• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی کمیاب و شیک موتورولا E8

amess

Registered User
لایک‌ها
61
یاشار جان اون عکس سوم و عکس خودشونو نگا کن! ایت بک لایت کمرنگ همین الانم هست!! اما این اصلا مشخص نمیشه! دقت کن اون عکس اینترنتی بک لایت صفحش خاموشه اما عکس تاپیک بک لایت صفحه روشنه!
خود شما مگه گوشی رو نداشتی؟! خوب شما بگو اینجوری باید باشه؟!

با کسب اجازه از دوستان.آقا پوریا اگه قصد فروش داشتی خریدارم...

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
واللا من خودم نداشتم دست یکی دودم اتفاقا تو شب نورش خیلی زیاد بود جوری که جلب توجه میکرد

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
نور بک لایت رو درست کن . خرجی نباید داشته باشه

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
نور بک لایت رو درست کن . خرجی نباید داشته باشه

من میگم نره این میگه بدوش :hmm: هادی جان یه لطفی کن پستها رو با دقت بخون داداش که حداقل اگه نظری میدی نظرت مفید واقع بشه

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان حق با Mey$aM هستش بنده از همین مدل و همین رنگ کیبورد داشتم این رنگ نارنجی یکم کم نور تر از رنگ سفیدشه دوستان با هم رنگ خودش مقایسه کنند

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
میثم جان شما اون عکسی رو که گذاشتی و میگی رنگ کیپد گوشی من دقت کن بک لایت صفحش خاموشه! اما این گوشی وقتی هم که بک لایت صفحش روشن باشه کیپد همین رنگی هست!
در خصوص اینکه بلایی سرش اومده هم باید بگم بار اول و دومم نیست جنس میخرم و مسلما اگه خودم مشکلی براش بوجود آورده باشم انقدر وجدان دارم که نخوام الکی حرفی بزنم!
درضمن 125 تومن چیزی نیست و من هم به شما امتیاز مثبت دادم! اما خوب بصورت رسمی گوشی در شب غیر قابل استفادست!
حالا دوستان خودشون میان و قضاوت میکنند!

1- تو عکس سوم دقت کنی می تونی آیکونهای داخل صفحه رو ببینی :happy: حالت آیکون 4تایی چرخشی هم داره..واسه اینکه بهتر معلوم بشه نور عکس رو زیاد کردم:
motorola-rokr-e8.jpg

ثانیا هیچ گوشی ای وجود نداره که همزمان صفحه نمایشش خاموش باشه بعد صفحه کلیدش روشن بمونه :blink: به زبان ساده تر، یعنی زمانیکه کیپد این گوشی روشن باشه یعنی صفحه نمایش این گوشی هم الان باید روشن باشه! و اگر گوشی به حالت استند بای بره و صفحه نمایش خاموش بشه، کیپد هم خاموش میشه..این عکس هم بخاطر زاویه نور و رنگ تمش طوری افتاده که صفحه نمایشش تاریک دیده میشه..دیگه فکر کنم با این عکس جای بحثی انشالا نمونه

ثالثا دیشب که میگقتی این گوشی باید رنگش فقط سفید یا همون مهتابی باشه!! ..الان که من از آبی و قرمز هم عکس گذاشتم دیگه خداییش باید قانع شده باشی نظرت اشتباهه..حالا باز گیر دادی به قرمزش که صفحش خاموشه!! هر چیزی یه منطقی داره

2- شما بفرمایید در حال حاضر، وضعیت بکلایت گوشی دقیقا مثل عکسی که تو پست اول گذاشتم هست یا خیر..برای روشن شدن موضوع لطفا در یک جای تاریک از گوشی در حالتی که روشنه عکس بذارید..اگه مثل همون عکس باشه، میشه مصداق عکس بالایی و مشکلی نداره.

