سلام ، ایکس باکس وان بدون کینکت با ترانس تبدیل 220 به 110 ولت چند در میاد ؟ شماره تماس هم پخ کنید لطفا !
سلام داداشي پ.خ شد
سلام ، ایکس باکس وان بدون کینکت با ترانس تبدیل 220 به 110 ولت چند در میاد ؟ شماره تماس هم پخ کنید لطفا !
سلام چند تا سوال از خدمتتون داشتم که اگر ممکنه جوابشون رو برام پ.خ کنید
1- داخل جعبه ی PS4 و XBOX ONE چه چیزهایی هست؟
2- به نظر شما از نظر گرافیکی کدوم کنسول بهتر عمل کرده؟
3- کنسول ها گارانتی دارند یا نه؟
آدرس و شماره تماستون رو هم برام بفرستید.
سلام با لپتاپ مدل acer 5755g که 1.800 هستش+کیف+جدیدترین بازیها تعویض میکنید؟لپتاپ 6 ماه استفاده شده بدون خطو خش ومشکلی
خواستی پیام بدید.09334851334
آقا من به امیدخدا هفته آینده برای خرید حضوری میام ... لطفا آدرستون رو برام پ.خ کنید ...
در ضمن الان لست آف آس موچود هست ؟
داداش لطفا به فرد مورد نظر پ خ کنید همه پ خ ها واس من میاد کهجناب @trueoffline يك دستگاه كنسول xboxone و ٢ بازي و يك دسته خريداري كردن فردا ارسال ميشه
مباركتون باشه
داداش لطفا به فرد مورد نظر پ خ کنید همه پ خ ها واس من میاد که
سلام؛ شماره تماس و آدرستون رو برای خرید لطف کنید.
ممنون
سلام تلفن و ادرستونو می خواستم برای خرید ممتوت
ps4 باندل killzone هم دارید ؟
سلام.
شما باندل چیزی موجود دارین؟
ببخشین من هی سوال میپرسم.شما بار جدید ندارین که برسه و قیمتتون بیاد پایین؟
دوست عزیز قیمتشون خیلی خوبه شما میگی جنس 400 دلاری رو دارن 1500 میدن که این اقا داره 1400 میده من ی هدفون 100 دلاری رو اینجا قیمت کردم 600 تومن.اینو چی میگی پس؟! اینجا ایرانه عزیزم!اخه من هر چی فکر میکنم میبینم 400 دلار میشه 1240 ولی دارن 1500 میدن.گفتم یه وقت چون شما عمده فروشین قیمتو بیارین پایین.
با جمله ی اخرتون شدیدا قانع شدم.متشکردوست عزیز قیمتشون خیلی خوبه شما میگی جنس 400 دلاری رو دارن 1500 میدن که این اقا داره 1400 میده من ی هدفون 100 دلاری رو اینجا قیمت کردم 600 تومن.اینو چی میگی پس؟! اینجا ایرانه عزیزم!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk