جناب XBOX ONE آوردید نسخه پال اروپا یک ندا به ما بدید مرسی
چشم داداش
جناب XBOX ONE آوردید نسخه پال اروپا یک ندا به ما بدید مرسی
داداش من قبلا از شما خرید کردم الان برای یکی از دوستان می خواستم خرید کنم
لطفا قیمت+تخفیف برام پ.خ کنید
ریجن 1 مال کدوم ماه هست
ممنون
آقا 1399 موجود هست دیگه الان ؟ بازی ببریم تخفیف نداره ؟ در ضمن شما کدوم شهرید ؟
فقط ببخشید یک سوال دیگه کنسول پلمب هست ؟ یعنی جعبه اینا کلا پلمب هستن یا باز شدن ؟ ممنون از پاسخ گوییسلام قيمت ديگه خودش تخفيف هست ديگه تهران ،خواستيد ادرس رو پ.خ كنم
فقط ببخشید یک سوال دیگه کنسول پلمب هست ؟ یعنی جعبه اینا کلا پلمب هستن یا باز شدن ؟ ممنون از پاسخ گویی
سلام یک سوال برام پیش اومدش گفتم بپرسم
من امروز میدان امام ***** بودم reg1 1460 بود و این با قیمت شما تفاوت زیادی داره و برام سوال شد علت این تفاوت قیمت چیه؟:general609:
ممنون میشم توضیح بدید
داداش آدرس رو بگی من میام فروشگاهتون صحبت میکنیم دستگاه رو هم از نزدیک ببینم ایشالا مشتری میشیم خیلی گلی مرسی که سریع جواب دادی.
سلام و ببخشید که پست بی ربط میدم و امیدوارم که خدای نکرده فروشنده ناراحت نشهسلام یک سوال برام پیش اومدش گفتم بپرسم
من امروز میدان امام ***** بودم reg1 1460 بود و این با قیمت شما تفاوت زیادی داره و برام سوال شد علت این تفاوت قیمت چیه؟:general609:
ممنون میشم توضیح بدید
شماره تماس برای خرید بدبد
سلام و ببخشید که پست بی ربط میدم و امیدوارم که خدای نکرده فروشنده ناراحت نشه
منم دیروز توپخونه بودم و قیمتها واقعا متفاوته و نظرات فروشنده ها راجع به رجین ها هم متفاوت تر!
من رجین 1 رو از 1360 پیدا کردم تا 1480 و فکر میکنم اگه آدم وقت بزاره قیمت پایین گیرش میاد ولی اونی که 1360 داشت میگفت رجین 1 نبری بهتره و 2 بخر و این حرفا که باعث تعجبم بود میزد تو سره مالش!
ضمنا برعکس نظر خیلی ها میگفت رجین 1 خرابی هاش زیاده و برو 2 بگیر ولی 1 رو 1360 میداد!
حالا اگه دوستان میدونن دلیل این صحبتها یا ارزون فروشیش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید؟
سلام ، شماره تماس پ.خ کنید .