• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی کمیاب و شیک موتورولا E8

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
والا خدا شاهده من اصلا برام مهم نیست! اصلا من که نمیخواستم پس بفرستم !!!! وقتی هم بهشون گفتم فهمیدم که از موضوع مطلع نیستن و نمیدونستن!!! اما بعد که مطرح شد دیگه زیر بار نمیره که مشکل داره!!!
125 تومن هیچی نیست به قرآن !!! من همین الان حاضرم هر چقدر باشه خرج کنم و درستش کنم و بگیرمش دست!! اما این دوستمون مارو همه چیز خطاب کرده و قبول دار هم نمیشه!! من حتی 200 مشتری داشتم اما وقتی فهمیدم مشکل داره ندادمش خداشاهده!!!! من بحثم پول نیس بحثم اینه که این رسمش نیست!! من رو حساب سابقه عضویت ایشون پول به حسابش زدم و مطمئن بودم که حرفش سنده! اما این شده وضع ما حالا ما شدیم کلاس اولی و دروغ گو!!!!

من هم با یاشار موافقم اگر از معاملت راضی نیستی و پولشم مهم نیست بحث نکن
امتیاز منفیت رو بدخ خیال خودت رو هم راحت کن برو درستش کن اعصابت راحت باشه بیخیال

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من هم با یاشار موافقم اگر از معاملت راضی نیستی و پولشم مهم نیست بحث نکن
امتیاز منفیت رو بدخ خیال خودت رو هم راحت کن برو درستش کن اعصابت راحت باشه بیخیال

من حتی با وجود هندزفری فیکی که فرستادن امتیاز مثبت رو دادم چون پیگیر بودن و طبق قولشون هندزفری رو هرچند غیر اصلی فرستادن!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
من حتی با وجود هندزفری فیکی که فرستادن امتیاز مثبت رو دادم چون پیگیر بودن و طبق قولشون هندزفری رو هرچند غیر اصلی فرستادن!

در هر صورت اگر راضی نیستی راهش معلومه و فکر کنم اگر قانع نمیشم و واست مهم نیست با فیدبک از کناره قضیه بگزری فدایه سرت

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوستان من یک سوال برام پیش اومده،توی هر دو عکسی که هم فروشنده و هم آقا پوریا گذاشتن تمامی حروف و اعداد خوانا هستن.پس چه طور تو شب دیده نمیشه کیپد؟

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
در هر صورت اگر راضی نیستی راهش معلومه و فکر کنم اگر قانع نمیشم و واست مهم نیست با فیدبک از کناره قضیه بگزری فدایه سرت

قربانت یاشار جان! والا خدا شاهده اصلا برام مهم نبود واسه همین عکس نمیذاشتم! اما خوب دیگه وقتی نفهم و کلاس اولی خطاب شدم خیلی ناراحت شدم! خیلی!!!!

دوستان من یک سوال برام پیش اومده،توی هر دو عکسی که هم فروشنده و هم آقا پوریا گذاشتن تمامی حروف و اعداد خوانا هستن.پس چه طور تو شب دیده نمیشه کیپد؟

آرش جان عکس آخر پست 94 رو ببین!!! بک لایت باید اینجوری باشه که نیست!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تاپیک بسته میشه از لحاظ اخلاقی میثم نباید بهت منفی بده چون اون به پولش تمام کمال رسیده
نا راضی تو هستی ولی اگه اونم بهت منفی بده مدیر ها کاری نمیکنن میگمن خودتون توافق کنید دیگه اون بستگی به مردونگیش داره
تاپیک بسته میشه هر کسم گفت امتیاز منفی برای چیه یا شک داشت اینجا سابقه مشخصه و مردم بیشتر دقت میکنن تومعامله ....

