• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

wantedmortimer

Registered User
لایک‌ها
17
داداش من قبلا از شما خرید کردم الان برای یکی از دوستان می خواستم خرید کنم
لطفا قیمت+تخفیف برام پ.خ کنید

M!R@

Registered User
لایک‌ها
73
آقا 1399 موجود هست دیگه الان ؟ بازی ببریم تخفیف نداره ؟ در ضمن شما کدوم شهرید ؟

M!R@

Registered User
لایک‌ها
73
سلام قيمت ديگه خودش تخفيف هست ديگه :) تهران ،خواستيد ادرس رو پ.خ كنم
فقط ببخشید یک سوال دیگه کنسول پلمب هست ؟ یعنی جعبه اینا کلا پلمب هستن یا باز شدن ؟ ممنون از پاسخ گویی

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
فقط ببخشید یک سوال دیگه کنسول پلمب هست ؟ یعنی جعبه اینا کلا پلمب هستن یا باز شدن ؟ ممنون از پاسخ گویی

دستگاه تك چسب اورجينال سوني،جعبه ها سالم،٢٠١٤،
خواهش مي كنم داداش :)

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
سلام یک سوال برام پیش اومدش گفتم بپرسم
من امروز میدان امام ***** بودم reg1 1460 بود و این با قیمت شما تفاوت زیادی داره و برام سوال شد علت این تفاوت قیمت چیه؟:general609:
ممنون میشم توضیح بدید

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
من امروز میدان امام ***** بودم reg1 1460 بود و این با قیمت شما تفاوت زیادی داره و برام سوال شد علت این تفاوت قیمت چیه؟:general609:
ممنون میشم توضیح بدید

داداش فروش اصلي ما عمده فروشي هست :) به قيمت عمده فروشي فروش تك داريم
دستگاه ها تك چسب اورجينال سوني،٢٠١٤ و جعبه ها سالم سالم :) امروز مغازه حضوري داشتم از اينجا اعلام هم كردم مي تونيد بپرسيد :)

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
داداش آدرس رو بگی من میام فروشگاهتون صحبت میکنیم دستگاه رو هم از نزدیک ببینم ایشالا مشتری میشیم :)خیلی گلی مرسی که سریع جواب دادی.

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
داداش آدرس رو بگی من میام فروشگاهتون صحبت میکنیم دستگاه رو هم از نزدیک ببینم ایشالا مشتری میشیم :)خیلی گلی مرسی که سریع جواب دادی.

داداش پ.خ شد ادرس :) ايشالا كه مشتري ميشين :) خيالتون راحت دستگاه ها سالم و بدون عيب هستن داداش ما نون حلال مي خوريم :)

alidj66

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون میشم توضیح بدید
سلام و ببخشید که پست بی ربط میدم و امیدوارم که خدای نکرده فروشنده ناراحت نشه
منم دیروز توپخونه بودم و قیمتها واقعا متفاوته و نظرات فروشنده ها راجع به رجین ها هم متفاوت تر!
من رجین 1 رو از 1360 پیدا کردم تا 1480 و فکر میکنم اگه آدم وقت بزاره قیمت پایین گیرش میاد ولی اونی که 1360 داشت میگفت رجین 1 نبری بهتره و 2 بخر و این حرفا که باعث تعجبم بود میزد تو سره مالش!
ضمنا برعکس نظر خیلی ها میگفت رجین 1 خرابی هاش زیاده و برو 2 بگیر ولی 1 رو 1360 میداد!
حالا اگه دوستان میدونن دلیل این صحبتها یا ارزون فروشیش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید؟

msarastoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
بعضی از دوستان می گنند ریجن 1 یا 2 خرابی داره کاملا بی معنی هستش اگر اینطوری باشه شرکت سونی و ماکروسافت باید برن غاز بچرونن . این تفاوت ها فقط بازار گرمی است . وقتی ریجن 2 موجود میشه میگنند ریجن 1 خرابی داره و اگر ریجن 1 موجود بشه میگن ریجن 2 خرابی داره !!!! در کل هیچ فرقی ندارند و فقط در سیستم پخش فرق دارند . ریجن 1 (NTSC) و ریجن 2 ( PAL) هستش. قیمت ها هم اگر می بینین تفاوت داره بستگی داره مستقیم از آمریکا اومده یا از دبی فکر کنم اون که از آمریکا مستقیم اومده گرونتره

Last edited:

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام و ببخشید که پست بی ربط میدم و امیدوارم که خدای نکرده فروشنده ناراحت نشه
منم دیروز توپخونه بودم و قیمتها واقعا متفاوته و نظرات فروشنده ها راجع به رجین ها هم متفاوت تر!
من رجین 1 رو از 1360 پیدا کردم تا 1480 و فکر میکنم اگه آدم وقت بزاره قیمت پایین گیرش میاد ولی اونی که 1360 داشت میگفت رجین 1 نبری بهتره و 2 بخر و این حرفا که باعث تعجبم بود میزد تو سره مالش!
ضمنا برعکس نظر خیلی ها میگفت رجین 1 خرابی هاش زیاده و برو 2 بگیر ولی 1 رو 1360 میداد!
حالا اگه دوستان میدونن دلیل این صحبتها یا ارزون فروشیش چیه ممنون میشم راهنمایی کنید؟

داداش بار ما اينجا به قيمت عمده فروشي خودمون عرضه ميشه :) دستگاه ها بي عيب تاريخ توليد ٢٠١٤ و تك چسب اورجينال سوني و جعبه ها همه سالم است :) تو بازار جنس رفرش سوني زياد هست اگر دستگاه تر و تميز با اين مشخصات باشه قيمت مناسب :)

بالا