• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک دوچرخه سرور دوچرخه ها{giant rincon}

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به همه دوستان گلم
یک دوچرخه امریکایی دارم برای فروش این دوچرخه بسیار دوچرخه محبوب و پر طرفداری هست
لینک مشخصات:
Rincon (Black) (2010) - Bikes | Giant Bicycles | United States
دوچرخه بنده رنگ زرد و سفید و نقره و سیاه هست که بسیار زیباتر هست که عکس ها رو اپلود کردم
قیمت خرید:وقتی که دلار 1000 بود یعنی 3 سال پیش این دوچرخه به صورت سفارشی با رنگ خاص و 24دنده از امریکا خریداری شد که گرون تر هست هزینه ان بالای 1500000 شد که خودم بسیاری از قطعاتش رو عوض کردم که چیزی نزدیک 2000000 برام تموم شد که با قیمت دلار الان بالای 3000000 تمام میشه
بیشتر قیمت این دوچرخه به خاطر زیبایی و سبکی ان هست که بسیار حرفه ای طراحی شده که تعداد ان بسیار کم هست
روی بدنه چند تا خش افتاده اون هم به خاطر نشستن 2 یا 3بار یک بچه 3 ساله هست این رو هم میگم که مدیون شما نشم
وتنها عیب دوچرخه روغنی نبودن سیم ترمز هست
من کرج هستم خریدار که بخواهد دوچرخه رو از نزدیک ببینه باید به کرج بیاد
قیمت پایه
:900000{قیمت را پایین گذاشتم که تاپیک یک حالت مزایده به خودش بگیره}
قیمت واقعی:بالای 3000000
معاوضه
هم میشه مثل معاوضه با دوچرخه و مانیتور و گوشی و....

دوستان من تمامی خش های دوچرخه را سعی کردم روی عکس ها نشان بدم که دوچرخه از چندین لایه رنگ تشکیل شده که خش ها رو میپوشونه
در ضمن دوچرخه هم off road ساخته شده که نشان دهنده محکم بودن ان هست البته من در on road ازش استفاده کردم

دوستان عکس 3 بیشتر خش های دوچرخه رو نشان میده خش های میله زیر زین هم به خاطر ان هست که میله رو عوض کردم تا اون کاناپه{زین} را روی دوچرخه بزارم
پارسال رفتم دنده ها رو عوض کنم دنده24 دنده مدل بالاتر پیدا نکردم مجبوری این مدل رو دارم که کار راه انداز هست فقط به صورت اتومات دنده عوض نمیکنه
در پایان بگم افراد دوچرخه شناس این دوچرخه را میشناسن
اسپم ازاد هست

DSC_0033-web.jpgDSC_0034-web.jpgDSC_0035-web.jpgDSC_0036-web.jpgDSC_0038-web.jpgDSC_0039-web.jpgDSC_0040-web.jpgDSC_0041-web.jpgDSC_0042-web.jpgDSC_0043-web.jpg

Last edited:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
با سلام به همه دوستان گلم
یک دوچرخه امریکایی دارم برای فروش این دوچرخه بسیار دوچرخه محبوب و پر طرفداری هست
لینک مشخصات:
Rincon (Black) (2010) - Bikes | Giant Bicycles | United States
دوچرخه بنده رنگ زرد و سفید هست که بسیار زیباتر هست که عکس ها رو فردا اپلود میکنم
قیمت خرید:وقتی که دلار 1000 بود یعنی 3 سال پیش این دوچرخه به صورت سفارشی با رنگ خاص و 27 دنده از امریکا خریداری شد که گرون تر هست هزینه ان بالای 1500000 شد که خودم بسیاری از قطعاتش رو عوض کردم که چیزی نزدیک 2000000 برام تموم شد که با قیمت دلار الان بالای 3000000 تمام میشه
بیشتر قیمت این دوچرخه به خاطر زیبایی و سبکی ان هست که بسیار حرفه ای طراحی شده که تعداد ان بسیار کم هست
روی بدنه چند تا خش افتاده اون هم به خاطر نشستن 2 یا 3بار یک بچه 3 ساله هست این رو هم میگم که مدیون شما نشم
وتنها عیب دوچرخه روغنی نبودن سیم ترمز هست
من کرج هستم خریدار که بخواهد دوچرخه رو از نزدیک ببینه باید به کرج بیاد
قیمت پایه
:فعلا خودتون پیشنهاد بدید
معاوضه هم میشه مثل معاوضه با مانیتور و گوشی و....
اسپم ازاد هست