البته یه چیزیم بگم ها همین تو ذهنمون تاثیر میزاره روزی 10 نفر پخ میزنن فلانی رو میشناسی میخوام باهاش معامله کنم
همین که چند نفر بدونن شاید خوب باشه ولی کافی نیست
میدونید من از جناب ارمین خان یه اریکسون خریدم گفتم میرم مسافرت گوش یمیاد خونه اگه مشکلی باشه مهلت تست رو بعد از این که من رسیدم حساب کنیدا باشه گفت باشه داداش به روی چشم
بعدشم یه مشکل کوچیک بود بنده خدا با این که میتونست یه جوری حل کنه که به نفعش باشه یه جوری حل کرد که خیلی به ضررش شد ولی از لحاظ مالی ولی من رو راضی نگه داشت هرچیم گفتم من راضی نیستم ضرر کنی گفت اصلا مهم نیست
به هر حال تو این پی تی انواع ادم ها رو میبینیم :)
هر دو دوست عزیز موفق باشید
تاپیکم کشش ندید تااین جا موردی پیش نیومده ادامه بدین دقیقا میشه دعوا ..... یاشار تو کسی رو میشناسی تعمیر کنه ؟یاشار تو تهرانه اشنا زیادداره شاید بتونه درستش کنه

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
تاپیک بسته میشه از لحاظ اخلاقی میثم نباید بهت منفی بده چون اون به پولش تمام کمال رسیده
نا راضی تو هستی ولی اگه اونم بهت منفی بده مدیر ها کاری نمیکنن میگمن خودتون توافق کنید دیگه اون بستگی به مردونگیش داره
تاپیک بسته میشه هر کسم گفت امتیاز منفی برای چیه یا شک داشت اینجا سابقه مشخصه و مردم بیشتر دقت میکنن تومعامله ....

البته یه چیزیم بگم ها همین تو ذهنمون تاثیر میزاره روزی 10 نفر پخ میزنن فلانی رو میشناسی میخوام باهاش معامله کنم
همین که چند نفر بدونن شاید خوب باشه ولی کافی نیست
میدونید من از جناب ارمین خان یه اریکسون خریدم گفتم میرم مسافرت گوش یمیاد خونه اگه مشکلی باشه مهلت تست رو بعد از این که من رسیدم حساب کنیدا باشه گفت باشه داداش به روی چشم
بعدشم یه مشکل کوچیک بود بنده خدا با این که میتونست یه جوری حل کنه که به نفعش باشه یه جوری حل کرد که خیلی به ضررش شد ولی از لحاظ مالی ولی من رو راضی نگه داشت هرچیم گفتم من راضی نیستم ضرر کنی گفت اصلا مهم نیست
به هر حال تو این پی تی انواع ادم ها رو میبینیم :)
هر دو دوست عزیز موفق باشید
تاپیکم کشش ندید تااین جا موردی پیش نیومده ادامه بدین دقیقا میشه دعوا ..... یاشار تو کسی رو میشناسی تعمیر کنه ؟یاشار تو تهرانه اشنا زیادداره شاید بتونه درستش کنه

نه ایشونم همون اول امتیاز مثبت رو دادن! منم مثبت دادم! و من فقط و فقط میخواستم زبونی قبول کنه که مشکل داره! همین! اما خوب حرفایی زد که حداقل درخور منی که ترم آخر مهندسی نرم افزارم نیست!
منم دیگه پست نمیدم!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61

بعد میثم عزیز وقتی 3 نفر از با سابقه ها تایید میکنن این موضوع رو حالا صرف نظر ازینکه دوستن اما حتما یه چیز دیدن که میگن
من با پوریا خودم 2 یا 3 تا معامله داشتم و کسی نیستش به خاطر مبلغ کمی بخواد دروغ بگه!!

سلام
اولا که خودم هم با سابقه هستم
دوما دوست با سابقه ای مثل trouy عزیز هم حرف بنده رو تایید کردن
سوما اون با سابقه ها دارن میگن تو شب اصلا دیده نمیشه..!! من مطمئنم نه من نه هیچکدوم از دوستان اصلا نفهمیدن جریان چیه!! بالاخره نفهمیدیم و شما هم نفهمیدید که کیپد روشن نمیشه و دیده نمیشه یا مشکل ایشون با رنگ کیپد هست..اگه کسی فهمید به منم بگه بخدا دعاش میکنم :blink:
به قول arash.2010 هم تو عکس بنده هم تو عکس پوریا کاملا کیپد دیده میشه حالا با ویرایش پست 94 ظاهرا مشکل ایشون رنگ کیپد هست حالا!!

