سلام
این شبهه ای که وارد شده به گوشی رو در دو بخش پاسخگو خواهم بود
بخش اول: من نمی دونم اگه بکلایت مشکل داره پس اون حروف و اعدادی که تو عکسهای صفحه اول معلومه پس چیه؟!! همونطور که می دونید این گوشی اصلا دکمه نداره (غیر از اون پین های فلزی) و هیچ چیزی روی کیپد این گوشی هک نشده بنابراین فقط با تابونده شدن نور از زیر، حروفی که زیر کیپد وجود داره نمایان میشه..بنابراین زمانیکه شما بتونی صفحه کلید و حروف و اعدا روشو ببینید پس این گوشی در نهایت سلامته
بخش دوم: دوستان استناد کردن به عکسهای اینترنتی و اینکه باید نورش سفید باشه! اولا این بحث از پایه اشتباهه! چون رنگ کیپد می تونه هر رنگی باشه! ثانیا بنده هم با استناد به همون اینترنت عرض کنم اگه یه سرچی کنید می بینید این گوشی سه رنگ آبی، قرمز و سفید داره! حالا نمی دونم با تعویض تم این رنگ عوض میشه یا توسط کارخونه در سه حالت در نظر گرفته شده اینم اثبات:
این رنگه سفیدشه که ظاهرا دوستان فقط همینو تو سرچ پیدا کردن!!
اینم رنگ آبی این گوشی:
اینم رنگ کیپد قرمز که دقیقا مثل عکسهای پست اول (عکسهای 5ام و 6ام از بالا در پست اول) و گوشی فروخته شده هست:
همونطور که تو دو عکس بالا می تونید ببینید، طبعا بخاطر رنگی بودن بکلایت دو گوشی دوم، میزان روشنایی این دو گوشی، کمتر از اونیه که نور سفید داره
امیدوارم ثابت شده باشه
من حرف پوریا رو تایید میکنم
من گوشی رو دیدم توی شب اصلا هیچی مشخض نیست قسمت کیبورد عددی
اگه واقعا کیپد تو شب دیده نمیشه این فقط یه معنی داره و اونم اینه که یه بلایی سرش اومده!
باز هم رجوع کنید به پست اول و عکسهای 5ام و 6ام که گوشی رو زیر نور لامپ گرفتم، با وجود انعکاس زیاد نور لامپ، بازم می تونید خیلی راحت، کلیه حروف، اعداد و جزئیات کیبورد رو ببینید..واسه اینکه لازم نباشه دوباره به پست اول رجوع کنید:
دقیقا مشابه عکس سومی که از اینترنت گذاشتم..