با تشکر :)

دوستان هر دو ماشالله با سابقه هستین میثم جان من پوریا رو میشناسم خدایی هر کی باشه دلش نمیاد این نازنین رو بفروشه

بنده خدا میگه تو شب دیده نمیشه دیگه حالا برای اطمینان میخواید از یه شخص سوم استفاده کنید اگر هم تو راه براش مشکلی پیش اومده فکر کنم مطولیتش با شماست میثم جان

بله یاشار عزیز اما در صورتی که مشکلی باشه اما ظاهر قضیه ایشون مشکلش با رنگ کیپد و میزان نورش هست که بحمداله فکر کنم با عکسها نشون داده باشم که کاملا طبیعیه..:D nدوست عزیز جناب trouy هم که تایید کردن طبیعیه این رنگش

اما اگه ایشون مشکلش اینه که میگه اصلا تو شب دیده نمیشه یعنی کاملا تاریکه خوب هم تو عکسهای پست اول وضعیت گوشی رو دیدید که سالمه و کاملا هم دیده میشه (اونم زیر نور لامپ) .. و توجه داشته باشید که تاریخ خرید ایشون 18 روزه پیشه!!! ..طبق قوانین این سایت و معاملات، حتی اگر گوشی مشکل هم داشت و یا تو راه مشکلی براش پیش اومده باشه خریدار موظفه نهایتا تا 24 ساعت که خودم مهلت تست دادم اعلام کنه نه بعد از 18 روز!

حالا که خداروشکر اصلا نیازی به این بحثها نیست چون اگه منظور پوریا فقط رنگ و میزان نورش باشه که نشون دادم و ثابت کردم که طبیعیه..اصلا مشکلی نداره..دیگه از عکس اینترنتی که گذاشتم واضحتر و برهان قوی تر دیگه نمی دونم چی باید یگم تازه تو عکسهایی که تو چندتا پست قبل گذاشتم توضیح دادم و کاملا مشخص بود اونایی که بکلایت سفید دارن نورشون نسبت به اونایی که رنگی هستن بیشتر به نظر میرسه..این چیزی هم که میگم فقط برای این گوشی صدق نمیکنه..اونایی که نوکیا 7900 Prism داشتن یادشونه: تو این گوشی هم رنگ سفید از رنگ قرمز و آبی نورش بیشتر به نظر میرسه اگه سرچ کنید می تونید ببینید

سخن آخر اینکه زمانی میشه گفت خرابه یا مشکل داره که شما نتونی نوشته ها و اعداد رو ببینی و هیچ نوری روشن نشه و صفحه کیپد گووشی کاملا تاریک و سیاه باشه!! دیگه همه دوستان می دونن ما چیزی به اسم ال ای دی نیمسوز که نداریم!! یا کار میکنه یا کار نمیکنه..تو پست اول ظاهر و باطن گوشی رو ازش عکس گذاشتم اگه پوریا جان مشکلت رنگ کیپد هست یا کم و زیادی نور کیپد برات مهم بود دیگه باید دقت میکردی با این رنگشو نمیخریدی ..عکسهای پست اول رو هم واسه این اینقدر کامل و واضح گرفتم که جای هیچ حرف و حدیثی نمونه و خریدار بدونه چی داره میخره

الانم که شکر خدا این گوشی اینقدر تو بازار طرفدار داره که حداقل با همون قیمیت که خریدی می تونی بفروشی..منم اگه عجله نکرده بودم راحت تا 160-170 فروخته بودم..بهتر نبود بجای اینکه روی گوشی سالم الکی عیب میذاشتی، یه تاپیک فروش میزدی و میفروختی؟ :wacko:

دوستان حق با Mey$aM هستش بنده از همین مدل و همین رنگ کیبورد داشتم این رنگ نارنجی یکم کم نور تر از رنگ سفیدشه دوستان با هم رنگ خودش مقایسه کنند

ای خدا خیرت بده منو از دست این پوریای لجباز که مرغش یه پا داره راحت کردی :D

Last edited:

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من در سفر بودم خودتم در جریان بودی! واسه همین دیر گوشی بدستم رسید! من یه گوشی اوراقی از همین مدل پیدا کردم بک لایتش کامل روشن میشد!
ما اگه ایشون مشکلش اینه که میگه اصلا تو شب دیده نمیشه یعنی کاملا تاریکه خوب هم تو عکسهای پست اول وضعیت گوشی رو دیدید که سالمه و کاملا هم دیده میشه (اونم زیر نور لامپ) .. و توجه داشته باشید
من میگم توی تاریکی کیپدش معلوم نیست شما میگی زیر نور لامپ؟!؟!

