• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی اکبند ZTE با سیستم عامل اندروید

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز اگه قیمت بالاتر فروختی که چه خوب من هم 220 خریدارم علی اقا هم به من زنگ زد و شمارو تایید کرد انشالله خوب بفروشی

انشاالله
پیشنهاد بالاتر داشتم که دو تاشون کنسل شدن اگه بقیه هم کنسل شدن بروی چشم خبر میدم

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
پست اول رو مطابق قوانین اصلاح کنید وگرنه تاپیکتون حذف میشه

3- آپلود عکس ها در همین فروم و نه آپلود سنتر های دیگر

http://forum.persiantools.com/t213773.html

R a x

Registered User
لایک‌ها
80

img.tapatalk.com/
شما اینجا آپ کرده این نه در پی تی!
بعد من هم پولم جور نشد برای همون 220 تومن پیشنهادی خودم!!!چی فکر میکردیم چی شد همه چکها برگشت خورد یهویی!!

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
img.tapatalk.com/
شما اینجا آپ کرده این نه در پی تی!
بعد من هم پولم جور نشد برای همون 220 تومن پیشنهادی خودم!!!چی فکر میکردیم چی شد همه چکها برگشت خورد یهویی!!

اره متوجه شدم
فردا درستش میکنم
اقا این گوشی اصلا قابلتو نداره

septemer

Registered User
لایک‌ها
368
سلام قیمت این گوشی در بازار جهانی حدود 290تا 280 دلار هستش.مراجعه شو به :ZTE Skate - Black Unlocked Smartphone | eBay

قیمتش با احتساب دلار1800میشه حدود 500000تومن!! مارک مطمئنی هستش این zte .گوشی ایشون حداقل 400ارزش خرید داره.

Last edited:

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام قیمت این گوشی در بازار جهانی حدود 290تا 280 دلار هستش.مراجعه شو به :ZTE Skate - Black Unlocked Smartphone | eBay

قیمتش با احتساب دلار1800میشه حدود 500000تومن!! مارک مطمئنی هستش این zte .گوشی ایشون حداقل 400ارزش خرید داره.
دوست عزیز استارتر این تاپیک دوست ماست شما با اینکار جز اینکه ذهنیت ایشونو خراب میکنید و مشتریارو میپرونید چیز دیگه ای برای ایشون نداره اگر به قول این دوستمون خریدارید مبلغ خودتونو پیشنهاد بدید اینکه میگید 500 تومن میارزه شما بودی 500 اینو میخریدی یا یه آرک؟ پس خواهشا بزارید ایشون به بالاترین قیمتی که هم خریدار راضی باشه هم فروشنده بفروشن .

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز استارتر این تاپیک دوست ماست شما با اینکار جز اینکه ذهنیت ایشونو خراب میکنید و مشتریارو میپرونید چیز دیگه ای برای ایشون نداره اگر به قول این دوستمون خریدارید مبلغ خودتونو پیشنهاد بدید اینکه میگید 500 تومن میارزه شما بودی 500 اینو میخریدی یا یه آرک؟ پس خواهشا بزارید ایشون به بالاترین قیمتی که هم خریدار راضی باشه هم فروشنده بفروشن .

علی جان تاپیک آزاده و همه میتونند نظر بدن، من نه باقیمت پایین بچه ها ناراحت شدم نه با قیمت بالاش خوشحال میشم، امروز یک توفیق اجباری است که برای خرید و تعویض ال سی دی لپتاپ برم علاالدین اونجا قیمت دستگاه رو در میارم و یک قیمت با توجه به قیمت دوستان براش در نظر میگیریم

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
eBay: zte
Amazon.com: zte
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را:p
دوستان این گوشی با این امکانات و برندی که داره قیمت پایه به نظر من براش عالیه چون در حد موتو دیفای هست خیلی گوشی خوبیه
تاپیک رو هم خراب نکنید بگین چینیه و بدرد نخور این برند برند خوبیه و شناخته شده

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

من که نگفتم با هم دشمن هستید!!؟؟ شما اینو به من بگو ذهن ایشون خراب میکنم یا به ایشون آگاهی میدم .ضمنا قیمت آرک 650تومنه . گوشی ماله ایشونه و می تونند هر قیمتی خواستنند بدند.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
ببخشید قیمت این توفیق اجباریتون آخرش چند شد؟

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
بی خیال دوست عزیز خودت یه قیمتی بده ملت منتظرن تا 2 روز دیگه. اوه ه ه ه ه ه

دوست عزیز من که قیمت رو سپردم به دوستان منتها انقدر قیمت های متفاوت اعلام شده که من واقعا نمیدونم چه قیمتی منطقی و منصفانه است.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
شما قیمت مد نظرتون رو علام نمایید

ببین دوست عزیز gsmarena قیمت این گوشی رو زده 250 یورو .... یعنی حدود 600 هزار تومن ... ولی اینها سیاستهای شرکتهای گوشی سازی که فروششون کمه که گوشیهاشونو به اپراتورهای تلفن کشورهای دیگه بفروشن و بیشتر جنبه تبلیغاتی واسه مشتری داره و اپراتورها هم از اون سوء استفاده میکنن. وگرنه اگه شما مشخصات گوشی رو نگاه کنه یه گوشی آندروییدیه معمولی که مشخصاتی هم پای galaxy ace داره .. اما سامسونگ چون برند معتبر تریه و مطمعناً در گوشیش از سخت افزارهای درجه 1 استفاده کرده مسلماً حدود 70 تومن باید گرونتر باشه . اگه شما جنس بدنه این گوشی رو با ACE مقایسه کنی میبینی که ACE جنسش سرتره .

من 230 هزار هستم.

m.gharghani

Registered User
لایک‌ها
4
ببین دوست عزیز gsmarena قیمت این گوشی رو زده 250 یورو .... یعنی حدود 600 هزار تومن ... ولی اینها سیاستهای شرکتهای گوشی سازی که فروششون کمه که گوشیهاشونو به اپراتورهای تلفن کشورهای دیگه بفروشن و بیشتر جنبه تبلیغاتی واسه مشتری داره و اپراتورها هم از اون سوء استفاده میکنن. وگرنه اگه شما مشخصات گوشی رو نگاه کنه یه گوشی آندروییدیه معمولی که مشخصاتی هم پای galaxy ace داره .. اما سامسونگ چون برند معتبر تریه و مطمعناً در گوشیش از سخت افزارهای درجه 1 استفاده کرده مسلماً حدود 70 تومن باید گرونتر باشه . اگه شما جنس بدنه این گوشی رو با ACE مقایسه کنی میبینی که ACE جنسش سرتره .

من 230 هزار هستم.

دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون منتها این قیمت برای من مقدور نیست ضمن اینکه قیمت قیمت ۲۵۰ یورو رو اعلام کردین که به فرض قیمت فیک باشد اما ۲۰۰ یورو که ارزش داره ۲۰۰ یورو با قیمت امروز میکنه ۵۰۰ تومان تو یک کشور دیکه بازم من اشتباه میگم ۵۰۰ هم نه ۴۰۰ دیگه چیکار داره به ۲۳۰ از بابت توضیحاتتون متشکرم منتها منصفانه قیمت اخر رو ندادین
من هم قیمت بالاتر پیشنهاد دارم

بالا