• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Canon Pixma mg5240

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
سلام و عرض ادب
بنده هم 150.000 تومان هستم
با تشکر

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دو نفر گفتن 150 در همین تاپی که قابل روئیت هست . بریم بالاتر !

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
دوستعزیز اگر قصد فروش رو به این قیمت دارید تا امشب مشخص کنید چون بنده فردا برای فروختن پرینترم و در نهایت همون فردا برای خرید پرینتری دیگه اقدام میکنم اگر قصد فروشش رو دارید امشب مشخص کنید ممنونم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
دوستعزیز اگر قصد فروش رو به این قیمت دارید تا امشب مشخص کنید چون بنده فردا برای فروختن پرینترم و در نهایت همون فردا برای خرید پرینتری دیگه اقدام میکنم اگر قصد فروشش رو دارید امشب مشخص کنید ممنونم

قیمت پیشنهادی شما به قیمت مد نظرم فرق داره . انشااالله شما فردا بفروشید ، ارگ خریدید که مبارک شماا باشه . اما ااگر گشتید و دیدید نسبت به جنس های بی کیفیت بازار و امکانات موجود به نتیجه نمی رسید تشریف بیارید بنده در خدمتم . بعید می دونم بتونید دستگاهی مثل دستگاه من رو پیدا کنید که هم خیلی تمیز باشه و هم خیلی نو و دست نخورده و با امکانات .

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
من قصد دارم نزدیک به 600 تومن هزینه کنم برای شما هم میتونم بخرم ولی نه با قیمت 200 تومن

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
من قصد دارم نزدیک به 600 تومن هزینه کنم برای شما هم میتونم بخرم ولی نه با قیمت 200 تومن

واقعیت این هست که برای خود من اگر پیش از افزایش قیمت بود چون 200 خریده بودم 140-50 می فروختم . اما حالا که همه چیز گرون شده و همه موقع خرید به قیمت روز نگاه می کنند ، من مجبورم به قیمت روز بفروشم تا بتونم کالای جدیدی که می خوام رو به قیمت روز بخرم ! اگر بفروشم و پولش بهم کمک نکنه که دو بار ضرر کردم(از دست دادن جنسم ، فروش زیر قیمت حقیقی ) .
======
حق میدم به شما به هر صورت جوانب رو می سنجید و خرید می کنید و از طرفی خریدی می کنید که به نفع شما باشه و نه ضرر . اگر تهران هستید و حضوری می خواید 2شنبه تشریف بیارید من 190در خدمت شما هستم . این آخرین قیمت !! منصفانه یا غیر منصفانه من دوست دارم هم شما به کالا برسید و خوب بخرید و هم خودم خوب بفروشم و از فروشش نتیجه بگیرم . 190 به شما میدم به علاوه یه بسته ورق گلاسه سایز A4 با کیفیت پلمپ که 20 تایی هست . چون دیگه بدون پرینتر این به کارم نمیاد .

======
به هر صورت از شما خواهش می کنم در خرید کالا از من یا از هر کس دیگری تمام جوانب رو در نظر بگیرید تا از خرید نهایی راضی باشید . اینطوری هم شما استفاده می کنید و هم فروشنده از پول حلال استفاده مناسب و مطلوبی می کنه .

Uppppppppppppp

180 پیشنهاد داده شده از همین فروم اما همچنان آپپپپپپپپ

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آپپپپپپپپپ چون پول لازمم (180 میدم دستگاه رو + یک بسته 20 تایی برگه گلاسه به سایز A4 و با کیفیت بالا) .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آپپپپپپپپپپپپپپ

خریدار نیستید یا قیمت ندارید ؟ خریدار قیمت بده .

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رو دی وی دی هم میزنه؟!

saeedk2

Registered User
لایک‌ها
4
الان انتظار داری چند قیمت یدن بهت . اون کارتریج ها که خالیش کردی خودش الان 100 هزار تومن قیمتشه دادا .
مشکی 22 تومن 4 تا رنگش یکی 18 هزار تومن قیمتشه .
در ضمن کانن استارتر نمیده کارتریج ها همه پر هستند ! مگه خود کارتریج کانن چقدر ظرفیت داره که می گی یه قاشق رنگ توش یود .
کلا کارتریج رنگی کانن یه قاشق بیشتر توش جا نمی شه .

این همه داستان گفتی یه قیمت پایه می ذاشتی دکتر جان !

آقا ببخشید فضولی می کنم
ولی لازم نیست برید کارتریج نو بخرید
می تونید برید بازار 5 تا کارتریج قابل شارژ بخرید و چیپ همون کارتریج های فابریکشو در بیارید بزارید رو کارتریج های قابل شارژ که فکر کنم کلا 30 تا 35 هزینه داشته باشه .
هر دفعه هم می تونید خودتون با سرنگ بی دردسر پرش کنید .
up برای دوستمون

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آقا ببخشید فضولی می کنم
ولی لازم نیست برید کارتریج نو بخرید
می تونید برید بازار 5 تا کارتریج قابل شارژ بخرید و چیپ همون کارتریج های فابریکشو در بیارید بزارید رو کارتریج های قابل شارژ که فکر کنم کلا 30 تا 35 هزینه داشته باشه .
هر دفعه هم می تونید خودتون با سرنگ بی دردسر پرش کنید .
up برای دوستمون

درود به شرفت . آپپ

آپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ . نبود آقا ؟ حالا 4 روز دیگه که فروش رفت همه پخ میدن که ما می خواستیم چرا به ما نفروختی !!!

بیا بالااااااااااااااااااااااا

بیا بالا فرزند پدر

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
بالا باش پسرم

بیا بالا

برای فروش عجله دارم . خریدار های محترم قیمت اعلام کنند

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
Printer + 20 Photo paper (A4)==>>170.000

Uppppppppppp

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
Upppppppp

ما گرفتاریم شما یه آپ بزنید بابا :دب . خریدار محترم بیاااااااااااااااااااا ببینم چی میشه

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آپپپپپپپپپپپپ

می خوام روی میزم جا باز بشه . همینجوری تر و تمیز مونده این کنار .

بالا