شما بفرمایید در حال حاضر، وضعیت بکلایت گوشی دقیقا مثل عکسی که تو پست اول گذاشتم هست یا خیر..برای روشن شدن موضوع لطفا در یک جای تاریک از گوشی در حالتی که روشنه عکس بذارید..اگه مثل همون عکس باشه، میشه مصداق عکس بالایی و مشکلی نداره.

شما عکستو زیر نور لامپ گرفتی اونوقت به من میگی توی تاریکی عکس بذارم اگه روشن بود سالمه؟! جالبه!

لانم که شکر خدا این گوشی اینقدر تو بازار طرفدار داره که حداقل با همون قیمیت که خریدی می تونی بفروشی..منم اگه عجله نکرده بودم راحت تا 160-170 فروخته بودم..بهتر نبود بجای اینکه روی گوشی سالم الکی عیب میذاشتی، یه تاپیک فروش میزدی و میفروختی؟

من همین الانش 200 مشتری دارم اما وجدانم اجازه نمیده گوشی رو با این شرایط بفروشم!

یعنی شما میفرمایید تو شب کیپد نباید نور داشته باشه دیگه درسته؟!

من حرفی از هدفون فیکی که فرستاد و درپوش جک هدفونی که نداشت و ایشون ذکر نکردن هم به میون نیاوردم!
من اولین خرید و آخرین خریدمم نیست اینجا اما خوب این رسمش نیست! اول باید گوشی درباره گوشی که میفروشی اطلاعات کامل داشته باشی بعد بفروشی وگرنه این نمیشه فروختن میشه انداختن!

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
من حرف آقا پوریا رو تأیید میکنم. چراغ کی پد گوشی اصلاً روشن نمیشه!

منم گوشی رو دیدم
راست میگه پوریا
توی شب باید کلیدا رو حفظی فشار بدی
اصصصلا هیچ چیزی از شماره ها مشخص نیست
تکنولوژی این گوشی جوری هست که نسون دادن نوشته کیبورد و نور پشت کیبورد از هم جداست
یعنی توی روی از حالت لاک که خارج میکنی نوشته ها دیده میشن
شب هم همینجور اما با ایت تفاوت که توی شب دیگه نوری نیست که اون نوشته زیز کیبورد عددی رو نمایان کنه و نور بده

در ضمن این گوشی 1200 نیست که هکه چیزش ریخته باشه
خودش کم هست تو بازار که از قبل مونده
برسه به اینکه لوازمش کامل گیر بیاد
اورافی هم گیر بیاد تعمیرات این مدل به خاطر نوع کیبورد خیلی سخت هست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فكر كنم با اين حرفي كه ميثم زد يعني ثابت شه موردم داره بعد از ١٨ روز قبول نمي كنه

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
فكر كنم با اين حرفي كه ميثم زد يعني ثابت شه موردم داره بعد از ١٨ روز قبول نمي كنه

چی بگم والا. به هر حال این پوریای ما اهل دروغ نیست. ایشون باید راضی باشن که نیستن.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من در سفر بودم خودتم در جریان بودی! واسه همین دیر گوشی بدستم رسید! من یه گوشی اوراقی از همین مدل پیدا کردم بک لایتش کامل روشن میشد!

من میگم توی تاریکی کیپدش معلوم نیست شما میگی زیر نور لامپ؟!؟!
من حرفی از هدفون فیکی که فرستاد و درپوش جک هدفونی که نداشت و ایشون ذکر نکردن هم به میون نیاوردم!
من اولین خرید و آخرین خریدمم نیست اینجا اما خوب این رسمش نیست! اول باید گوشی درباره گوشی که میفروشی اطلاعات کامل داشته باشی بعد بفروشی وگرنه این نمیشه فروختن میشه انداختن!

پوریا جان..شما 1 هفته مسافرت بودی نه 18 روز!! (هرچند این یک هفته عدم حضور شما هم طبق قوانین مشکل خودتونه)
ثانیا تو این مدت گوشی دست همکار و دوست شما بوده.یادت که نرفته ;)
ثالثا..من نمیدونم چرا اینقدر فهمیدن این موضوع برات سخته!! مجبورم کلاس اولی بپرسم..
1- میزان روشنایی کیپد گوشی تو روز و در نور خودشو بیشتر نشون میده یا تاریکی؟! جواب: تاریکی چرا؟ چون نور لامپ یا محیط وقتی از میزان نور کیپد بیشتر باشه (درست مثل عکسهای پست اول) اون رو تحت الشعاع قرار میده بنابراین کمرنگتر دیده میشه اما تو تاریکی چون هیچ نوری وجود نداره و تنها نور موجود، نور کیپد هست طبعا خیلی راحت تر و پرنورتر دیده میشه..افتاااااااااااااد ایشالا؟!
2- آیا حروف و اعداد کیپد، در عکسهای پست اول، با وجود زیاد بودن نور محیط، کاملا مشخص هست یا خیر؟ جواب: کاملا مشخصه (همه دوستان دیدن دیگه)

