شوخی کردمبودم الانم دولتم
دلیل نمیشه که چیز گرون بخرم
[
والا من کم سوار میشم دوچرخه اینم برای تفریح میخوام بخرم
عیدت هم مبارک
هر وقت خواستی بیای دوچرخه رو ببینی من در خدمتت هستم
شوخی کردمبودم الانم دولتم
دلیل نمیشه که چیز گرون بخرم
[
والا من کم سوار میشم دوچرخه اینم برای تفریح میخوام بخرم
شوخی کردم
عیدت هم مبارک
هر وقت خواستی بیای دوچرخه رو ببینی من در خدمتت هستم
اگر بشناسی مصباح هستم اتوبوس واحد مترو دقیقا سر کوچه ما نگه میدارهعید تو هم مبارک
کجای کرجی؟
نه هنوزمحمد جان فروش رفته یا نه؟
البته که میشهممنون دوست عزیز
اگه لطف کنین که خیلی ممنون میشم
ممنون دوست عزیزالبته که میشه
من در بالا ادرسم رو دادم
تلفن رو هم برات پخ میکنم
این چه حرفیه وظیفه هستممنون دوست عزیز
خیلی لطف کردین
من بهتر میدونم الکی سر این جور چیزا با یک ادم که حداقل تلفظ صحیح acera رو بلده بحث کنم نه با یک ادم بی سواد از خدا بی خبر که میخواد تاپیک رو خراب کنهمن واقعیات رو گفتم قصد توهین نداشتم که شما با این لحن صحبت میکنین.یه نگاهی به لوازم دوچرخه بنداز یادت میاد acera ازرا خونده میشه یا اسرا؟اون لینکی هم که گذاشتی ربطی به دوچرخه شما نداره!!!!!اون ترمزش دیسکه که ماله شما نیست...لوازمش sram که اونم با شما فرق داره..برو از اینکاره هاش بپرس فنر گازی چیه تو فیلمای 100 سال پیش نگرد...
افرین به این ریز بینی شما که سوال شما همراه با دلیل هست که من از جواب دادنش خیلی خوشحال میشم نه بعضی افراد...اجالتاً چرا ترمز دیسکی رو عوض کردین و لقمه ای انداختین؟:blink:
یه سوال دیگه هم پیش اومد برام
یه تفاوتهایی هست در ساختار دوچرفه شما و اونی که تو سایته
اینها رو هم خودتون عوض کردین یا آپشن هاش فرق دارن؟
اینها مربوط به سایت هستن
مشاهده پیوست 124241مشاهده پیوست 124242
این هم عکس شماست
http://forum.persiantools.com/attachments/f259/attachment-123017-dsc_0041-web.jpg
یه مورد دیگه هم در مورد ترمزها اینه که در ترمز دیسکی باید یه جای رد شدن سیم ترمز اضافی باشه روی اون ستون کنار چرخها (اونی که با رنگ سبز مشخص شده) ولی در عکسهای شما من ندیدمش (شاید چون کوچیک بوده عکسهاتون.بزرگش رو بذارید مشخص میشه)
1.خوش حال شدم قانع شدی خب به هر حال لقمه ای هایی که من انداختم به نظر خودم از دیسکی بهترهدر مورد ترمز دیسکی تا حدی قانع شدم،البته خب خودم بودم دیسکی رو ترجیح میدادم به لقمه ای،ولی خب سلیقه ایه دیگه
در مورد ساختار دوچرخه و اون عکسی که گذاشتم هنوز نه،اگر امکانش هست یه عکس واضح از یکی از چرخها بگیرید ممنون میشم،مثلاً چرغ عقب یا جلو
در مورد قیمت هم والله مطمئناً این دوچرخه ها مخاطبان خاص داره،من خودم به صورت آماتور کار می کنم و over lord fighter دارم،300 خریدمش ولی الآن احساس می کنم ترمزهاش به اندازه کافی قدرت ندارن.قیمتش هم با توجه به قیمت سایت حدود 900 فک کنم بصرفه واسه مصرف کننده به خاطر 3 سال کارکردش