عکس از خودش بزار

قیمت خودت چنده؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
حتما فردا عکس میزارم
حالا فعلا قیمت دقیقی ندارم شما قیمت مد نظرت چنده؟

چند وقته سوار میشی؟وزنش چقدر هست؟تا حالا تعمیر شده؟ایرادی که نداره؟عکس بزار حالا باهم کنار میام

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
چند وقته سوار میشی؟وزنش چقدر هست؟تا حالا تعمیر شده؟ایرادی که نداره؟عکس بزار حالا باهم کنار میام
گفتم که 3 سال هست که دارم زمستونا سوار نمیشم پاییز هم به ندرت سوار میشم
وزنش اهمیتی نداره مهم الیاژ دوچرخه هست که لینک دادم وزنش رو هم نمیدونم
یک بار توقه جلو تعمیر شده البته خیلی از لوازمش رو عوض کردم مثل لاستیک و خودرو و .... البته بهترش رو انداختم
عکس هم فردا میزارم

Last edited:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
گفتم که 3 سال هست که دارم زمستونا سوار نمیشم پاییز هم به ندرت سوار میشم
وزنش اهمیتی نداره مهم الیاژ دوچرخه هست که لینک دادم وزنش رو هم نمیدونم
یک بار توقه جلو تعمیر شده البته خیلی از لوازمش رو عوض کردم مثل لاستیک و خودرو و .... البته بهترش رو انداختم
عکس هم فردا میزارم

بزار عکسو ببینم و خودت یه قیمت بزار

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
فردا عکس ميزارم

دوست عزیز من یک اشتباه لفظی کردم که اون رو هم اصلاح کردم
دوچرخه 24 دنده هست نه 27 که اون هم اصلا از ارزش های دوچرخه کم نمی کنه

عکس ها اپلود شد

Last edited:

rider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد جان دوچرخه خوشگلی داری

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
فدات شم دوچرخه ای که اینقدر افتاده قیمتش خیلی افت میکنه و قیمتش رو تقسیم بر 4 میکنن قیمتش رو,یعنی اخرش چرخ شما حدود 800 میرضه,بازم ایشالا خوب بفروشید,

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
فدات شم دوچرخه ای که اینقدر افتاده قیمتش خیلی افت میکنه و قیمتش رو تقسیم بر 4 میکنن قیمتش رو,یعنی اخرش چرخ شما حدود 800 میرضه,بازم ایشالا خوب بفروشید,
دوست عزیز میدونی اصلا داری چی میگی
اولا اینکه قیمت روز دوچرخه بالای 4 تومن هست با هزینه هایی که من کردم بعد کجا قیمت دوچرخه افتاده اگه حرفی میزنی مدرک هم بیار فقط حرف نزن
ثانیا توی کدوم سر گردنه ای قیمت دوچرخه دست دو تقسیم بر 4 میشه دوچرخه دزدی بیشتر از اینا که میگی میارزه برو از چهار تا مغازه بپرس بعد بیا نظر بده

Last edited:

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
دوست گرامی يا شما مطلع نيستی يا صادق نيستی:blink:
از کی تا بحال جاينت امريکايی شده ما خبر نداشتيم؟و کی مدل رينکن مدل حرفه اي بوده؟ رينکن يک مدل ارزان قيمت جاينت ،شما اگر خواستی بنده جاينت team آکبند سراغ دارم يک ميليون و 500 ! لوازم دئور ،3 سری بالاتر از لوازم شما !
رينکن با ست آسرا ادعا ميشه نوش 4 تومن.... 4تومن خواستی اسکات امريکايی موتاژ تايوان ، بدنه کربن لوازم xt بهت معرفی ميکنم!

