• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی کمیاب و شیک موتورولا E8

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
از همه دوستان ممنون! توسط بنده خریداری شد!
یاشار جان شما امر بفرما من پیشکش تقدیمت میکنم! :)
............................................................................................
دوستان حالا که همه موتورولا دوست هستیم! کسی خواست من یه ریزر دارم قیمت خوب بهش میدم! :D

من به خاطر دوستمون nethanzo دیگه پیشنهاد ندادم!!! ولی مثل اینکه قسمت تو شد پوریا!

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من به خاطر دوستمون nethanzo دیگه پیشنهاد ندادم!!! ولی مثل اینکه قسمت تو شد پوریا!

والا راستشو بخوای من در ابتدای تاپیک به این دوستمون پخ زدم! بعد گفتند مزایدست و تاپیک تا فردا هست! منم امروز آخرین پیج رو که صفحه 3 بود فک کنم خوندم دیدم بالاترین پیشنهاد 120 هست من 125 دادم! درجریان مرام بچه ها نبودم! :(
آرش جان الانم مال خودته ! لب تر کنی تقدیمت کردم! :)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
والا راستشو بخوای من در ابتدای تاپیک به این دوستمون پخ زدم! بعد گفتند مزایدست و تاپیک تا فردا هست! منم امروز آخرین پیج رو که صفحه 3 بود فک کنم خوندم دیدم بالاترین پیشنهاد 120 هست من 125 دادم! درجریان مرام بچه ها نبودم! :(
آرش جان الانم مال خودته ! لب تر کنی تقدیمش کردم! :)

این پوریایی که من دیدم فکر نکنم هیچ گوشی ای 10 روز دستش بمونه! ناراحت نباشین دوباره 10 روز دیگه اینجا تاپیکشو میزنه :D

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
آرش جان الانم مال خودته ! لب تر کنی تقدیمت کردم! :)

ما مخلصیم پوریا جان، شما آقایی.فرقی نداره فقط بعد یک مدت خواستی بفروشیش بیا تو همین فروم بفروش که بچه ها هم استفاده کنن...

miscoder

Registered User
لایک‌ها
20
من تو همين فروم ديروز داغونشو خريدم ١٤٠ :( چه بد رفت تو ...م

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
پوریا جان مبارکت باشه ولی بچه ها از اقس انقاط ایران بر سر این موبایل جنگیدن ما خون بالای این گوشی ریختیم :pدر کل ایشالا چرخش واست بچرخه

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
تا تاپیک بسته نشده منم یه پست بزنم :
استارتر محترم لطفا نحوه فارسی سازیو واسم پی ام کن . اگه هزینه ای هم داره به دیده منت قبول میکنم .مرسی
واسه من فارسیو مربع نشون میده .

موفق باشی .

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
اخرش این گوشیه باحال هم رفت جهرم

مبارک داش پوریا باشه

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
بالاخره گوشی به دستم رسید! اما همونجوری که از عکسهای پست اول مشخصه BackLight کیبورد مشکل داره و روشن نمیشه !! منم اینو نمیدونستم از عکسای اینترنتی فهمیدم!
80cf18baf431.jpg

مثل این!

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بالاخره گوشی به دستم رسید! اما همونجوری که از عکسهای پست اول مشخصه BackLight کیبورد مشکل داره و روشن نمیشه !! منم اینو نمیدونستم از عکسای اینترنتی فهمیدم!
دی البته من گفتم نمیفروشیش ...گفتتازه دستش رسیده پرسید چراصفحش اینجوریه و نورش کمه منمگفتم امکاننداره نورش خیره کنندس ......
ولی کلا تایید میشه نورش مشکل داره منم توجه نکردم یعنی فکر کردم نور صفحه خاموشه تو عکس

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
ممنون از یاشاران عزیز! ( یاشاران جمع یاشار هستش! :D)
حالا با میثم عزیز در مکاتبه هستم ببینم چی میشه!

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5

من حرف پوریا رو تایید میکنم
من گوشی رو دیدم توی شب اصلا هیچی مشخض نیست قسمت کیبورد عددی

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
این شبهه ای که وارد شده به گوشی رو در دو بخش پاسخگو خواهم بود :D

بخش اول: من نمی دونم اگه بکلایت مشکل داره پس اون حروف و اعدادی که تو عکسهای صفحه اول معلومه پس چیه؟!! همونطور که می دونید این گوشی اصلا دکمه نداره (غیر از اون پین های فلزی) و هیچ چیزی روی کیپد این گوشی هک نشده بنابراین فقط با تابونده شدن نور از زیر، حروفی که زیر کیپد وجود داره نمایان میشه..بنابراین زمانیکه شما بتونی صفحه کلید و حروف و اعدا روشو ببینید پس این گوشی در نهایت سلامته