والا چه عرض کنم :wacko:

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
آرش جان عکس آخر پست 94 رو ببین!!! بک لایت باید اینجوری باشه که نیست!

اوکی،پس اون رنگ قرمز برای نشون دادن کیپد و اون نور سفید برای بکلایت کیپد هست که در مواقع تاریکی باید روشن بشه که الآن روشن نمیشه.و فروشنده این رو ذکر نکرده.درسته؟

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
اولا که خودم هم با سابقه هستم
دوما دوست با سابقه ای مثل trouy عزیز هم حرف بنده رو تایید کردن
سوما اون با سابقه ها دارن میگن تو شب اصلا دیده نمیشه..!! من مطمئنم نه من نه هیچکدوم از دوستان اصلا نفهمیدن جریان چیه!! بالاخره نفهمیدیم و شما هم نفهمیدید که کیپد روشن نمیشه و دیده نمیشه یا مشکل ایشون با رنگ کیپد هست..اگه کسی فهمید به منم بگه بخدا دعاش میکنم
به قول arash.2010 هم تو عکس بنده هم تو عکس پوریا کاملا کیپد دیده میشه حالا با ویرایش پست 94 ظاهرا مشکل ایشون رنگ کیپد هست حالا!!

بک لایت باید مثل عکس آخر پست 94 باشه! شما یک عکس اینترنتی بذار که بک لایت اعداد جیگری و دکمه موزیک و بک آبی باشه مثل عکس شما تو پست اول من دیگه هیچی نمیگم!!
شما نمیخوای قبول کنی که این گوشی یک مدل بیشتر نداره!!! و اونم همونه که تو عکس آخر هست!
trouy هم اومد یه پست داد رفت چرا نمیاد با سند حرف بزنه؟! فقط از من سند و مدرک میخوای؟!

اوکی،پس اون رنگ قرمز برای نشون دادن کیپد و اون نور سفید برای بکلایت کیپد هست که در مواقع تاریکی باید روشن بشه که الآن روشن نمیشه.و فروشنده این رو ذکر نکرده.درسته؟

دقیقا !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
قربانت یاشار جان! والا خدا شاهده اصلا برام مهم نبود واسه همین عکس نمیذاشتم! اما خوب دیگه وقتی نفهم و کلاس اولی خطاب شدم خیلی ناراحت شدم! خیلی!!!!

ببخشید من کجا همچین حرفی زدم و یا توهین کردم؟!! گفتم نمی دونم چرا فهمیدنش برات سخته نگفتم نفهم هستی خدای نکرده!!

اما در مورد پست 94..

پس شکر خدا قبول کردی که رنگ قرمز وجود داره...حالا شک شما به اینه که چون دو دکمه بالایی آبیه و پایینیا قرمزن پس کلا باید قرمز باشه!
دوستان تعمیر کار یا اونایی که مطلعند نظر بدن، آیای دلیل ایشون قانع کنندست؟!

من قبول میکنم گوشی مورد داره تنها به یه شرط: یه تعمیر کار یا حرفه ای موبایل به من بگه و ثابت کنه که اگه بکلایت گوشی مشکلی براش پیدا بشه، رنگش از آبی به قرمز تبدیل میشه!!..اونوقت قول میدم گوشی رو برگردونم و همینجا اعلام کنم هزینه پست رو هم به شما بدم من تا حالا اینطوریشو ندیده بودم که بکلایت مشکل دار بجای خاموش شدن، رنگش عوض بشه..اگه کسی دیده بگه منم روشن شم

