• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
سلام داداش من پولم جور نشد امروز بیام :general208:اگه یه تومن بدم میشه بقیشو ماه دیگه داد ؟ سفته میدم در ضمن محل کارمم معتبر هست (جون ما بله رو بگو خیالم رو راحت کن):general504:
داداش یه پیشنهادم داشتم وقتی لیزینگ گوشی موبایل میزنن گوشی 600 تومانی رو قسطی میدن شما چرا این کارو نمیکنید بچه ها کلی دعاتون میکنن تازه سودشم بیشتره:android30:حال کردی عجب فکری کردما؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام داداش من پولم جور نشد امروز بیام :general208:اگه یه تومن بدم میشه بقیشو ماه دیگه داد ؟ سفته میدم در ضمن محل کارمم معتبر هست (جون ما بله رو بگو خیالم رو راحت کن):general504:
داداش یه پیشنهادم داشتم وقتی لیزینگ گوشی موبایل میزنن گوشی 600 تومانی رو قسطی میدن شما چرا این کارو نمیکنید بچه ها کلی دعاتون میکنن تازه سودشم بیشتره:android30:حال کردی عجب فکری کردما؟

داداش پ.خ شد :) ولي شرمنده امكان خريد بصورتي كه گفتيد نداريم ، موفق باشيد

abaratian

Registered User
لایک‌ها
27
xbox one با کینکت هم بیارین. اگر کسی بخواد بره سمت xbox برای کینکت میره. وگرنه ps4 هم ارزونتره هم قویتر.
راستی همین روزا توی دوبی هم به صورت رسم ریلیز میشه که با 5 بازی باندله و خیلی میارزه.
بدون کینکت
با کینکت
واقعا مفته!

sfch

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
ببخشید من چند تا سوال دارم .امیدوارم جناب فروشنده ناراحت نشن:
۱-سایت سوق یه افر زده که اکس باکس وان با کینکت ۱۶۰۰ درهم که دربیاد ۱۳۵۰.من اشنا دوبی دارم.میخواستم بپرسم یه دونه دستگاه را میشه مسافری وارد کرد؟
۲-ببینید من از هر فروشنده ای پرسیدم جنس خودشو گفته بهتره. شما که هم پی اس دارین هم اکس باکس به نظر شما راست و حسینی کدوم بیشتر به دل میشینه؟
۳-بی زحمت میشه اخرین اخرین اخرین قیمت xbox one with kinect و ps4 reg 1 را پخ بفرمایین .ممنون میشم.پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
xbox one با کینکت هم بیارین. اگر کسی بخواد بره سمت xbox برای کینکت میره. وگرنه ps4 هم ارزونتره هم قویتر.
راستی همین روزا توی دوبی هم به صورت رسم ریلیز میشه که با 5 بازی باندله و خیلی میارزه.
بدون کینکت
با کینکت
واقعا مفته!

ممنون از پيشنهاد بررسي ميشه :)

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام
ببخشید من چند تا سوال دارم .امیدوارم جناب فروشنده ناراحت نشن:
۱-سایت سوق یه افر زده که اکس باکس وان با کینکت ۱۶۰۰ درهم که دربیاد ۱۳۵۰.من اشنا دوبی دارم.میخواستم بپرسم یه دونه دستگاه را میشه مسافری وارد کرد؟
۲-ببینید من از هر فروشنده ای پرسیدم جنس خودشو گفته بهتره. شما که هم پی اس دارین هم اکس باکس به نظر شما راست و حسینی کدوم بیشتر به دل میشینه؟
۳-بی زحمت میشه اخرین اخرین اخرین قیمت xbox one with kinect و ps4 reg 1 را پخ بفرمایین .ممنون میشم.پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم

سلام داداش
دستگاه رو اگر مسافري وارد كنيد و گمرك فرودگاه به شما ماليات نزنن بله به صرفه هست ولي تو فرودگاه هواستون باشه :)
هر دو كنسول يكسري خوبي ها داره كه بايد بررسي بشه :) من براي اينكه جنس خودم بره چيزي رو پيشنهاد نمي كنم جنسي كه دارم رو براي فروش با قيمت مناسب گذاشتم :)
داداشي قيمتها جاي تخفيف نداره قيمت اخره :)
موفق باشيد

sfch

Registered User
لایک‌ها
29
اگر مالیات بگیرن چه قدر در میاد؟

sfch

Registered User
لایک‌ها
29
سلام لطفا ادرس و سماره تماستون را به همراه قیمت نهایی xbox one و بازی tomb raider پخ بفرمایین.

pouyan78

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
فروشنده معتبر
لایک‌ها
78
قیمت همکار و شمارتون پخ کنید.تشکر

M!R@

Registered User
لایک‌ها
73
اقا پی اس 3 فت برمیدارید بقیشو سر بدم از خودتون کنسول رو بخرم ؟

pesarbache

Registered User
لایک‌ها
46
سلام.هدست گلد سونی ندارید؟راستی ادرسم بفرستید برام.یا علی

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
جناب @trueoffline يك دستگاه كنسول xboxone و ٢ بازي و يك دسته خريداري كردن فردا ارسال ميشه
مباركتون باشه :)

Grayson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ، ایکس باکس وان بدون کینکت با ترانس تبدیل 220 به 110 ولت چند در میاد ؟ شماره تماس هم پخ کنید لطفا !

بالا