من در سفر بودم خودتم در جریان بودی! واسه همین دیر گوشی بدستم رسید! من یه گوشی اوراقی از همین مدل پیدا کردم بک لایتش کامل روشن میشد!
من میگم توی تاریکی کیپدش معلوم نیست شما میگی زیر نور لامپ؟!؟!
من حرفی از هدفون فیکی که فرستاد و درپوش جک هدفونی که نداشت و ایشون ذکر نکردن هم به میون نیاوردم!
من اولین خرید و آخرین خریدمم نیست اینجا اما خوب این رسمش نیست! اول باید گوشی درباره گوشی که میفروشی اطلاعات کامل داشته باشی بعد بفروشی وگرنه این نمیشه فروختن میشه انداختن!
پوریا جان..شما 1 هفته مسافرت بودی نه 18 روز!! (هرچند این یک هفته عدم حضور شما هم طبق قوانین مشکل خودتونه)
ثانیا تو این مدت گوشی دست همکار و دوست شما بوده.یادت که نرفته
ثالثا..من نمیدونم چرا اینقدر فهمیدن این موضوع برات سخته!! مجبورم کلاس اولی بپرسم..
1- میزان روشنایی کیپد گوشی تو روز و در نور خودشو بیشتر نشون میده یا تاریکی؟! جواب: تاریکی چرا؟ چون نور لامپ یا محیط وقتی از میزان نور کیپد بیشتر باشه (درست مثل عکسهای پست اول) اون رو تحت الشعاع قرار میده بنابراین کمرنگتر دیده میشه اما تو تاریکی چون هیچ نوری وجود نداره و تنها نور موجود، نور کیپد هست طبعا خیلی راحت تر و پرنورتر دیده میشه..افتاااااااااااااد ایشالا؟!
2- آیا حروف و اعداد کیپد، در عکسهای پست اول، با وجود زیاد بودن نور محیط، کاملا مشخص هست یا خیر؟ جواب: کاملا مشخصه (همه دوستان دیدن دیگه)
3- اینکه میگی در تاریکی نمی تونی ببینی، یعنی بنده نتیجه می گیرم که نور کیپد اصلا روشن نمیشه..درسته؟ (ازت خواستم عکس بذاری نذاشتی)..خوب با توجه به موارد 1 و 2 خود دوستان نظر بدن دیگه چه اتفاقی افتاده برای گوشی
اگه منظورت اینه که تو شب اینطوری دیده میشه:
خوب یعنی برای نور کیپد یه مشکلی به وجود اومده..اما اگه اینطوری دیده میشه که عکسش تو پست اول موجوده:
یعنی هیچ مشکلی نداره فقط نورش نسبت به سفید کمتر دیده میشه که سایر دوستان هم تایید کردن که طبیعیه
4- در مورد هدفون..همونطور که عرض کردم این هدفون همونی بود که از اول رو گوشی بود..حالا بذار به حساب اینکه فروشنده اصلی رو برداشته و فرعی رو گذاشته..تقصیر من چیه؟! فکر نمیکنی با قیمتی که شما خریدی (125) که 5 تومن هم هزینه پستش شده و برای بنده 120 تموم شده و به گفته خودت الان 200 مشتری داری، مطرح کردن این موضوع یکم بی انصافی باشه؟! مگه هدفون اصلی چقدره؟!
5- باز هم میگم..برای روشن شدن موضوع، یه عکس در حالتی که گوشی روشنه و صفحه نمایشش روشنه بذار،
هم در محیط تاریک هم در محیط روشن..تا یکسری مسائل مشخص بشه
من حرف آقا پوریا رو تأیید میکنم. چراغ کی پد گوشی اصلاً روشن نمیشه!
اگه اصلا روشن نمیشه 100 درصد یه بلایی تو این مدت سرش اومده..از عکسهای پست اول هم مشخص هست که نور کیپد کاملا روشن میشد و با وجود تاپیش مستقیم نور لامپ به کیپد که باعث میشه حروفش ناخانا تر بشه، باز هم به راحتی قابل تشخیصه! حالا تو این 18 روز چه اتفاقی افتاده که روشن نمیشه فکر نکنم نیازی به گفتن باشه..
فكر كنم با اين حرفي كه ميثم زد يعني ثابت شه موردم داره بعد از ١٨ روز قبول نمي كنه
دقیقا..نه تنها من..شما یکنفر رو تو این بازارچه پیدا کن قبول کنه!! طرف گوشی نا سالم رو میفرسته اگه خریدار تا بعد از دو روز نفهمه بعدش حق اعتراض نداره منکه گوشی رو با کیپد روشن فرستادم!! شما دیگه عکسهای گوشی رو دیدی دیگه..خداییش کیپد روشن میشد یا نه؟! حالا یکی بعد از 18 روز بیاد بگه آقا روشن نمیشه..خودت بگو وقتی روشن نشه شما اصلا می تونی باهاش کار کنی و 10 روز تحملش کنی؟!!! (با احتساب 1 هفته مسافرت ایشون)
من 1 درصد شک ندارم که گوشی سالم به دست ایشون رسیده (حداقل بدست همکارشون)
حالا منتظرم یه عکس بذاره ببینم دقیقا منظورش از روشن نشدن صفحه چیه
توجه: من تا این لحظه کاملا با مدرک و استدلال پاسخ دادم..عکس گذاشتم..خوشبختانه عکسهای پست اول همچنان موجوده و به اونها استناد کردم..منطقی توضیح و پاسخ دادم...اما پوریای عزیز و دوستانشون فقط از اول یه جمله رو تکرار کردن..اینکه:
کیپد روشن نمیشه!!
خوب این خارج از منطق و قوانین مذاکره و مناظره هست..اینطوری پیش بره بنده از ادامه مباحثه انصراف میدم..پوریای عزیز هم موظفه مثل من با مدرک و اسناد پاسخ بدن..وگرنه صرفا گفتن اینکه اینکه کیپد گوشی روشن نمیشه یا دیده نمیشه که نشد حرف! منم میدونم الان روشن نمیشه شما باید ثابت کنی از اول روشن نمیشده!...(می تونی برای عکسهای پست 1 مثال نقض بیاری یا با مدرک و منطق مثلا ثابت کنی این عکسها مثلا فتوشاپه
چه می دونم یه چیزی که محکمه پسند باشه)