قبول؟

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من قبول میکنم گوشی مورد داره تنها به یه شرط: یه تعمیر کار یا حرفه ای موبایل به من بگه و ثابت کنه که اگه بکلایت گوشی مشکلی براش پیدا بشه، رنگش از آبی به قرمز تبدیل میشه!!..اونوقت قول میدم گوشی رو برگردونم و همینجا اعلام کنم هزینه پست رو هم به شما بدم من تا حالا اینطوریشو ندیده بودم که بکلایت مشکل دار بجای خاموش شدن، رنگش عوض بشه..اگه کسی دیده بگه منم روشن شم

نه شما فقط این کارو گفتم انجام بده من قانع میشم:
شما یک عکس اینترنتی بذار که بک لایت اعداد جیگری و دکمه موزیک و بک آبی باشه مثل عکس شما تو پست اول من دیگه هیچی نمیگم!!

"من حتی اگه شما هم بخوای گوشی رو مرجوع نمیکنم"

دلیل تفاوت رنگ هم دقیقا اینه که آرش ذکر کرد!

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
من همه پستارو خوندم اما نفهمیدم مشکل چیه کلا .

اقا وقتی نور هست بک لایت قرمز میشه (نور روز و آفتاب و ...)

وقتی نور کم میشه یا تاریک هست بک لایت آبی میشه .

مشکل کجاست الان ؟

پ.ن : خودم دارم E8 نیاین بگین از کجا درآوردم اینو .

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
آقا میثم مشکل آقا پوریا رو من خیلی راحت و ساده نوشتم و ایشون هم تایید کردن پس موارد دیگه ای رو ذکر نکن. شما اگه میدونی که نور کیپد و بکلایت کیپد یکی و به رنگ قرمز هست برای پوریا ثابت کن تا همه چیز به خوبی حل بشه.ممنون.

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من همه پستارو خوندم اما نفهمیدم مشکل چیه کلا .

اقا وقتی نور هست بک لایت قرمز میشه (نور روز و آفتاب و ...)

وقتی نور کم میشه یا تاریک هست بک لایت آبی میشه .

مشکل کجاست الان ؟

پ.ن : خودم دارم E8 نیاین بگین از کجا درآوردم اینو .

داداش خدا خیرت بده همین نور آبی که شما میفرمایید روشن نمیشه! تو عکسای پست اول همین تاپیک هم معلومه!

اون سه تا عکس هم یعنی کشک دیگه

عزیز اون 3 تا عکس که شما گذاشتی زاویه عکس برداری شده متفاوته! اینو دیگه همه میتونن بفهمن!

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
آقا میثم مشکل آقا پوریا رو من خیلی راحت و ساده نوشتم و ایشون هم تایید کردن پس موارد دیگه ای رو ذکر نکن. شما اگه میدونی که نور کیپد و بکلایت کیپد یکی و به رنگ قرمز هست برای پوریا ثابت کن تا همه چیز به خوبی حل بشه.ممنون.

من خودم اینو نمی دونستم..یعنی هر دوتا نور رو داره؟ یعنی هم قرمز و هم آبی؟ زمانیکه من تست میکردم، زیر نور لامپ بود..یعنی سنسور داره و قرمز میشه و جاهای کم نور باید آبی بشه؟

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من خودم اینو نمی دونستم..یعنی هر دوتا نور رو داره؟ یعنی هم قرمز و هم آبی؟ زمانیکه من تست میکردم، زیر نور لامپ بود..یعنی سنسور داره و قرمز میشه و جاهای کم نور باید آبی بشه؟

شما که نمیدونستی چرا میای میگی 3 مدل داره گوشی؟!؟!!؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

دقیقا . خودش رنگش عوض میشه . الان من عکس گوشیمو میزارم .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
شما که نمیدونستی چرا میای میگی 3 مدل داره گوشی؟!؟!!؟

منکه تکذیب نکردم...هر سه تار رنگ رو داره و عکس هم گذاشتم ربطی به زاویه عکس هم نداره!! حداقل آبی و قرمزش که دیگه معلومه که!!

دقیقا . خودش رنگش عوض میشه . الان من عکس گوشیمو میزارم .

ممنون میشم

بالا