بخش دوم: دوستان استناد کردن به عکسهای اینترنتی و اینکه باید نورش سفید باشه! اولا این بحث از پایه اشتباهه! چون رنگ کیپد می تونه هر رنگی باشه! ثانیا بنده هم با استناد به همون اینترنت عرض کنم اگه یه سرچی کنید می بینید این گوشی سه رنگ آبی، قرمز و سفید داره! حالا نمی دونم با تعویض تم این رنگ عوض میشه یا توسط کارخونه در سه حالت در نظر گرفته شده اینم اثبات:

این رنگه سفیدشه که ظاهرا دوستان فقط همینو تو سرچ پیدا کردن!!

04026330284210701263.jpg

اینم رنگ آبی این گوشی:

31165911516922758456.jpg

اینم رنگ کیپد قرمز که دقیقا مثل عکسهای پست اول (عکسهای 5ام و 6ام از بالا در پست اول) و گوشی فروخته شده هست:

53268012271835972649.jpg

همونطور که تو دو عکس بالا می تونید ببینید، طبعا بخاطر رنگی بودن بکلایت دو گوشی دوم، میزان روشنایی این دو گوشی، کمتر از اونیه که نور سفید داره

امیدوارم ثابت شده باشه

من حرف پوریا رو تایید میکنم
من گوشی رو دیدم توی شب اصلا هیچی مشخض نیست قسمت کیبورد عددی

اگه واقعا کیپد تو شب دیده نمیشه این فقط یه معنی داره و اونم اینه که یه بلایی سرش اومده!
باز هم رجوع کنید به پست اول و عکسهای 5ام و 6ام که گوشی رو زیر نور لامپ گرفتم، با وجود انعکاس زیاد نور لامپ، بازم می تونید خیلی راحت، کلیه حروف، اعداد و جزئیات کیبورد رو ببینید..واسه اینکه لازم نباشه دوباره به پست اول رجوع کنید:

a4444443445.jpg

دقیقا مشابه عکس سومی که از اینترنت گذاشتم..

Last edited:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
آقا اگه قصد فروشش رو داري من با همين وضعيت هستم ، خبر بده منتها از قيمت مقداري كسر ميكنم.
مخلص !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
آقا اگه قصد فروشش رو داري من با همين وضعيت هستم ، خبر بده منتها از قيمت مقداري كسر ميكنم.
مخلص !

این گوشی نتنها مشکلی نداره و وضعیتش نرمال هست بلکه ایشون الان راحت می تونن تا 200 تومن هم اینو بفروشن ;) داغونشو 130 قیمت گذاشتن

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
میثم جان شما اون عکسی رو که گذاشتی و میگی رنگ کیپد گوشی من دقت کن بک لایت صفحش خاموشه! اما این گوشی وقتی هم که بک لایت صفحش روشن باشه کیپد همین رنگی هست!
در خصوص اینکه بلایی سرش اومده هم باید بگم بار اول و دومم نیست جنس میخرم و مسلما اگه خودم مشکلی براش بوجود آورده باشم انقدر وجدان دارم که نخوام الکی حرفی بزنم!
درضمن 125 تومن چیزی نیست و من هم به شما امتیاز مثبت دادم! اما خوب بصورت رسمی گوشی در شب غیر قابل استفادست!
حالا دوستان خودشون میان و قضاوت میکنند!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوستان هر دو ماشالله با سابقه هستین میثم جان من پوریا رو میشناسم خدایی هر کی باشه دلش نمیاد این نازنین رو بفروشه

بنده خدا میگه تو شب دیده نمیشه دیگه حالا برای اطمینان میخواید از یه شخص سوم استفاده کنید اگر هم تو راه براش مشکلی پیش اومده فکر کنم مطولیتش با شماست میثم جان

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان هر دو ماشالله با سابقه هستین میثم جان من پوریا رو میشناسم خدایی هر کی باشه دلش نمیاد این نازنین رو بفروشه

بنده خدا میگه تو شب دیده نمیشه دیگه حالا برای اطمینان میخواید از یه شخص سوم استفاده کنید اگر هم تو راه براش مشکلی پیش اومده فکر کنم مطولیتش با شماست میثم جان

یاشار جان اون عکس سوم و عکس خودشونو نگا کن! ایت بک لایت کمرنگ همین الانم هست!! اما این اصلا مشخص نمیشه! دقت کن اون عکس اینترنتی بک لایت صفحش خاموشه اما عکس تاپیک بک لایت صفحه روشنه!
خود شما مگه گوشی رو نداشتی؟! خوب شما بگو اینجوری باید باشه؟!

بالا