3- اینکه میگی در تاریکی نمی تونی ببینی، یعنی بنده نتیجه می گیرم که نور کیپد اصلا روشن نمیشه..درسته؟ (ازت خواستم عکس بذاری نذاشتی)..خوب با توجه به موارد 1 و 2 خود دوستان نظر بدن دیگه چه اتفاقی افتاده برای گوشی
اگه منظورت اینه که تو شب اینطوری دیده میشه:
a11111123.jpg
خوب یعنی برای نور کیپد یه مشکلی به وجود اومده..اما اگه اینطوری دیده میشه که عکسش تو پست اول موجوده:
a4444443445.jpg

یعنی هیچ مشکلی نداره فقط نورش نسبت به سفید کمتر دیده میشه که سایر دوستان هم تایید کردن که طبیعیه

4- در مورد هدفون..همونطور که عرض کردم این هدفون همونی بود که از اول رو گوشی بود..حالا بذار به حساب اینکه فروشنده اصلی رو برداشته و فرعی رو گذاشته..تقصیر من چیه؟! فکر نمیکنی با قیمتی که شما خریدی (125) که 5 تومن هم هزینه پستش شده و برای بنده 120 تموم شده و به گفته خودت الان 200 مشتری داری، مطرح کردن این موضوع یکم بی انصافی باشه؟! مگه هدفون اصلی چقدره؟!

5- باز هم میگم..برای روشن شدن موضوع، یه عکس در حالتی که گوشی روشنه و صفحه نمایشش روشنه بذار، هم در محیط تاریک هم در محیط روشن..تا یکسری مسائل مشخص بشه

من حرف آقا پوریا رو تأیید میکنم. چراغ کی پد گوشی اصلاً روشن نمیشه!

اگه اصلا روشن نمیشه 100 درصد یه بلایی تو این مدت سرش اومده..از عکسهای پست اول هم مشخص هست که نور کیپد کاملا روشن میشد و با وجود تاپیش مستقیم نور لامپ به کیپد که باعث میشه حروفش ناخانا تر بشه، باز هم به راحتی قابل تشخیصه! حالا تو این 18 روز چه اتفاقی افتاده که روشن نمیشه فکر نکنم نیازی به گفتن باشه..

دقیقا..نه تنها من..شما یکنفر رو تو این بازارچه پیدا کن قبول کنه!! طرف گوشی نا سالم رو میفرسته اگه خریدار تا بعد از دو روز نفهمه بعدش حق اعتراض نداره منکه گوشی رو با کیپد روشن فرستادم!! شما دیگه عکسهای گوشی رو دیدی دیگه..خداییش کیپد روشن میشد یا نه؟! حالا یکی بعد از 18 روز بیاد بگه آقا روشن نمیشه..خودت بگو وقتی روشن نشه شما اصلا می تونی باهاش کار کنی و 10 روز تحملش کنی؟!!! (با احتساب 1 هفته مسافرت ایشون)

من 1 درصد شک ندارم که گوشی سالم به دست ایشون رسیده (حداقل بدست همکارشون)
حالا منتظرم یه عکس بذاره ببینم دقیقا منظورش از روشن نشدن صفحه چیه

توجه: من تا این لحظه کاملا با مدرک و استدلال پاسخ دادم..عکس گذاشتم..خوشبختانه عکسهای پست اول همچنان موجوده و به اونها استناد کردم..منطقی توضیح و پاسخ دادم...اما پوریای عزیز و دوستانشون فقط از اول یه جمله رو تکرار کردن..اینکه: کیپد روشن نمیشه!!
خوب این خارج از منطق و قوانین مذاکره و مناظره هست..اینطوری پیش بره بنده از ادامه مباحثه انصراف میدم..پوریای عزیز هم موظفه مثل من با مدرک و اسناد پاسخ بدن..وگرنه صرفا گفتن اینکه اینکه کیپد گوشی روشن نمیشه یا دیده نمیشه که نشد حرف! منم میدونم الان روشن نمیشه شما باید ثابت کنی از اول روشن نمیشده!...(می تونی برای عکسهای پست 1 مثال نقض بیاری یا با مدرک و منطق مثلا ثابت کنی این عکسها مثلا فتوشاپه :D چه می دونم یه چیزی که محکمه پسند باشه)

Last edited:

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
الثا..من نمیدونم چرا اینقدر فهمیدن این موضوع برات سخته!! مجبورم کلاس اولی بپرسم

من که نفهم و کلاس اولی هستم! حالا شما که بافهم و دکتر هستی اینو چی میگی؟!

این عکس که من گرفتم دقیقا مشابه عکس شما هست یا نه؟!

2df0a0d4116c.jpg

همه میتونن ببینن که مشابه عکس شماست و همونجوره که بوده!! مشابه این عکس از شما:

a576629fef88.jpg

همونجور که توی عکس شما مشخص کردم بک لایت اعداد با بک لایت دکمه بک و موزیک متفاوته!!

اینم اون عکسی که شما گذاشتی که گفتی مثل گوشی خودم!

7bc2f75bf1bc.jpg

به بک لایت دکمه بک و موزیک نگاه کن! همرنگ بک لایت اعداد هستند! درسته؟!

حالا اینم عکسی که من در حالت خاموش بودن بکلایت صفحه گرفتن!

acb084470c0a.jpg

اینم با سند که بک لایت مشکل داره!

گوشی باید اینجوری باشه!:
72488f88d1b2.jpg

Last edited:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اول اینکه در جریان باش که 18 روز از زمان خرید شما گذشته، پس من عملا و منطقا و قانونا اصلا لزومی نداره بخوام بحث کنم و این معامله پروندش بسته شده اینو دیگه همه می دونن..چون گوشی فقط 24 ساعت مهلت تست داره..اینکه گوشی دیر بدستت رسیده یا مسافرت بودی اونم 12 روز دیگه مشکل من نیست..اینقدری فکر کنم سابقه داری که اینو بدونی(در حالیکه تو اس ام اس هایی که دادید مطرح کردید حدود یک هفته پیش گوشی رو خودت تست کردی و بدستتون رسیده حالا کاری نداریم)

اینو گفتم که طلبکار نباشی خدای نکرده! پاسخگویی من به شما هم صرفا برای اینه که دوستانی که می بینن فکر نکنن از اول گوشی رو با کیپد خراب به شما دادم که لازم به گفتن منم نبود از عکسهای پست اول همه چیز مشخصه

شما سه تا جمله گفتی که هر سه تاش قبلا نقض شده خواهشا یه حرف جدید بگو
1- گفتی بک لایت آبیه در حالیکه من قبلا سه تا عکس گذاشتم که هر سه نور سفید، آبی و قرمز وجود داشته..جناب trouy هم تایید کرده که این گوشی با همین رنگ بک لایت وجود داره و همینطوریه.. دیگه همه دوستان متوجه شدن پس لطفا این بحث آبی و قرمز رو تمومش کن برادر دیگه همه فهمیدن این گوشی سه رنگ مختلف داره!!

2- بله اونی که تو دست منه تابلوئه روشنه!! یعنی شما نمی تونی تو اون عکس اعداد و حروف رو ببینی؟!!! وقتی تو روز روشنه تو شب هم روشنه دیگه چه حرفیه!! آقا یکی بهشون نشون بده این حروف و اعداد رو:

a4444443445.jpg

3- میگن اونی که خوابه رو میشه بیدارش کرد ولی اونی که خودشو به خواب میزنه نمیشه!!..در مورد اون عکسی که از اینترنت گذاشتم کاملا توضیح دادم حتی نورشو بیشتر کردم و شما هم دیدی که صفحه روشنه!! پس اون آیکونهای وسط صفحش چیه؟!!! گفتم که لطفا با منطق و استلال صحبت کن همینطوری رو هوا و شکم که نمیشه یه چیزی رو نقض کرد برادر با آدم بزرگسال طرفی نه با بچه 4 ساله!! من ثابت کردم روشنه شما ثابت کن خاموشه!! اینطوری درسته

بجای فرافکنی و مظلوم نمایی، با دلیل صحبت کن..

