دوست عزیز من هم دستی تو کار دوچرخه دارم و بیشتر مدلهای دوچرخه وارد شده تو ایران رو میدونم که چی به چی هست و حدود قیمت هم دارم و بهت پیشنهاد میدم که قیمت پیشنهادی خودت رو به نصف کاهش بدی(با توجه به دلار 4 هزاری) که بتونی زودتر بفروشی
با 900 میشه یه چرخ 2011 یا 2012 خرید که کم کم لوازمش با این یکیه
الان جاینت رینکون 2011 قیمت نوش حدود 700 800(چون جدیدا قیمتها رفته بالا قیمت دقیق ندارم) هست که لوازمش هم با چرخ شما یکیه و از تنه بهتری هم بهره میبره
نکته دیگه اینکه میشه بگید ترمز دیسک عقب شما کجای مثلثی عقب بسته شده؟!!چون جای دیسکی من رو چرخ شما نمیبینم
تایرهاتون هم انرژی معمولی هست و ترمزهاتون هم تکترو معمولی هست............
شما اگه اون موقع که چرختون رو 1.5!!!!!!!!گرفتید کمی تحقیق میکردید میتونستید یه چرخ فوق العاده بگیرید که با چرخ الانتون قابل مقایسه نیست
با 900 میشه یه چرخ 2011 یا 2012 خرید که کم کم لوازمش با این یکیه
الان جاینت رینکون 2011 قیمت نوش حدود 700 800(چون جدیدا قیمتها رفته بالا قیمت دقیق ندارم) هست که لوازمش هم با چرخ شما یکیه و از تنه بهتری هم بهره میبره
نکته دیگه اینکه میشه بگید ترمز دیسک عقب شما کجای مثلثی عقب بسته شده؟!!چون جای دیسکی من رو چرخ شما نمیبینم
تایرهاتون هم انرژی معمولی هست و ترمزهاتون هم تکترو معمولی هست............
شما اگه اون موقع که چرختون رو 1.5!!!!!!!!گرفتید کمی تحقیق میکردید میتونستید یه چرخ فوق العاده بگیرید که با چرخ الانتون قابل مقایسه نیست