خود ارش یه گوشی مترولا داشتی یادته من اومدم بخرم دیدم فروختیش از اولشم دنباش بودم هااا دمتون گرم دوستان ایشالله بیاید ارومیه جبران میکنیم براتون
منم میخواستم پیشنهاد قیمت بدم ، قضیه مرامی شد ، دیگه روم نمیشه قیمت بدم! :blush:
خود ارش یه گوشی مترولا داشتی یادته من اومدم بخرم دیدم فروختیش از اولشم دنباش بودم هااا دمتون گرم دوستان ایشالله بیاید ارومیه جبران میکنیم براتون
لازم که دارم
اما مرامی که از بچه های ارومیه دیدم
زمینگیرم کرده و خیلی باهاتون حال کردم
من یک گوشی دیگه پیدا میکنم
مبارکت باشه داداش
اینجوری بعدش اگه یاشار هم بخواد راحتتر میرسه دستش
من برم یک نخ سیگار بزنم که خیلی هوا جون میده واسه اسموک
خوب دادا بالاترین قیمت چند بوده تا اینجا !؟ یک قیمت خارج از مزایده هم بزار !
چرا دوستان خریدار رو بازی نمیکنن ؟! لذت مزایده از لذت خرید بیشتره به مولا !!!
شما بزرگواری. انشاالله که بتونم جبران کنم
آقا دیگه روتر از این؟ فکر کنم یکی از مزایدات لذیذ پی تی بوده تا حالا...
قیمت آخر رو من دادم 120 و بازم میگم هر کدوم از بزرگوارها که گوشی برای خیلی ضروریه، فقط کافیه دستور بده تا من کنار بکشم.
مخلصم دادا !
شما فردا شب نزدیک پایان مزایده یهو بکش کنار من میام گوشی رو 90 میخرم : دی
شوخی میکنم داداش ، از الان وجود گوشی رو کنار کمربندت تو یک فقره کیف چرمی حس میکنم
آقا اینقدر قضیه رو مرامی نکنین خیلی از دوستان روشون نمیشه پیشنهاد بدن بهم پخ دادن :lol: منم رو عرف مزایده حساس هستم حاضرم زیر قیمت بدم اما طبق عرف باشه و قیمتها همینجا اعلام بشه..بالاترین پیشنهاد تا اینجا 125 بوده ولی فعلا به اصرار این دوستمون اسم این عزیز رو اعلام نمیکنم شاید خودش اومد گفت
ساعت 10 اگره رفتی بفرستی که خوب میرسه به هم شهری نه که من 130 هستم .....
ساعت 10 اگره رفتی بفرستی که خوب میرسه به هم شهری نه که من 130 هستم .....
مبارک خریدارش باشه. من همون لحظه که قیمت داده شد، پست ایشونو دیدم که 125 پیشنهاد دادن، ولی چون گفتن که مسافرن، دیگه قیمت رو بالا نبردم. انشاالله هر دو طرف خیر این معامله رو ببینن. راستی، من در حال مذاکره برای خریدن یه PS3 هستم و انشاالله میخوام یکی از بزرگترین عقده های زندگیمو که داشتن PS3 هست، از بین ببرم. با اینکه میدونم اصلاً فرصت بازی باهاش ندارم، ولی دیگه چه میشه کرد...
یاشار جان، انشاالله بتونم این همه محبت شما رو جبران کنم
از همه دوستان ممنون! توسط بنده خریداری شد!
یاشار جان شما امر بفرما من پیشکش تقدیمت میکنم!
............................................................................................
دوستان حالا که همه موتورولا دوست هستیم! کسی خواست من یه ریزر دارم قیمت خوب بهش میدم!
از همه دوستان ممنون! توسط بنده خریداری شد!
یاشار جان شما امر بفرما من پیشکش تقدیمت میکنم!
............................................................................................
دوستان حالا که همه موتورولا دوست هستیم! کسی خواست من یه ریزر دارم قیمت خوب بهش میدم!