• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی اکبند ZTE با سیستم عامل اندروید

physics

Registered User
لایک‌ها
31
من با تست شبکه همراه اول 280 خریدارم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
متاسفانه بعضی ها نمیدونم چی گیرشون میاد میخوان یه جنسی رو طلا کنند و یه جنسی رو هم خاک !
آخه عزیزی که میای میگی 290 دلار پولش هست آیا نمیگی که اولا رام و کرنل این گوشی مثل سامسونگ نیست که پشت سر هم بیاد و ملت هم روشها و غیره رو آموزش بدن تا گوشی آپدیت بشه ؟
بعدش هم اگر یه وقت باسه گوشی مشکل پیش بیاد , قطعاتش رو باید از کجا پیدا کنی ؟ حتما باید به ایران دلیور سفارش بدی تا 6 برابر قیمت برات بیارن (تازه اگر قطعه موجود باشه و تعمیرکارش باشه که باید بدونی اینجا قضیه فرق میکنه)
خلاصه آقای استارتر شما بهتره قیمت جنسهایی که روند بازار هست رو به دوستان بسپاری اما این نوع جنسهایی که تقریبا تک هست رو خودتون با توجه به مسائلی که بالا گفتم , تعیین کنید
اینطوری نه شما ارزون میفروشی و نه خریدار گرون میخره
با تشکر

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
استارتر عزیز اگه کسی تا حالا پیشنهاد خوبی بهتون داده بدین چون با این توضیحات دوستمون و اون توضیحاتی که من خودم قبلاً دادم این گوشی هم مشکلات خاص خودشو داره و هم محاسن.

دوستانه عرض کردم .موفق باشید.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
عذر میخوام بابت پستی که میدم

دوست عزیز جناب gharghani من یک بار تو تاپیک PlayBook شفاف سازی کردم شما خراب کردن تاپیک تلقی کردید!

در مورد ZTE من اول 280 به شما پیشنهاد دادم که بعدش متوجه شدم به قیمت پیشنهادی نمی ارزه و انصراف خودم رو اعلام کردم!

اگر شما قیمت 400 دلاری این گوشی رو ملاک قرار دادید و منتظر هستید تا یکی بیاد و این گوشی رو 800 تومان بخره باید بگم که اشتباه می کنید!

این گوشی روی اپراتورهای امریکا به صورت رایگان عرضه میشه و قیمت آنلاکی که براش گذاشتن اونقدر بالا قراردادن تا خرید اپراتوریش ارزش پیدا کنه!

این گوشی پلتفرمی ضعیف تر و قدیمی تر از گوشی چینی G1 که با نام ایرانی GLX وارد بازار شده داره و در اجرای بسیاری از برنامه ها و بازیها مشکل داره!

GLX G1 قیمتش 290 تومان هستش با یک مموری 16 گیگ و 1 سال گارانتی و پلتفرمی به مراتب قوی تر از ZTE Skate

قائدتا گوشی شما با مبلغی پایین تر از این قیمت ارزش خواهد داشت!

موفق باشید!

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
عذر میخوام بابت پستی که میدم

دوست عزیز جناب gharghani من یک بار تو تاپیک PlayBook شفاف سازی کردم شما خراب کردن تاپیک تلقی کردید!

در مورد ZTE من اول 280 به شما پیشنهاد دادم که بعدش متوجه شدم به قیمت پیشنهادی نمی ارزه و انصراف خودم رو اعلام کردم!

اگر شما قیمت 400 دلاری این گوشی رو ملاک قرار دادید و منتظر هستید تا یکی بیاد و این گوشی رو 800 تومان بخره باید بگم که اشتباه می کنید!

این گوشی روی اپراتورهای امریکا به صورت رایگان عرضه میشه و قیمت آنلاکی که براش گذاشتن اونقدر بالا قراردادن تا خرید اپراتوریش ارزش پیدا کنه!

این گوشی پلتفرمی ضعیف تر و قدیمی تر از گوشی چینی G1 که با نام ایرانی GLX وارد بازار شده داره و در اجرای بسیاری از برنامه ها و بازیها مشکل داره!

GLX G1 قیمتش 290 تومان هستش با یک مموری 16 گیگ و 1 سال گارانتی و پلتفرمی به مراتب قوی تر از ZTE Skate

قائدتا گوشی شما با مبلغی پایین تر از این قیمت ارزش خواهد داشت!

موفق باشید!

