیکه اینهمه جوگیر میشه و قیمت بالا میده (( مبارک فروشندش باشه )) 5 روز بعد میاد اینجا تاپیک میزنه و میگه فقط گوشی رو تست کردم .. خوشم نیومد و کلی از این حرفهای آماتوری ... ماها که گوشی رو میخواییم واسه استفاده شخصی باید چوب این افرادو بخوریم.

فروشنده عزیز امیدوارم خوب بفروشی دوست عزیز.

دوست عزیز من که هیچ اطلاعاتی از قیمت این دستگاه ندارم
و قیمت رو سپاردم به بچه های فروم و طبیعی است که من بعنوان فروشنده به بالاترین پیشنهاد بفروشم
به غیر از کاربر troy2000 چند نفر با قیمت ۲۷۵ پیشنهاد دادن اگه اون ها هم کنسل بشن من در خدمت شما هستم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
جمع گلهاست تو تاپیک آقا شهریارonyx1980 و آقا وحید rax خود آقا محمد رضا هم که یه پارچه آقاست .

محمد جان آخرین قیمتی که خواستند رو برام پ خ کنید لطفا .

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5
شرمنده بابت اسپم
من تو نت خريدو فروش زياد داشتم و فقط پيشنهاد ميكنم نقدو بچسب
چون نصف كسايي كه ميان قيمتي ميدن كه فروشنده حال ميكنه سر معامله بامبول در ميارن اي فلان شد اي بهمان شد
بازم شرمنده بابت اسپم

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز من که هیچ اطلاعاتی از قیمت این دستگاه ندارم
و قیمت رو سپاردم به بچه های فروم و طبیعی است که من بعنوان فروشنده به بالاترین پیشنهاد بفروشم
به غیر از کاربر troy2000 چند نفر با قیمت ۲۷۵ پیشنهاد دادن اگه اون ها هم کنسل بشن من در خدمت شما هستم

دوست عزیز من منظورم شما نبودید به هر حال امیدوارم به بهترین قیمت بفروشی.... ما دوستت داریم 1000 تا.

Last edited:

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
جمع گلهاست تو تاپیک آقا شهریارonyx1980 و آقا وحید rax خود آقا محمد رضا هم که یه پارچه آقاست .

محمد جان آخرین قیمتی که خواستند رو برام پ خ کنید لطفا .

علی جان انقدر ما رو خجالت نده شما خودت گل سر سبدی :)
ما که ارادت خاصی نسبت به شما داریم
قابل شما رو هم نداره
پ خ براتون فرستادم

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون
شما خیلی گلی
این گوشی هم قابل شما رو نداره

ممنون داش محمد .... شما هم سروری .
فقط اگه مقدوره اعلام کنید تا چه زمانی فروش ادامه داره... ممنون میشم دوست گرامی؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
علی جان انقدر ما رو خجالت نده شما خودت گل سر سبدی :)
ما که ارادت خاصی نسبت به شما داریم
قابل شما رو هم نداره
پ خ براتون فرستادم

دوست عزیز اگه قیمت بالاتر فروختی که چه خوب من هم 220 خریدارم علی اقا هم به من زنگ زد و شمارو تایید کرد انشالله خوب بفروشی

بالا