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
دوست گرامی يا شما مطلع نيستی يا صادق نيستی:blink:
از کی تا بحال جاينت امريکايی شده ما خبر نداشتيم؟و کی مدل رينکن مدل حرفه اي بوده؟ رينکن يک مدل ارزان قيمت جاينت ،شما اگر خواستی بنده جاينت team آکبند سراغ دارم يک ميليون و 500 ! لوازم دئور ،3 سری بالاتر از لوازم شما !
رينکن با ست آسرا ادعا ميشه نوش 4 تومن.... 4تومن خواستی اسکات امريکايی موتاژ تايوان ، بدنه کربن لوازم xt بهت معرفی ميکنم!
به هر حال من لینک خود جاینت گذاشتم برای دید عموم
من دوچرخم رو از امریکا اوردم حالا شاید شما از افغانستان بیارید به من که ربطی نداره همین که دوچرخه اصله فکر کنم کافیه
دوچرخه من مدل off road هست بالا هم گفتم
توی خود سایت هم برو چک کن giant team مورد تایید جاینت نیست یعنی اصلا ساخت جاینت نیست اگر هست یک لینک ازش در سایت جاینت به ما نشان بده دقیقا همان کاری که من کردم سر کوچه ما هم برچسب جاینت با نام های مختلف میفروشه تازه لوازم هم حرف اول رو نمیزنه بدنه هست که همیشه حرف اول رو میزنه تازه هم اگر چیز تعریفی هست بیار بفروش فقط که نباید حرف بزنی کمی هم عمل داشته باش
در ضمن من قیمت خریدم را اعلام کردم و این قیمت با توجه به قیمت خود سایت جاینت بود
الان هم قیمت دقیقی ندارم 4 تومن هم نزاشتم واسه فروش گفتم که با کار ها و لوازمی که من واسش خریدم با قیمت روز دلار بالای 4تومن میشه
قیمت را پایین گذاشتم بلکه تاپیک حالت مزایده به خودش بگیره و به بالاترین پیشنهاد بفروشم
قیمت خود سایت جاینت 500 دلار هست که در بیرون سایت بالای 500 دلار هست که فکر کنم با هزینه انتقال به ایران و گمرک و.... قیمت بالایی به خودش بگیره

حالا خودت بگو پایه رو چند بزارم با این وضعیت انصاف داشته باش

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوست عزیز ناراحت نشی ! ولی 800 بفروشی خوب فروختی !
نه اینکه ارزش نداشته باشه !
بازار اینه !

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
منظورت از این نوع اسپم فحش هست دیگه

در مورد گمرک باید بگم حرفی که میزنی اصلا با عقل جور در نمیاد
گفتم دوچرخه از چندین لایه رنگ تشکیل شده که رنگ رفتگی ها رو میپوشونه در ضمن گفتم دوچرخه off road هست ساخته شده مال سفر در ناهمواری ها مثل جنگل بنابراین برای بدترین حوادث ساخته شده که زمین خوردگی هم باعث صدمه جدی به ان نمیشه
دوچرخه بنده مال 3 سال پیش هست که به خاطر طرفدارانی که داره همچنان تولید میشه
کجا مثل موبایل میمونه مگه سیستم عامل داره دوچرخه را با توجه به بدنه و بعد لوازم ان قیمت گذاری میکنند که بدنه جای تعریف نداره
بسیاری از لوازم رو عوض کردم

Last edited:

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
اقا ارزش نداره شب عیدی سر دوچرخه بحث کنیم,من پستم رو پاک کردم شما هم پاک کن,
ایشالا خوب بفروشی

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز ناراحت نشی ! ولی 800 بفروشی خوب فروختی !
نه اینکه ارزش نداشته باشه !
بازار اینه !
قیمت دوچرخه در سایت جاینت 500 دلار هست که بیرون سایت بالای 500 دلار هست مخصوصا مال من هم که رنگ سفرشی هست که نزدیک 600 دلار میشه
که حالت معمولی یعنی چیزی بیش تر از1200000 که پول گمرک و دست به دست شدن میزنه بالای 1500000 که حالا لوازمی که من عوض کردم کلا بی خیال
که حالا باز هم میگم وقتی دلار 1000 بود برای من 1500000 تمام شد
حالا هم اشکالی نداره قیمت پایه رو 800 میزارم

اقا ارزش نداره شب عیدی سر دوچرخه بحث کنیم,من پستم رو پاک کردم شما هم پاک کن,
ایشالا خوب بفروشی
این چه حرفیه داداش
عیدت پیشاپیش مبارک قیمت پایه رو عوض کردم

بز خر پی تی اومد

200 خوبه؟
بی شوخی قیمت پایه رو عوض کردم که سریع تر به فروش بره
دم عیدی به پولش یکم احتیاج دارم

مطمئنی بچه دیباجی ای :))) ؟!
از بچه دیباحی بعیده بگه 200...