• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش psp مدل فت

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
واقعا بعضی ها توی این pt خیلی بزخرن
قیمتی که این دوستمون داره میده خیلی خوبه . تو این دوره زمونه با ۱۰۰ تومن هیچ کاری نمیشه کرد که ایشون داره psp رو میفروشه ‍۱۰۰ تومن
یکم انصاف هم خوب چیزیه

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
واقعا بعضی ها توی این pt خیلی بزخرن
قیمتی که این دوستمون داره میده خیلی خوبه . تو این دوره زمونه با ۱۰۰ تومن هیچ کاری نمیشه کرد که ایشون داره psp رو میفروشه ‍۱۰۰ تومن
یکم انصاف هم خوب چیزیه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوست عزیز کارتون خیر ولی دیروز یه مموری از یکی از دوستان گرفتم که پست اول ویرایش شد
کارتونش بگرد پیدا کن چون بدون کارتون درست مثل گوشی موبایل بی ارزش میشه(همه موارد بازار)

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
کارتونش بگرد پیدا کن چون بدون کارتون درست مثل گوشی موبایل بی ارزش میشه(همه موارد بازار)

دوست عزیز این قضیه اش با موبایل بدون کارتون زمین تا آسمون فرق میکنه.راستش من غیر از کارتون موبایل کارتون هر وسیله ایی میخرم میندازمش تو انباری ولی امان از دست این خانواده!

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دوست عزیز این قضیه اش با موبایل بدون کارتون زمین تا آسمون فرق میکنه.راستش من غیر از کارتون موبایل کارتون هر وسیله ایی میخرم میندازمش تو انباری ولی امان از دست این خانواده!
اگه کارتونش پیدا کردی pm بزن

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
برای استفاده شخصی می خوام
کارتونش سنده(برای جلوگیری از عواقب)

داداش تاپیک رو بهم نریز شما برو دنبال یه کارتون دار باش من کارتونش رو هم پیدا کنم به شما نمیفروشم برای جلوگیری از عواقب!تو تاپیک منم دیگه پست نزن

Last edited:

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
ميبينم قيمت پايه رو 15 بردي بالا
خوب بفروشي

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
ميبينم قيمت پايه رو 15 بردي بالا
خوب بفروشي

نه دوست عزیز قیمت رو بالا نبردیم بدون مموری قیمت رو 100 گذاشته بودیم دیدیم بچه های فروم از نداشتن مموری شاکی هستن اومدیم یه مموری 4 گیگ خریدیم 18 هزارتومن و 15 اضاف کردیم به قیمت پایه

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
قیمت از 115 به 110 هزارتومان کاهش یافت

بالا