من قصد دارم نزدیک به 600 تومن هزینه کنم برای شما هم میتونم بخرم ولی نه با قیمت 200 تومن
واقعیت این هست که برای خود من اگر پیش از افزایش قیمت بود چون 200 خریده بودم 140-50 می فروختم . اما حالا که همه چیز گرون شده و همه موقع خرید به قیمت روز نگاه می کنند ، من مجبورم به قیمت روز بفروشم تا بتونم کالای جدیدی که می خوام رو به قیمت روز بخرم ! اگر بفروشم و پولش بهم کمک نکنه که دو بار ضرر کردم(از دست دادن جنسم ، فروش زیر قیمت حقیقی ) .
======
حق میدم به شما به هر صورت جوانب رو می سنجید و خرید می کنید و از طرفی خریدی می کنید که به نفع شما باشه و نه ضرر . اگر تهران هستید و حضوری می خواید 2شنبه تشریف بیارید من 190در خدمت شما هستم . این آخرین قیمت !! منصفانه یا غیر منصفانه من دوست دارم هم شما به کالا برسید و خوب بخرید و هم خودم خوب بفروشم و از فروشش نتیجه بگیرم . 190 به شما میدم به علاوه یه بسته ورق گلاسه سایز A4 با کیفیت پلمپ که 20 تایی هست . چون دیگه بدون پرینتر این به کارم نمیاد .
======
به هر صورت از شما خواهش می کنم در خرید کالا از من یا از هر کس دیگری تمام جوانب رو در نظر بگیرید تا از خرید نهایی راضی باشید . اینطوری هم شما استفاده می کنید و هم فروشنده از پول حلال استفاده مناسب و مطلوبی می کنه .
Uppppppppppppp
180 پیشنهاد داده شده از همین فروم اما همچنان آپپپپپپپپ