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
پست94 ویرایش شد یا دقت ملاحظه کن لطفا!

حالا دوستان بیان و بگن من اشتباه میکنم! گوشی رو هدیه میدم به میثم پست میکنم براش !!

Last edited:

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
من یک نفر که قاطی کردم
دوستان خواهش میکنم با لحن خوب صحبت کنین به خدا زشته
هر 2 خوبین
من چون قاطی کردم نمیدونم چی بگم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
پوریا جان خیلی راحت هستش ببر پیشه یه تعمیر کار یا بفرستش پیش یکی که معتمید هستش
بعد میثم عزیز وقتی 3 نفر از با سابقه ها تایید میکنن این موضوع رو حالا صرف نظر ازینکه دوستن اما حتما یه چیز دیدن که میگن
من با پوریا خودم 2 یا 3 تا معامله داشتم و کسی نیستش به خاطر مبلغ کمی بخواد دروغ بگه!!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
پوریا از من میشنوی بحث نکن ...... :)

نمی دونم خوشحال باشم که گوشی رو نگرفتم یا این که برای تو نارحت باشم نمی دونم :hmm:

خودم هم سر این قضیه محلت تست این چیزا دیگه اعصابم خورد شده گوشی رو نگه دار اعصابتم خوردنکن بیشتر چون مطمئنم راه به جایی نمیبری فقط تنها چیزی کهمیشه طبق قوانین تو از خریدت ناراضی هستی و میتونی طبق اون امتیاز بدی

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
پوریا جان خیلی راحت هستش ببر پیشه یه تعمیر کار یا بفرستش پیش یکی که معتمید هستش
بعد میثم عزیز وقتی 3 نفر از با سابقه ها تایید میکنن این موضوع رو حالا صرف نظر ازینکه دوستن اما حتما یه چیز دیدن که میگن
من با پوریا خودم 2 یا 3 تا معامله داشتم و کسی نیستش به خاطر مبلغ کمی بخواد دروغ بگه!!

والا خدا شاهده من اصلا برام مهم نیست! اصلا من که نمیخواستم پس بفرستم !!!! وقتی هم بهشون گفتم فهمیدم که از موضوع مطلع نیستن و نمیدونستن!!! اما بعد که مطرح شد دیگه زیر بار نمیره که مشکل داره!!!
125 تومن هیچی نیست به قرآن !!! من همین الان حاضرم هر چقدر باشه خرج کنم و درستش کنم و بگیرمش دست!! اما این دوستمون مارو همه چیز خطاب کرده و قبول دار هم نمیشه!! من حتی 200 مشتری داشتم اما وقتی فهمیدم مشکل داره ندادمش خداشاهده!!!! من بحثم پول نیس بحثم اینه که این رسمش نیست!! من رو حساب سابقه عضویت ایشون پول به حسابش زدم و مطمئن بودم که حرفش سنده! اما این شده وضع ما حالا ما شدیم کلاس اولی و دروغ گو!!!!

پوریا از من میشنوی بحث نکن ......

نمی دونم خوشحال باشم که گوشی رو نگرفتم یا این که برای تو نارحت باشم نمی دونم

خودم هم سر این قضیه محلت تست این چیزا دیگه اعصابم خورد شده گوشی رو نگه دار اعصابتم خوردنکن بیشتر چون مطمئنم راه به جایی نمیبری فقط تنها چیزی کهمیشه طبق قوانین تو از خریدت ناراضی هستی و میتونی طبق اون امتیاز بدی

اصلا من نمیخواستم پس بفرستم به خدا!! اشتباه از خودم بود من که میخواستم برم سفر نباید عجله میکردم و خرید میکردم!! اما مسئله اینه که اگه ایشون قبول میکرد و میگفت آره مشکل داره و مثلا میگفت پس بفرست یا مبلغی رو کم کن من همین برام کافی بود !! آخه 125 تومن چیه که من بخوام اعصاب خودم براش خورد کنم!!!!

من به یاشار E5 فروختم مموریش مشکل داشت و من پذیرفتم و پولشو تقدیمش کردم !! آدم باید معرفت داشته باشه!

بالا