خواهش میکنم نظرتون کاملا محترمه
منتها در مورد playbook هم شما قیمتی که دادین من با کمی صبر کردن توانستم قیمتی خیلی مناسب تر بفروشم
من اصلا تصمیم ندارم ۸۰۰ بفروشم اما ۲۳۰ - ۲۴۰ هم نمیدام دستگاه رو
من فردا از قیمت های علاالدین استعلام میکنم هر قیمتی اونجا میفروختن یک درصدی کمتر من می فروشم
درصدش هم شما بفرمایید چند درصد باشه منصفانه است

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
استارتر عزیز اگه کسی تا حالا پیشنهاد خوبی بهتون داده بدین چون با این توضیحات دوستمون و اون توضیحاتی که من خودم قبلاً دادم این گوشی هم مشکلات خاص خودشو داره و هم محاسن.

دوستانه عرض کردم .موفق باشید.

ممنون از نظرتون
برای من عجیبه این گوشی چرا انقدر طرفدار داره در صورتی که گلکسی نوتی که قیمتش تو بازار کاملا مشخصه و ضمنا زیر قیمت بازاره طرفدار نداره

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه بعضی ها نمیدونم چی گیرشون میاد میخوان یه جنسی رو طلا کنند و یه جنسی رو هم خاک !
آخه عزیزی که میای میگی 290 دلار پولش هست آیا نمیگی که اولا رام و کرنل این گوشی مثل سامسونگ نیست که پشت سر هم بیاد و ملت هم روشها و غیره رو آموزش بدن تا گوشی آپدیت بشه ؟
بعدش هم اگر یه وقت باسه گوشی مشکل پیش بیاد , قطعاتش رو باید از کجا پیدا کنی ؟ حتما باید به ایران دلیور سفارش بدی تا 6 برابر قیمت برات بیارن (تازه اگر قطعه موجود باشه و تعمیرکارش باشه که باید بدونی اینجا قضیه فرق میکنه)
خلاصه آقای استارتر شما بهتره قیمت جنسهایی که روند بازار هست رو به دوستان بسپاری اما این نوع جنسهایی که تقریبا تک هست رو خودتون با توجه به مسائلی که بالا گفتم , تعیین کنید
اینطوری نه شما ارزون میفروشی و نه خریدار گرون میخره
با تشکر

توصیه خوبی است بروی چشم من فردا از علاالدین قیمت میگیرم قیمتش رو میگم شما بگین چند درصد کمتر از قیمت علاالدین قیمت مناسبی است.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
خواهش میکنم نظرتون کاملا محترمه
منتها در مورد playbook هم شما قیمتی که دادین من با کمی صبر کردن توانستم قیمتی خیلی مناسب تر بفروشم
من اصلا تصمیم ندارم ۸۰۰ بفروشم اما ۲۳۰ - ۲۴۰ هم نمیدام دستگاه رو
من فردا از قیمت های علاالدین استعلام میکنم هر قیمتی اونجا میفروختن یک درصدی کمتر من می فروشم
درصدش هم شما بفرمایید چند درصد باشه منصفانه است

نه گوشی شما همون قیمت که گفتم قیمت داره!
یعنی حدود 400 دلار!
اما این قیمت ارزش نداره!
و همین باعث میشه که شما یک دونه هم در پاساژ علائدین پیدا نکنید حالا نمیدونم شما این رو از کجا تهیه کردید ولی اگر خودتون هم خریده باشید حدود 400 دلار باید بابتش پول داده باشید.و قطعا ارزون بفروشید ضرر خواهید کرد!

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون از نظرتون
برای من عجیبه این گوشی چرا انقدر طرفدار داره در صورتی که گلکسی نوتی که قیمتش تو بازار کاملا مشخصه و ضمنا زیر قیمت بازاره طرفدار نداره

داداش گالاکسی نوت بالا 1 میلیون پولشه این زیر 300.

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
قیمت نهایی رو برای من بفرستید لطفا

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
دستگاه به کاربر Manihs فروخته شد به قیمت 300 تومان.
انشالله مبارکتون باشه

man_sparta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 250 هستم
09372700397 بهم زنگ بزن پول اماده است.
کاملا از امکانات و قیمت گوشی هم خبر دارم

edrik

Registered User
لایک‌ها
34

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
GPU این گوشی Qualcomm Adreno 200
اینم لینک مشخصات skate
ZTE Skate Detailed Specs | Technical Datasheet | PDAdb.net

you don't sat؟ همون صفحه اول :

ZTE محصولاتش دقیقا مثه باقی کمپانی های معروفه و کیفیتش خوبه! مشکل اینه که این گوشی پردازندش 7227T که GPU اش هم Adreno200 ائه که عملا چونCPU اش ARMv7 نیست هیچ بازی جدیدی رو درست اجرا نمیکنه و کلی هم با فلش و غیره مشکل داره!

بالا